Darildin Mi Cicim Bana Filmi Haberleri

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadılar! O anları böyle kayda aldılar, Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

Finans 2024-05-10 09:42:59

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 2024-03-10 17:26:15

Tapuda vatandaşı ürküten fark! Bazı alıcılar ev almaktan vazgeçiyor

Antalya'da uzun yıllar önce kent imar planında yapılan hata nedeniyle ev alacak vatandaşlar tapuda gerçekle yüzleşiyor. Hata nedeniyle alıcalarla sorun yaşayan emlakçılar da durumdan şikayetçi. Emlakçılar, "Müşteri, 'Bana gösterilen daire değil de farklı bir daire mi satıyorlar' diye kaygılanıyor" diye konuştu.

Finans 2024-02-25 15:12:00

Solskjaer'den Beşiktaş'ın teklifine cevap geldi! ''Bana bir proje mi sunulacak, yoksa kısa vadeli çözüm mü aranıyor?''

Beşiktaş'ın teknik direktör listesinde bulunan Ole Gunnar Solskjaer, siyah-beyazlıların teklifiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 2023-12-23 17:47:35

Adile Naşit ve Münir Özkul'lu Neşeli Günler’in turşu tartışması araştırıldı! Yüzde 75'i onu tercih ediyor

Adile Naşit'li Münir Özkul'lun başrollerini paylaştığı Yeşilçam filmi Neşeli Günler'deki turşu tartışmasına yönelik araştırma yapıldı. Bin 100 kişinin katıldığı araştırmada vatandaşlara "Turşu sirkeyle mi, limonla mı yapılır?" sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 75,9'unun tercihi bakın hangi yönde oldu.

Kadin 14-11-23 13:33

Türkiye'nin konuştuğu FETÖ'cü psikiyatrist skandalında yeni detaylar! Çocuklara yaptıkları dehşete düşürdü, mesajlar ortaya çıktı: Tuvalette kendimi ısırdım

FETÖ'cü psikiyatri profesörünün çocuklara ve ailelere yaptıkları Türkiye'nin gündemine oturdu. 17 yaşındaki bir kızın aylar süren terapide yaşadığı korku filmi gibi süreci arkadaşlarına bir ses kaydı ile anlattığı ortaya çıktı. M.Ç. "Bana Ketamin verip babamın bana tecavüz ettiğine inandırdı. Ben inanmak istemedim direndim. Tuvalete gidip kendi kendimi ısırdım, kollarımı morarttım ama olmadı, direnemedim. Babam kâbuslarıma girmeye başladı." ifadelerini kullandı.

Haber 20-09-23 08:00

Dayı filmi kimin hikayesi, konusu nedir, oyuncuları kimdir? DAYI BİR ADAMIN HİKAYESİ OYUNCULARI VE KONUSU

Dayı filmi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Vizyona girdiği dönemde ilgi gören yapımlardan olan Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi bu akşam televizyonda ilk defa izleyici karşısına çıktı. Dayı: Bir Adamın Hikâyesi, adil ve sevilen bir kabadayının hikayesini konu ediniyor. Peki, Dayı filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir, gerçek hikaye mi? Dayı filmi kimin hayatı?

Magazin 05-09-23 20:27

Yer: Rize... Görenler önce şaşkına dönüyor sonra gülüyor: Allah rızası için bana yardımcı olur musunuz?

Rize’nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki 9 evlat sahibi Salih Aycibin, trafik kazasında kaybettiği eşinin ardından eş bulabilmek için pankartlı, ilginç mi ilginç bir çözüm buldu. Aycibin'in bulduğu çözüm görenleri hem şaşırtıp hem de güldürüyor. Aycibin ise evlenmek için gelen adaylar arasında kriterlerine uygun biri olmadığını ve arayışının devam ettiğini ifade etti.

Haber 02-08-23 12:40

'2-3 ay önce...' Türkiye Esenyurt'taki vahşeti konuşuyor! 'Görüntüleri izleyemedim' Öldürülen gencin babası anlattı: Bunu WhatsApp'ta paylaştım...

Türkiye Esenyurt’taki vahşeti konuşuyor! Tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda ölen Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen yaşananları anlattı. Baba, “Bana icra kağıdı gönderdiler. Ben zaten borcumu ödeyen bir insanım. ‘Bana niye icra gönderdiniz?’ diye bunu WhatsApp'ta paylaştım. Bu benim oğlumu öldürmeye bir sebep mi? Biz 10 senedir birbirimizi tanıyoruz, senelerdir ticaret yapıyoruz. Almışızdır, vermişizdir, eksik olmuştur, fazla olmuştur ama kan davalık bir olayımız yok.” dedi.

Haber 31-07-23 09:33

Seçilemeyen bağımsız milletvekili adayından seçmene sitem! 'Bir kağıt parçasıdır ya'

Elazığ’da bağımsız milletvekili adayı olan Muhammet Hacı Güneş, kesin olmayan resmi sonuçlara göre 1859 oy aldı. Seçim çalışmaları kapsamında daha önce ziyaret ettiği iş yerine gidip, buradakilere sitem eden Güneş, “Siz demediniz mi Elazığ artık sahipsiz değil? Ben sizden bir şey istemedim, neden bana oy vermediniz? Bir kağıt parçasıdır ya” dedi.

Haber 16-05-23 18:05

Bana da nasıl yazılır, bana da yazımı nasıl olmalıdır? Bana da ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede yer alan eklerin yazımı konusunda pek çok kural vardır. Bu kuralları bilmeyen kişiler ise eklerin yazımı esnasında yazım yanlışı yaparak anlatım bozukluğuna neden olur. “-de” ekinin yazımı konusunda da pek çok kişi hataya düşer. Bu ekin birleşik ve ayrı yazılması gereken durumlarıyla ilgili net kurallar vardır. Bana da kelimesi gün içinde oldukça sık kullanılır ve yazım yanlışı yapmamak için bu sözcüğün doğru yazımını öğrenmek gerekir.

Egitim 20-04-23 10:50
tdk

Herkes ekran başında onu izliyor! Müge Anlı milletvekili mi oluyor? TT olduktan sonra ilk kez konuştu: 'Benimle birlikte oylar %2 artarmış...'

Müge Anlı, kendisine milletvekilliği teklif edildiği yönündeki iddialar üzerine Twitter'da trend topic olduğunu söyleyerek konuya açıklık getirdi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, "Bana AK Parti'den milletvekilliği teklifi gelmiş. Ama iktidar kulislerinde benim yüzde 2 ve 2 buçuk oyum olduğuna inanılıyormuş." diyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte Müge Anlı'nın milletvekilliği iddialarına verdiği yanıt...

Magazin 20-03-23 11:39

Darıldın mı Cicim Bana oyuncuları kimler, konusu nedir? Darıldın mı Cicim Bana filmi ne zaman çekildi? Sadri Alışık ve Esen Püsküllü'den romantik komedi!

Darıldın mı Cicim Bana filmi bu akşam tekrar izleyiciyle buluşuyor. SKY Türk 360'ta ekrana gelecek olan filmin konusu, oyuncuları ve ne zaman çekildiği araştırılıyor. Bir Sadri Alışık efsanesi olan filmde usta oyuncuya Esen Püsküllü ve Avni Dilligil gibi usta isimler eşlik ediyor. Peki Darıldın mı Cicim Bana oyuncuları kimler, konusu nedir? Darıldın mı Cicim Bana filmi ne zaman çekildi? İşte Sadri Alışık ve Esen Püsküllü'den romantik komedi!

Magazin 12-03-23 19:08

Bana ne nasıl yazılır, bana ne yazımı nasıl olmalıdır? Bana ne ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede kullanılan "ne" kelimesi genellikle soru cümlelerinde yer alır. Ancak bazı durumlarda kelimelere soru amacıyla eklenmez. Örneğin bana ne kelimesindeki ne kelimesi aslında sözde soru cümlesi yapar. Bu nedenle bana ne kelimesinin nasıl yazıldığı pek çok kişi tarafından merak edilir. Özellikle gün içinde sıkça kullanılan bir kelime olduğu için doğru yazımını bilmek önemlidir. Peki, bana ne kelimesi ayrı mı yoksa bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 10-03-23 16:53

Kocası zorla birlikte olmak istedi, istemeyince darp edildi! 'Gönlümü hoş tutacaksın' deyip...

Hatay'da eşinin cinsel ilişki teklifini reddetmesi sonucu darp edildiğini söyleyen H.K.'nin kaşına 8 dikiş atıldı. Kocasının serbest kaldığını öğrenen kadın tutuklanmasını isterken olay gününü anlattı. H.K., ''Bir tek cinsel isteği olduğunda iyi davranıyordu. Bu durumdan rahatsız oluyordum. Yine bana yanaştı. Ona 'evlilik bunun için mi var' dedim. O da bana 'senin başka görevin mi var? Çocuğa bakacaksın, evi temizleyeceksin, gönlümü hoş tutacaksın' dedi. Kabul etmeyince dayak yedim'' dedi.

Haber 16-12-22 11:39

Türk İşi Dondurma filmi hikayesi gerçek mi, nerede çekildi? İşte Türk İşi Dondurma filmi oyuncuları ve konusu

Sevilen Türk yapımları arasında yerini alan Türk İşi Dondurma filmi bu akşam televizyonda tekrar izleyiciyle buluşuyor. Gerçek bir hikayenin anlatıldığı film, Avustralya'da geçmektedir. Peki 2019 yılında yayınlanan Türk İşi Dondurma filmi nerede çekildi? Filmde hangi oyuncular rol alıyor? İşte Türk İşi Dondurma filmi ile ilgili detaylar...

Trend 13-12-22 11:38

Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'ın dizisi 'Erşan Kuneri'ye olay yorum: Bana hitap etmedi!

Şahan Gökbakar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Recep İvedik filmleriyle çoğu zaman eleştiri oklarının hedefi olan ama son dönemde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'ın filmi 'Erşan Kuneri' için dikkat çeken bir yorumda bulundu. Şahan Gökbakar'ın "Erşan Kuneri dizisini nasıl buldun?" sorusuna verdiği yanıt olay oldu. Cem Yılmaz'ın ünlü oyuncuya ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 07-12-22 07:30

Bugünleri de mi görecektik? Twitter'a sinema filmi yükleyip paylaştılar: Elon Musk buna dur demeli...

Elon Musk'ın Twitter'ında büyük bir işten çıkarma dalgası ve istifa dalgası yaşandı. Tüm bunların ardından Twitter çökmedi, çevrimiçi kalmaya devam etti. Ancak ABD basınında çıkan bazı haberler, sosyal medya platformunda bazı sorunlar olduğunu gösterdi. Telif hakkı sisteminin bozulduğu söylenirken, Twitter'a film yükleyip paylaşanların olduğu görüldü. Bir kullanıcı, Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı'nın tamamını iki dakikalık parçalar halinde 50 tweet'lik bir dizi halinde platforma yükledi.

Haber 21-11-22 12:53

Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Ayla filmi unutulmaz yerli filmlerin arasında yer alıyor. Ayla filmi bu akşam Trt 1 ekranlarında sinema severler ile buluşacak. Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Ayla filmi birçok ödül almıştır. 1950 yılında başlayan Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla filminin fragmanıyla beraber film hakkında detaylar merak edildi. Peki, Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Trend 25-10-22 20:05

Ordu'da iğrenç olay! 15 yaşındaki kız dehşeti yaşadı, önce sözlü tacize uğradı sonra...

Ordu'da 15 yaşındaki kız öğrenci, staj yaptığı yerin siparişleri için gittiği çiçekçide tacize uğradı. Tacizci adli kontrol ile serbest bırakılırken duruma tepki gösteren küçük kız, "Ceza alması için bana tecavüz edilmesi ya da benim öldürülmem mi gerekiyordu?" dedi. Öte yandan suçlamaları kabul etmeyen tacizci, kendisine iftira atıldığını söyledi.

Haber 16-10-22 11:08

Melike Demirağ sanat yaşamında yarım asrı geride bıraktı

Caz şarkıcısı Rüçhan Çamay ile yapımcı-yönetmen Turgut Demirağ'ın kızı Melike Demirağ, oyunculuk ve müzikle devam eden kariyerini anlattı: - "Arkadaş ve Sürü, Türk sinema tarihinin en önemli filmlerinden. Ne mutlu bana ki çok iyi iki filmde oynayabildim. Sonra da uzun yıllar film teklifleri gelmesine rağmen müzikle devam ettim. Filmi seviyordum ama şarkı söylemek benim için çok farklı bir maceraydı"

Yurthaber 14-10-22 12:59

Oğlunun aldığı emeklilik hediyesi bisiklet tutkusu oldu

Edirne Bisiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği üyesi 68 yaşındaki Babil Yeşil, 18 yıldır günde ortalama 50 kilometre pedal çeviriyor, turlara ve bisiklet festivallerine katılıyor - Emekli matematik öğretmeni Yeşil: - "2004'te oğlum bana 'Baba sana cep telefonu mu alayım bisiklet mi alayım' dedi. Ben de 'Cep telefonu bana ne yarasın bisiklet al' dedim.

Yurthaber 13-10-22 11:16

Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli mi? Deadpool 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Deadpool film serisinin 3. filmi sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Marvel dünyasının sevilen serilerinden biri olan Deadpool son olarak ikinci filmi ile vizyonda yer almıştı. Deadpool 3 filminin yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturmaya hazırlanırken senaryosu Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından kaleme alınacak. Peki, Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli mi? Deadpool 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 01-10-22 09:21

Oryantal Didem sahnede yaşadığı ilginç olayı anlattı! Acaba bana bakınca bir şey mi uyanacak?

İbo Show'un unutulmaz oryantallerinden Didem Kınalı, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Oryantal Didem'de Bülent Serttaş sorulunca güzel isim sahnede yaşadığı başka bir olayı anlattı. Kınalı konuşmasında "Çok tuhafıma gitti. Şey diye düşünüyorsun acaba bana bakınca bir şey mi uyanacak?" dedi.

Magazin 30-09-22 11:43

Prematüre doğduğu hastanede aynı durumdaki bebeklerin hayata tutunması için çalışıyor

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde görevli Dr. Ferhat Bucağa: - "Aileler bana sürekli 'Bebeğimiz çok küçük, nasıl büyüyecek? İyileşecek mi?' diye soruyorlar. Ben de onlara kendi hikayemi anlatıyorum. Bunu duyunca çok mutlu oluyorlar" - Van YYÜ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Tuncer: - "630 gram ağırlığında bir bebeği büyütüyorsunuz. Şimdi siz profesör olmuşsunuz, bu bebek, öğrenci olarak size geliyor. Eğitim veriyorsunuz, mezun edip kendi safınıza katıyorsunuz. Bu çok büyük bir mutluluk"

Yurthaber 28-09-22 11:20

Büyükşen çifti cinayetinin sanıkları tek tek konuştu! 'Helva hazır, yağ hazır, Ertuğrul gel şeker ol'

Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesince görülen Büyükşen cinayeti davasında, tutuklu sanıklar Ertuğrul Çetin, Abdullah Başdemir ve Esra Taş ile tutuksuz yargılanan Zekeriya Okşen ve taraf avukatları katıldı. Katil zanlısı olduğu iddia edilen sanık Ertuğrul Çelik, ''Büşra beni göz torbalarımdan tanıdı. Ben cinayet işlemedim. İşleyemem. Sürekli birilerini suçladılar. Ben 5 yılda hiç mi yaşlanmadım? Nasıl tanıdı beni? Bildiğin bana 'helva hazır, yağ hazır, Ertuğrul gel şeker ol' dediler'' şeklinde konuştu.

Haber 21-09-22 18:04

Kira fiyatları ne zaman düşer? Emlakçılar tarih ve oran verdi: 'Psikolojik algı kırılmak üzere'

“TOKİ sosyal konut projesi kira fiyatlarını düşürecek mi?” Son günlerde en çok merak edilen soru olurken sektör temsilcilerinden açıklama geldi. Sektör temsilcileri son bir yılda yüzde 150’nin üzerinde artan konut kira fiyatlarının yılbaşından itibaren yüzde 30 düşmesini beklediklerini söyledi. Mal sahiplerinin “Başka ev yok, bana muhtaçsınız”, müteahhitlerin “Ben yapmasam yer bulamazsınız” gibi söylemlerin yarattığı baskının da kırılmak üzere olduğunu belirttiler.

Finans 16-09-22 08:08

Kendisini terk eden eşine pankart açtı sosyal medya onu konuştu! 'Rukiye dönsün mü, dönmesin mi?'

Kırşehir'de kendisini terk eden eşinden pankart açarak özür dileyen S.A., sosyal medya kullanıcılarının gündem konusu oldu. 'Aşkım Beni Affet' yazılı pankartta S.A., "Bana çocuklarımız için fırsat ver. Hatalıyım, hatamı anladım. Seni çok seviyorum. Çocuklarımızı anasız, babasız bırakmayalım. Seni canımdan çok seviyorum. Sen dönene kadar da açlık grevi yapacağım" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada Rukiye dönsün mü, dönmesin mi? konulu etiketler başladı.

Haber 17-08-22 14:23

Zonguldak'ta komşusunun boğazını kesen cani: Onu öldürdüm sıra sende

Zonguldak'ta 6 Ağustos günü meydana gelen vahşi cinayette, Mert Serkan Lülleci apartman komşusu Hacer Alkan'ı bıçaklayarak öldürmüş eşi Aydın Alkan'ı da yaralamıştı. Lülleci tutuklanırken yaralı eş yaşadıkları dehşeti anlattı. Aydın Alkan, ''Eşimi yerde kanlar içinde görünce feleğimi şaşırdım. Pusu kurmuş, ondan sonra bana saldırmaya başladı. Bana saldırırken 'Onu öldürdüm sıra sende' dedi. "İçeriden İsmail Lülleci bağırdı, 'Temizledin mi ikisini de' diye. Yapan oğlu, azmettirici babası'' dedi.

Haber 09-08-22 11:01

Yaptığı alışveriş 100 liranın altında tutunca market aracına alınmamıştı! 73 yaşındaki adam isyan etti

Ankara'da faaliyet gösteren bir marketin servis aracının bulunduğu alanda meydana gelen olayda Faris Muratoğlu, 22 yıldır o marketten alışveriş yaptığını belirterek, "'Ya inersin ya da bu araba buradan gitmez' dediler. Vatandaşlar bile isyan etti, 'böyle adalet mi olur' dediler. Ayakkabılarımı da fırlatıp attılar. Ben de o esnada sinir krizi geçirdim, adaletsizlikten dolayı. Beni orada resmen paramparça ettiler.Bir daha da asla o markete gitmem. Bana eşyaları bedava da verseler, gitmem'' dedi.

Haber 30-07-22 15:25

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı Akli melekeleri yerinde değil diyerek babasının mallarına şerh koydurmuştu! Tatlıses daha fazla dayanamadı...

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı "Akli melekeleri yerinde değil" diyerek babasının mallarına şerh koydurmuştu! Tatlıses'ten oğluna sahnede cevap verdi. Konserinde üstü kapalı olarak oğlu Ahmet Tatlıses'in, sözlerine cevap veren İbrahim Tatlıses, "Bana aklı dengesi yerinde değil diyorlar. Aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi?" dedi. Ahmet Tatlıses,babasına vasi tayini için harekete geçmişti...

Magazin 25-07-22 11:06

Komedi tutkunlarını sinema salonlarına sürükleyecek! Yerli komedi “Güven Bana” filminin çekimleri başladı

Senaryosunu ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği komedi filmi "Güven Bana"nın çekimlerine İstanbul'da başlandı. Gelecek yıl sinema salonlarında seyircisiyle buluşması planlanan yerli komedi “Güven Bana” filminin başrollerini ise Cihangir Ceyhan ve Pelin Karahan üstleniyor.

Trend 13-07-22 17:37

Genç kadına çocuğunun gözü önünde dehşeti yaşattı, sebebi 'pes' dedirtti! 'Senin beynini patlatırım'

Adana'da yaşayan Türkmenistan uyruklu Guncha Turna Yazova (30), 9 yaşındaki oğlu apartmanın giriş kapısını hızlı kapattığı gerekçesiyle çocuğunun gözü önünde komşusu Uğur B. tarafından silahla tehdit edilip, darp edildi. Darp raporu alarak komşusundan şikayetçi olan genç kadın, “Oğlumun gözü önünde bana ‘Senin beynini patlatırım’ dedi. Benim bu ülkede başka kadınlar gibi ölmem mi gerekiyor?” sözleriyle yaşadığı olaya tepki gösterdi. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 05-07-22 10:49

'Bana ailemin kanı gerekli' deyip vahşice öldürmüştü! Abla katiline müebbet

2020 yılında ablasının boğazını keserek öldüren Emrah Tekin'e iyi hal indirimiyle müebbet hapis verildi. Son sözleri sorulan sanık Emrah Tekin, “Perişanım, her Çok pişmanım” dedi. Bir önceki duruşmada müşteki Ayçin A., ''Hasret o gün benim evimde misafirdi. Emrah geldi. Hasret, 'ağabeyimi sen mi öldürdün' dedi. Emrah da ‘evet öldürdüm, şimdi sıra sende’ dedi. Bana ‘senin kanını almayacağım, bana ailemin kanı gerekli’ dedi. Hasret’in gırtlağını kesti'' diyerek kan donduran olayı anlatmıştı.

Haber 01-07-22 10:10

Adana'da şaşkına çeviren hayat! Akıllara 'Ay Lav Yu' filmi geldi... 77 yıldır bu şekilde yaşıyor

Adana'da yaşayan 77 yaşındaki Fatma nine doğduğundan bugüne kadar kimliksiz yaşıyor. Ölen anne, baba ve eşinin de kimliği olmayan kadının hikayesi akıllara Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği ‘Ay Lav Yu’ adlı filmi getirirken yaşlı kadın, ''Benim hiç kimliğim olmadı. Annemin, babamın, eşimin hiç kimliği yoktu. Köy yerinde kimse eskiden kimlik sormuyordu ancak şimdi soruyorlar. Doktora gittim kimlik istedi. Kimlik olmayınca bana bakmadılar. Tek isteğim kimliğimin olması'' diyerek gözyaşı döktü.

Haber 23-06-22 10:28

Joker 2 filmi müzikal mi olacak? Harley Quinn rolünü Lady Gaga mı oynayacak?

Yönetmen Todd Phillips, geçtiğimiz hafta "Joker" devam filminin geleceğini Instgram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Duyurunun ardından yeni filme ilişkin iddialar peşpeşe gelmeye başladı. Joker filminin devamı niteliğindeki projenin ismi "Joker: Folie à Deux" (Joker: İki Kişilik Delilik) olarak açıklanırken müzikal olacağı ve Harley Quinn rolünü Lady Gaga’nın oynayacağı iddia edildi.

Trend 15-06-22 15:23

Murat Övüç'ten ayrıldığı sevgilisine gönderme! Gelmesin istemiyorum bana tav olan çok

Fenomen Murat Övüç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Övüç, "Gelmesin istemiyorum bana tav olan çok" ifadelerine yer verdiği paylaşım, eski sevgilisine gönderme mi yapıyor diye düşündürdü.

Magazin 10-05-22 14:54

Bir metrelik kılıçla dehşet saçtı! 'Ninja değilsin, Terminatör değilsin...'

Kocaeli'de geçtiğimiz Ağustos ayında iki esnafın tartışması kanlı bitti. İki esnafın kavgasında marketçi kılıçla esnafa saldırdı, o anlar güvenlik kamerasına kaydedildi. Kılıçla karnından yaralanan Yunus Tokgöz iki kez ölümden döndü. Kolunu kaybetme tehlikesi geçiren Tokgöz, "Sanık 1 metrelik bir kılıçla bana saldırdı. Ninja değilsin, Terminatör değilsin, o kılıcın senin dükkanında ne işi var? Bu şahsın yakalanması için illa ölmem mi gerekiyordu" dedi. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 10-05-22 11:05

AK Partili Yazıcı, Gezi Parkı davası kararına yönelik tepkileri değerlendirdi:

"(Nazi mahkemeleri benzetmesi) Çok yanlış bir söylem. Ne demek Nazi mahkemesi? Nazilerle bağlantılı bir ülkeye 'Nazi' demek onları tahkir ediyorken, Nazilikle hiç alakası olmayan yurdumuzdaki bir faaliyeti Nazilikle nitelemek kabul edilebilir bir şey mi? Bu çok sorumsuzca söylenen bir söylem diye düşünüyorum. İnsanların çok sorumlu davranması gerekiyor" - "Bu nereye gidiyor, ne getiriyor, ne götürüyor? Türkiye'ye sağladığı katkı ne? 'Ben bir şey söyleyeyim de ne olursa olsun' şeklindeki söylem tarzı, bana göre kaliteli bir siyaset tarzı değildir, hatta siyaset tarzı olamaz"

Yurthaber 02-05-22 20:15

Adana'da şoke eden olay! 'Ablam beni kocamla aldatıyor' lafına pes dedirten savunma: Ben kötü olsam evimi temizler mi?

Adana'da 15 yıllık dini nikahlı eşini terk eden Kübra E., kocasının kendisini ablasıyla aldattığını öne sürdü. İddiaların odağındaki kişi Ömer Kiper ise “Bana ihanet ettiği kişiler sınırsızdır. Kendisi bana iftira atıyor. Beni aldattığı halde çocuklarımın annesi diye affettim. Ben kötü olsam ablaları, kız kardeşleri gelip evimi temizler mi? Psikolojik sorunları var, ilaçlarını da yarıda bıraktı” diyerek kendini savundu.

Haber 28-04-22 10:16

AK Parti'li Ünal: Çırpınırdı Karadeniz'i söylediğim için bana 'pis faşist' diyerek dayak attılar

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kahramanmaraş'ta 40 yıl önceki okulunu ziyaret etti. Milliyetçi Cephe hükümeti düştükten sonra ortaokullarının da el değiştirdiğini belirten Ünal, "Dediler ki 'pis faşist sen çırpınırdı Karadeniz'i mi söyledin? Meğer ki ben çırpınırdı Karadeniz'i söylemişim, bana o merdivenin orada bir dayak attılar." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-22 19:31

Camdaki Kız dizisinin Pera'sı Leyla Feray kimdir? Leyla Feray kaç yaşında ve nerelidir? Leyla Feray evli mi, sevgilisi var mı?

Camdaki Kız dizisinin Pera'sı nam-ı diğer Leyla Feray, sergilediği performans ile göz doldurmaya devam ediyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'a Pera karakteri ile başarılı oyuncu Leyla Feray dahil oldu. İzleyiciler Leyla Feray'ı Kardeşim Benim 2 filmi ile tanıdı ve sevdi. Güzel oyuncu Leyla Feray şimdilerde de Camdaki Kız dizisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Leyla Feray, Pera karakteri ile izleyicilerin beğenisini topluyor. İşte Leyla Feray'a dair merak edilen bilgiler!

Magazin 08-04-22 00:50

Okumanın yaşı yoktur deyip hayalindeki meslek için 72 yaşında okula döndü

Emekli olduktan 26 yıl sonra Ağrı Mesleki Eğitim Merkezinde eğitime başlayan 72 yaşındaki Ağrılı Cezmi Gültekin, hem hayalindeki elektrik tesisatçılığını öğrenip lise diploması almaya çalışıyor hem de azmiyle çevresindekilere örnek oluyor - Ortaokul mezunu Cezmi Gültekin: - "Kursa başladığımda yakın çevremden bana gülenler oldu. 'Bu yaşta gidip çalışacak mısın', '72 yaşından sonra iş öğrenip gidip devlet dairesinde mi çalışacaksın' diyenler oldu. Kimseye kulak asmıyorum. Bence çalışmanın ve okumanın yaşı yoktur"

Yurthaber 31-03-22 11:03

Eda Evli'yi öldüren Sinan Şimşek'in ifadesi ortaya çıktı: Sen de başkalarıyla birlikte mi olacaksın?

Ordu'da 22 yaşındaki sevgilisi Eda Evli'yi öldüren 36 yaşındaki Sinan Şimşek'in ifadesi ortaya çıktı. Eda ile tartıştıklarını ifade eden Şimşek, "Bana, ‘Seni içeri attıracağım’ dedi. Ben de 'Ben cezaevine gideceğim, sen de başkalarıyla birlikte mi olacaksın?' dedim" diye konuştu.

Haber 28-03-22 10:30

Morbius ne anlatıyor? Morbius kötü karakter mi? Morbius ne zaman çıkacak? Morbius Türkiye'de ne zaman çıkacak?

Morbius için geri sayım başladı. Yeni Marvel filmi Morbius'un başrol oyuncusu Jared Leto, filmin Londra'da düzenlenen prömiyerine katıldı. Bu prömiyer sonrası Morbius, dünyada ve Türkiye'de gündem oldu. Morbius, fantastik hikayeleri severler için severek izlenebilecek bir yapımdır. İşte Morbius konusu, oyuncu kadrosuna dair detaylar!

Haber 26-03-22 13:51

Harry Potter serisi devam edecek mi? Başrolü Daniel Radcliffe beklenen açıklamayı yaptı

Harry Potter serisi dünyanın en çok takip edilen filmlerin başında geliyor. 21 sene önce ilk filmi Harry Potter: Felsefe Taşı ile büyük bir hayran kitlesine kavuşmayı başaran yapımın yeninden başlayacağını yönelik olarak söylentiler dolaşıyordu. İddialara serinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe “Geri dönmek için çok erken” sözleriyle noktayı koydu.

Trend 21-03-22 17:48

Bergen'in kocası Halis Serbest kimdir, hapiste mi? Halis Serbest yaşıyor mu? Bergen kimdir, aslen nereliydi?

İlgiyle beklenen Bergen filmi önceki günlerde vizyona girdi. Sinemaseverlerin merakla takip ettiği Bergen filminin gündeme gelmesi sonrası Bergen'in eşi Halis Serbest'in kim olduğu ve yaşayıp yaşamadığı merak edildi. Peki Bergen'in kocası Halis Serbest kimdir, hapiste mi? Halis Serbest yaşıyor mu? Bergen kimdir? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-03-22 10:14

Bergen'in eşi Halis Serbest kimdir? Şu an nerede? Hapiste mi? Yaşıyor mu? Halis Serbest Bergen'i neden öldürdü? Kaç yıl ceza aldı? Şimdi ne yapıyor?

Halis Serbest, 4 Mart'ta vizyona giren Bergen filmi dolayısıyla vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Farah Zeynep Abdullah'ın ünlü sanatçıyı canlandırdığı film ilk üç günde 718 bin 43 seyirci tarafından izlendiği duyurulmuştu. Peki Bergen'in eşi Halis Serbest kimdir? Şu an nerede? Hapiste mi? Yaşıyor mu? Halis Serbest Bergen'i neden öldürdü? Kaç yıl ceza aldı? Şimdi ne yapıyor? İşte ayrıntılar...

Haber 12-03-22 11:08

İzmir'de boşanma aşamasındaki eşe şiddet! Bana 'iktidarsızsın, Seferihisar bunu konuşuyor' deyince...

İzmir'de boşanma aşamasındaki eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Irmak Kıvrak Tayoğlu, "2012'den beri bu insandan kaçıyorum. Cezaevinden çıkıyor, 100 tane hakaret içerikli mesaj atıyor'' dedi. Tutuksuz yargılanan Murat Tayoğlu ise, ''Bana kaldıramayacağım ifadeler kullandı. Bana, 'İktidarsızsın, tüm Seferihisar senin iktidarsız olduğunu konuşuyor. Oğlunu dövdün, insan oğlunu döver mi hiç, şerefsizsin' dedi. Bunun üzerine sinirlendim. Ben de kendisinden şikayetçiyim'' ifadelerini kullandı.

Haber 10-03-22 13:00