Mehtap Yılmaz Popstar Haberleri

Kısmi felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Popstar Mehtap Yılmaz yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı

'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz geçtiğimiz günlerde normal odaya alındı. Popstar Mehtap yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı.

Magazin 20-11-2023 14:18

Kısmi felç geçirmişti! Popstar Mehtap'tan haber var! Sağlık durumunu açıkladı

Popstar Alaturka programı ile adını duyuran Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz gün beynine pıhtı atması sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Popstar Mehtap'ın sağlık durumu ile ilgili bir açıklama geldi.

Magazin 18-11-2023 00:04

Popstar Mehtap Yılmaz apar topar hastaneye kaldırıldı! Kısmi felç...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin 15-11-2023 14:37

Popstar Mehtap'ın değişimi herkesi şaşırttı! Son hali sosyal medyayı salladı! 'Adeta bambaşka biri'

Bir dönemin efsane programı Popstar Alaturka ile hafızalarımıza kazınan Mehtap Yılmaz zaman zaman açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda Amsterdam'da hırsızlık şoku yaşayan Popstar Mehtap son haliyle herkesi şaşırttı. Yılmaz'ı görenler 'Adeta bambaşka biri' yorumunu yaptı.

Magazin 06-09-2023 14:46

Mehtap Yılmaz Popstar

Mehtap Yılmaz Popstar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mehtap Yılmaz Popstar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.