HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaynanadan damada soğuk duş

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sevdiği kıza evinin önünde evlenme teklifinde bulunan damat adayının üzerine kaynanası bir kova su döktü.

Kdz. Ereğli ilçesinde Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne bağlı 67 M 8056 plakalı otobüste şoför olarak çalışan 26 yaşındaki Ercan Topçu, 5 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı 20 yaşındaki Güzin Kaymaz’a (20) evlenme teklifinde bulunmak için ilginç bir sürpriz hazırladı.

Halk otobüsü şoförü Ercan topçu Yaklaşık 6 otobüs ve 4 araçlık konvoyla sevdiği kızın Korubaşı Mahallesi Harman sokak'ta ki evinin önüne korna çalarak geldi. Güzin Kaymaz’ın evinin önünde meşaleler yakıp, müzik çalan Topçu daha sonra kız arkadaşına seslendi. Yaklaşık 5 yıl önce tanıştığı ve 6 aydır da ciddi ilişki içerisinde olduğu sevgilisi Güzin Kaymaz’a Hakan Altun’un seslendirdiği ‘Benimle evlenir misin?’ adını taşıyan müzik eşliğinde evlenme teklifinde bulunan damat adayı Topçu ‘Evet’ yanıtını alınca çok mutlu oldu.

Damat adayı Topçu ‘evet’ cevabını aldıktan sonra önceden hazırladığı havai fişekleri arkadaşlarına ateşlettirerek ikinci sürprizini de yaptı. Bu sırada pencereye çıkan Güzin Kaymaz’ın annesi Nimet Kaymaz (44) pencereye çıkarak bir kova soğuk suyu damat adayı Ercan Topçu’nun üzerine boşalttı. Ercan Topçu’nun kızı için hazırladığı sürprizlere karşılık kendiside bir sürpriz hazırlayan kaynana damat adayına adeta soğuk duş yaptırdı.

Sevgilisinin evlenme teklifine ‘evet’ diyen ancak annesinin hazırladığı sürprizle şaşıran Güzin Kaymaz, Ercan Topçu’ya sarılarak çalan müzik eşliğinde bir süre dans etti. Kızının sevgilisinin üzerine su döken kaynana Nimet Kaymaz da bir süre sonra evin önüne indi. Damadının durumuna üzülen kaynana Nimet Kaymaz, “Hadi içeri geçin, üşüyeceksiniz” diye seslendi.

Güzin Kaymaz’ın parmağına söz yüzüğünü takan Topçu, herkesin çalıştığı meslekle ilgili sevgilisine ilginç evlenme tekliflerinde bulunduğunu belirterek kendisinin de böyle bir sürpriz hazırladığını ifade etti. Ercan Topçu’nun kendisine daha ufak çaplı bir sürpriz hazırlayacağını tahmin ettiğini dile getiren Güzin Kaymaz ise yaptıklarını görünce çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu söyledi.

Kızını çok sevdiğini söyleyen anne Nimet Kaymaz, genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.
Topçu kaynanasının elini öptükten sonra çalıştığı otobüsün önünde sözlendiği Güzin Kaymaz ve otobüsçü arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler