Ianis Hagi Haberleri

Mourinho'ya 100 milyon euroluk rekor bir transfer bütçesi! Hagi iddiasını doğruladı: Favorileri arasında!

Başkanlık seçimlerini geride bırakan Fenerbahçe'de gözler, yeni transferlere çevrildi. Şampiyonluk parolasıyla dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'ya imza attıran Ali Koç ve ekibinin 100 milyon euroluk rekor bir transfer bütçesi hazırladığı iddia edildi. Mourinho'nun yakın arkadaşı menajer Victor Becali, gündemdeki transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken 'Hagi' iddiasını da doğruladı: Favorileri arasında!

Spor 2024-06-10 13:58:37

Galatasaray yönetimi yeni sezonun ilk transferini yapmak üzere! Taraftarların istediği Hagi transferi için prensip anlaşmasına varıldı

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini bitirmek üzere... Sarı-kırmızılıların efsane oyuncusu Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin oğlu ile görüşen Galatasaray yönetimi büyük ölçüde anlaşma sağladı. Taraftarların da çok istediği oyuncuların başında gelen Ianis Hagi'nin de Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı ifade edildi.

Spor 2024-03-31 15:12:47

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki 200 bin TL'lik soru futbolseverlerin merak konusu oldu! Hagi mi, Carlos mu, Sneijder mi, Alex mi?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan soru, futbolseverlerin gündemine oturdu. 200 bin TL'lik sorunun çoktan seçmeli cevaplarında Galatasaray'ın efsane isimleri Gheorghe Hagi ile Wesley Sneijder A ve C şıklarında, Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları Roberto Carlos ile Alex de Souza ise B ve D şıklarında yer aldı. Cevap ise kısa süre içinde bulundu. İşte detaylar...

Spor 2023-11-27 08:28:32

Gheorghe Hagi'den transfer itirafı! ''Ümit ediyorum ki bir gün Galatasaray forması giyer''

Galatasaray tarihinde unutulmaz bir yere sahip olan Gheorghe Hagi'den transfer itirafı geldi. Gheorghe Hagi, kariyerini şu an için Alavés'te sürdüren oğlu Ianis Hagi'nin bir gün sarı-kırmızılı takımda forma giymesini istediğini ifade etti.

Spor 2023-11-07 10:02:48

Son dakika: Galatasaray'da Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan gerçeği ortaya çıktı! Gheorghe Hagi'den transfer açıklaması...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da geride bıraktığımız sezonda görev yapan başkan Burak Elmas ve Fatih Terim döneminde transfer edilen Alexandru Cicaldau ile Olimpiu Morutan'ın performansları hayal kırıklığı yaratmıştı. İki futbolcunun sarı - kırmızılı takıma transferinde önemli rol oynadığı öne sürülen Gheorghe Hagi, önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan Hagi, Cicaldau ve Morutan transferlerinde herhangi bir etkisi olmadığını dile getirdi.

Spor 23-07-22 16:28

Son dakika spor haberi: FIFA menajerinden bomba açıklamalar! Hagi ve Popescu Galatasaray'dan maaş alamıyordu

Son dakika spor haberi... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray için ünlü menajer Gigi Becali dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı ekipte uzun yıllar forma giyen ve büyük başarılara imza atan Popescu ve Hagi'nin Galatasaray'dan uzun süre maaş alamadığını söyleyen Becali, ikilinin konuyu basına yansıtmamak için dışarı çıkmadığını belirtti. İşte detaylar...

Spor 22-07-22 20:57

Hulk'un golünü görenler Gheorghe Hagi sandı! Milan'a attığı golün aynısı...

Son dakika haberleri: Galatasaray taraftarlarının sevgilisi haline gelen ve 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'nda başrol oynayan Gheorghe Hagi'nin 2001 senesinde Şampiyonlar Ligi 2. Tur B Grubu'nda oynanan Milan maçında attığı golle hatırlanıyordu. Atletico Mineiro forması giyen Hulk'un Flamengo karşısında ağları sarstığı anı görenlerin aklına Hagi geldi.

Spor 24-06-22 21:30

Son dakika haberi: Gheorge Hagi'den flaş Galatasaray açıklaması: Gitmek için can atıyorum!

Spor haberi... Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek ilk olarak teknik direktör belirsizliğini ortadan kaldırmak isterken birçok isimle temaslarını sıklaştırmış durumda. Son günlerde Okan Buruk, Igor Tudor, Fatih Terim gibi isimler ortaya atılırken Rumen basınından flaş bir iddia geldi. Sarı-Kırmızılı ekibin Hagi ile ilgilendiği belirtilirken Rumen teknik adam da konuyla alakalı konuştu. İşte detaylar...

Spor 16-06-22 09:24

Hagi ne yaptın Hagi... 57 yaşında sergilediği futbolla dudak uçuklattı

Son dakika haberleri: Sosyal medya Hagi'nin attığı bu golü konuşuyor. 57 yaşına gelmesine rağmen formundan hiçbir şey kaybetmeyen ''Karpatların Maradonası'' sahalara geri döndü. Futbolcu döneminde uzaktan attığı gollerle kendinden söz ettiren Hagi, bu maçı da boş geçmedi ve müthiş bir karşılaşma oynadı.

Spor 13-06-22 16:40

Son dakika: Aman Fenerbahçeliler duymasın! Alex de Souza, Süper Lig ekibine imzayı atıyor...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin efsane oyuncuları arasında yer alan Alex de Souza'nın rotası yeniden Türkiye olmak üzere... Sarı-lacivertli forma altında gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Brezilyalı isim için flaş bir iddia ortaya atıldı. Futbolculuk döneminde attığı gol ve asistlerle taraftarın gönlünde taht kuran Alex, Galatasaray'ın efsanesi Hagi ile kıyaslanıyordu. Şimdilerde teknik direktörlük yapan Alex için Süper Lig ekibi devreye girdi.

Spor 30-05-22 10:12

Gheorghe Hagi'yi çıldırtan an! Stadı terk etti...

Galatasaray'ın efsane futbolcularından ve UEFA Kupası'nın kazanılmasında başrollerden biri olan Gheorghe Hagi, ülkesi Romanya'da çok ilginç bir olaya imza attı. Farul Constanta'yı çalıştıran Hagi, maçın ardından adeta çılgına döndü ve basın toplantısını terk etti.

Spor 12-04-22 09:58

Emre Belözoğlu'ndan Hagi - Alex itirafı

Medipol Başakşehir'in başında çıktığı 5 maçta 5 galibiyet elde eden teknik direkter Emre Belözoğlu, beIN Sports Haber'in sorularını yanıtladı.

Spor 23-11-21 15:25

Galatasaray'da Rumen akımı! 3 yıldız daha

Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'dan memnun olan Galatasaray, Romanya'dan yeni isimlere yöneldi. Rumen basını, Galatasaray'ın Inter'den Ionut Radu ile Steaua Bükreş'ten Octavian Popescu ve Ianis Stoica'yı transfer etmek istediğini yazdı. Ancak önceliğin Andrei Ivan'la Dennis Man olduğunun da altı çizildi.

Spor 09-11-21 09:52

Ianis Hagi transferinde sıcak gelişme

Rangers forması giyen Ianis Hagi için ocak ayında transfer olabileceği gündemde.

Spor 25-09-21 13:50

Hagi'den ''Sen mi Alex mi?'' sorusuna olay yanıt

Gheorghe Hagi'nin çalıştırdığı Constanta, Florya'daki hazırlık maçında Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Rumen efsane, yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı. Hagi, "Sen mi Alex mi?" sorusuna, "Ben kendimi saha içinde ispat ettim, tarih yazdım. Bu konularda konuşmayı başka insanlara bırakıyorum" dedi.

Spor 05-09-21 16:40

Hagi'den ''2 milyon euro'' komisyon yanıtı:Bunlar yalan!

Gheorghe Hagi, Alexandru Cicaldau'nun satışı nedeniyle Craiova'dan '2 milyon euro alacağı' iddiaları hakkında acıklama yaptı.

Spor 27-07-21 10:09

Hagi ve Popescu'dan Galatasaray'a ziyaret

Galatasaray'ın efsane futbolcuları Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu, sarı-kırmızılıların antrenmanını ziyaret etti.

Spor 04-07-21 14:15

Rumen basını yazdı: Başakşehir, Hagi'ye talip!

Rumen basını, Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi'nin, Glasgow Rangers'de forma giyen oğlu Ianis Hagi'ye, Medipol Başakşehir'in talip olduğunu yazdı.

Spor 27-05-21 12:48

Ianis Hagi'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran açıklama

Gheorghe Hagi'nin Rangers'ta oynayan oğlu Ianis, Galatasaray'da forma giymek isteyeceğini söyledi.

Spor 25-05-21 07:27

Gheorghe Hagi'den flaş Lionel Messi açıklaması

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Gheorghe Hagi, İspanya'da bir röportaj verdi ve Real Madrid ile Barcelona'da geçen günlerinden bahsetti.

Spor 11-03-21 23:28

Hagi ve oğlu Ianis'in videosu sosyal medyaya damga vurdu!

Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi ve peşinden gelen futbolcu oğlu Ianis Hagi'nin ''Sadece bir Hagi var'' adlı şarkıda dans ettikleri görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

Spor 22-02-21 15:52

Galatasaray'dan Hagi'nin prensi Roberto Leonard Malaele'ye kanca

Genç yetenek avında olan sarı-kırmızılı kulüp, aradığı yıldız adayını Romanya'da buldu. Galatasaray, Gheorghe Hagi Futbol Akademisi'nin Romanya futboluna kazandırdığı 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Roberto Leonard Malaele'yi radarına aldı. Uzun süren görüşmeleri sonlandırmak için İdari Direktör Şükrü Hanedar haftaya Romanya'ya çıkarma yapacak.

Spor 29-12-20 10:31

Başakşehir, Ianis Hagi'yi istiyor

Rumen on numara Ianis Hagi'nin Rangers'tan ayrılık ihtimali giderek artıyor.

Spor 11-12-20 17:49

Hagi'den yıllar sonra gelen itiraf!

Galatasaray ve Romanya futbolunun efsane ismi Gheorghe Hagi, verdiği bir röportajda çocukluk yıllarında yaşadıklarını anlattı. Futbola olan tutkusu nedeniyle okula odaklanamadığını belirten 55 yaşındaki Hagi, dayısıyla arasındaki ilginç bir diyaloğu da paylaştı. İşte o sözler...

Spor 06-12-20 19:22

Emre Belözoğlu: Hagi, Alex'ten daha iyiydi

Fenerbahçe'de sportif direktörlüğe getirilen Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Spor 28-10-20 23:01

Ianis Hagi'den Galatasaray maçı yorumu

İskoçya temsilcisi Glasgow Rangers'ta forma giyen Ianis Hagi, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'a karşı oynamasının kendisi ve ailesi için çok şey ifade ettiğini belirtti. İstanbul'da doğan 21 yaşındaki futbolcu, "Dün gece gerçekten çok özeldi. Galatasaray'a karşı oynamak benim ve ailem için çok şey ifade ediyordu. Takımım Avrupa Ligi'nde yola devam etti, buna yardım ettiğim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Spor 02-10-20 15:56

Ianis Hagi: Galatasaray maçı duygusal olmaz

Rangers forması giyen Ianis Hagi, olası Galatasaray eşleşmesiyle ilgili konuştu.

Spor 24-09-20 17:42

Fatih Terim, doğum günü için hazırlanan videoyu izlerken gözyaşlarını tutamadı

Galatasaray'da Fatih Terim'in 67. yaş gününü efsane isimler kutladı. Arsene Wenger, Maldini, Rui Costa, Gattuso, Hagi, Drogba ve Sneijder gibi isimlerin mesajları sonrası Fatih Terim gözyaşlarını tutamadı.

Spor 08-09-20 16:43

Hagi, Viitorul Constanta'daki teknik direktörlük görevini bıraktı

Eski yıldız futbolcu Gheorghe Hagi, sahibi olduğu Romanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Viitorul Constanta'daki teknik direktörlük görevini bıraktığını açıkladı.

Spor 02-08-20 20:14

Stingaciu: Hagi, Fenerbahçe'yi yenmemiz için prim verdi

Türkiye'de 1995-2000 yılları arasında forma giyen Romen kaleci Dumitru Stingaciu, 1997/98 sezonuyla ilgili flaş iddialarda bulundu.

Spor 23-06-20 12:29

Bakan Kasapoğlu'nun Hagi mi, Alex mi anketi büyük ilgi gördü

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter'da "Hagi mi, Alex mi?" anketi başlattı. Ankete katılanlar yüzde 47,3 oyla Alex'i tercih ederken, yüzde 46,5'i Hagi lehine oy verdi.

Spor 11-06-20 22:20

Ianis Hagi'nin bonservisini alıyorlar!

Glasgow Rangers, kulüpte kiralık olarak forma giyen Ianis Hagi'nin bonservisini almak istiyor.

Spor 25-05-20 15:25

Vedat Muriqi Lazio'nun transfer listesinde

İtalyan basını, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynaması beklenen Lazio’nun transfer listesinde Artem Dzuyba, Ianis Hagi ve Luis Suarez’in yanı sıra Vedat Muriqi’in de olduğunu yazdı.

Spor 06-05-20 14:01

Hagi: Para verin, Avrupa'nın devleriyle mücadele edeyim

Gheorghe Hagi, koronavirüsün spor ekonomisine büyük zarar verdiğini ve devlet desteği gerektiğini dile getirdi.

Spor 24-04-20 19:06

Ianis Hagi, Glasgow Rangers'ta mutlu!

İskoçya'nın Glasgow Rangers ekibinde kiralık olarak forma giyen Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, herkesin kendisini burada mutlu olduğunu gördüğünü belirtti. Hagi, "Glasgow'daki yaşam güzel" ifadelerini kullandı.

Spor 23-04-20 13:08

Cenk Tosun, 'Hagi mi, Alex mi?' sorusuna 'Alex' dedi

Everton'da forma giyen Cenk Tosun Instagram hesabından dün gece gerçekleştirdiği canlı yayında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Spor 10-04-20 13:52

ÖZET | Braga-Rangers maç sonucu: 0-1 (UEFA Avrupa Ligi)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Rangers deplasmanda Braga'yı 1-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı. Rangers'a galibiyeti Hagi'nin asistinde Ryan Kent'in golü getirdi. Ianis Hagi maçta bir de penaltı kaçırdı. Rangers, ilk maçı sahasında 3-2'lik skorla kazanmıştı.

Spor 26-02-20 21:55

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maç sonuçları

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda ilk maçlar oynandı. Gecenin en gollü maçında Eintracht Frankfurt sahasında Salzburg'a gol yağdırdı. Gecenin öne çıkan diğer maçlarından biri de Glasgow Rangers ile Braga karşılaşması oldu. Glasgow Rangers 2-0 geriye düşmesine rağmen Braga'yı 67, 75 ve 82. dakikalarda atılan gollerle 3-2 mağlup etti. Rangers'ta Ianis Hagi attığı 2 golle yıldızlaştı.

Spor 20-02-20 23:22

Hagi'nin oğlu Ianis, Gerrard'ın çalıştırdığı Rangers'a transfer oldu

Hagi'nin oğlu Ianis, Gerrard'ın çalıştırdığı Rangers'a transfer oldu

Spor 31-01-20 17:23

Efsane futbolcu Gheorghe oğlu, Ianis Hagi, Rangers'ta

Genk’te forma giyen Rumen futbolcu Ianis Hagi, İskoçya ekiplerinden Rangers’e kiralık olarak transfer oldu.Efsane futbolcu Gheorghe Hagi’nin oğlu Ianis Hagi’nin yeni takımı belli oldu.

