Eljif Elmas Haberleri

Eşine az rastlanır bir şampiyonluk kutlaması! 33 yıl sonra zafere ulaşan Napoli'de sokaklar alev aldı...

İtalya Ligi Serie A'nın 33. haftasında Udinese ile Napoli karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan çıkmadı. 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan müsabaka sonrasında Napoli, şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'nin de forma giydiği maçla birlikte Napoli, 33 yıl aradan sonra büyük zafere ulaşmayı başardı. Napoli taraftarları, karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşadı ve şehrin sokaklarına döküldü.

Spor 04-05-2023 23:39

İtalya'da Napoli formasıyla şampiyonluğa koşan Eljif Elmas, Türkiye'yi unutmadı! Takım arkadaşlarıyla birlikte bağış yaptı...

Fenerbahçe'de 2017 ve 2019 yılları arasında forma giymiş olan ve şimdilerde İtalya Ligi Serie A devi Napoli ile şampiyonluğa koşan Eljif Elmas, TFF'nin depremzedelere yardım için düzenlediği Omuz Omuza kampanyasına Altay Bayındır'ı arayarak katıldı. Yıldız futbolcu, Napoli'deki takım arkadaşlarıyla para toplayarak bağış yaptıklarını iletti.

Spor 01-03-2023 21:30

Eljif Elmas, bizi unutmadı! Golden sonra mesaj gönderdi, maçın ardından 'Ülkem' dedi...

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 şehirde ağır hasara neden olan depremzedeleri unutmadı. Gol sevincinde Türkiye'ye mesaj gönderen Elmas, maç sonu açıklamasında 'Ülkem' ifadesini kullanarak herkesin takdirini topladı.

Spor 13-02-2023 18:47

Eski Fenerbahçeli Eljif Elmas saha içinde dayak yedi! Hakemin kararı ise herkesi çileden çıkardı

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda maçlar tamamlandı. Napoli lider, Liverpool ikinci olarak son 16'ya kaldı. Dün oynanan Liverpool-Napoli maçında eski Fenerbahçeli Eljif Elmas ile Liverpool'un forveti Darwin Nunez arasında itişme yaşandı. Bu itişmeyi şiddete dönüştüren Nunez, Eljif Elmas'ı kafasından tutarak diziyle tekmeledi. Maçın hakemi Nunez'e sadece sarı kart vermekle yetindi.

Spor 02-11-2022 14:42

Eljif Elmas

Eljif Elmas Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eljif Elmas Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Napoli, Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'den sonra ona da kafayı taktı! Fenerbahçeli Arda Güler'in talipleri bitmiyor...

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi grubunda liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un takımına oynattığı futbol beğeni toplarken, genç yıldız Arda Güler'in geleceği merak ediliyordu. Daha önce kiralanmak istediğine dair iddialar çıkan Güler'e Jesus'un izin vermediği öne sürülmüştü. Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in yakından takip ettiği Arda Güler için Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'yi sarı - lacivertlilerden transfer eden Napoli'nin de devreye girdiği öğrenildi.

Spor 29-10-2022 18:24

Son dakika: Eljif Elmas ve Kim Min-Jae sonrası bir Fenerbahçeli daha Napoli'ye gidiyor! Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın gündeminde...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, geçtiğimiz sezona Vitor Pereira ile başlamış ve Portekizli çalıştırıcı, Ferdi Kadıoğlu'nun mevkisinde değişikliğe gitmişti. Pereira öncesi hücum hattında görev yapan Kadıoğlu, deneyimli teknik adamla birlikte kanat bek pozisyonuna kaydırılmıştı. Daha sonra İsmail Kartal ile birlikte sağ ve sol bek mevkilerinde değerlendirilen genç yıldız, performansıyla beğeni toplamıştı. Bu sezon da Jorge Jesus ile birlikte çıkışını sürdüren Kadıoğlu için Napoli devreye girdi.

Spor 05-10-2022 08:10

Son dakika: Fenerbahçe'de Eljif Elmas için büyük beklenti!

Fenerbahçe'de gösterdiği performans sonrası 16 milyon euro'luk bonservis bedeli ödenerek Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas, sarı - lacivertli camiayı beklentiye soktu. Elmas'ın Serie A'daki oyunu, dev kulüpler tarafından takibe alındı ve Fenerbahçe'nin planı ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe için son dakika haberi...

Spor 22-03-2022 10:15

Eljif Elmas, Makedonya'yı play-off'a taşıdı!

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu son maçında Kuzey Makedonya, konuk ettiği İzlanda'yı 3-1 mağlup etti ve play-off'a kaldı.

Spor 14-11-2021 23:16

Eljif Elmas'ın manejeri konuştu: Bugün itibariyle 40 milyon Euro

Eljif Elmas'ın menajeri Gardi, Makedon futbolcunun Almanya maçında attığı gol ve genel performansı hakkında konuştu. Gattuso'nun elinde bir mücevher olduğunu belirten yıldız ismin menajeri, "Eljif Elmas bugün itibariyle 40 milyon Euro değerinde bir futbolcu" dedi.

Spor 03-04-2021 08:28

Fenerbahçe'ye Eljif Elmas müjdesi

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Kuzey Makedonya, eski Fenerbahçeli oyuncu Eljif Elmas'ın son dakikalarda attığı golle deplasmanda Almanya'yı 2-1 yenerek sürprize imza atmıştı. 20 yıl sonra tarihi galibiyeti getiren Eljif Elmas grupta Liechtenstein karşısında da gol atmıştı. Avrupa devlerinin radarına giren yıldız ismin babası transferiyle ilgili flaş açıklamada bulundu. Eljif'in transferi durumunda Fenerbahçe, 1.5 milyon Euro'yu kasasına koyacak.

Spor 02-04-2021 12:30

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde toplu sonuçlar

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Kuzey Makedonya, eski Fenerbahçeli oyuncu Eljif Elmas'ın son dakikalarda attığı golle deplasmanda Almanya'yı 2-1 yenerek günün sürprizine imza attı.

Spor 01-04-2021 07:54