HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölümden döndü, telefonla konuşma devam etti

Ümraniye'de, minibüs ile özel otomobilin çarpışması, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazada, kaldırımda bulunan bir kişi, saniye farkıyla ölümden döndü. Şahsın buna rağmen telefonla konuşmaya devam etmesi dikkat çekti.

Görüntülerde; sokak arasından ana yola çıkan bir minibüse, içinde 2 kişinin bulunduğu otomobil hızla çarpıyor. Şiddetli çarpışma nedeniyle kontrolden çıkan otomobil ve minibüs, yayaların kullandığı kaldırıma doğru sürükleniyor. Bu sırada kaldırımda yürüyen ve telefonla konuşan bir kişi de kıl payı kazadan kurtuluyor. Kazaya rağmen telefon konuşmasını kesmeyen şahsın soğukkanlı davranışları ise dikkat çekiyor. Kaza sonrası özel otomobilde bulunan 2 kişi, kendilerini can havliyle dışarıya atıyor. Büyük korku yaşayan şahısların hafif şekilde yaralandıkları anlaşılıyor. Gürültü üzerine olay yerine koşan vatandaşlar arasında da kısa süreli panik yaşanıyor. Kaza yapan araçlardan duman yükselmesi üzerine bazı vatandaşların kaçmaya çalışıyor.

Bu arada, aynı kavşakta sürekli kaza meydana geldiğini belirten esnaf Erdal Azak, "Defalarca yetkililere söylememize rağmen tedbir alınmadı. Hergün burada kaza oluyor. Kimse ölmeden artık tedbir alınsın. Birileri öldükten sonra mı gereken yapılacak." diye konuştu. (CİHAN)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler