HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi ve babasını kaybedince ekmek fırınının başına geçti

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde eşini kaybettikten sonra babasının fırınında çalışmaya başlayan 55 yaşındaki Fatma Çınar, 2008'de babası da ölünce 3 işçisi ile birlikte fırını işletmeye devam etti.

Eşi ve babasını kaybedince ekmek fırınının başına geçti

3 çocuk annesi Fatma Çınar, kamyon şoförü olan eşi Fahri Çınar 2000 yılında kalp krizinden ölünce çocuklarına bakabilmek için babasının ekmek fırınında çalışmaya başladı. Fatma Çınar, 2008'de babası Ali Ersoy da kalp krizinden ölünce işleri devraldı. Başka kardeşi olmadığı için babasından kalan fırını tek başına işleten Fatma Çınar, işçi gibi çalışmaya da devam etti. Fırından kazandığı ile çocuklarını büyütüp evlendiren Fatma Çınar, birçok zorlukla karşılaşmasına rağmen çalışarak ayakta durduğunu söyledi. Çocuklarının da desteği ile bunu başardığını anlatan Fatma Çınar, şöyle konuştu:

"Babam ölünce ilk başlarda çok sıkıntı yaşadık. Fırın kapanmasın diye çok uğraştık. Çocuklarımın desteği ile de başardık. Hep fırındayım. Sabah gelip önlüğümü takarak işe başlarım. Hamur yapıp, ekmekleri fırına veririm. Kızım da ekmekleri dağıtır. Beni görenler gurur duyduklarını söylerler. Çocuklarımla bu mücadeleyi yapıyorum. Kendi başıma değil. Onlar bana yardımcı oluyorlar. Ben de onlara yardımcı oluyorum. Çocuklarım olmasa ben bir şey yapamazdım."

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler