HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksekova'da güvenlik güçleri ile öğrenciler futbol maçı yaptı

Hakkari Yüksekova'da operasyonda görev alan güvenlik güçleri ilçedeki Mehmetçik İlkokulu'nu ziyaret etti. Okuldaki öğrenciler güvenlik güçleriyle futbol maçı yaptı.

Yüksekova'da operasyonda görev alan güvenlik güçleri ilçedeki Mehmetçik İlkokulu'nu ziyaret etti.

Çocuklar, güvenlik güçleri ile okul bahçesinde futbol maçı yaptı.

İlçede görev yapan kadın personel çocuklarla yakından ilgilenip, onlarla sohbet etti.

Ziyaretin sonrasında çocuklar, öğretmenleri ve güvenlik güçleri ile birlikte topluca fotoğraf çektirdi.

Hakkari'de kadın subaylar çocuklar ve anneleriyle yakından ilgilendi

Güvenlik birimleri, gelen talep üzerine ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Dilekli köyüne yardım malzemesi ulaştırdı. Kadın subaylar da bahçedeki kız çocukları ve anneleri ile yakından ilgilendi.

Yüksekova'da teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcıların imha edilmesi, çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması amacıyla başlatılan "Şehit JandarmaUzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca halkın can ve mal güvenliğine yönelik tehditlerin ortadan kaldırılması için yürütülen operasyonda ilçe merkezinde terör örgütü mensupları ile zaman zaman sıcak çatışmalar yaşanıyor.

GATA'da görev yapan doktorlar Yüksekova'da

Yüksekova'da devam eden operasyonlara yeterli şekilde sağlık hizmeti desteği sağlamak ve Yüksekova Devlet Hastanesi'ndeki doktorlara yardımcı olmak amacıyla GATA'da çalışan doktorların bir kısmı Yüksekova Devlet Hastanesinde görevlendirildi.Askeri doktorlar ile birlikte hastanede görev yapan diğer doktorların fedakârca görevlerini yapmaya devam ettiği belirtildi.

BİR GÜZEL HABER DE POLİSTEN

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinden Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Paşapınar mevkisinde düzenlenen törenle 500 çam fidanını toprakla buluşturdu.

Öte yandan her yıl fidan dikme törenine katılan özel hareket timlerinin, operasyonlar nedeniyle bu yılki etkinliklerde olmaması dikkat çekti.

(AJANSLAR)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler