Metabolik Hastalıklar Haberleri

Uzman isimden menopozda sıcak basmasına karşı önemli tavsiye! İşte faydalı olan o vitamin

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Oğuz Özdemir, menopoz sürecinde nasıl beslenilmesi gerektiğine değinerek, “E vitamini sıcak basmalarını önlemekte faydalıdır” dedi.

Kadin 21-03-2024 17:41

Yılda en az bir defa bu testleri yaptırmak sağlığınız hakkında hayati öneme sahip bilgiler veriyor!

Erken teşhis, pek çok hastalığın tedavisinin başarılı sonuçlanması için büyük önem taşır. Herhangi bir sağlık sorununuz ve hastalık belirtiniz olmasa dahi belirli aralıklarla sağlık kontrolünden geçmeniz erken teşhis yapmanızı ve bir hastalığınız varsa hızlıca önlem almanızı sağlar. Yıl içinde en az bir defa yaptıracağınız bu testler sağlığınız hakkında oldukça detaylı bilgiler veriyor.

Kadin 06-02-2024 10:36

Bilim adamlarına göre erkekler neden kum saati vücutlu kadınları daha çekici buluyor?

Güzellik standartları kadınlara dayatılan en büyük baskılar arasında yer alıyor. Kilolu ve zayıf kadınları eleştiren kişiler kum saati vücudun en ideal vücut olduğunu savunuyor. Özellikle sosyal medya kullanımıyla birlikte artan bu baskılara anlam veremeyen kadınlar erkekler neden kum saati vücutlu kadınları daha çekici bulur sorusunu merak ediyor. İşte bilimsel cevabı...

Kadin 29-05-2023 13:51

Metabolik Hastalıklar

Metabolik Hastalıklar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Metabolik Hastalıklar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.