Aziz Akgül Haberleri

Aziz dizisi 15. yeni bölüm fragmanı! Aziz, Pierre'i öldürüyor mu?

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 15. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz'in fragmanında, babasını Pierre'in öldürdüğünü Galip'ten öğrenen Aziz intikam için harekete geçerken Hatice Ana'nın "Durduramadım onu..." sözleri gerilimi giderek artırıyor. Aziz ve Pierre'in karşı karşıya geldiği tanıtımda Aziz'in intikam sözleri üzerine Fransua'nın şoke olmuş ifadesi akıllara "Aziz, Pierre'i öldürdü mü?" sorusunu getiriyor.

Magazin 22-02-2022 02:10

Aziz dizisi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Eğer yakalanırsak sonu idam

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin merakla beklenen 12. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz'de Aziz, Efnan'a olan sevgisinden ve güveninden bahsederken Pierre'in, Efnan'ın evine nezaket derslerine geldiğini açıklaması dengeleri değiştiriyor. Fragmanda Aziz'in ise "Eğer yakalanırsak sonu idam" sözleri akıllarda soru işaretleri oluşturuyor.

Magazin 01-02-2022 02:49

Dar gelirli kadınlara yaklaşık 800 milyon liralık mikrokredi

Dar gelirli kadınların küçük sermayelerle desteklenerek gelir getirici faaliyetlerde bulunması amacıyla geliştirilen Türkiye Grameen Mikrofinans Programı ile 2003'ten bu yana kadınlara 800 milyon liraya yakın mikrokredi dağıtıldı - TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül: - "Program ile 2018 itibarıyla halen 33 bin mikrogirişimci kredi almaktadır. Gelecek yıl için hedefimiz 50 bin mikrogirişimciye ulaşmaktır" - "Mevcut durumda dar gelirli kadınlara kredi vermekteyiz. Gelecekte engelli bireyler, şehit ve gazi ailelerinin de bu hedef kitlesinin içerisine dahil edilmesi planlanmaktadır"

Finans 11-12-2018 11:04

Diğer Haber Etiketleri