Ogretmen Hizmet Puani Haberleri

Vatandaşlar isyan etti! MHRS şikayetleri bir haftada yüzde 165 arttı: “Aylardır randevu alamıyoruz”

Sağlık Bakanlığı’na bağlı hizmet veren MHRS’den randevulara ilişkin şikayetler arttı. Çözüm platformu Şikayetvar’a ulaşan şikayetlerin sayısı son bir haftada yüzde 165 arttı. Platformun paylaştığı verilere göre, Sağlık Bakanlığı şikayetleri de bir önceki haftaya göre yüzde 39 artış gösterdi.

Haber 2024-05-28 11:48:14

7 güne 1 milyon lira ile Dubai’yi de Paris’i de solladı! Artık turiste de hayal… ‘Yok oldu’ diyerek alarmı çaldılar

Son dönemde Türkiye’nin artık pahalı bir turizm ülkesi olduğu yabancı turistler tarafından sıkça dile getirilirken sektörde alarm zilleri daha sezon tam olarak başlamadan çalmaya başladı. Fiyatlar ise alıp başını gitmiş durumda. Bodrum’da 1 hafta tatil için 902 bin lira isteyen otel bile bulunuyor. Buna karşın Dubai’nin 7 yıldızlı en pahalı oteli aynı hizmet için 290 bin TL, Paris Disney Land 335 bin lira talep ediyor.

Finans 2024-05-28 07:28:38

İstihdam endeksi ilk çeyrekte arttı

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında istihdam endeksi, bu yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda yüzde 3,4 yükseldi. Çalışılan saat endeksi yüzde 1,5, brüt ücret-maaş endeksi de yüzde 116,5 arttı.

Finans 2024-05-22 12:46:39

iPhone'umu Bul kapatma: iPhone'umu Bul nasıl kapatılır?

iPhone'umu Bul (Find My iPhone), Apple tarafından geliştirilen bir hizmettir. Bu hizmet, kaybolan veya çalınan iPhone'u bulmaya, kilitlemeye ya da verileri silmeye olanak sağlar. Ancak bazı kullanıcıların gizlilik ve konum bilgilerini paylaşmak konusunda birtakım endişeleri olabilir. Herhangi bir sebeple bu özelliği devre dışı bırakmak isteyenler kullanıcılar için ise kolay bir yöntem mevcuttur. Peki, iPhone'umu Bul kapatma nasıl yapılır, iPhone’umu bul nasıl kapatılır?

Haber 2024-05-21 22:34:30

Mal alımı, yapım işleri, hizmet alımı, tamamını ilgilendiriyor! Kamu ihalelerine yönelik yeni düzenleme!

Kamu ihalelerine yönelik düzenleme yapıldı. alımı ihaleleriyle ilgili düzenlemeye gitti. KİK'in mal alımı, yapım işleri, hizmet alımı ve danışmanlık hizmet alımı uygulama tebliğ ve yönetmeliklerinde değişiklik öngören düzenlemeleri Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 19-05-24 07:41

TÜİK açıkladı: Hizmet üretimi arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mart ayında hizmet üretiminin bir önceki yılın aynı ayına göre (yıllık) yüzde 6,8 arttığını, bir önceki aya göre (aylık) aynı kaldığını açıkladı.

Finans 16-05-24 11:53

Ücretli çalışan sayısı martta yüzde 2,6 arttı

Ücretli çalışan sayısı sanayi sektöründe yıllık bazda yüzde 1 azalırken, inşaat sektöründe yüzde 9,3 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 3,5 artış kaydetti. Ücretli çalışan sayısı, martta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Finans 15-05-24 11:03

Google Lens nedir? Google Lens nasıl ve nerede kullanılır?

Google tarafından internet kullanıcılarına sunulan birçok farklı hizmet bulunmaktadır. Bu hizmetler sayesinde kullanıcılar teknolojinin sunduğu imkânlardan da daha kolay faydalanabilmektedir. Google Lens de bu hizmetlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Yapay zekâ destekli bir görüntü tanıma teknolojisi olarak tabir edilen bu hizmet, kullanıcılara çeşitli avantajlar da sunmaktadır. Peki, Google Lens nedir, nasıl ve nerede kullanılır?

Haber 14-05-24 19:29

Google One nedir, ne işe yarar? Google One ücretli mi ücretsiz mi? Google One Google Drive farkı

Google, dünya genelinde yaygın olarak kullanılan en önemli internet tarayıcılarından biridir. Google aynı zamanda çok uluslu bir Amerikan firması olarak da bilinmektedir. İnternet aracılığıyla bilgi araması ve online bilgi paylaşımı yapılmasında büyük bir role sahip olan Google, bünyesinde birçok farklı hizmet paketi barındırmaktadır. Bu hizmet paketlerinden biri de Google One hizmetidir. Peki, Google One nedir, ne işe yarar, ücretli mi ücretsiz mi, Google One Google Drive farkı nedir?

Haber 14-05-24 19:28

Van'da işten çıkarılan belediye çalışanları eylemlerini sürdürüyor

Van'da, HAK-İŞ'e bağlı Hizmet-İş Sendikası üyeleri ile Van Büyükşehir Belediyesi, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ve İpekyolu Belediyesinde işten çıkarılan işçiler, eylemlerini sürdürüyor.

Yurthaber 13-05-24 13:53

Boş port yok ne demek? Boş port yoksa ne yapılır?

İnternet, altyapı aracılığıyla iş yerlerine, evlerine verilen bir hizmet türüdür. Kablo altyapısının uğradığı noktalar port olarak adlandırılır. İnternet portu, hizmet noktasına gelen internet akımıyla bina arasındaki bir orta nokta olarak açıklanabilir. Bu orta noktanın olmaması ise kullanıcıların boş port yok sorunu yaşamasına neden olur. Peki, boş port yok ne demek? Boş port yoksa ne yapılır?

Haber 10-05-24 19:27

Gazze'de korkutan geri sayım! 48 saat sonra son hastane de hizmet dışı kalacak!

Gazze'deki hükümet Gazze'deki son hastane olan Deyr el-Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesinin yakıtsızlıktan dolayı 48 saat içerisinde hizmet dışı kalacağını ifade etti.

Kulis 10-05-24 14:42

Nisan’da Kayseri Havalimanı’nda 215 bin 236 yolcuya hizmet verildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Kayseri Havalimanı’nın 2024 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Yurthaber 10-05-24 11:42

Çardak Havalimanı Nisan Ayında 36 bin 651 yolcuya hizmet verdi.

DHMİ Genel Müdürlüğü Çardak Havalimanı’nın Nisan ayında hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini paylaştı. DHMİ verilerine göre Çardak havalimanı 1 ayda 36 bin 651 yolcuya hizmet verdi.

Yurthaber 10-05-24 11:40

SGK borç sorgulama: SGK borç sorgulama nasıl yapılır?

İnsanların geleceklerini garanti alabilmesi ve sağlık başta olmak üzere pek çok kurumdan faydalanabilmesi için sigortalı bir işte çalışması gerekmektedir. Sigortalı bir işte hizmet verildiğinde birçok önemli olanaktan daha kolay bir şekilde yararlanılmaktadır. Sigortalı çalışan bireyler bazı durumlarda SGK borç sorgulama işlemini yapmaya ihtiyaç duyabilir. Özellikle emekli olma aşamasında olan bireyler için prim gün sayısı ayrı bir öneme sahiptir. Peki, SGK borç sorgulama nasıl yapılır?

Haber 08-05-24 18:53

4 ayda 1,9 milyar liralık uyuşmazlık karara bağlandı

Tüketici hakem heyetleri bu yılın ilk 4 ayında 1,9 milyar liralık uyuşmazlığı çözüme kavuşturdu. Bu dönemde, ürün ve hizmet bazında, ayakkabıya yönelik şikayetler yüzde 12,8 ile ilk sırada yer aldı.

Finans 08-05-24 09:54

Ankara'daki sadece kadınlara hizmet veren eğlence merkezinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada Ankara'da sadece kadınlara özel hizmet veren bir eğlence merkezinin görüntüleri paylaşılınca gündem oldu. Görüntülerde kadınların müzik eşliğindeki göbek atarak eğlendikleri anlar yer aldı.

Trend 08-05-24 08:37

ÜTS sorgulama: ÜTS ürün sorgulama nasıl yapılır?

Hem dünya çapında hem de Türkiye’de birçok işlem internet üzerinden, mobil cihazlar aracılığı ile yapılabilir hâle gelmiştir. Devlete ait olan birçok kurum ve kuruluş internet üzerinden oluşturulan resmî uygulamalar ve internet siteleri aracılığı ile vatandaşlara hizmet verebilmektedir. Peki, ÜTS ürün sorgulama nasıl yapılır?

Haber 07-05-24 23:58

Önce yol kenarında ekmek satarak başladı sonra kendi işinin patronu oldu! 71 yaşındaki kadın 22 yıldır hizmet veriyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi Gülsüm Yalazı, 22 yıldan beri Kazdağları'nda konuklarını ağırlıyor. Gözlemeden ev yemeklerine kadar değişik yiyecekler hazırlayan Yalazı, hayatı ve doğayı çok sevdiğini söyledi. Gelenlerinin kendisini sürekli takip ettiğini söyleyen 71 yaşındaki kadın "Her yerden arayanım çok." dedi.

Kadin 07-05-24 15:57

Uzmanlar uyarıyor! Protein diyeti tehdidi: Böbrek ve kalp yetmezliği riskini artırıyor!

Sosyal medyada moda olan diyetler, uzman kontrolünde yapılmadığında sağlığı tehdit ediyor. Çocukluk çağındakiler ya da ergenler ağır protein diyetleri ile böbrek hatta kalp yetmezliği riskine girerken, erişkinlerde ise hurma diyeti, glutensiz diyet gibi trend tarifler, diyabete hatta şeker komasına davetiye çıkarıyor. Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye'de 79 ilde hizmet veren Sağlıklı Yaşam Merkezleri’nde diyetisyen, fizyoterapist, hatta psikologlarla ücretsiz ve uzman kontrolünde kilo vermek mümkün.

Kadin 04-05-24 14:18

Ankara’da sağanak nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kaldı

Ankara’da dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle metro hattının Yenimahalle-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında kalan bölümü hizmet dışı kaldı.

Yurthaber 02-05-24 10:01

Taksim-Kabataş füniküler hattında teknik arıza nedeniyle seferler yapılamıyor

Taksim-Kabataş arasında hizmet veren füniküler hattında teknik arıza nedeniyle seferler yapılamıyor.

Yurthaber 02-05-24 10:00

Concentrix + Webhelp, yoluna Concentrix adıyla devam ediyor!

Concentrix + Webhelp ticari adı altında faaliyet gösteren global teknoloji ve hizmet şirketi olan Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC), bugün adını Concentrix olarak değiştirdiğini ve marka gelişimini sürdürdüğünü duyurdu.

Haber 29-04-24 22:31

3 çeşit yemek 10 TL! O şehirde 48 noktada hizmet veriyor, ilgi yoğun

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mahalle Mutfakları projesiyle 3 çeşit yemeği 10 TL'den vatandaşlara sunmaya devam ediyor. 48 noktadaki satış noktalarına vatandaşların ilgisi yoğun.

Finans 28-04-24 15:40

İç Anadolu nasıl yazılır? İç Anadolu ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk Dil Kurumu (TDK) güncel yazım kılavuzu ile internet ortamında hizmet vermektedir. Birçok kelimenin nasıl yazıldığı bu güncel sözlük sayesinde online olarak sorgulanabilmektedir. Bu sayfada en çok sorgulanan sözcük tipleri bitişik ya da ayrı yazılması gerekenlerdir. Bu sözcüklerden biri de ‘şehirler arası’dır. Peki şehirler arası mı, şehirlerarası mı? Şehirler arası nasıl yazılır, TDK'ye göre anlamı ve doğru kullanımı nedir?

Egitim 27-04-24 16:58

Teknopark, Niğde’nin teknoloji yolculuğuna yeni bir boyut kazandırıyor

Teknoloji ile mal ve hizmet üretmek isteyen girişimcileri çatısı altında toplayan Niğde Teknopark, tarımdan savunma sanayisine kadar geniş bir yelpazede sektörlerin teknolojik potansiyelini harekete geçiriyor.

Yurthaber 26-04-24 11:55

e-Devlet emeklilik başvurusu: e-Devlet'ten emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusu yapmak isteyen kişilerin SGK tarafından oluşturulan hizmeti kullanmaları mümkündür. Bu hizmet sayesinde emeklilik başvurusunu tamamlayan kişiler daha sonra aylıklarının bağlanma durumunu da aynı platform üzerinden takip edebilir. Ancak emeklilik başvurusu e-Devlet aracılığıyla yapılacağı zaman hangi aşamaların takip edildiğinin bilinmesi gerekir. Bu nedenle “Gelir, Aylık, Ödenek Talep Belgesinin Verilmesi” sayfasının nasıl işlediği açıklanmalıdır.

Finans 25-04-24 20:19

Bu sözler çok konuşulur! Fatih Altaylı'dan Süleyman Soylu'ya: Haddini bilsin! Tepemin tasını attırmasın

Son günlerde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında Fatih Altaylı'nın programında iddialar dillendirilmişti. Süleyman Soylu da dün katıldığı Youtube yayınında Fatih Altaylı, Murat Ağırel ve Timur Soykan'ın adını vererek 'Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil' demişti. Fatih Altaylı'nın Süleyman Soylu için söylediği sözler de çok konuşulacağa benziyor.

Haber 25-04-24 09:01

Güven endeksleri açıklandı

Güven endeksi, nisanda geçen aya kıyasla hizmet sektöründe yüzde 2,8 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9 arttı, inşaat sektöründe ise değişim göstermedi.

Finans 24-04-24 10:51

Apple Arcade nedir, Apple Arcade ne işe yarar?

Apple, kendi işletim sistemine özgü birçok platform ve özellikle yıllardır kullanıcılarına hizmet vermektedir. Bu platformlardan biri de oyun servisi olarak adlandırılan “Apple Arcade” platformudur. Peki, bilmeyenler için Apple Arcade nedir, Apple Arcade ne işe yarar?

Haber 23-04-24 22:22

İngiltere'de imalat sektörü daraldı

İngiltere'de hizmet sektörü aktivitesi nisanda son 11 ayın en hızlı büyümesini gösterirken, imalat sektörü aktivitesi daraldı. Hizmet sektörü, ülke ekonomisinin yüzde 80'ini temsil ediyor.

Finans 23-04-24 14:31

Serhat Aslan Orkestrası, Türkiye ve yurt dışındaki tüm organizasyonlarda tercih edilmeye devam ediyor

İstanbul Müzik Tenor Serhat Aslan tarafından kurulmuş olup müzik sektörü üzerine profesyonel olarak hizmet vermeye başlayan Serhat Aslan Orkestrası, tüm Türkiye ve yurt dışında düğün orkestra ve diğer tüm organizasyonlar için konsept orkestra hizmetleri sunmaya devam ediyor. Sektördeki yüksek iş deneyimi ve özgün hizmet anlayışı sayesinde dikkatleri çeken firma, iş ilişkilerindeki olumlu referansları en büyük kazanç olarak görüyor.

Trend 23-04-24 10:11

Çalıştığı lunaparkta kafasına oyuncak çarptı! Şoke eden detay...

Ankara'nın Sincan ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Çalıştığı lunaparkta kafasına 'Adrenalin' isimli oyuncak çarpan Mustafa A., ağır yaralandı. Yoğun bakıma alınan Mustafa A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Mustafa A.'nın yaralandığı kaza sonrası lunaparkta bulunan 'Adrenalin' isimli oyuncağın hizmet vermeye devam etmesi şaşırttı.

Haber 22-04-24 23:03

Bahçeli'den olay 'yerel halk' çıkışı! Mehmet Şimşek'i mi hedef aldı? Skandalların asal sorumlusu diyerek tepki gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'yerel halk' çıkışı gündem yarattı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türk vatandaşları için kullandığı 'locals' kelimesinin yankıları sürerken; MHP lideri Bahçeli'den çok sert bir tepki geldi. Bahçeli "Türk milletini 'yerel halk' ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir." diye konuştu.

Finans 22-04-24 14:14

TÜİK duyurdu: Ücretli çalışan sayısı arttı

TÜİK verilerine göre ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1, aylık yüzde 0,6 arttı. Ücretli çalışanların alt detaylarına bakıldığında; 2024 Şubat ayında ücretli çalışanlar aylık olarak sanayi sektöründe yüzde 0,1 arttı, inşaat sektöründe yüzde 1,8 arttı ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 0,6 arttı.

Finans 19-04-24 11:13

Google Search Console nedir? Google Search Console ne işe yarar?

Google yalnızca bir arama motoru olarak görülmemektedir. İnternette hızlı arama hizmeti verdiği gibi ayrıca internet sitesi sahiplerinin de kullanabileceği pek çok yararlı hizmet sunmaktadır. İnternet üzerindeki işletmelerin nasıl bir profile sahip olduğunun bilinmesi, işletme sahipleri için oldukça önemli bir konudur. Peki, Google Search Console nedir?

Haber 18-04-24 23:16

e-Devlet CİMER başvurusu: e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl yapılır?

e-Devlet Kapısı sisteminin hayata geçmesiyle birlikte insanlar kamu ile alakalı işlemlerini internet üzerinden rahat bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. e-Devlet Kapısı platformu içerisinde kamu kuruluşlarının sunduğu birbirinden farklı hizmet seçeneği bulunmaktadır. Bu hizmet seçeneklerinden biri de Cumhurbaşkanlığı aracılığı ile açılmış olan, bireylerin şikâyet veya isteklerini ulaştırmasını sağlayan CİMER sistemidir. Peki, e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl yapılır?

Haber 18-04-24 18:38

İnhisar'ın ilk kadın belediye başkanı 30 yıl sonra dedesinin koltuğunu devraldı

Bilecik'in İnhisar belediye başkanlığına seçilen Nihal Arslan, dedesinden 30 yıl sonra aynı makamda hemşehrilerine hizmet edecek.

Yurthaber 18-04-24 11:03

Rize-Artvin Havalimanı’nı 3 ayda 239 bin 882 yolcu kullandı

Rize-Artvin Havalimanı 2024 yılının ilk 3 ayında 239 bin 882 yolcuya hizmet verdi.

Yurthaber 16-04-24 11:28

e-Devlet soyağacı nasıl bakılır? E-Devlet soyağacı sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama

e-Devlet Kapısı sistemi ile birlikte birçok önemli resmî işlem, yetkili kurumlara gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden yapılabilmektedir. Bu sistem içerisinde birçok önemli hizmet mevcuttur. Bu hizmetlerden biri de İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan soyağacı sorgulama hizmetidir. Kişiler bu hizmet sayesinde soylarının hangi dönemlere dayandığını öğrenebilir. Peki, e-Devlet soyağacı nasıl bakılır ve soyağacı sorgulama nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:32

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 15-04-24 15:35

Bu numaralara dikkat! Onlarca şikayet var! Cayma bedeli ödediğinizi sanıp dolandırılabilirsiniz!

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, tüketicilerin son zamanlarda internet aboneliği işlemleri için sıkça aranıp, rahatsız ve bazen de mağdur edildiğini belirterek, tüketicilere hizmet aldıkları firmalardan teyit almadan işlem yaptırmamalarını söyledi.

Finans 14-04-24 14:06

e-Devlet dava sorgulama: e-Devlet dava sorgulama nasıl yapılır?

Devlet ile alakalı işlemlerin yapılmasında büyük bir role sahip olan uygulamaların başında e-Devlet Kapısı sistemi gelmektedir. 2008 yılından bu yana insanlara hizmet sunan bu sistem içerisinde birçok önemli kamu hizmeti bulunmaktadır. Bu kamu hizmetlerinden biri de Adalet Bakanlığı hizmetidir. Bu hizmet üzerinden kolayca dava, mahkeme gibi kişileri yakından ilgilendiren önemli konular sorgulanabilmektedir. Peki, e-Devlet dava sorgulama nasıl yapılır?

Haber 11-04-24 19:23

Dünya Bankası ile Türkiye masaya oturmuştu! Anlaşmanın detayları netleşti

Dünya Bankası Grubu (WBG) İcra Direktörleri Kurulu, Türkiye için hazırlanan ve üç kilit kalkınma stratejisi (üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik) üzerinde odaklanacak yeni Ülke İşbirliği Çerçevesini (CPF) onayladı. Buna göre 2024-2028 mali yıllarını kapsayan işbirliği çerçevesi üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik başlıklı üç kilit kalkınma stratejisine odaklanacak.

Finans 11-04-24 13:34

WeTransfer nedir, nasıl kullanılır? WeTransfer dosya gönderme işlemi nasıl yapılır?

Günümüzde artık pek çok belge ve dosya sıklıkla internet üzerinden gönderilir. Hatta internet üzerinden yüksek boyutlu dosyalar da gönderilebilmektedir. Bu noktada hizmet veren platformlardan biri de WeTransfer'dir. Peki, Wetransfer nasıl kullanılır? WeTransfer dosya gönderme işlemi nasıl yapılır?

Haber 07-04-24 17:41

CHP'nin itirazı sonuç vermedi: Hatay'da AK Partili Mehmet Öntürk mazbatasını aldı! 'Şimdi hizmet zamanı'

31 Mart seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak Hatay'da seçimlere katılan Mehmet Öntürk, %0.43 oy farkıyla seçimi kazanmıştı. CHP seçim sonuçların itiraz etmiş fakat itirazı reddedilmişti. Öntürk bugün mazbatasını aldı. Kendisini Antakya EXPO'da bekleyen kalabalıkla kucaklaşan Öntürk, artık siyasetin bittiğini ve Hatay'ın şahsi meseleleri olacağını ifade ederek, "Şimdi millete hizmet zamanı" dedi.

Haber 06-04-24 14:48

Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı Geçici Hizmet Binası faaliyete geçti

Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı Geçici Hizmet Binası’nda otopsi işlemleri yapılmaya başlandı.

Yurthaber 04-04-24 15:45

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek mazbatasını aldı:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Muhittin Böcek, Antalyalılara, yerli ve yabancı misafirlere, hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi.

Yurthaber 04-04-24 15:40

Mansur Yavaş mazbatasını aldı! Dikkat çeken mesaj: 'Çağrımı tekrar edeceğim, artık gerisini kendileri bilir'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimde ikinci kez seçilmesinin ardından mazbatasını alarak göreve başladı. Önceki dönemde belediye meclisinde yaşadıkları sıkıntılara dikkat çeken Yavaş, "Bize engel olan belediye başkanlarının şu anda hiçbiri belediye meclisinde değil" dedi. Rakip partilerden seçilen belediye başkanlarına 'Gelin birlikte Ankara’nın tümüne hizmet edelim' çağrısını tekrar edeceğini belirten Yavaş, "Artık gerisini kendileri bilir" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 14:50