HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyoğlu'nda silahlı yaralama

Taksim'de, dövme (tattoo) işi yapan Timur Altınışık, tartıştığı bir kişi tarafından tabancayla bacağından vuruldu.

Beyoğlu'nda silahlı yaralama

Olay İstiklal Caddesi paralelindeki Atıf Yılmaz Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dövme (tattoo) işi yapan Timur Altınışık, tezgahına gelen Ferhat Kartal adlı kişi ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında tabancasını çeken Kartal, Altınışık'ın bacağına birkaç el ateş edip yaraladıktan sonra koşarak olay yerinden kaçtı. Ancak zanlı, yaklaşık 300 metre ilerideki Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önünden geçerken burada Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bu arada, polis, yaralı halde yerde yatan Timur Altınışık için ambulans istedi. Altınışık'ı, çevre esnafı sakinleştirmeye çalıştı. Bir arkadaşı da yaralının ellerini tutup başını okşayarak teselli etmeye çalıştı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Altınışık'ı hastaneye kaldırdı.

Timur Altınışık'ın bir arkadaşı, “Üç-dört el ayağına sıkmışlar. Şahıs yakalandı. Kim olduğunu ben tanımıyorum, o tanıyor. Vurulan arkadaş burada esnaf, dövme yapıyor" dedi.

Bu arada, zanlının, polisteki ilk ifadesinde, "Kız arkadaşıma laf attı. Daha önceden de laf atmıştı. Bugün yine aynı yerde gördüm. 4-5 el ateş ettim" dediği öğrenildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler