Beyan Haberleri

4,5 milyon konut mercek altında, cezalar yolda: Kira beyanları için bu tarihe dikkat

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla yürüttükleri çalışmayı açıkladı. Bu çalışmaya göre 4,5 milyon konut mercek altında. Kira beyannamesini kimler, hangi tarihte verecek? Beyanname nereden doldurulacak? İşte detaylar....

Finans 23-01-2024 15:46

Beyan nedir? Beyan dilekçesi nasıl yazılır?

Bir bireyin herhangi bir hususta duygu ya da düşüncelerini söylemesi için beyan etmesi yani bunu karşı tarafa bildirmesi, açıklaması gerekir. Bu bildirge sözlü olarak yapılabileceği gibi yazılı olarak da olabilir. Beyan sözcüğü pek çok farklı alanda kullanılır. Ancak özellikle hukuk alanında kullanımı daha yaygındır. Beyan edilecek konu yazılı olarak yapılacaksa dilekçe yazılması gerekmektedir. Peki, beyan nedir, beyan dilekçesi nasıl yazılır?

Egitim 10-07-2023 16:47

Son dakika: Adres beyanında bulunacaklar dikkat! Nüfus Müdürlüğü'nden açıklama geldi: Bugün saat 23.59'a kadar...

Son dakika haberi... Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Vatandaşlarımızın adres beyanı işlemlerini yapabilmeleri için 17 Mart saat 23.59’a kadar tüm nüfus müdürlüklerimiz açık bulundurulacaktır. Adres servisi ile ilgili tüm işlemler, randevusuz olarak yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Haber 17-03-2023 18:00

Beyan

Beyan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beyan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.