HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teröristlerle çatışma anı!

Şırnak'ta polis noktasında, bölücü teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

Teröristlerle çatışma anı!
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe merkezinin girişinde bulunan polis noktasında, dün akşam saatlerinde, bölücü teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.
[** **](http://video.mynet.com/habervideo/Beytussebap-ta-roketatarli-saldiri/553120)
İlçe yakınında bulunan Kato dağından geldikleri tahmin edilen bir grup terörist, önce ilçe girişinde bulunan polis noktasına roketle saldırdı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine teröristlerle güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışma çıktı.
**BİR TERÖRİSTİN YARALI OLARAK KAÇTIĞI ORTAYA ÇIKTI** Çıkan çatışma sonrası bir teröristin olay yerinden yaralı olarak kaçtığı belirlendi. Polis noktasına yapılmak istenen saldırıda yakalanacağını anlayan bir terörist üzerindeki bombayı patlatması sonucu ölmüştü. Olay yerine yaklaşık 100 metre mesafede oynayan çocuklar, el bombası buldu. Ailelerin güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine yapılan araştırmalarda kan izlerine rastlandı. Bir teröristin çatışmada yaralandığının ortaya çıktığını belirten yetkililer, teröristin kaçarken el bombasını düşürdüğünü ifade etti. Yaralı teröristin yakalanması için bölgede operasyonlar devam ediyor.
DHA / İHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler