Ela Rümeysa Cebeci Haberleri

Haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci canlı yayında kendisine gelen o yorumu okudu şaşkınlığını gizleyemedi! Yangın ekibi toplanmış...

Hafta içi her sabah ülke gündemiyle ilgili haberleri yorumlayan ünlü spiker Ela Rümeysa Cebeci, haberlere yaptığı yorumlarla dikkat çekmişti. Bir programında ekmeğe zam geleceğine ilişkin iddialara karşı; 'Gerçekten zamlar durmuyor, markete gittim ekmek almaya bir de ne göreyim fiyatı 72 TL'ye yükselmiş almaktan vazgeçtim' demişti.

Magazin 08-12-2022 09:29

Fiyatlar haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci'yi de isyan ettirdi! Anısı canlı yayına damga vurdu: Ekmek alayım dedim 72 lira...

Tv100 ekranlarında Gün Uyanıyor programını sunan Ela Rumeysa Cebeci'nin ekmek fiyatlarına isyan ettiği anlar canlı yayına damgasına vurdu. Siyez ekmeğinin fiyatına inanamadığını söyleyen deneyimli sunucu 'olacak iş değil' diyerek ekmeği kasada bıraktığını anlattı. O anlar hem izleyicilerin hem de sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Magazin 02-11-2022 15:15

Ela Rümeysa Cebeci

Ela Rümeysa Cebeci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ela Rümeysa Cebeci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.