Bebek Yağı Haberleri

Khloé Kardashian kırışıklıkları için kullandığı ucuz ve kolay yöntemi paylaştı! Her gece uyguluyorum

Khloé Kardashian, özel hayatı ve görünümü ile ilgi çeken Kardashian kardeşler arasında yer alıyor. 38 yaşındaki Khloé Kardashian'ın verdiği kilolara rağmen gergin cilde sahip olduğu görülüyor. Khloé Kardashian, güzelliği için uyguladığı ucuz bakım sırlarını paylaştı. Kırışıklarını geçirmek için kullandığı ürün hayranlarını şaşırttı.

Kadin 18-05-2023 19:11

81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşlanma karşıtı bakımı! Genç görünmenin yolu oldukça basit

Yıllara meydan okuyan Martha Stewart, yaptığı konuşmalarda sağlıklı yaşam rutinini açıklayarak cildinde yarattığı gençlik iksirini gösteriyor. 81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşına göre genç ve dinamik görünümü oldukça dikkat çekiyor. Hayranları Martha'nın genç gözükmesini sağlayan güzellik sırlarını merak ediyor. Martha Stewart yaşlanma karşıtı rutinini açıklayarak kadınlara ilham oluyor.

Kadin 25-04-2023 10:36

Bebek yağı faydaları nelerdir, bebek yağı yüze sürülür mü? Bebek yağı ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Bebek yağı, bebekler için kullanılan bir tür cilt bakım ürünüdür. Çoğunlukla mineral yağı ve vazelin gibi bileşenlerden oluşur ve bebeklerin cildinin nemli kalmasına yardımcı olur. Bebek yağı genellikle hassas ciltler için tasarlanmıştır ve cildi nemlendirir, yumuşatır ve korur. Bebek yağı ayrıca bebeklerin ciltlerinin tahriş olmasını ve pişik oluşmasını önlemeye yardımcı olabilir. Hem cilde hem de yüze iyi gelen bebek yağını kullanırken nelere dikkat etmek gerekir, yüze sürmek zararlı mı?

Haber 07-04-2023 15:34

Sağlıklı ve bebekleriniz için uygun en iyi bebek deterjanı çeşitleri

Her ebeveynin bebeği için en iyisini istediğini biliyoruz. Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için kullandığınız deterjan da büyük önem taşıyor. Birçok deterjan, çamaşırları daha iyi temizleyebilmek için kimyasallar içeriyor. Peki bebeğinizin narin tenine uygun, kimyasal içermeyen bir deterjan mı arıyorsunuz? Öyleyse en iyi bebek deterjanı hangisi? En zorlu lekelerde dahi etkili temizlik sağlarken çamaşırlarda asla kalıntı bırakmayan bebek deterjanlarını bir araya getirdik!

Kadin 29-06-2022 18:03

Bebek Yağı

Bebek Yağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bebek Yağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cildi kuruyan bebeklerin imdadına yetişen en iyi bebek yağı çeşitleri

Bebeğinizin hassas cildine uygun nemlendirici arayan biri misiniz? Bebek yağı, bu konuda size oldukça yardımcı olabilir. Bebek yağları bebeklerin cildini nemlendirmek, yumuşatmak ve beslemek için özel olarak geliştirilen doğal yağlardan oluşur. "En iyi bebek yağı hangisi?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Pişik sorunundan konak sorununa kadar birçok derde deva olan en kaliteli bebek yağlarını sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 28-06-2022 13:51

Bebeklerin sağlıklı gelişimi için mutlaka incelemeniz gereken sağlık ürünleri

Yeni dünyalarına yavaş yavaş adapte olan bebekleriniz için birbirinden sağlıklı ürünler sizler için bir araya getirdik.

Kadin 12-08-2021 13:08

Bebek masajı nasıl yapılır?

Bebek büyütürken beslenmesine ve sağlığına önem verildiği gibi bebeğin fiziksel olarak rahatlamasına da dikkat etmek gerekir. Gün içinde bebeğinize yumuşak bir alan organize etmek ve ona yapacağınız kısacık bir masaj onun keyifle büyümesine olanak sağlayacaktır.

Kadin 10-05-2021 12:21