Spor 31-01-20 13:38

(Özel haber) Alin Toşca: “Hagi, Popescu ve Lucescu’yu duymak beni gururlandırıyor”

İlk yarıda oynanan 17 maçın tamamında 90 dakika forma giyen Gaziantep’in Rumen futbolcusu Alin Toşca özel açıklamalar bulundu.

Spor 10-01-20 10:06

Ahırlarda yem üretilecek

KARS'ın Digor İlçe Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak ve ekonomik rahata kavuşturacak önemli bir projeye imza attı.

Haber 09-01-20 09:33

Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın efsane filmi Baraj dizi oluyor! Baraj dizisi hagi kanalda yayınlanacak?

Türkan Şoray'ın ünlü filmi 'Baraj'ın dizi versiyonuyla ilgili flaş gelişme 1977 yapımı Baraj filminin dizi versiyonu için usta yapımcı Fatih Aksoy ile Yağmur Ünal ikinci kez kolları sıvadı. Baraj dizisinin ekrana geleceği kanal da belli oldu.

Magazin 20-12-19 00:05

Stancu, formunu profesyonelliğe borçlu

Gençlerbirliği'nin 32 yaşındaki Rumen golcüsü Bogdan Stancu: "Her futbolcu gol attığında mutlu olur fakat benim de geliştirmem gereken yanlarım var. Hala bunlar üzerinde çalışıyorum. Umarım daha fazla gol atarım ve takımıma fayda sağlarım" - "Şu ana kadar oynadığımız takımlara bakarak kıyaslama yapmam gerekirse birçoğundan daha iyi olduğumuzu düşünüyorum" - "Hagi çok iyi bir antrenör. Romanya'da şampiyon oldu, çok iyi bir akademisi var. Başarılı olduğunu düşünüyorum ve tekrar Türkiye'ye gelmek istediğini de biliyorum" - "Özellikle Gençlerbirliği'nde çok mutluyum. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Ankara'yı seviyorum"

Spor 28-11-19 11:05

Marius Sumudica Hagi beni arayarak ülkene dön dedi

  Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi ve teknik direktör Marius Sumudica basın mensuplarıyla toplantı düzenledi.

Spor 21-11-19 17:04

Marius Sumudica: Hagi beni arayarak ülkene dön dedi

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi ve teknik direktör Marius Sumudica basın mensuplarıyla toplantı düzenledi. Marius Sumudica, George Hagi'nin kendisini arayarak 'Küçük Anadolu takımında senin ne işin var' diyerek ülkesine dönmesini istediğini söyledi.

Spor 21-11-19 15:15

Sumudica: Hagi, beni aradı ’orada ne işin var’ dedi

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, ülkesi Romanya Milli Takımı’nın başına geçeceği iddialarına ilişkin, "Milli takım için ismim geçiyor ama ben ayrılmayacağım.

Spor 21-11-19 14:49

Hagi'den Falcao açıklaması: Umarım Galatasaray için de çok iyi işler yapar

Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, Türkiye'deki günlerini özlediğini belirterek, belki bir gün geri dönebileceğini söyledi. Hagi, Galatasaray'ın yeni golcüsü Falcao için ise "Şunu biliyorum ki Galatasaray son dönemde iyi yabancı oyuncular getirdi. Çünkü maaşlar yüksek. Falcao, fantastik bir oyuncu, Avrupa’da kendisini ispatlamış bir oyuncu. Umarım Galatasaray için de çok iyi işler yapar" dedi.

Spor 12-11-19 11:48

Gheorghe Hagi: Sanırım hangi seviyede olduğumu unuttunuz

Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi, ülkesinin basın mensuplarına sinirlendi. Hagi, 'Galatasaray tarihinin en iyi oyuncusu sen misin?' sorusuna "Sanırım Romanya'da çok uzun süre kaldığım için bana çok alıştınız ve hangi seviyede olduğumu unuttunuz. Romanya tarihindeki önemli anlar aklınıza gelince ara ara kiminle konuştuğunuzu hatırlıyorsunuz" cevabını verdi.

Trend 15-09-19 22:49