Kuzey Irak Haberleri

Son dakika | Irak ve Suriye'nin kuzeyinde operasyon! MSB: 15 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre; Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda 15 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 2024-07-26 12:56:37

İki ülke arasında kriz sürüyor! Çöp balonları şimdi de yangına yol açtı... Uçuşları engelledi 'Zaman ayarlı patlayıcı yerleştiriliyor'

Kuzey Kore tarafından gönderilen çöp balonları Güney Kore’nin başkenti Seul’de uçuşları engelledi, çatıda yangına neden oldu. Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı sözcüsü Lee Sung-jun, bazı çöp balonlarının yangına neden olabilecek zaman ayarlı patlayıcılarla donatıldığını belirtti.

Haber 2024-07-25 16:58:48

Irak hükümetinden 'PKK' kararı! Yasaklandı

Irak hükümeti, resmi yazışmalarında bölücü terör örgütü PKK için “yasaklı örgüt” ifadesinin kullanılması kararını aldı. Irak hükümeti, daha önce terör örgütü PKK'yı "yasaklı örgüt" ilan etmişti.

Haber 2024-07-23 21:52:44

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 2024-07-21 16:59:26

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümünde gövde gösterisi! Gemiler, Akıncı İHA ve F-16'lar...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıldönümü kutlamaları kapsamında geçit töreni düzenlendi. TGG Anadolu'nun rehberliğindeki 50 gemi resmi geçit töreninde gövde gösterisi yaptı. Ayrıca geçit törenine iki Akıncı İHA ve F-16 uçakları da gemilere eşlik etti, gösteri uçuşu yapan Türk Yıldızları ise nefes kesti.

Haber 20-07-24 20:59

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi!

Terörle mücadele hız kesmeden devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye ve Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda 19 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 20-07-24 12:56

'Enteresan bir yer' 4.1'lik depremin ardından dikkat çeken açıklama! 'Farklı çalışan bir mekanizma var burada'

Dün akşam saat 22.26'da Marmara Denizi'nde meydana 4.1 büyüklüğündeki deprem pek çok ilde hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar tedirginlik yaşarken gözler uzmanların yaptığı açıklamalara çevrildi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy "Burası enteresan yerlerden bir tanesi" ifadelerini kullanırken "Depremin yerine özellikle baktım. Tam Kuzey Anadolu fayının üzerine düşmüyor" dedi.

Haber 20-07-24 11:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs'ta Yunan Bakana tepki: Akla ziyan açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı törenleri için Lefkoşa'da törenlere katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "Yunanistan Savunma Bakanı akla ziyan açıklamalar yaptı. Geçenlerde Miçotakis'le bir araya geldik. 20 Temmuz'da Kuzey Kıbrıs'tayız sen de Güney'desin oradan bize sataşma yapmazsın herhalde dedik. Yapmayacağını söyledi." ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-24 10:39

Terör örgütüne büyük darbe! MSB duyurdu: 15 terörist etkisiz

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 15 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığından açıklama geldi.

Haber 19-07-24 15:36

Çöp balonlarına karşı hoparlörlerle propaganda yayını! İki ülke arasında gerilim sürüyor

Güney Kore ordusu, Kuzey Kore'nin gönderdiği "çöp balonlarına" karşılık sınır bölgelerinde hoparlörlerle "propaganda" faaliyeti yaptığını duyurdu.

Haber 19-07-24 11:31

MSB duyurdu! Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 10 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 8 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesindeki 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 17-07-24 14:02

Balon krizi tırmanıyor! Kuzey Kore'den çok sert tepki: Pislikleri uyarıyoruz! Korkunç bir bedel ödemeye hazır olun!

Kuzey Kore ile Güney Kore arsındaki 'balon' krizi giderek büyüyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un kız kardeşi Kim Yo Jong, Güney Kore’den propaganda broşürleri taşıyan 29 balon gönderildiğini belirterek misilleme sinyali verdi ve “Korkunç bir bedel ödemeye hazır olun” uyarısında bulundu.

Haber 16-07-24 11:02

3 ilde sağanaklar sele döndü: Köprü yıkıldı, araçlar ve işyerleri sulara teslim oldu!

Yurdun doğu ve kuzey doğu bölgelerinde etkili olan sağnak yağışlar sonrası 3 şehirde sel yaşandı. Erzurum'un Oltu ilçesinde etkili olan sağanak sonrası dere taştı ve sel suları nedeniyle köprü yıkıldı. Artvin'in Yusufeli ilçesinde de etkili olan sağanak sele dönüştü ve caddeler nehre döndü. Giresun'da da sel işyerleri ve araçlara zarar verdi.

Haber 15-07-24 23:24

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütüne darbe! MSB açıkladı

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde 14 PKK’lı terörist, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 15-07-24 14:13

Rusya'dan Navalnıy'ın eşi hakkında tutuklama emri!

Moskova Mahkemesi, 16 Şubat’ta Kuzey Kutup Dairesi’ndeki Kharp kasabasındaki cezaevinde hayatını kaybeden Rus aktivist Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya için tutuklama kararı çıkardı.

Haber 09-07-24 20:35

Kuzey Marmara Otoyolu İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Cahit Turhan oldu

Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kuzey Marmara Otoyolu İşletmesinin CEO’luğuna getirildi.

Manşet 08-07-24 16:55
ceo

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde teröre darbe! Etkisiz hale getirildiler

Irak'ın kuzeyinde 2 ve Suriye'nin kuzeyinde 3 olmak üzere toplam 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 07-07-24 13:22

KKTC'de rüşvet skandalı! Arsanın fiyatında indirim istemiş, Bakanlığın özel kalem müdürü tutuklandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Oğuz Köse, rüşvet aldığı ve görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında farklı iddialar ortaya atılan Köse'nin bakanlığa başvuran İskele'deki bir başka inşaat firmasından da bakanlıktaki işlerini hızlandırmak için satın almak istediği arsada indirim yapılmasını istediği öne sürüldü.

Haber 05-07-24 22:18

Yüzme şampiyonasında dünya rekoru kırıldı! Üst üste 2. kez Avrupa şampiyonu oldu

Litvanya'da düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda erkekler 1500m serbest stilde Kuzey Tunçelli, 14:41.89'luk derecesiyle dünya gençler rekoru kırarken, üst üste 2. kez Avrupa şampiyonu oldu.

Spor 04-07-24 21:13

6 ayda 11,6 milyar dolarlık ihracat! Komşulara en fazla kimyasal ürün satıldı

Türkiye'nin ocak-haziran döneminde komşuları İran, Yunanistan, Irak, Gürcistan, Suriye ve Bulgaristan'a yaptığı ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,6 artarak 11,6 milyar dolara çıktı.

Finans 04-07-24 12:51

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 37 hedef imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerine düzenlenen hava harekatında bölücü terör örgütü tarafından kullanılan 37 hedefin imha edildiğini açıkladı.

Haber 03-07-24 22:46

Irak'ta üç şehirdeki yangınlarla ilgili Irak İçişleri'nden açıklama: Sorumluları terör örgütü PKK mensupları

Son zamanlarda Kerkük, Erbil ve Duhok'ta meydana gelen yangınlarla ilgili Irak'tan açıklama geldi. Açıklamada yangınların faillerinin terör örgütü PKK olduğu belirtildi.

Haber 01-07-24 12:20

MSB: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 10 terörist etkisiz hale getirildi

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. İşte Milli Savunma Bakanlığı’nın son dakika açıklamasının detayları…

Haber 29-06-24 14:01

Biden'dan düello sonrası ilk açıklama: Diktatörlere karşı duracağız

ABD Başkanı Joe Biden, seçim kampanyası çerçevesinde Kuzey Carolina eyaletinde gerçekleştirdiği mitingde yaptığı konuşmada, Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ı kastederek, "ABD hiç kimseye boyun eğmeyecek. Diktatörlere karşı duracağız” dedi.

Haber 28-06-24 23:29

Çanakkale depremi sonrası Naci Görür korkuttu: Bu zonun devamında Marmara depremini bekliyoruz

Çanakkale'de dün gece saatlerinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından akıllara yine beklenen büyük Marmara depremi geldi. Gökçeada açıklarında meydana gelen depremin Ege Denizi içerisindeki Kuzey Anadolu Fay Zonunda meydana geldiğini belirten Prof. Dr. Naci Görür Marmara'yı işaret etti: Devamında Marmara depremini bekliyoruz!

Manşet 27-06-24 09:14

Çağla Şıkel eski eşi Emre Altuğ'u dinlemeye gitti! Ben nasıl bir sevap işlemiş olabilirim

Şarkıcı Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan Çağla Şıkel iki oğlunu alıp eski eşini dinlemeye gitti. Babalarının şarkısı eşliğinde anneleriyle keyifli zaman geçiren Kuzey ve Uzay'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-06-24 10:58

6 ilde sağanak, diğer illerde bunaltıcı sıcak 'İstanbul dahil...' O uyarıya dikkat! Meteoroloji son dakika 23 - 27 Haziran hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahminini paylaştı. Buna göre; Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Osmaniye, Hatay, Hakkari çevreleri, Kahramanmaraş'ın batı kesimleri, Van’ın güney ve doğu ilçeleri ile Şırnak'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edecek. Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

Haber 23-06-24 10:49

Bakanlık duyurdu! Çanakkale Boğazı tek yönlü trafiğe kapatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Çanakkale Boğazı gemi trafiği, Paros isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya alındı. Gemi trafiği, güney-kuzey tek yönlü olarak devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

Haber 22-06-24 16:33

Kuzey Kore'nin beklenmedik hamlesi endişelendirdi! Ateşkesin ihlali anlamına gelebilir

Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki gerilim son günlerde hayli yüksek. Yeni uydu görüntüleri ise uzun süredir devam eden ateşkesin ihlali anlamına gelebileceği açısından bölgede endişeleri artırdı. Uzmanlar Kuzey Kore'nin böyle bir hamleyi ilk kez yaptığını belirterek çatışma riskini işaret etti.

Haber 21-06-24 16:34

Dünya nefesini tuttu! Putin'den o ülkeye alenen tehdit: Umarım bunu yapmazlar, yaparlarsa...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin önce Kuzey Kore ardından da Vietnam ziyareti dünyayı ayağa kaldırdı. Kuzey Kore'yle imzalanan müttefiklik antlaşması sonrası Vietnam'la da bazı stratejik işbirliği antlaşmaları imza eden Putin, Batı ve müttefiklerini adeta küplere bindirdi. Bunun yanında Putin, Güney Kore'nin Ukrayna'ya silah sağlama tehdidine karşı alenen Güney Kore'ye tehdit etti. Dünya nefesini tuttu, bölgeden gelen yeni gelişmeleri takip ediyor. İşte tüm detaylar!

Manşet 20-06-24 20:52

Tarihi ziyarette imzalar atıldı! Putin'le Kim'den dünyaya gözdağı niteliğinde anlaşma... Kuzey Kore'den çarpıcı görüntüler

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore'ye gerçekleştirdiği tarihi ziyaretten renkli görüntüler dünyanın gündemine yansıdı. Putin için görkemli bir tören düzenlendi. Tören konvoyunda liderler halkı, Kuzey Kore halkı da üstü açık araçtaki liderleri selamladı. Görüşmelere başlayan liderlerin ilk mesajları dikkat çekti. İki ülke arasında imzalanan anlaşmaya ilişkin Putin'den açıklama geldi.

Haber 19-06-24 11:20

Putin'den tarihi ziyaret! 24 yıl sonra Kuzey Kore'de

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 24 yıl aradan sonra Kuzey Kore’ye geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada, Putin'in ziyaretinin Kuzey Kore Başkanı Kim Jong Un’un daveti üzerine gerçekleştiği belirtildi. İki ülke arasında resmi ziyaret kapsamında ortak basın açıklaması yapılması ve bazı anlaşmaların imza edilmesi planlanıyor.

Haber 19-06-24 01:22

24 yıl sonra bir ilk! Putin'in Kuzey Kore ziyaretine ABD'den açıklama: 'Endişeliyiz'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 yıl aradan sonra Pyongyang'a yaptığı ziyaret yakından takip ediliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un Rusya gelmesi sonrası gerçekleşen ziyaret ile ilgili ABD'den de bir açıklama geldi. Yaptığı açıklamada John Kirby 'endişeli' olduklarının altını çizdi.

Haber 18-06-24 16:28

Seyir halindeki otomobil alev topuna döndü! Araçtan geriye iskeleti kaldı

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli mevkisinde seyir halindeki otomobil alev topuna döndü, araçtan geriye iskeleti kaldı.

Haber 17-06-24 15:57

12 saat enkaz altında kaldı! Masterchef'e katılan Kuzey Baran Korkmaz şefleri çok etkiledi!

Masterchef yeni sezon hızlı başladı yarışmacıların hayat hikâyesi de sosyal medyada konuşuluyor. Hatay'da depremde ailesi ile enkaz altında 12 saat kalan Kuzey Baran Korkmaz da anlattıklarıyla şefleri etkiledi.

Magazin 17-06-24 08:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla ülke liderleriyle bayramlaştı. Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ve Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile telefonda görüştü

Haber 16-06-24 19:49

Prof. Dr. Orhan Şen 'Aşırı sıcaklar' deyip açıkladı! İstanbullular dikkat... 'Bu illerde bayram boyunca yağış yok' Meteoroloji son dakika 16 - 20 Haziran hava durumu

Bayramda hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükselecek mi düşecek mi? Yağmur var mı? Bayramın ilk gününde herkes bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji, son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıkların iç ve batı kesimlerde artacağı, kuzey ve doğu kesimlerde bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken bazı bölgeler için de kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de son tahminini paylaştı.

Haber 16-06-24 12:31

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerindeki 8 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 9 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 15-06-24 11:42

İstanbul'da trafiğe Kurban Bayramı düzenlemesi! Valiliği duyurdu! Ağır tonajlı araçların şehirden çıkışına kısıtlama kararı

İstanbul Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın “Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri Talimatı” gereğince; ağır tonajlı araçların şehirden çıkışına kısıtlama getirildiğini duyurdu. Açıklamada, ağır tonajlı araçların 14 Haziran Cuma günü saat 06.00'dan 16 Haziran Pazar günü 05.00'e kadar D-100, Kuzey Marmara, TEM ve tüm bağlantı yolları ile kentin doğu çıkış yönünde seyretmesine izin verilmeyeceği bildirildi.

Haber 13-06-24 20:26

Eljif Elmas: Arda Güler, Avrupa Şampiyonası’nın sürprizi olabilir

Bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Türk asıllı Kuzey Makedonya Milli Futbol Takımı oyuncularından Eljif Elmas, Real Madrid’de oynayan milli futbolcu Arda Güler’in 2024 Avrupa Şampiyonası’nın sürpriz ismi olabileceğini söyledi.

Spor 12-06-24 16:03

Ayvalık'ın masmavi plaj ve koyları bayramda misafirlerini ağırlayacak

Zeytin kokan sokaklarıyla Cunda Adası, 17 kilometre uzunluğundaki kumsalıyla Sarımsaklı Plajı, gün batımının en iyi izlendiği noktalardan Şeytan Sofrası, kamp ve dalış alanlarıyla Kuzey Ege'nin gözde tatil rotalarına ev sahipliği yapan Ayvalık'taki konaklama tesislerinde rezervasyonlar yüzde 70'e ulaştı.

Yurthaber 12-06-24 12:20

'Endişe verici' Ateşli hastalığa neden oluyor! Avrupa’da hızla yayılıyor 'Seyahatlerin artmasıyla...'

Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC), iklim değişikliği nedeniyle Asya Kaplan Sivrisineği olarak bilinen ve ateşli hastalıklara neden olan sivrisinek türünün kuzey, doğu ve batı Avrupa’da yayılmaya başladığını duyurdu. ECDC, "Avrupa'nın diğer bölgelerinde de görülme potansiyeli endişe verici" derken Direktör Andrea Ammon uluslararası seyahatlerin sivrisinekle bulaşan hastalıkların yayılma olasılığını artıracağını belirtti.

Haber 12-06-24 10:39

Silah seslerini duyan Kuzey Kore askerleri arkalarına bakmadan kaçtı! Bilinmeyen görev detayı: Bu kez balonlar değil...

Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki tehlikeli 'balon' gerilimi bu kez askerlerin sınırı geçmesiyle daha da tırmandı. Kuzey Kore askerleri yerel saatle öğlen sularında sınırı geçti, Güney Kore ordusu tetiğe bastı. Gelişme üzerine gelen ilk açıklamadaki "bilinmeyen görev" detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 11-06-24 10:08

Komşu iki ülkede bu balonlar konuşuluyor! Kim Jong-un'un hamlesi gerilimi yükseltti, Güney Kore'den misilleme geldi

Kuzey Kore ile Güney Kore arasında gerilim, şüpheli maddeler taşıdığı ifade edilen çöp balonlarıyla tırmanıyor. Kuzey Kore, Güney Kore'ye son olarak yüzlerce yeni çöp balonu gönderdi. Güney Kore bu hamleyi karşılıksız bırakmadı, sınıra devasa propaganda hoparlörleri kuruldu. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un kız kardeşi Kim Yo Jong'un resti tansiyonu daha da yükseltti.

Haber 10-06-24 10:20

DMM'den açıklama geldi: Tüm süreç prosedürlere uygun biçimde ilerlemektedir

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, evrakları tamam olmasına rağmen Irak uyruklu bir kişiye ruhsat vermediği gerekçesiyle valilik tarafından ifadeye çağırılmıştı. DMM'de , yapılan yanlış haber ve paylaşımlarla ilgili "Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a münhasıran uygulanan bir usul olmayıp, hukuki bir sürecin parçasıdır. Tüm süreç kanun ve prosedürlere uygun biçimde ilerlemektedir. Konuyla ilgili manipülatif haber ve paylaşımlara itibar etmeyiniz" açıklamasını yaptı.

Haber 07-06-24 20:47

Okul müdürü, yabancı uyruklu veli ve akrabaları tarafından zincirle darp edildi!

Çorum'da okul müdürüne saldırıldı. Müdür Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, okulda fenalaşan S.D.S. isimli öğrencinin yakınları Irak uyruklu 2 kişi tarafından zincirlerle darbedildi. Darbedilen okul müdürü ve okul görevlisi ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay anları ise okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 05-06-24 21:07

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir tırın dorsesinde çıkan yangın söndürüldü

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir tırın dorsesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 05-06-24 08:21

Hizbullah İsrail'i vurdu, her köşeden alevler yükseldi! 30 bin kişi tahliye edildi, açık açık tehdit etti: Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir!

Gazze'de aylardır katliam yapan İsrail bu kez roketlerin hedefi oldu. Lübnan'daki Hizbullah tarafından atılan roketler sınırları aştı, birçok bölgeden alevler yükseldi. Yaklaşık 30 bin kişi bölgeyi terk etmek zorunda kalırken "Kuzey tutuşmuş yanıyor" yorumu dikkat çekti. Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'dan ise tehdit dolu açıklama geldi: "Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir"

Haber 04-06-24 10:15

Kuzey Kore'den Güney Kore'ye ilginç misilleme! 600 adet balon gönderildi: Taşıdıkları şeyler şaşkına çevirdi

Güney Koreli aktivistler Kuzey Kore'ye balonlarla propaganda broşürleri yollamıştı. Kuzey Kore'nin bu olaya misillemesi ise dünya çapında gündem oldu. Broşür taşıyan balonlara karşılık gönderilen Kuzey Kore balonlarının içindekiler şaşkına çevirdi.

Haber 02-06-24 10:32