Masterchef Cagatay Hasta Mi Haberleri

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-01-20 16:07:28

Herkes hasta, acile başvurular yüzde 20 arttı! 3 virüsten de korunmanın tek bir yolu var... Kar yağmadığı için mi hastalıklar arttı?

Son dönemde toplumda üst solunum yolu enfeksiyonlarındaki artış konuşuluyor. Hemen hemen herkesten duyulan o cümle ise: Herkes hasta. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da solunum yolu enfeksiyonlarında artış görüldüğünü belirterek geçen yılın aynı dönemine göre acile başvurularda yüzde 20'ye yakın artış olduğunu söyledi. Bakan Koca en sık da grip yani influenza, sonra RSV ve Covid görüldüğünü vurguladı. Peki, üç virüsten de korunmanın ortak yolu ne? Uzmanlar ayrıntılarıyla anlattı.

Haber 2024-01-19 09:58:01

Şef Murat Bozok kimdir? MasterChef konuğu Murat Bozok evli mi, nerede çalışıyor? All Star'a konuk oldu!

Şef Murat Bozok evli mi değil mi merak edildi. MasterChef All Star'a konuk olan şef, yarışmacılara kendi yaptığı tabağı yaptırdı. Deniz tarağı ile tabak yaptıran şefin hayatı da merak edildi. Michelin yıldızlı restoranlarında çalışan Şef Murat Bozok'un gastronomi üzerine basılmış kitapları bulunmaktadır. Peki, Şef Murat Bozok kimdir? MasterChef konuğu Murat Bozok evli mi, nerede çalışıyor? All Star'a konuk oldu!

Magazin 2023-12-09 20:39:29

MasterChef'te stüdyo karıştı! Böylesi ilk kez görüldü! Aklımla dalga geçiyorsunuz herhalde?

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasında yaşanan rekabet tartışmalara yol açıyor. Dilara, Esra'ya dönüp "Gel ben sana bir şey göstereyim, gel! Bilerek mi yaptı bunu birisi? Ben anlamadım yani!" diyerek tepki gösterdi. O anlar ekran başındaki izleyicileri şaşırttı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun önünde çıkan tartışma sonrası tuzu atan kişinin kim olduğu tespit edilmeye çalışıldı.

Magazin 2023-11-22 11:59:42

MasterChef Kahramanmaraş'ta! Kaptan rest çekti, Somer Şef dayanamadı: Yine mi küstün?

MasterChef All Star deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta mutfak kurdu. Yarışmacılar arasında yaşanan rekabet dikkat çekti. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yönlendirmeleri doğrultusunda oynanan ödül oyununda ipler iyice gerildi. Kırmızı takımda yaşanan anlaşmazlıklar dikkat çekti. Tanya "Kırmızı takımdan çatırdama sesleri geliyor." dedi. Sergen'in kenara çekildiğini gören Somer Şef ise "Ne oldu yine mi küstün?" diyerek genç yarışmacıyı ti'ye aldı.

Magazin 27-10-23 15:26

MasterChef'te üzen veda! O ağladı, herkes ağladı! 'Bu olacak iş mi şimdi'

MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Eleme potasında olan Kerem, Sefa, Tanya, Azize, Barbaros, Dilara ve Sergen MasterChef'te bir hafta daha kalabilmek için kıyasıya yarıştılar. Gecenin sonunda elenen isim ise izleyicileri oldukça üzdü.

Magazin 25-09-23 00:25

MasterChef'te büyük hata! Favori yarışmacıya beklenmedik şok, şefler rest çekti

MasterChef All Star'a Somer Sivrioğlu'nun 'kural ihlali' açıklaması damga vurdu. Dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanan yarışmada kaidelerin belli olduğunu vurgulayan Somer Şef, "Kuralları okudun, onların içinde yemek bittikten sonra tabağa dokunma, ürünü düzeltme var mı, biz mi kaçırmışız?" diyerek yapılan hatayı duyurdu. O yarışmacının takım arkadaşları kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Magazin 13-09-23 07:01

Masterchef Serhat Doğramacı yarışmaya dönecek mi? Sonunda açıklama yaptı

Sevenleri tarafından MasterChef All Star'da görülmek istenen Serhat Doğramacı'ya mesaj yağıyor. MasterChef 2020'nin şampiyonu olan Serhat Doğramacı yarışmadan sonra hamburgerci açarak işini büyütmüştü. Yoğun tempoda çalışan Serhat en sonunda açıklama yaptı.

Magazin 12-09-23 14:23

Masterchef All Star'dan kim elendi? Çağatay elendi mi, MasterChef Çağatay'ın hastalığı ne? O anlattı herkesi duygulandırdı

MasterChef All Star'da dün akşam beklenmedik bir gelişme yaşandı. Eleme heyecanının yaşandığı geceye MasterChef Çağatay damgasını vurdu. Kullanıcılar 'MasterChef'te kim elendi?, Çağatay elendi mi, hastalığı ne?' sorularının yanıtlarını araştırıyorlar. Bir süredir yarışlarda yer almayan Çağatay Akgül'ün akıbeti belli oldu. Peki, Masterchef'ten kim elendi? Çağatay elendi mi, MasterChef Çağatay'ın hastalığı ne? İşte detaylar...

Magazin 04-09-23 09:15

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Kendi Düşen Ağlamaz, Mandıra Filozofu, Zengo, Adanış Kutsal Kavga, MasterChef All Star reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. 31 Ağustos Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. BDün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Kendi Düşen Ağlamaz, Mandıra Filozofu, Zengo, Adanış Kutsal Kavga, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 31 Ağustos 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 01-09-23 08:20

Çalışanları tarafından darp edilmişti! Ünlü şef Danilo Zanna ülkeyi terk mi ediyor? Bakın nasıl yanıt verdi

Türkiye'ye gelmesinin ardından 'Elin Oğlu' programı ile ünlü kazanan şef Danilo Zanna, son yıllarda MasterChef Türkiye'deki jüri üyeliğiyle büyük beğeni topluyor. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü şef geçtiğimiz günlerde üzücü bir olay yaşadı. Kendi çalışanları tarafından darp edilen Zanna'nın olay sonrası ülkeyi terk edeceği iddiası ortaya atıldı. Ünlü şeften konuya dair açıklama geldi.

Magazin 25-07-23 22:02

MasterChef Güzide Mertcan bilerek mi elendi? Konuşsam sayfalara sığmaz diyerek olay sözler söyledi

MasterChef All Star sezona kavgalarla başladı. MasterChef All Star ilk hafta sonunda yarışmaya ise veda eden isim Güzide Mertcan oldu. Her dönem adından söz ettiren MasterChef Güzide bilerek mi elendi? MasterChef Güzide'nin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 17-07-23 11:32

MasterChef Güzide Mertcan kimdir, kaç yaşında, evli mi? MasterChef Güzide kaçıncı oldu, elendi mi?

MasteChef Güzide, All Star eleme gecesi sebebiyle gündem oldu. ilk olarak 2019 sezonunda yarışan Güzide Mertcan evi ile de uzun süre konuşulmuştu. Eleme potasında olan yarışmacının hayatı, yaşı ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, MasterChef Güzide Mertcan kimdir, kaç yaşında, evli mi? MasterChef Güzide kaçıncı oldu, elendi mi?

Magazin 17-07-23 00:36

Ufuk Özkan yanlış diyet yüzünden mi hasta oldu? Daha fazla konuşmak istemiyor

Geniş Aile dizisi ile gönülleri fetheden sevilen oyuncu Ufuk Özkan'ın yanlış diyet yüzünden hasta olduğu iddia ediliyordu. 3. evre Siroz teşhisi konulan ve acil olarak karaciğer nakli olması gereken oyuncu Ufuk Özkan cephesinden açıklama geldi.

Magazin 16-07-23 14:32

MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 19. yarışmacısı Gamze Tosun nereli? İşte hayatı!

Gamze Tosun MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda ana kadroda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2022 sezonundaki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Gamze Tosun bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef All Star Gamze'nin hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Gamze Tosun evli mi? MasterChef Gamze'nin Instagram hesabı ne? İşte detaylar...

Magazin 06-07-23 09:51

MasterChef Ayaz kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star 18. yarışmacısı Ayaz Geçer'in hayatı ve biyografisi

Ayaz Geçer MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2022 sezonundaki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Ayaz Geçer bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef Ayaz'ın hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Ayaz Geçer evli mi? MasterChef Ayaz'ın Instagram hesabı ne? İşte detaylar...

Magazin 05-07-23 08:26

MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 7. yarışmacısı Tanya Kilitkayalı nereli? Hayatı ve biyografisi!

Tanya Kilitkayalı MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2020 sezonuyla hafızalara kazınan Tanya Kilitkayalı bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef Tanya'nın hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Tanya Kilitkayalı evli mi? MasterChef Tanya'nın Instagram hesabı ne?

Magazin 22-06-23 08:39

MasterChef yeni jürisi Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye All Star jürisi Yılmaz Öztürk evli mi?

MasterChef yeni jürisi Yılmaz Öztürk vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yarışmanınn yeni tanıtımında Mehmet Şef'in Yılmaz Öztürk'ü stüdyoya davet etmesiyle birlikte Somer Sivrioğlu'nun yerine ünlü şefin geleceği iddia edildi. Yarışma bugün ekrana gelecek. Peki, MasterChef yeni jürisi Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye All Star jürisi Yılmaz Öztürk evli mi?

Magazin 14-06-23 21:02

'Yoğun bakımda hastalar unutularak can verdi' iddialarıyla ilgili harekete geçildi! Bakan Koca'dan açıklama geldi: Soruşturma başlatıldı

Depremden sonra Hatay'da bir hastanede çok sayıda hastanın unutularak hayatını kaybettiği iddiaları gündem oldu. İddiaya göre bir vatandaşın bildirmesi üzerine hastaneye giden ekipler çocuk yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetmiş bebek buldu. İYİ Partili Op. Dr. Turhan Çömez de iddialar hakkında konuşurken "O gece orada bulunan bu 150 hasta şu anda nerede? Öldüler mi? Öldülerse cesetleri nerede?" ifadelerini kullandı. Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber 08-03-23 15:50

Mansur Ark kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef ünlüler konuğu Mansur Ark aslen nereli, evli mi?

Mansur Ark, bu akşam MasterChef Türkiye ünlüler özel bölümünün konukları arasında yer alıyor. 90'lı yıllara damgasını vuran isimlerden Mansur Ark Maalesef adlı şarkısı ile çıkış yakalamıştı. Peki, Mansur Ark kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef ünlüler konuğu Mansur Ark aslen nereli, evli mi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 14-01-23 16:39

MasterChef konuğu Kadir Çöpdemir kimdir, gerçek ismi nedir? Kadir Çöpdemir aslen nereli, kaç yaşında?

MasterChef Türkiye bu akşam ünlüler özel bölümüyle ekrana gelecek. Geçtiğimiz günlerde 2022 şampiyonunun belirlendiği yarışmada bugün eğlenceli dakikalar yaşanacak. Birbirinden sürpriz isimlerin yer aldığı yarışmada Kadir Çöpdemir'de var. Mavi takımda yarışacak olan Kadir Çöpdemir hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki, Kadir Çöpdemir kimdir, kaç yaşında? MasterChef konuğu Kadir Çöpdemir aslen nereli, evli mi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 14-01-23 16:07

MasterChef şampiyonu kim oldu? Metin mi Kıvanç mı? MasterChef 2022'yi kazanan yarışmacı canlı yayında açıklandı

MasterChef şampiyonu canlı yayında belli oldu. MasterChef Türkiye 2022'de aylardır süren büyük heyecan sona erdi. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliklerinde yer aldığı MasterChef'te Metin Yavuz ve Kıvanç Karadeniz finalde yarıştı. 3 aşamalı finalde en özel yemeklerini yapan Metin ve Kıvanç'ın şampiyonluk yarışı nefes kesti. Peki MasterChef 2022 şampiyonu kim oldu? MasterChef şampiyonu ne ödül kazandı? İşte MasterChef büyük finalinde yaşananlar...

Magazin 11-01-23 00:45

MasterChef finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kıvanç mı, Metin mi kazanacak? MasterChef 2022'nin şampiyonu belli oluyor!

MasterChef final tarihi ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Finali garantileyen ilk yarışmacı Kıvanç olmuştu. Metin ve Ayaz dün yayınlanan bölümde ikinci finalist olmak için kozlarını paylaştı ve adını finale yazdıran isim Metin oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın büyük finali için nefesler tutuldu. Peki, MasterChef finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? MasterChef 2022'nin şampiyonu belli oluyor...

Magazin 10-01-23 13:54

MasterChef'te finale Metin mi, Ayaz mı, Kıvanç mı kaldı? MasterChef ilk finalist kim oldu, kim kazandı? İşte 8 Ocak kazananı...

MasterChef'te bu akşam ilk finalist belli oldu. Reyting rekortmeni programın başlamasıyla ilk finalist kim oldu araştırmaları hız kazandı. Kıvanç, Metin ve Ayaz finalist olmak için ter döktü. Peki MasterChef Türkiye 2022'nin ilk finalisti kim oldu, ipi ilk kim göğüsledi? İşte MasterChef ile ilgili merak edilenler...

Magazin 09-01-23 17:05

2 Michelin yıldızlı Şef Fatih Tutak kimdir? Fatih Tutak kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

2 Michelin yıldızlı Şef Fatih Tutak bu akşam MasterChef Türkiye'ye konuk oluyor. Yarışmacılar 171. bölümde son ceket için ter dökecekler. Önlüğü alacak olan son ismi ise Şef Fatih Tutak belirleyecek. Peki, Şef Fatih Tutak kimdir? Fatih Tutak kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 02-01-23 19:44

Survivor yayın tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? İşte Survivor 2023 kadrosu

Survivor Türkiye'nin ne zaman başlayacağı meraklala bekleniyor. Yarışmacılar belli oldukça heyecan daha da artmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın yarışmacıları teker teker açıklamasıyla yavaş yavaş netleşen Survivor Türkiye 2023 kadrosu izleyicide heyecan yarattı. MasterChef finalinden sonra başlaması tahmin edilen Survivor Türkiye ne zaman yayınlanacak? Survivor Türkiye 2023 kadrosu netleşti mi? İşte merak edilen detaylar...

Magazin 30-12-22 00:03

Mehmet Şef mi Danilo Şef mi yoksa Somer Şef mi? Hangi MasterChef şefisin?

MasterChef’i duymayan kaldı mı? Reyting rekorları kıran ve her geçen gün daha fazla izlenen MasterChef, seyirciye hem yemek yapmanın püf noktalarını öğretiyor hem de ekran başında keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. E tabi bu duruma en çok katkısı olanlar ise şüphesiz ki birbirinden eğlenceli şeflerimiz oluyor! Peki, sen programı izlerken "Acaba ben hangi şef olurdum ya?" diye düşünüyor musun?

Trend 29-12-22 01:47

MasterChef ne zaman final yapacak? MasterChef final tarihi belli mi? Survivor başlayacak!

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı MasterChef programında sonlara gelindi. Her gün farklı yemeklerin yapıldığı hem eğitici hem de eğlenceli programlardan biri olan MasterChef'in final yapmasının ardından, Survivor'un başlaması bekleniyor. Peki MasterChef ne zaman final yapacak? MasterChef final tarihi belli mi? İşte detaylar...

Magazin 26-12-22 15:02

MasterChef'in çekildiği Beykoz Kundura Fabrikası nerede? Beykoz Kundura fabrikası gezilebilir mi, adresi nedir?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekildi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de yayınlanacak olan Sıfırıncı Gün dizi setinde senarist Atasay Koç ve yönetmen Süleyman Mert Özdemir açıklamalarda bulundu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef 163. bölümüyle bugün ekranlara geliyor. Peki, MasterChef'in çekildiği Beykoz Kundura Fabrikası nerede? Beykoz Kundura fabrikası gezilebilir mi, adresi nedir?

Magazin 21-12-22 20:55

SAĞLIK BAKANLIĞI BANKA PROMOSYONU ÖDEMELERİ ne zaman, tek seferde mi yatırılacak? Sağlık çalışanlarına banka promosyonu ödeme tarihi!

Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ödemeleri ile ilgili yapılan açıklamaya göre; Ziraat Bankası ortaklığında doktor, sağlık teknisyeni, hemşire, hasta bakıcı ve diğer kadrolardaki çalışanların hesaplarına 29 bin TL yatırılacak. Bahsi geçen ödemelerin üç senelik protokol karşılığında yapılacağı belirtildi. Peki, Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ödemeleri ne zaman? Sağlık çalışanlarına banka promosyonu tek seferde mi yatırılacak? İşte Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklama...

Finans 21-12-22 11:39

Bir bir telefonlara mesajlar geliyor… Veliler dikkat! Uzmanlar uyardı okul yönetimleri harekete geçti 'Felaket...'

Bir süredir toplumda yaygın olarak görülen virüsler ve yaşanan salgın sebebiyle maske takmaya başlayan bazı vatandaşlar olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle çocuklar arasında yaygın olarak görülen bu hastalıklar okul yönetimlerini harekete geçirdi. Okullardan velilere mesaj yoluyla maske çağrısı gelirken uzmanlar da hafif semptomlarda öğrencilerin okullarda maske takması gerektiğini, çok hasta olan çocuklarınsa okula gitmemesinin daha doğru olacağını söylüyor. Peki, maske geri mi dönüyor?

Haber 15-12-22 09:57

MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında, nereli? Gamze Tosun elendi mi?

MasterChef Gamze ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Dün akşam 146. bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta potaya giden yarışmacılar Gamze'nin kaptanlığında 2-1 yenilerek haftayı mağlup kapatan kırmızı takımdan Büşra, Tolga, Gamze ve Mavi takım kaptanı Burak Kaya olmuştu. Elenen isim ise Gamze olarak açıklandı. Peki, MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 05-12-22 14:24

MasterChef Tolga kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Tolga Şener'in hayatı ve biyografisi!

MasterChef Tolga hakkındaki detaylar merak konusu oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te geçtiğimiz gün eleme heyecanı yaşandı. 4 Aralık eleme potasında Tolga Şener de yer aldı. Peki, MasterChef Tolga kimdir, kaç yaşında, nereli? Tolga Şener elendi mi? İşte detaylar...

Magazin 05-12-22 07:26

Ev sahibi zulmü! Kira artışını kabul etmedi, yaşlı kadın yaşadıklarına isyan etti

Ev sahibi-kiracılar arasında tartışmalara bir yenisi daha eklendi. 74 yaşındaki Nazime isimli yaşlı kadın, yüzde 400'lük kira zammını kabul etmeyince ev sahibinin zulmüne maruz kaldı. İlk önce doğal gazı kesilen yaşlı kadın daha sonra da ölümle tehdit edildi. Yaşlı kadın şimdi evde battaniye ile ısınmaya çalışırken "Hiç mi insafı yok, niye böyle yapıyor. Hasta oldum" dedi.

Haber 11-11-22 06:46

MasterChef Eren Kaşıkçı kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Eren nerede çalışıyor, evli mi?

MasterChef Eren Kaşıkçı hakkında bazı sorular programın seyircileri tarafından merak ediliyor. MasterChef'in 28 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümünde çekimler Tokat Zile'de gerçekleşti. Eski yarışmacılardan 2021 MasterChef şampiyonu Eren kaşıkçı programa konuk oldu. Bu gelişmeyle beraber MasterChef Eren hakkında bazı detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Eren Kaşıkçı kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Eren nerede çalışıyor, evli mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 28-10-22 20:29

MasterChef Uğur Kardaş kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2018 Uğur Kardaş evlendi mi, nerede çalışıyor?

MasterChef Uğur Kardaş hakkında detaylar MasterChef seyircileri tarafından merak edildi. MasterChef'in 18 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan bölümüne eski yarışmacılar katılarak yemek tadımında bulundular. Yarışmacılar arasında bulunan Uğur Kardaş 2018 yılı MasterChef şampiyonu olmuştu. Peki, MasterChef Uğur Kardaş kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2018 Uğur Kardaş evlendi mi, nerede çalışıyor? İşte MasterChef Uğur Kardaş hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 18-10-22 21:59

Hipertiroidi hastalığı iddiası sosyal medya gündeminde! MasterChef Çağatay hasta mı?

MasterChef’e dün akşam Çağatay Akgül veda etti. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te her hafta dokunulmazlık oyunları oynanıyor ve bir isim yarışmaya veda ediyor. Yarışmanın favori isimlerinden olan Çağatay’ın elenmesinin ardından sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar yarışmacının hasta olduğunu söylediler. Peki, MasterChef Çağatay hasta mı? Hipertiroidi hastalığı nedir?

Magazin 17-10-22 12:24

Survivor'a gideceği iddiasıyla gündemde... Masterchef Barbaros Yoloğlu gece gündüz demeden çalışıyor

MasterChef'i ikinci olarak tamamlayan Barbaros Yoloğlu son günlerde Survivor'a katılacağı iddiasıyla gündemde. İddialara yanıt vermeyen Masterchef Barbaros aralıksız spor yapmasıyla dikkat çekti. Gece gündüz demeden spor yapan Barbaros Yoloğlu'nun paylaşımları sonrası "Bu hazırlık Survivor için mi?" yorumları yapıldı.

Magazin 14-10-22 14:45

MasterChef Ekin kimdir, aslen nereli? 'Hayatım' gafıyla bilinen eski MasterChef yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında?

2019 yılında Masterchef yarışmasında dikkat çeken Ekin Eylem Ulaş, yeniden Masterchef'e konuk oluyor. Bu kez tadım yapacak olan MasterChef Ekin 'Hayatım' gafıyla uzun süre konuşulmuştu. Somer Şef'e yanlışlıkla, "Yok hayatım" demesi ile hafızalara kazınan Ekin Ulaş'ı, aynı espriyle yeni bölümde karşıladılar. Peki, MasterChef Ekin kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte, MasterChef Ekin Ulaş hakkında bilgiler...

Magazin 06-10-22 20:38

MasterChef Burak Kaya kimdir, kaç yaşında, evli mi? Burak Kaya eskiden Hollywood filminde de rol almış

MasterChef Burak Kaya ile ilgili bilgiler merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmacıları arasında yer alan Kaya yaptığı yemekler ve söylemleri ile dikkat çeken isimlerden biri. Burak Kaya’nın yeni bölümde kızı olduğunu açıklamasının ardından izleyiciler araştırmalarını hızlandırdılar. Peki, MasterChef Burak Kaya kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Magazin 03-10-22 17:11

MasterChef yarışmacısından şefleri kızdıran soru! Somer Şef sinir küpüne döndü: Bize mi soruyorsun?

MasterChef Türkiye'ye Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun Fatma Nur'a verdiği ayar ve genç yarışmacının gözyaşları damga vurdu. TV8'in uzun soluklu yarışmalarından biri olan MasterChef'te gerilimin dozu git gide artıyor. Somer Sivrioğlu, Fatma Nur'a sert konuştu. Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya da sessiz kalarak ünlü şefe hak verdiklerini gösterdi. İşte MasterChef Türkiye'ye damga vuran olay...

Magazin 26-09-22 07:53

Masterchef Dilan kimdir? Masterchef Dilan Karataş kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Dilan kimdir? sorusu gündemde yer aldı. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 16 Ağustos 2022 Salı akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Dilan, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki Masterchef Dilan Karataş kimdir? Masterchef ana kadro yarışmacısı Dilan nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte Masterchef 2022 ana kadro 14. önlüğü alan yarışmacı Dilan Karataş...

Magazin 17-08-22 10:25

Masterchef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Burak Kaya kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 15 Ağustos 2022 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Burak Kaya, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Burak Kaya kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Burak Kaya nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 13. önlüğü alan yarışmacı Burak Kaya...

Magazin 16-08-22 22:45

Masterchef Kaan kimdir? Kaan Noyanalpan kaç yaşında, nereli, asıl mesleği ne?

Masterchef Kaan kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düellolarında sona gelindi. 13 Ağustos 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Kaan, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Kaan kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Kaan Noyanalpan nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 12. ve son önlüğü alan yarışmacı Kaan Noyanalpan...

Magazin 14-08-22 09:06

Masterchef Yağız Özçelik kimdir? Yağız Özçelik kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Yağız kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 11 Ağustos 2022 Perşembe akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Yağız, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Yağız kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Yağız Özçelik nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 10. önlüğü alan yarışmacı Yağız Özçelik...

Magazin 12-08-22 12:35

Masterchef Tayfun kimdir? Tayfun Genç kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Tayfun Genç kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 10 Ağustos 2022 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Tayfun, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Tayfun kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Tayfun Genç nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 9. önlüğü alan yarışmacı Tayfun Genç...

Magazin 11-08-22 09:58

Masterchef Fatmanur kimdir? Fatma Nur Uçar kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Fatma Nur Uçar kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 9 Ağustos 2022 Salı akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Fatma Nur, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Fatma kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Fatma Nur Uçar nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 8. önlüğü alan yarışmacı Fatma Nur Uçar...

Magazin 10-08-22 09:30

MasterChef 2022 Büşra Zambak kimdir? MasterChef Büşra kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef 2022 Büşra Zambak kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 8 Ağustos 2022 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Büşra Zambak, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Büşra kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Büşra nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 7. önlüğü alan yarışmacı Büşra Zambak...

Magazin 09-08-22 09:41

MasterChef 2022 Melih Berkay Gündüz kimdir? MasterChef Melih kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

MasterChef 2022 Melih Berkay Gündüz kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 6 Ağustos 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Melih Berkay Gündüz, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Melih kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Melih nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 6. ve son önlüğü alan yarışmacısı Melih Berkay Gündüz...

Magazin 07-08-22 09:31