HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aynı sokakta bugün de korkutan patlamalar

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'ndeki yeraltı kablolarında dün meydana gelen patlamaya bugün yenileri eklendi.

İstanbul, (DHA) Peşpeşe patlamalar mahalle sakinlerini korkuturken, bir mahalle sakini olanları cep telefonu ile kaydetti. Alakoç Sokak'ta dün saat 12.00 sıralarında meydana gelen patlama sokak sakinlerini korkutmuş, patlamanın meydana geldiği hatlardaki akım kesilerek, kablolarda süren yangına itifaiye müdahale etmişti. Alevler söndürülürken, hasar oluşan hattın tamiri için de çalışma başlatılmıştı.

BUGÜN YİNE PATLAMALAR...

Aynı sokakta bugün saat 15.00 sıralarında yine patlamalar oldu. Yeraltından patlama sesinin geldiğini duyan sokak sakinleri durumu itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevrede önlem aldı. Olay yerine elektrik arıza ekipleri sevk edildi. Elektrik akımının kesilmesinden sonra, tutuşan kablolar söndürüldü. Elektrik kablolarında meydana gelen arıza nedeniyle bir süre mahalleye elektrik verilemedi.Peş peşe duyulan patlama sesi vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Mahallede işyeri olan Yılmaz Çınar, "Burada iki gündür mağdur durumdayız. Elektrik kabloları patladığı için elektriğimiz yok. Çoluk çocuk mağdur olduk. Bir an önce açıktaki kabloların kapatılmasını ve elektriğimizin gelmesini istiyoruz" dedi.

YERALTI KABLOLARINDAKİ PATLAMA CEP TELEFONUNDA

Elektrik kablolarındaki patlamalar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, yeraltından önce patlama sesi geliyor, daha sonra duman ve alev çıkıyor.Bu arada, ekipler tarafından arızanın giderilmesinden sonra mahalleye yeniden elektrik verilmeye başlandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler