Poly Network Haberleri

THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte açıklama!

THY uçak seferlerinde yaşanan aksamaya ilişkin detaylar merak ediliyor. Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından sefer iptalleriyle ilgili açıklama yaptı. İstanbul'dan uçuş yapacak olan yolcular THY uçak seferlerinin iptaline ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları ne zaman başlar?

Haber 2023-11-01 21:29:13

Türk Hava Yolları'ndan sefer iptali açıklaması! Operasyonumuz kademeli olarak normal seyrine dönmektedir

Network alt yapısının çökmesi nedeniyle İstanbul çıkışlı seferlerinin tümünü iptal eden Türk Hava Yollarında (THY) arızanın giderilmesinin ardından uçuşlara 22.30’da yeniden başladı. THY, bilgi teknoloji sistemlerindeki aksaklığın tespit edilip giderildiğini, şirketin operasyonunun kademeli olarak normal seyrine dönmekte olduğunu bildirdi.

Haber 2023-11-01 18:07:41

Network, Flo, L'Oréal Paris... Modadan kişisel bakıma ünlü markalarda büyük fırsat

İhtiyaç listenizdeki ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olma fırsatı geldi! Spor giyimden klasik giyime, cilt bakımdan kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuarlara ünlü markalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yeni sezonun en göz alıcı ürünlerine indirimli fiyatlar sahip olup bütçenizi korumak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 2023-10-25 16:28:27

EBAN(European Business Angels Network) Yıllık Konferansında, Kurttepeli Melek Yatırımcılığı anlattı…

Brüksel merkezli (EBAN)- Avrupa Melek Yatırım Ağı, her yıl düzenlediği Avrupa kıtasındaki yatırımcıları ve girişimcileri bir araya getiren EBAN Kış Üniversitesi’nin on birinci dönemini 17–18 Ocak 2013 tarihlerinde, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Finans 2023-07-06 13:12:12

At the Annual Conference of EBAN (European Business Angels Network), Kurttepeli has described the Angel Investment…

Based in Brussels, (EBAN)- European Business Angels Network has held the eleventh term of EBAN Winter University getting together the investors and entrepreneurs in the European continent held by them every year between 17th and 18th January, 2013 at Istanbul Commerce University.

Finans 06-07-23 12:16

Kurttepeli, Made the Opening Speech of the Demo Day

The startup acceleration program: Boost The Future, carried out in cooperation with Endeavor Turkey and Akbank, gave its fourth term graduates. The program took place on Wednesday, February 23, open to the public and online. The Demo Day was concluded with the investor presentations of the startups. The program continued under the name Start-Up Campus for three years: this year, it was renewed with enhanced content and mentor network, and renamed Boost the Future.

Finans 06-07-23 10:36

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Samsonite bilgisayar çantasında büyük indirim

İşte, okulda, seyahatte ihtiyacınız olan şık ve dayanıklı bir çanta arıyorsanız, bu fırsat tam da size göre! Yüksek kaliteli ürünleriyle öne çıkan Samsonite'ta %60'a varan büyük indirimler başladı. Bir kez alıp uzun yıllar kullanacağınız bir modelle karşınızdayız: Samsonite CC8-19-005 15.6 inç Network 3 Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası'nda kısa süreliğine %59 indirim var! Şimdi bu fırsatı değerlendirmezseniz pişman olabilirsiniz, bizden söylemesi!

Haber 06-06-23 17:34

LEAD Network Türkiye Başkanı Aysun Zaman, İlham Veren Lider Ödülü'nü aldı

LEAD Network Türkiye Başkanı Aysun Zaman, İlham Veren Lider Ödülü'nü aldı

Yurthaber 19-10-22 11:44

VPN bağlantısı nedir, nasıl çalışır? VPN bağlantısı nasıl eklenir?

Açılımı 'Virtual Private Network' olan VPN bağlantısı, Türkçeye 'Sana Özel Ağ' olarak çevrilir. İnternet kullanıcıları tarafından sıklıkla merak konusu olan VPN bağlantısının nasıl çalıştığı ile ilgili sorular da oldukça fazladır. VPN bağlantısı nedir, nasıl çalışır?

Haber 12-10-22 09:34
VPN

VPN nasıl açılır? iOS, Android ve Windows cihazlarda VPN aktif etme adımları

Onlarca farklı eklenti, program ve uygulama denemenize gerek kalmadan iyi bir VPN deneyimi yaşamanız mümkündür. Açılımı 'Virtual Private Network' olan VPN açma ve aktifleştirme işlemleri internet kullanıcıları tarafından merak konusu olur. VPN nasıl açılır, aktif edilir?

Haber 12-10-22 09:33
VPN

Girişimciler ve yatırımcılar, TİM-TEB Girişim Evi etkinliğinde buluştu

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz: - "TİM-TEB Girişim Evleri'nde girişimcilerimize hızlandırma programlarımızla danışmanlık ve mentorluk sağlanması, projelerin tanıtılması, rekabetçi yapıya kavuşmaları, global pazarlara açılım, potansiyel müşteri ve yatırımcılar ile network sağlanması gibi uçtan uca her konuda destek veriyoruz"

Yurthaber 19-09-22 11:19
TEB

Bahçeşehir Üniversitesi ağ altyapısını Huawei ile yeniliyor

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz: - "Üniversitemiz yeni teknolojileri, eğitime entegre etmede öncü bir eğitim kurumudur. Huawei ile olan iş birliğimizle de network alt yapılarımızı güçlendirdiğimizi ifade etmek isterim"

Yurthaber 15-09-22 12:09

Pavo Group, Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Network Laboratuvarı açıyor

Pavo Group, Manisa Celal Bayar Üniversitesinde "Network Laboratuvarı" açıyor

Yurthaber 20-08-22 17:15

Senaryo geliştirme ve ortak yapım platformu 12 Punto 2022 başladı

TRT 1 Kanal Koordinatörü Cemil Yavuz: - "Özellikle yurt dışından gelen dramaturglar sayesinde hep aynı sinema örneğini gördüğümüz, hikaye anlatma şeklini değiştirmediğimiz bir yapıya itiraz ediyoruz. Kapalı kapılar ardında yapılan network ve tematik dayatmalara itiraz ediyoruz. Dolayısıyla 12 Punto'yu bütün sektöre yaymamızın, herkesle temasa geçirmemizin sebebi budur" - TRT Sinema Müdürü Faruk Güven: - "Bu sene finalist projelerin daha iyi yerlere gidebilmesi ve projelerini geliştirebilmeleri amacıyla '12 Punto Meetings' adıyla yeni bir etap açtık"

Yurthaber 19-06-22 15:33

Yunanistan, Rus petrolünün ana taşıyıcısı haline geldi

Primary Vision Network Kıdemli Analisti Mark Rossano: - "Münhasır ekonomik bölgeye ilişkin belirsizlikler ürünlerin gemiden gemiye aktarımını sağlamak için yeterince kılıf oluşturuyor" - "Avrupa'nın kısa vadede seçeneği olmadığı için Rus ham petrolünün Asya'ya gitmesine izin veriyor ve verecek, sonrasında da bu ülkelerden yüksek miktarlarda dizel alacak"

Yurthaber 29-05-22 11:02

Global Health Summit'in spikeri Agil Mamiyev kimdir?

İş dünyasının yakından takip ettiği Azerbaycanlı genç iş insanı Agil Məmiyev, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 21 Kasım'da Millionaire Concept Network tarafından gerçekleşen Türkiye ve Avrupa dâhil olmak üzere tıp ve sağlık alanında tanınmış ve profesyonel isimlerin katıldığı Global Health Summit projesinde spiker oldu.

Finans 30-11-21 12:47

Schneider Electric, Global Footprint Network ile 100 Days of Possibility girişimini başlattı

Schneider Electric, "100 Days of Possibility" girişimi ile, iklim değişikliği ve biyoçeşitlilik kaybıyla başa çıkmaya yönelik çözümleri desteklemeyi amaçlıyor

Yurthaber 26-08-21 14:52

Yeni kripto para soygunun adresi Türkiye oldu

Geçtiğimiz günlerde belli bir merkezi olmayan Poly Network’den 610 milyon dolar değerinde kripto para çalınmıştı. Şirketin, hackera güvenlik ekibinde iş teklif etmesi ve hatta güvenlik açığını ortaya çıkardığı için para bile vermeyi teklif etmesiyle gündeme oturan ilginç olay hackerin çaldığı parayı iade etmesiyle çözülmüştü.

Haber 26-08-21 09:38

Poly Network, 610 milyon değerindeki kripto parayı geri aldı

Yaşanan en sıra dışı kripto para soygunu olayında yeni bir gelişme söz konusu. Pazartesi günü, merkezi olmayan bir finans platformu Poly Network, “Mr. White Hat” isimli bir hackerin saldırısına uğradı.

Haber 25-08-21 10:59

Milyonlarca dolarlık kripto para çalan hacker'lar iyi niyetli çıktı!

Kripto para platformu Poly Network sistemlerine sızarak tarihin en büyük dijital para soygunlarından birine imza atan bilgisayar korsanları, çaldıkları yaklaşık 610 milyon dolardan fazla paranın büyük bir kısmını iade ettiler.

Haber 13-08-21 09:20

Poly Network'e siber saldırı! Milyonlarca dolarlık kripto para çalındı

Çapraz zincir merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Poly Network, hack'lendi. DeFi tarihinin en büyük siber saldırısı olarak görülen olayda, toplam değeri 610 milyon dolardan fazla olan kripto para çalındı.

Haber 11-08-21 14:57

Büyükşehirden UNESCO Üretken Şehirler Ağı için bir adım daha

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla Kayseri’yi gastronomi alanında Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünün (UNESCO) Üretken Şehirler Ağı’na (Creative Cities Network) dâhil edebilmek için çalışmalar sürerken, kentteki paydaşlarla önemli bir toplantı yapıldı.

Yurthaber 02-04-21 14:08

TRAI 5G ve Yapay Zeka Konferansı

Turkcell Bilişim Üst Yöneticisi Serkan Öztürk: - "Veri çok önemli, ilgi alanınız neyse o veriye ulaşmanız sonrasında da model geliştirebilecek kapasiteniz olması lazım. Bu modellerin sürekli eğitilebilmesi de gerekiyor" - Türk Telekom Network Direktörü Ahmet Fethi Ayhan: - "Yapay zeka ve makine öğrenmesi konusu ağırlıklı olarak güncel oyunu değiştirecek bir faktör olarak görülüyor" - Vodafone Veri Analitiği ve BT Operasyonları Direktörü Haydar Erdem Yılmaz: - "Bugün müşterilerimizle etkilerimizin hemen hemen hiçbiri tesadüf ya da bir iki kişinin kararıyla olmuyor. Bunların hepsinin arkasında bir makine öğrenmesi, yapay zeka modeli çalışıyor"

Yurthaber 25-03-21 13:23

Microsoft Xbox Live'ta isim değişikliği yapıyor, Xbox Network geliyor!

Microsoft, Xbox Live'ı Xbox Network olarak yeniden adlandırıyor. Bir Microsoft sözcüsünün açıklamasına göre, çok oyunculu oyun platformu Xbox Live'ın temel paketi Xbox Network olarak isimlendirilecek.

Haber 23-03-21 11:48

Dumlupınar Meslek Yüksekokulu’nda network ve data ağ çalışmaları

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesi DPÜ Meslek Yüksekokulu’nda network ve data ağ bilişim sistemlerinin yapılmasıyla ilgili çalışmalara başlandığı bildirildi.Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, ’’İlçemiz Meslek Yüksekokulu’nun network, data ağ bilişim sistemlerinin yapılmasıyla ilgili kurucu firma yetkilisi ve Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Yapı işleri Daire Başkanlığı Personeli ile yerinde görüşmeler ve incelemeler yapılarak kurulum aşamasına geçildi.

Yurthaber 06-03-21 11:05

Firmanızı dünyaya açan kapı; Avrupa İşletmeler Ağı

Avrupa İşletmeler Ağı, firmaların yurt dışına hangi yollarla açılacaklarını ve hedef pazarlardaki ticari iş birliklerini güçlendirmesinde öncülük ediyor.Avrupa Komisyonu’nun, işletmelerin AB mevzuatı, dış ticaret ve teknoloji alanında tek bir merkezden hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla oluşturduğu Avrupa İşletmeler Ağı (Enterprise Europe Network), 60’dan fazla ülkede 600 üye kurumda çalışan 3000’in üzerinde uzmanı ile uluslararası iş birlikleri kurmak isteyen özellikle KOBİ’lere, ayrıca büyük firmalara ve araştırmacılara hizmet eden dünyanın en büyük ağıdır.

Yurthaber 14-01-21 11:27

Firmanızı dünyaya açan kapı; Avrupa İşletmeler Ağı

Avrupa İşletmeler Ağı, firmaların yurt dışına hangi yollarla açılacaklarını ve hedef pazarlardaki ticari iş birliklerini güçlendirmesinde öncülük ediyor.Avrupa Komisyonu’nun, işletmelerin AB mevzuatı, dış ticaret ve teknoloji alanında tek bir merkezden hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla oluşturduğu Avrupa İşletmeler Ağı (Enterprise Europe Network), 60’dan fazla ülkede 600 üye kurumda çalışan 3000’in üzerinde uzmanı ile uluslararası iş birlikleri kurmak isteyen özellikle KOBİ’lere, ayrıca büyük firmalara ve araştırmacılara hizmet eden dünyanın en büyük ağıdır.

Yurthaber 14-01-21 11:27

Mobil Oil Türk AŞ ile WEConnect International’dan kadınlara network desteği

Mobil Oil Türk AŞ, dünyanın bir çok ülkesindeki kadın iş sahiplerine, global ya da lokal büyük kurumların tedarik zincirine dahil olmaları için fırsatlar sunmayı amaçlayan WEConnect International ile şirket sahibi kadınlarla büyük ölçekli kurumları aynı çatı altında bir araya getirmeyi amaçlıyor

Yurthaber 02-12-20 10:44

Turkish Textile Network sanal ticaret heyeti programı başladı

Türkiye'den ev tekstili ve giyimlik tekstil alanında faaliyet gösteren 26 firmanın yer aldığı programda, 4 gün boyunca Almanya ve Birleşik Krallık'tan 60'ın üzerinde üst düzey alıcı ile 270'ten fazla bire bir görüşme gerçekleştirilecek

Yurthaber 01-12-20 16:51

Herkes için tasarım

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve X Desing Factory tarafından gerçekleştirilen iş birliği kapsamında tasarıma yeni bir bakış açısı kazandırılması için çalışmalara başlandı.Son olarak Tepebaşı Kuluçka Merkezi’nin mentor, çalışma alanı ve network desteği ile sağlanan iş birliği kapsamında X Design Factory, 3 aylık bir çalışma sürecine başladı.

Yurthaber 22-11-20 15:43

Avustralyalı muhabirin suratına yayın sırasında kuş çarptı

Avustralya merkezli Nine Network muhabiri Brett McLeod’un yüzüne canlı yayına girmeye hazırlandığı sırada kuş çarptı.

Haber 29-10-20 15:46

Migros, Lead Network Avrupa’nın Ceo Taahhüdüne imza attı

Migros Ticaret A.Ş. İcra Başkanı Özgür Tort: - "LEAD Network Avrupa’nın ve ayrıca LEAD Network Türkiye’nin aktif üyelerinden biri olarak, iş yerlerinde sağlanan cinsiyet ve fırsat eşitliğinin toplumsal düzlemde de dönüştürücü etki yaratacağını düşünüyoruz" - "Hepimizin sorumluluk alması gereken bu alanda, LEAD Network’ün 'üst düzey görevlerde kadın yönetici oranını artırma'yı hedefleyen 'CEO Taahhüdü'ne Migros adına imza atmaktan büyük mutluluk duyuyorum"

Yurthaber 19-10-20 11:47

Türk ebeveynlerin yüzde 43'ü çocuklarının paylaşım bilgisinden emin değil

Kaspersky Network Çocuk Güvenliği Başkanı Andrey Sidenko: -"Ebeveynler, çocuklarının çevrimiçiyken hangi bilgilere erişim izni verdiğinin farkında olmalıdır. Çünkü bu veriler çocuklarına ve kendilerine zarar verebilir ve siber suçluların kimlik hırsızlığına yardımcı olabilir"

Yurthaber 15-10-20 11:50

Ebeveynlerin yüzde 73'ü çocuklarının konumunu takip etmiyor

Kaspersky Network Çocuk Güvenliği Başkanı Andrey Sidenko: - "Çocuğunuzun konumunu takip etmek sizi pek çok sorundan kurtarabilir. Böylece çocuğunuzu sadece dijital hayattaki değil, gerçek hayattaki risklerden de koruyabilirsiniz"

Yurthaber 15-09-20 11:06

Ankara Büyükşehir ve Güney Kore’den risk yönetiminde işbirliği

Başkent’e gelen Güney Kore heyeti, “2020 K-City Network Akıllı Şehirler Programı” kapsamında sel, yangın ve karla mücadeleyle çeşitli afet zamanlarında Ankara Büyükşehir Belediyesine destek verecek.

Yurthaber 11-09-20 12:40

İhracatçılara Amerika’da çözüm ortağı

Uzun yıllardır Amerika’da yaşayan sektöründe kendisini kanıtlamış başarılı gençlerimizden Ezgi Uzun, Amerika Birleşik Devletlerindeki büyük marketlere girmek isteyen firmalar için tanıtım ve network hizmeti veriyor.Türkiye’nin en fazla ihracat yaptığı ülkeler arasında Almanya’nın ardından ikinci sırada Amerika Birleşik Devletleri geliyor.

Yurthaber 03-09-20 11:35

Yoksa geliyor mu? Sony PlayStation 5 için ön sipariş sayfası açtı!

Sony, PlayStation 5 için önemli bir internet sayfası hazırladı. İçinde bir kayıt formu yer alan PS5 internet sitesi ile birlikte PSN (PlayStation Network) kullanıcıları herkesten önce PlayStation 5 ön siparişi oluşturabilecek. Fakat kullanıcıların ellerini hızlı tutmaları şart.

Haber 27-08-20 10:46

Büyükşehir, akıllı şehirler projesi kapsamında 1 milyon dolar hibe aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, daha önce ABD Ticaret ve Kalkınma Ajansı (USTDA) iş birliğinde hayata geçirilen “Gaziantep Akıllı Şehir Master Planı Protokolü” ile Kore Arazi, Altyapı Ulaştırma Bakanlığı (MOLIT) “K-City Network, Global Akıllı Şehirler İş birliği Programı” kapsamında aldığı 1 milyon dolarlık hibe desteğiyle, kenti Akıllı Şehirler ağında üst seviyelere taşıyacak.Çağın gerekliliklerini yerine getirmek ve dijital dönüşümü şehrin kullanımına adapte etmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi, USTDA ile imzaladığı “Gaziantep Akıllı Şehir Master Planı Protokolü” ve Kore Arazi, Altyapı Ulaştırma Bakanlığının sunduğu “K-City Network, Global Akıllı Şehirler İş birliği Programı” ile 1 milyon dolarlık hibe desteği alarak Doğu-Batı kültürüyle oluşturulan yeni teknolojik hizmet uygulamalarını Gaziantep’e kazandıracak.Öte yandan destek kapsamında, dünyaca ünlü teknik firmalardan danışmanlık hizmeti alınacak.

Yurthaber 24-08-20 13:03

Başkent akıllı kent olma yolunda

Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı, Kore Cumhuriyeti’nin başlattığı “2020 K-City Network Akıllı Şehirler İş Birliği Programı” hibe desteğinden yararlanmaya hak kazandı.2020 K-City Network Akıllı Şehirler İş Birliği Programı’na ilişkin başkanlık yazısı Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.

Yurthaber 21-08-20 10:25

Kadın girişimci ve ihracatçılar için 'network platformu' oluşturulacak

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ulusal Kadın İhracatçı Network Platformu oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, "Online iletişimlerimizde ve sahada illerde yaptığımız görüşmelerle hem Kadın Girişimci Network Platformu'nu hem de Ulusal Kadın İhracatçı Network Platformu'nu oluşturmak için gayret sarf ediyoruz." dedi.

Finans 16-06-20 17:48

ABD’de Corona’yla Mücadele Eden Türk Doktorlar Ne Düşünüyor?

150’den fazla Türk doktorun üyesi olduğu Turkish-American Medical Association-Türk-Amerikan Tıp Derneği ve New York merkezli Turkish American Business Network (TABNET) tarafından düzenlenen, “Covid-19 Pandemisi - Yeni Normale Uyum Sağlama” konulu bir webminar düzenlendi

Haber 14-06-20 21:42

Chrome kaynak yönetimi meselesine odaklandı

Şimdi Chrome kaynak tüketerek bilgisayarı çok yavaşlatan arsız reklamlara engel olacağını açıkladı.Buna göre Ağustos ayından itibaren çok fazla network trafiği isteyen, çok yüksek çözünürlüklü reklamları Chrome üzerinde oynatmak mümkün olmayacak.

Haber 18-05-20 12:02

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 4 bin 846 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısının 48 bin 886'ya ulaştığını, 2 bin 615 kişiye tanı konulduğunu, 93 kişinin hayatını kaybettiğini, toplam vaka sayısının 120 bin 204, toplam can kaybının 3 bin 174 olduğunu açıkladı - 1, 2 ve 3 Mayıs'ta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması gece yarısı başladı - Türkiye, Kovid-19'la mücadeleye destek amacıyla dünya genelinde salgından en fazla etkilenen ülkelerden ABD'ye, önleyici sağlık malzemesi taşıyan ikinci uçağını da gönderdi - Sağlık Bakanlığınca, araştırmalarda ihtiyaç duyulacak veriye ulaşımın kolaylaştırılması, "network" kurulmasına destek verilmesi, çalışmaları karşılaştırılabilir kılacak kavram birliğinin tesisi ve bunların Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı yayın destek programına alınması amacıyla "Kovid-19 Bilimsel Araştırma Değerlendirme Komisyonu" kuruldu

Yurthaber 01-05-20 00:06

Giresun’da “Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network” toplantısı yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde ’Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network” toplantısı gerçekleştirildi.Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği kapsamında Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla "Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network” toplantısı gerçekleştirildi.Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı Ticaret Uzmanı Güzide Zeynep Pekpak’ın sunumlarını gerçekleştirdiği toplantıya TOBB Giresun Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı kadın girişimci üyeler ve Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.

Yurthaber 26-02-20 14:35

Erasmus öğrencileri Samsun’u gezdi

Erasmus ve Mevlana Programı kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ailesine katılan 12 uluslararası öğrenciye "Oryantasyon Programı" düzenlendi.OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi, Erasmus ve Mevlana Ofisleri, Samsun ESN’nin (Erasmus Student Network) iş birliğiyle düzenlenen etkinlikle uluslararası öğrencilere, üniversiteyi ve Samsun’u tanıtmak, öğrencilerin üniversite ve şehre uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amaçlandı.

Yurthaber 24-02-20 11:38

VPN aramaya son: Firefox Private Network VPN artık daha kapsamlı!

Firefox Private Network, artık Android'e de geldi. Android sürümü çıkan Firefox Private Network, güvenli internet bağlantısının yanında cihaz koruması da sunduğunu iddia ediyor. Mozilla'nın yeni VPN hizmetine erişmek ise oldukça kolay.

Haber 20-02-20 15:43

Türkiye Vodafone Vakfı'ndan gençlere yapay zeka eğitimi

Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel: - "Dünyanın en büyük eğitim platformlarından The Clubhouse Network iş birliğiyle projemize yeni eğitim modülleri ekliyoruz. Bu kapsamda 14-17 yaş arası gençlere yapay zeka eğitimleri vereceğiz" - "Bu eğitimler, dezavantajlı bölgelerden gelecek gençlerimizin robotik, yazılım, tasarım ve zanaat gibi konularda yetkinliklerini artıracak ve hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacak"

Yurthaber 20-02-20 11:44

DEİK ile Ticari Diplomasi Yolculuğu buluşmaları Bursa'dan başladı

Kurul Başkanı Nail Olpak: - "Dünyanın dört bir tarafına yayılan, bugün itibarıyla büyükelçilik sayısından biraz fazla, dünya üzerindeki ticaret müşavirliği sayısından da daha fazla noktaya yayılmış çok güzel bir network havuzu sunuyoruz"

Yurthaber 18-02-20 15:15

Veri Merkezi yatırımı ’GOSB Kule’yi tanıtıldı

Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan, veri merkezi başta olmak üzere birçok teknolojik alanda hizmet veren GOSB Kule düzenlenen organizasyonla tanıtıldı.Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan ve katılımcılarına veri merkezi hizmetleri dışında Haberleşme, SCADA, OSOS, MOBESE, PTS yapılarının 7/24 izlendiği bir Network Operasyon Merkezi ile Siber Güvenlik Operasyon Merkezi hizmeti sunan GOSB Kule’nin lansman programı Sakarya’nın Sapanca ilçesinde düzenlendi.

Yurthaber 15-02-20 17:29