HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mitinge diye gitti, sır oldu

Başbakan Erdoğan'ın Çanakkale'deki mitingine katılmak için Bayramiç'in Türkmenli Köyü'ndeki evinden çıkan 70 yaşındaki Sami Uydaş'tan 2 gündür haber alınamıyor.

Mitinge diye gitti, sır oldu

(DHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çanakkale'deki mitingine katılmak için Bayramiç'in Türkmenli Köyü'ndeki evinden çıkan 70 yaşındaki Sami Uydaş'tan 2 gündür haber alınamayan yakınları hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Türkmenli Köyü'nde çiftçilik yapan evli ve iki çocuk babası Sami Uydaş, dün Ak Parti Bayramiç İlçe Teşkilatı'nın Başbakan Erdoğan'ın mitingi için kaldırdığı otobüslerden birine binip, Çanakkale'ye gitti. Mitingde yanındaki arkadaşlarından ayrıldığı öğrenilen Uydaş, akşam evine dönmedi. Bunun üzerine yakınları jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulundu. Dönüş için yanlış otobüse binmiş olabileceği ileri sürülen Uydaş'ın bulunması için güvenlik güçlerinin çalışması sürdüğü bildirildi. Uydaş'ı Çanakkale-Bayramiç arasındaki bölgede yakınları ve köylülerin katılımıyla yapılan arama çalışmalarından da sonuç alınamadı. İki gündür kendisinden haber alamayan yakınları Uydaş'ın hayatından endişe ettiklerini belirtip, görenlerden ve yerini bilenlerden en yakın polis veya jandarma karakoluna durumu bildirmelerini istedi. Kayıp olan Uydaş'ın Bayramiç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cahit Uydaş'ın babası olduğu öğrenildi.

En Çok Aranan Haberler