HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pamukova'da katliam gibi kaza: 8 ölü

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yoldan çıkan kamyonet ağaca çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, ayva hasadına giden tarım işçilerini taşıyan kamyonetin yoldan çıkarak ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 8'e yükseldi. Ölen 8 kadının kimlikleri belirlendi.

D-650 kara yolunun Hayrettin köyü yakınlarında, sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada, ayva hasadına giden tarım işçilerinin bulunduğu Hüseyin Yiğit yönetimindeki 06 DK 3124 plakalı kamyonet, yoldan çıkarak şarampole düştü. Ceviz ağacına çarpan kamyonette yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, Pamukova Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kaza yerinde 4 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Pamukova ve Geyve Devlet hastanelerine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4'ü, daha sonra hayatını kaybetti. Durumları ağır olan yaralılar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza yerinde ölen 4 kişinin cenazeleri, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Pamukova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yanarak ölen 2 kişinin kimlikleri otopsi sonucu belirlendi. Ölenlerin isimleri şöyle: "Nermin ve Hülya Yeltekin, Serpil Avcı, Hacer Yıldız, Emine Hatun Çöl, Hatice Fidan, Nazlı Gülfer, Nesrin Ağaçdelen"

Kimlikleri tespit edilen yaralılar ise şunlar: "Nurcan, Duygu, Ahmet, Eren Yeltekin, Ebru ve Sevda Acar, Hüseyin Yiğit ve Müşerref Saraç, Doğan, Seldal ve Selda Gülfer ile Sedef Çöl" Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler