HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul polisinden üç ilde uyuşturucu operasyonu

İstanbul polisinin üç ilde düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 124 kilo Hint keneviri ile 10 kilo 800 gram toz esrar ele geçirilirken, 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbul'da Beylikdüzü, Esenyurt, Fatih, Ümraniye, Küçükçekmece, Bağcılar ve Pendik ilçeleri ile Diyarbakır ve Batman illerinde örgüt faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla operasyonlar düzenlendiğini bildirdi.

Çeşitli tarihlerde yapılan operasyonlarda 124 kg 395 gram yeşil renkli ot halde Hint keneviri bitki parçaları, 10 kg 800 gram yeşil renkli toz esrar maddesi, 17 gram Bonzai maddesi, 1 hassas terazi ile 37 adet farklı çaplarda fişek ele geçirildiği belirtildi.

Yapılan operasyonlarda olayla ilgili gözaltına alınan şahıslardan L.A., D.K., N.D., H.E., A.U., H.G., N.D. ve M.U.'nun sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı R.E. ve M.T. isimli şahısların ise serbest bırakıldığı ifade edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler