MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinan Akçıl Ebru Şallı aşkı sona erdi

2013 yılında aşklarıyla gündeme bomba gibi düşen Sinan Akçıl ve Ebru Şallı ayrıldı. Akçıl'ın 'Kutsal Kadın' dediği Ebru Şallı, ilişkisinin bittiğini yöneltilen bir soru üzerine onayladı. İkilinin evlenmeyi düşünüyorken ilişkilerini sonlandırmaları kafalarda soru işareti bıraktı.

Uzun süredir birlikte olan Ebru Şallı ve Sinan Akçıl aşkı bitti. Her fırsatta birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen ünlü çift sürpriz bir şekilde ayrılma kararı aldı. Akçıl'ın 'Kutsal kadın' dediği Ebru Şallı'ya evlilik teklifi ettiği konuşulurken yaşanan bu gelişmeyi Ebru Şallı, 'Bitti, nokta' diyerek onayladı.

Instagram hesaplarında birbirlerinin fotoğraflarını silmeyen Ebru Şallı ve Sinan Akçıl evliliğe yeşik ışık yakmışlardı. Hatta Sinan Akçıl Şallı'nın çocukları Beren ve Pars'la video klip çekmeye hazırlanıyordu.

Sinan Akçıl, bir röportajında Ebru Şallı'nın çocuklarıyla çok iyi anlaştığını belirterek, ''Onun en değerli varlıkları oldukları için benim için de çok kıymetli ve değerliler. Bir de ben Ebru'nun çocuklarıyla ilişkisini gördükçe büyüleniyorum; cennette saklıyor onları.'' demişti.

EVLİLİK DÜŞÜNÜYORLARDI

Ebru Şallı, Temmuz 2013'te Harun Tan'dan boşanmış, 2 ay sonra da Sinan Akçıl ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü sunucu sevgilisiyle evlenebileceğinin sinyallerini vermişti. Ebru Şallı "Bu yıl medeni halim değişebilir. Her an sürpriz bir nikah olabilir. Sinan hayatımı güzelleştiren bir erkek" diye konuşmuştu.

SİNAN AKÇIL'IN EBRU ŞALLI'YA 14 ŞUBAT MEKTUBU

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz…

Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz…

Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz…

Seni bir tek, zamansız bir ölüm, bizde son bölüm bitmeden alır benden, seni bir tek bu yollar anlatır, sen yeter ki geç benden…

Başıma ne gelirse, hep yanımda oluşun sözlere sığmaz, gece bile uyurken elime dokunuşun, anlatılmaz…

Bana seni ne kadar sevdiğimi soruşun, tarifi olmaz. Senden başka birisi, denemesin deli mi… aynısı olmaz..

Gel her şeyi boşver sen, biz doğuştan aşk emirliyiz, kimse bilmez ne yaşadık, bilen sırf ikimiziz…

Vitrin


En Çok Aranan Haberler