Gaziantep Fk Adana Demirspor Maci Haberleri

Osmaniye'ye yüksek hızlı tren geliyor! Süre 6,5 saatten 2 saat 15 dakikaya düşecek

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açılış töreninde Osmaniye’ye YTH müjdesi verdi. Uraloğlu, "Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep hızlı tren hattı ile Osmaniye’yi de hızlı tren ile tanıştıracağız. YHT projemiz ile Mersin-Adana-Osmaniye Gaziantep arasındaki mevcutta 361 km olan mesafeyi 312,5 km’ye, 6 saat 23 dakika olan seyahat süresini de 2 saat 15 dakikaya düşüreceğiz” dedi.

Finans 2024-05-18 14:23:39
YHT

Sergen Yalçın'dan veda açıklaması! ''En azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor galibiyetine ilişkin, “Bizim için önemli tarafı; son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik” dedi.

Spor 2024-05-17 22:51:27

PFDK kararını açıkladı! 2 teknik direktöre kötü haber: 1 maç men edildiler!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.

Spor 2024-05-16 17:33:18

Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak 'maçı sattınız' diyenlere ağzına geleni saydı!

Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, 6-1 kaybedilen Gaziantep FK maçının ardından yapılan 'maçı sattınız' yorumlarına çok sinirlendi. Sancak yaptığı açıklamada bu tepkilere yönelik olarak çok sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-13 22:45:40

Adana Demirspor Luis Nani ile yollarını resmen ayırdı!

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada 37 yaşındaki oyuncu Luis Nani ile yollar resmen ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 16:44

Süper Lig'in kritik maçına yağış engeli! Hakem maçı durdurdu...

Süper Lig'de Adana Demirspor ile Gaziantep FK'ınin karşılaştığı maç yoğun yağmur nedeniyle durdu.

Spor 12-05-24 19:26

28 il için 'sarı kod' Ankara, Adana.. 'Sınırı geçmiş durumda' Kuvvetli olacak, çamur yağacak! Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur ve çöl tozları devam edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller arasında Ankara, Adana, Eskişehir, Bolu, Gaziantep, Hatay ve Düzce de var. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından toz taşınımı ve yağışlarla ilgili tahminlerini paylaştı. İşte il il Meteoroloji 1 Mayıs 2024 Çarşamba son dakika hava durumu tahminleri...

Haber 01-05-24 09:42

Yapay zeka önümüzdeki 20 yılın Süper Lig şampiyonlarını açıkladı! Zirvede eşitlik var

Yapay zeka, son 20 yılda Süper Lig'de şampiyon olacak takımları tahmin ederken listede Hatayspor, Gaziantep FK, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Alanyaspor da yer aldı. İşte detaylar...

Spor 30-04-24 20:40

Gaziantep FK'dan sezon sonu için çağrı! ''Adaletli bir şekilde bitmesini istiyoruz''

Gaziantep FK, Süper Lig'in kalan 4 haftası için flaş bir açıklama yayımlayarak endişe duyduklarını ifade ettiler. Çağrıda bulunan Gaziantep FK, lig sonunun adaletli bir şekilde bitmesini istediklerini yazdılar.

Spor 30-04-24 16:15

Trabzonspor - Gaziantep FK maçında görev yapacak yabancı VAR hakemi belli oldu!

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala, maçta görev yapacak yabancı VAR hakemi belli oldu.

Spor 28-04-24 13:08

Adana Demirspor - Galatasaray maçının ardından Diyarbakır'da bir Fenerbahçe taraftarından akılalmaz talep! 112'yi arayıp Icardi'yi şikayet etti...

Diyarbakır'da bir Fenerbahçe taraftarı Icardi'nin 'sınır dışı' edilmesi için polise şikayette bulundu. Icardi yüzünden televizyonu kırmak zorunda kaldığını belirten taraftar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak polise bağlandı. Taraftar Icardi'nin 'sınır dışı' edilmesi için şikayette bulundu.

Spor 28-04-24 11:49

Şampiyonluk yolunda kritik dönemeç! Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig'de artık şampiyonun belli olmasına sayılı günler kaldı. Ligin 34. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Maçtan 3-0'lık net bir skorla ayrılan sarı-kırmızılıların bu galibiyeti sonrası spor yorumcuları maçı değerlendirdi.

Spor 27-04-24 10:16

Okan Buruk'tan Fenerbahçe açıklaması! ''Yarın derbiyi izleyeceğiz ama...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Y. Adana Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada “Büyük rekorlara imza atıyoruz. Daha büyük rekorlar ve başarılar bizi bekliyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Spor 26-04-24 23:17

Galatasaray yenilmezlik serisini 22’ye çıkardı

Galatasaray, Adana Demirspor galibiyetiyle Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 22’ye çıkardı.

Spor 26-04-24 22:56

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray maçı sonrası ilginç ifadeler! ''Benim bir daha bunu görmeye ömrüm yetmez''

Galatasaray, Adana Demirspor karşılaşmasıyla Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu geliştirdi. Bu maçın ardından Rıdvan Dilmen karşılaşmayı yorumladı ve ilginç ifadeler kullandı.

Spor 26-04-24 22:54

Mauro Icardi, Dzeko'yu geçerek zirveye oturdu

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Adana Demirspor maçında attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.

Spor 26-04-24 22:26

'Atanın-Tutanın iyi olacak' cümlesinin kelime anlamı! Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla tarih yazıyor...

Adana Demirspor maçında 8 kurtarış yapan Fernando Muslera, bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatarak kendisine ait lig rekorunu kırdı. Muslera'nın Adana Demirsporlu oyunculara geçit vermediği maçı Galatasaray 3-0 kazanarak büyük bir avantaj elde etti.

Spor 26-04-24 22:05

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda müthiş bir avantaj elde etti!

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaştı. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın oynayacağı haftada kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmak isteyen sarı-kırmızılılar bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Ligde 14 maçtır puan kaybetmeyen Galatasaray güzel oyununu Adana'da da sürdürdü. Adana Demirspor da Galatasaray'ın güzel oyununa karşılık verdi ve maç yüksek tempoda geçti. Şampiyonluğu yakından ilgilendiren mücadeleyi Galatasaray 3-0 kazandı.

Spor 26-04-24 22:04

Adana Demirspor - Galatasaray maçında kural hatası mı yapıldı! Sosyal medya yıkılıyor...

Adana Demirspor'un Galatasaray maçında yaptığı oyuncu değişikliği sonrası sosyal medyada 'kural ihlali' tartışması gündeme geldi. Sahadan bulunan yabancı oyuncu sayısı ile yaşanan bu tartışmaya açıklık getirildi.

Spor 26-04-24 21:17

Balotelli'den yerde yatan Torreira'ya olay hareket! Maçın hakemi bu hamleye sessiz kaldı...

Adana Demirspor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği maçta ilginç bir olay yaşandı. Balotelli ile Torreira'nın ikili mücadelesinde yerde kalan Galatasaraylı oyuncuya Balotelli yerdeki çimleri fırlattı.

Spor 26-04-24 20:23

Gaziantep FK'dan ligde kalmak için görülmemiş hamle! Futbolcular bile şaşırmış durumda...

Gaziantep FK, ligde kalması halinde futbolcularına 1 milyon TL prim ödeyecek. Galibiyet primi ise 200 bin TL olarak belirlendi.

Spor 19-04-24 18:34

Süper Lig'de ortalık yine karıştı! Adana Demirspor - Kayserispor maçı savaş alanına döndü

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Adana’da oynanan Adana Demirspor ve Kayserispor maçı sonrasında saha karıştı. Bir taraftar saha kenarına inerken polis ekipleri tarafından gözaltına aldı. Taraftarları teknik heyet sakinleştirdi.

Spor 13-04-24 22:04

Süper Lig'de tarihe geçen an! İspanyol hakem VAR'dan bağlanarak golü iptal ettirdi

Türkiye'de hayata geçen yabancı VAR hakemi uygulamasında ilk müdahale Ankaragücü-Gaziantep FK maçında gerçekleşti. Tartışma yaratan pozisyonda İspanyol hakem VAR'da müdahale ederek golü iptal etti.

Spor 13-04-24 16:43

Trendyol, e-ihracatta 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı

E-ticaret platformu Trendyol, e-ihracat yoluyla dünya pazarlarıyla buluşturduğu Türk ürünleri ve üreticilerine dair 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı. Bu dönemde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.

Finans 04-04-24 14:00

İsmail Kartal Galatasaray maçı için konuştu! ''U-19 Takımını kimin çalıştıracağı konusunu henüz konuşmadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 03-04-24 23:37

Edin Dzeko ligde 19. golüne ulaştı

Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, Adana Demirspor maçında attığı golle Süper Lig’de 19. golüne ulaştı.

Spor 03-04-24 23:06

Fenerbahçe yoluna hatasız devam ediyor! Kadıköy'de Adana Demirspor'a geçit yok

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor ile karşılaştı. Şampiyonluk yolunda çok ama çok kritik bir mücadeleye çıkan sarı-lacivertlilerin tek amacı sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Taraftarların tribünleri tamamen doldurduğu maç 4-2 Fenerbahçe lehine sonuçlandı ve şampiyonluk yarışı tam gaz devam etti.

Spor 03-04-24 22:30

Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic orta sahadan müthiş bir gol attı! Kaleci Mahammadaliyev'in hatasını affetmedi

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında sahalarda ender rastlanacak cinsten bir pozisyon yaşandı. Rakip kalecinin hatasında topla orta sahada buluşan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tadic çok zor pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak orta sahadan topu ağlara gönderdi.

Spor 03-04-24 22:15

Fenerbahçe Adana Demirspor maçında çimlere yazılan yazıyı milyonlar okudu!

Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nun çimlerine, Türkçe ve İngilizce "Adil Rekabet" yazılmıştı. Adana Demirspor maçına kadar silinmesi beklenen yazının kaldırılmamasına karar verildi ve milyonların izlediği anlarda o yazı mücadeleye damga vurdu.

Spor 03-04-24 20:39

Fenerbahçe'de Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor maçında oynayabilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, birer maçtan men edilen Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarının durdurulduğunu ve yapılan itirazın daha sonra inceleneceğini açıkladı.

Spor 03-04-24 18:59

Trabzonspor, eski Galatasaraylı Emre Akbaba'yı transfer etmek üzere!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Emre Akbaba'yı gündemine aldı. 31 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına varan bordo-mavililer, Adana Demirspor ile görüşmelere başladı.

Spor 02-04-24 07:49

Fenerbahçe Adana Demirspor maçının biletlerini satışa sunmadı! Ligden çekilme...

Fenerbahçe'de 2 Nisan günü gerçekleştirilecek tarihi genel kurul öncesi bilet satışı durduruldu. Sarı-Lacivertli Kulüp Adana Demirspor maçının biletlerini satışa çıkarmazken, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi için de taraftarlarına 'bilet almayın' uyarısı yaptı.

Spor 01-04-24 20:51

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının disiplin sevkleri sonrası Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak çok sinirlendi! TFF'yi istifaya davet etti

Adana Demirspor başkanlığından sürpriz bir şekilde istifa eden Murat Sancak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının disiplin sevklerinin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından oldukça sert bir açıklamada bulundu. Sancak açıklamasında TFF ve tüm kurullarını istifaya davet etti. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 17:18

Serenay Sarıkaya, oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi!

Serenay Sarıkaya, oy vermeye Adana Demirspor formasıyla geldi. Güzel oyuncunun o anları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 31-03-24 15:26

TFF'den duyum aldım diyerek açıkladı! Fenerbahçe'nin Karagümrük maçı ertelenebilir

UEFA Konferans Ligi'nde Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe ligde de sırasıyla Adana Demirspor ve Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadeleler öncesi Sarı-Lacivertliler için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 07:55

Sivasspor, Süper Lig'de yarın Adana Demirspor'a konuk olacak

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Yurthaber 15-03-24 09:59

Süper Lig'de 29. haftanın VAR kayıtları açıklandı

TFF, Süper Lig’in 29. haftasında oynanan Konyaspor - Adana Demirspor karşılaşmasının Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı.

Spor 12-03-24 19:34

Hem oyunculara hem de Fernando Santos'a demediklerini bırakmadılar! Usta yorumculardan yenilgi sonrası Beşiktaş'a çok sert sözler

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası eleştiri okları teknik direktör Fernando Santos'a dönerken, Gaziantep FK maçının ardından spor yazarları Portekizli hocaya sert eleştiriler bulundu.

Spor 12-03-24 09:20

Maç bitti, Beşiktaş taraftarı istifa kampanyası başlattı! Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş sesleri yeniden yükselmeye başladı

Beşiktaş kötü gidişe Fernando Santos ile de dur diyemezken, Siyah-Beyazlı taraftarlar Gaziantep FK karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından sosyal medyada Portekizli çalıştırıcı için istifa kampanyası başlattı. İşte detaylar...

Spor 11-03-24 23:11

Selçuk İnan galibiyetle başladı! Gaziantep FK'nın çiçeği burnunda hocası Siyah-Beyazlılar'ı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Süper Lig'in 29. haftasının kapanış mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Siyah-Beyazlılar üst üste 2'nci mağlubiyetini almış oldu ve Selçuk İnan ilk maçında galibiyetle başladı.

Spor 11-03-24 22:27

Gaziantep FK ile Selçuk İnan 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Selçuk İnan ile 1.5 yıl sözleşme imzaladı.

Spor 08-03-24 15:21

Gaziantep FK'de puan kayıpları sürüyor

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a 1-0 yenilen Gaziantep FK, son oynadığı 11 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Yurthaber 05-03-24 11:03

Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u rakip kaleyi bombardımana tuttu!

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Antalyaspor, konuk ettiği Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etti. Sergen Yalçın’ın Antalyaspor’u Gaziantep FK maçında karşı kaleye 22 şut çekti.

Spor 05-03-24 07:33

Adana Demirspor'da Balotelli havalimanında kavga etti ve kadro dışı bırakıldı iddiası!

Adana Demirspor'da Trabzonspor maçı dönüşünde Mario Balotelli ile Adana Demirspor Başkan Danışmanı Gökhan Göktürk havalimanında kavga ettiği iddia edildi. Yaşanan kavganın ardından İtalyan futbolcunun kadro dışı bırakıldığı aktarıldı.

Spor 26-02-24 16:58

Trabzonspor seriye bağladı! Adana Demirspor karşısında Trezeguet galibiyeti getirdi

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor evinde karşılaştığı Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti.

Spor 25-02-24 18:09

PFDK'dan Murat Sancak'a rekor ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyetinin yanı sıra toplam 1 milyon 78 bin lira para cezası verdi.

Spor 16-02-24 07:59

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçının spikerinin görüntüsü gündem olmuş, canlı yayında sigara içerken yakalanmıştı! Onur Yıldız'dan gece yarısı açıklama geldi

Gaziantep FK ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçı anlatan tecrübeli spiker Onur Yıldız, kameranın kendisinde olduğunu unutunca ortaya ilginç anlar çıkmıştı. Yapılan açıklama sonrası gerçeğin aslında böyle olmadığı ve görüntünün illegal bir şekilde kaydedilmiş, yayın dışı görüntü olduğu ifade edildi.

Spor 08-02-24 08:13

Sumudica'dan Fatih Terim taklidi! What can I do?

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olarak elendikleri maçın ardından, "Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım" dedi.

Spor 08-02-24 08:00