Ekmek Zammı Haberleri Ve Son Dakika Ekmek Zammı Haberleri

Ekmek zammı

Ekmek Zammı Haberleri

Ekmeğe zam mı geliyor? O açıklama dikkat çekti... Asgari ücret detayı

Türkiye, açıklanacak yeni asgari ücreti merakla beklerken bu kez ekmek fiyatları ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, asgari ücretin belirlenmesi ve maliyet artışlarından dolayı ocak ayında ekmeğin fiyatının yeniden artabileceğini söyledi.

Finans 02-12-2023 10:32

İstanbul'da ekmeğe ZAM mı geliyor? EKMEK ne kadar olacak, zamlı fiyatlar ne zaman geçerli olacak? İstanbullular dikkat fiyatlar değişiyor!

İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam geleceği yönündeki iddialar sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. İstanbul'da Temmuz’da gerçekleşen son zam ile 4 TL olarak satılmaya başlanan ekmeğin fiyatının değişeceği öne sürüldü. Peki, İstanbul'da ekmeğe zam mı geliyor? Ekmek ne kadar olacak, zamlı fiyatlar ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

Finans 23-12-2022 08:15

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı'dan ekmek fiyatı açıklaması:

"(İstanbul'da 3 ilçede ekmeğin 5 liradan satılması) Yapılan çalışma neticesinde bu 3 ilçede 5 lira uygulaması son bulmuş oluyor pazartesi gününden itibaren" - "Tüm Türkiye'de olduğu gibi bu 3 ilçede ve İstanbul'un tamamında ekmek kilogram fiyatı, azami 20 liranın üzerinde olmayacak"

Yurthaber 25-06-2022 15:34

İstanbul’da ekmek fiyatı 5 TL mi oldu? İstanbul’da halk ekmeğe zam yapılacak mı, ekmek ne kadar olacak?

İstanbul’da ekmek fiyatı 5 TL mi oldu? Megakent İstanbul'da bazı yerlerde ekmeğe zam geldiğinin açıklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin unlu mamuller üreten şirketi Halk Ekmek'te fiyatların değişip değişmeyeceği merak konusu oldu. Peki İstanbul’da halk ekmeğe zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar..

Haber 21-06-2022 13:19

Ekmek Zammı

Ekmek Zammı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ekmek Zammı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.