HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yol verme kavgası kanlı bitti: 1 ölü,1 yaralı

Nazilli'de yol verme kavgasında bıçaklanan iki kardeşten biri öldü, diğeri ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

AYDIN (İHA) - Yedi gencin karıştığı kazada gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan ilçesinde Nazilli'ye gezmeye gelen Anıl Can Kazık (21) ve kardeşi Arda Kazık (15) ile arkadaşları M. E.T. (14), Ramazan B. (21) ve Esat B. (17) 09 E 8766 plakalı araçlarıyla Hürriyet Caddesi üzerinde seyir halindeyken aynı yöne gitmekte olan 35 DCA 71 plakalı araçta bulunan Mahir B. (27) ve Kerem S. (27) ile yol vermeme nedeniyle tartıştı. Kavganın büyümesi üzerine aracından inen Mahir B’nin diğer aracı kullanan Anıl Can Kazık'a dirsekle vurmasının ardından iki grup arasında kavga çıktı. Kavga esnasında yüzüne kafa darbesi geldiğini iddia eden Mahir B., arkadaşının aracında bulunan ekmek bıçağı ile önce Anıl Can Kazık'ı kalbinin hemen altından ve bacağından sonra da araya giren kardeşi Arda Kazık'ı da sağ karın boşluğundan bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan Kazık kardeşler olay yerine çağrılan ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olaya kısa sürede müdahale eden polis ekipleri kavgaya karışan Mahir B., Kerem S., M.E.T., Ramazan B. ve Esat B'yi yakaladı. Kavgada kullanılan ekmek bıçağı olaydan 4 saat sonra olay yerine yakın kanalizasyon mazgalı içerisinde bulundu. Hastanede ameliyata alınan iki kardeşten Anıl Can Kazık tüm çabalara rağmen 3 saat sonra yaşamını yitirdi. Arda Kazık’ın yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Karakolda ifadelerinin alınmasının ardından Nazilli Adliyesi’ne sevk edilen Mahir B., Esat B. ve Ramazan B. tutuklanarak cezaevine kondu. Kerem S. ise denetimli serbestlik Şubesi’ne sevk edilirken yaşı küçük olan M.E.T'de serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yol verme kavgası kanlı bitti: 1 ölü,1 yaralı | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler