Murat Tolga Sen Kimdir Haberleri

Son dakika | İmamoğlu'nu kendi sloganı üzerinden hedef aldı: 'Tam yol ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sloganı olan "Tam yol ileri" üzerinden hedef aldı. "İstanbul'da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim hamlesi, maalesef son 5 yıldır durmuş, hatta ibre tersine dönmüştür" diyen Erdoğan, Sancaktepe'deki mitinginde ise Murat Kurum'a oy isteyerek "Göreve gelince vaatlerini unutacak değil, verdiği sözü yerine getirecek belediye başkanlarını seçeceğiz" diye konuştu.

Haber 2024-03-29 15:17:18

Murat Kurum ile 'köfteci' polemiğinde İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi: Yediği yer köftede seçimleri hatırlar artık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile rakibi Murat Kurum arasındaki 'köfteci' atışması devam ediyor. Kurum'un "Sen o bakanlıkların kapısından geçemezsin" çıkışına İmamoğlu'ndan yanıt geldi. Kurum için "Belli ki köfteciyle, esnaflıkla bir sorunu var. 31 Mart'tan sonra her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak" diyen İmamoğlu, Kurum'a desteğini ilan eden bakanlar için de "1 Nisan'da koşa koşa Ankara'ya giderler" şeklinde konuştu.

Haber 2024-03-27 12:53:35

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'köfteci dükkanı' yanıtı: Hayatı bilmediği için büyük hayat dersini veriyoruz ona

Murat Kurum, Büyükada ziyaretinde yaptığı konuşmada "Sen nasıl yöneteceksin Adalar'ı, sen git köfte dükkanını yönet. Onu becerirsin." demişti. Ekrem İmamoğlu, Kurum'un bu sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Buraya gelirken bu acemi, dersine çalışmayan aday demiş ki, hoşuma gitti; ‘Sen git köfteci dükkanı işlet’ demiş. Keşke o da benim yaşımda 21 yaşında köfteci dükkanı çalıştırsaydı." dedi.

Haber 2024-03-21 21:29:44

Bakan Şimşek'e İtibarlısın, iyi ekonomistsin diye seslendi! İmamoğlu: Yapmayın Sayın Şimşek, itibarınızı ezdirmeyin

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e gündem yaratacak bir çağrı geldi. Şimşek'e "Sen itibarlı bir insansın, iyi bir ekonomistsin, değerlisiniz" diye seslenen İmamoğlu, rakibi Murat Kurum'a Şimşek'in destek çıkmasını eleştirdi ve "Yapma Sayın Şimşek, itibarını bir acemi adaya ezdirme, rasyonel tutum bunu gerektirir" dedi.

Haber 2024-03-05 11:39:34

Diğer Haber Etiketleri

Recep Tayyip Erdoğan Seçim 2024 Ekrem İmamoğlu Murat Kurum Köfteci dükkan Lütfü Savaş fatih portakal Hatay Murat Ongun İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özgür Özel acemi TOKİ deprem Murat Boz ele kelebe yaşında Masterchef masterchef eleme Oyuncu ailecek şaşkınız ailecek şaşkınız oyuncuları kanal d canlı izle turu mahalleden arkadaşlar Alper Kul Nurgül Yeşilçay Murat Akkoyunlu düğün dernek Star TV Ahmet Kural Murat Cemcir yangın Manavgat Cem Yılmaz deli aşk Pelin Akil Ebru Gündeş O Ses Türkiye Popstar Alaturka nur cennet karakteri Nilsu Berfin Aktaş mustafa mert koç ünlü oyuncu tolga tekin Şebnem Bozoklu bozok hürriyet altın kelebek Bursa darp Profesör Süleyman Soylu seçim dsp DSP Demokratik Sol Parti ahmet murat özbilge gülcemal eva l sinema oyuncusu Tansel Öngel buse kısmetse olur buse korkmaz Gülşen magazin Murat Tolga Şen 2. sayfa 2. Sayfa programı Helin Kandemir Duy Beni dizisi Murat Yetkin Nevşin Mengü Deniz Zeyrek Çiğdem Toker Sibel Can söyledi ömer faruk bostan ömer faruk bostan erik dalı Şarkılar Bizi Söyler mustafa taş sosyal medya şahmaran Netflix Serenay Sarıkaya survivor murat eken ünlüler Murat Kosova gecesi Ayça Ayşin Turan yılbaşı gecesi mehmet tilki Aleyna Tilki Güldür Güldür Acun Ilıcalı Melis Sezen melis sezen kimdir sadakatsiz Neslihan Atagül Kadir Doğulu Onur Buldu onur buldu eşi Tolga Karel TV8 Aybüke Pusat Engin Öztürk müge ve gülşen'le 2. sayfa murat eken burcu biricik Murat Hazinedar Beşiktaş Belediyesi erçel magazin haberler sevgilisi Kerem Bürsin kerem bürsin hande erçel

Lütfü Savaş ne diyeceğini bilemedi! Hatay'daki depremzede kadından tepki: Ben cenazelerimi gömerken sen neredeydin?

Yerel seçimlerde CHP tarafından Hatay'da yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş, depremzede bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret eden Savaş, depremzede kadın "Ben bir yıldan beri burada Lütfü Savaş'ı bekliyorum. Neredeydi Lütfü Savaş? Ben cenazelerimi gömerken sen neredeydin?" dedi. Söz konusu görüntüleri yorumlayan gazeteci Fatih Portakal da Savaş'la birlikte Murat Kurum'a da tepki gösterdi. Portakal "Geçmişleri onların peşinden geliyor" dedi.

Haber 05-03-24 09:17

Murat Ongun, Murat Kurum'un miting videosunu paylaştı: 'Vaat ettiğiniz hattımız açılıyor'

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli Mitingi'nde Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattını hızlıca yapacaklarını belirtti. Kurum, "Ben metro fatihiyim' diyor. Sultanbeyli'nin metrosunu bitiremeyen sen mi fatih olacaksın?" dedi. Kurum'un mitingde yaptığı konuşmanın videosunu paylaşan İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-24 19:57

Özgür Özel'in 'bedelli' çıkışı tartışma yarattı! O sözlerine açıklık getirdi, Murat Kurum ise Sen kimsin ki diye tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'bedelli askerlik' sözleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Özel'e yanıt gecikmedi. Özel, çok konuşulan o sözlerine açıklık getirip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alırken Kurum ise Özel'e "Sen kimsin ki bu pırıl pırıl gençlerimize böyle bir ithamda bulunuyorsun?" sözleriyle çıkıştı.

Haber 03-03-24 15:28

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a yanıt: Çok acemice sözler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye'de bulunan Kazım Karabekir Cemevi'ni ziyaret etti. Özel ve İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un katıldığı programda 'Sen burayı yarı zamanlı belediyecilik yaparak yönetemezsin' sözlerine İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

Haber 01-03-24 18:30

Murat Kurum'un o görüntüleri çok konuşulmuştu! İkinci karşılaşma: O sen misin? diye sorup şaşırdı

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı İBB başkan adayı Murat Kurum'un TOKİ'den evlerini teslim alamadığını belirterek tepkilerini dile getiren vatandaşlarla konuşurken kameraya yansıyan görüntüleri çok konuşulmuştu. O görüntüleri kaydeden Görkem Yavuz ile Kurum aylar sonra yeniden karşılaştı. Yavuz "O olaydaki kişi benim" deyince Kurum'un şaşkınlığı dikkat çekti.

Haber 04-02-24 10:42

Murat Kurum'un 130 bin canımız gitmiş sözleri gündem oldu! Candaş Tolga Işık gerçeği açıkladı: Kurum'a tekrar sordum...

Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu programa konuk oldu. Yapacağı projelerden bahseden Kurum'un depremle ilgili açıklaması sırasında "130 bin canımız gitmiş" açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Kurum'un açıklaması 6 Şubat depremlerinde yaşanan can kaybı olarak yorumlandı. Işık daha sonra yaptığı açıklamada Kurum'un söylediği sayının Cumhuriyet tarihinde depremlerde hayatını kaybedenlerle ilgili genel sayı olduğunu ifade ettiğini aktardı.

Haber 31-01-24 23:45

Şef Murat Bozok kimdir? MasterChef konuğu Murat Bozok evli mi, nerede çalışıyor? All Star'a konuk oldu!

Şef Murat Bozok evli mi değil mi merak edildi. MasterChef All Star'a konuk olan şef, yarışmacılara kendi yaptığı tabağı yaptırdı. Deniz tarağı ile tabak yaptıran şefin hayatı da merak edildi. Michelin yıldızlı restoranlarında çalışan Şef Murat Bozok'un gastronomi üzerine basılmış kitapları bulunmaktadır. Peki, Şef Murat Bozok kimdir? MasterChef konuğu Murat Bozok evli mi, nerede çalışıyor? All Star'a konuk oldu!

Magazin 09-12-23 20:39

MASTERCHEF TOLGA KİMDİR? Tolga Şener kaç yaşında, hangi yıl yarıştı? MasterChef All Star'dan elendi!

MasterChef'ten elenen Tolga Şener oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Zorlu geçen yarışın ardından karar gecenin sonunda açıklandı. Peki, MasterChef Tolga kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 3 Aralık 2023 Pazar günü MasterChef'ten elenerek hayallerine veda eden Tolga Şener hakkında merak edilenler...

Magazin 04-12-23 08:20

Ailecek Şaşkınız konusu nedir, oyuncuları kimdir? Ailecek Şaşkınız filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Ailecek Şaşkınız filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak konusu oldu. Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı Ailecek Şaşkınız filmi komedi türünü ele alıyor. Filmi seyretmek isteyen sinema severler Ailecek Şaşkınız filmi hakkında detaylı bilgileri araştırıyor. Peki, Ailecek Şaşkınız konusu nedir, oyuncuları kimdir? Ailecek Şaşkınız filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 09-10-23 19:28

Mahalleden Arkadaşlar oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mahalleden Arkadaşlar nerede ve ne zaman çekildi?

Mahalleden Arkadaşlar konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde Alper Kul, Nurgül Yeşilçay, Murat Akkoyunlu'nun olduğu Mahalleden Arkadaşlar filmi TV'de ilk kez yayınlanacak. Mahalleden Arkadaşlar filmini seyretmek isteyen sinema severler film hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Mahalleden Arkadaşlar oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mahalleden Arkadaşlar nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 02-10-23 21:40

Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düğün Dernek nerede, ne zaman çekildi? Kahkaha tufanı bu akşam TV'de!

Düğün Dernek konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir yaptı. Filmin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer aldı. Düğün Dernek filmi 28 Temmuz Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak. Peki, Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kahkaha tufanı Düğün Dernek filmi nerede, ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-23 18:59

'Sen benim can borcumsun' 2 sene önce evleri yanmıştı! Murat Kurum, İbrahim Amca'yı 15 günde yapıp teslim ettikleri evinde ziyaret etti... Duygulandıran anlar

2 sene önceki yangında, Manavgat'ta felçli eşiyle alevlerin arasında kalan İbrahim Amca'nın herkesi hüzünlendiren hikayesi hızla harekete geçilmesiyle mutlu sonlanmıştı. 15 günde yapılıp teslim edilen evinde İbrahim Amca'yı ziyaret eden Murat Kurum, duygusal buluşmaya ilişkin anları sosyal medyadan paylaştı. İbrahim Amca, Kurum'u "Benim oğlum. Çok seviyorum seni" sözleriyle karşılarken İbrahim Amca'nın eşinin ise halini hatrını soran Kurum'a "Sen benim can borcumsun" demesi duygulandırdı.

Haber 28-07-23 10:32

Deli Aşk oyuncuları kimdir, konusu ne? Deli Aşk filmi ne zaman ve nerede çekildi? Bu akşam TV'de!

Deli Aşk filminin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detayları merak ediliyor. Murat Dündar'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Emrah Kaman ve Pelin Akil yer alıyor. Deli Aşk filmi bu akşam Star Tv ekranlarında izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Peki, Deli Aşk oyuncuları kimdir, konusu ne? Deli Aşk filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylı bilgiler...

Magazin 27-07-23 18:35

O Ses Türkiye'den kovulmuştu! Nur Cennet Uçar'ın son hali herkesi şaşırttı! Değişimi gündem oldu

2012 yılında Star Tv'de yayınlanan ve jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz'ın oturduğu O Ses Türkiye yarışmasında tarzı, sesi ve tavırları ile dikkat çeken Nur Cennet Uçar, jüriye 'Sen' diye hitap ettiği için Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edilmişti. Daha önce Popstar Alaturka'ya da katılan Uçar'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 17-07-23 18:03

Yaz Şarkısı'nın Murat'ı Efekan Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Efekan Can'ın oynadığı diziler

Efekan Can, Yaz Şarkısı dizisinde Murat karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Efekan Can dizinin ilk bölümü öncesi vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki, Efekan Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yaz Şarkısı'nın Murat'ı Efekan Can'un oynadığı diziler...

Magazin 09-07-23 19:18

HAYATIMIN NEŞESİ'NİN SERDAR'I ARAS ŞENOL! Aras Şenol kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?

Aras Şenol, ile ilgili aramalar Hayatımın Neşesi dizisinde Serdar karakterine hayat veriyor olmasıyla hız kazandı. TRT 1'de bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Hayatımın Neşesi dizisinde Şenol'a Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Metin Coşkun, Ezgi Tombul gibi isimler eşlik ediyor. Birçok kişi ünlü oyuncu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Aras Şenol kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? İşte, Hayatımın Neşesi'nin Sedar'ı Aras Şenol hakkında bilgiler..

Magazin 07-07-23 19:17

Hayatımın Neşesi'nin Mustafa'sı Tolga Tekin kimdir, nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin'in oynadığı diziler

Tolga Tekin, Hayatımın Neşesi dizisinde Mustafa karakterine hayat veriyor. TRT 1'de bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak Hayatımın Neşesi dizisinde Şebnem Bozoklu, Uğur Demirpehlivan, Metin Coşkun, Ezgi Tombul, Aras Şenol gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin ilk bölümü için geri sayım sürerken birçok kişi ünlü oyuncu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Tolga Tekin kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Hayatımın Neşesi'nin Mustafa'sı Tolga Tekin'in oynadığı diziler...

Magazin 07-07-23 09:53

Hayatımın Neşesi'nin yıldızı Şebnem Bozoklu kimdir, nereli, kaç yaşında? Şebnem Bozuklu eşi Kanat Atkaya ile ne zaman evlendi? İşte dizileri

Şebnem Bozoklu, Hayatımın Neşesi dizisinde Neşe karakterine hayat veriyor. TRT 1'de bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak Hayatımın Neşesi dizisinde Tolga Tekin , Uğur Demirpehlivan, Metin Coşkun, Ezgi Tombul, Aras Şenol gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin ilk bölümü için geri sayım sürerken birçok kişi ünlü oyuncu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Hayatımın Neşesi'nin yıldızı Şebnem Bozoklu kimdir, nereli, kaç yaşında? Şebnem Bozuklu eşi Kanat Atkaya ile ne zaman evlendi?

Magazin 07-07-23 09:46

Bursa'da tıp literatürüne giren Prof. Dr. Murat Biçer'e darp! Sağlıkçılar ayaklandı

Bursa'da Prof. Dr. Murat Biçer, evine giderken hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Biçer'i darp eden saldırganlar adli kontrolle serbest bırakılırken, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelilerin serbest bırakılmasına itiraz etti. Öte yandan Prof. Dr. Murat Biçer’in, hasta yakınları tarafından silah kabzasıyla darp edilmesi, Türk Sağlık-Sen ve sağlık çalışanları tarafından protesto edildi. Biçer, 2020 yılında yaptığı aort damarı ameliyatıyla dünya tıp literatürüne girmişti.

Haber 05-05-23 07:45

Mansur Yavaş'a 'Senin milliyetçiliğine yazık' tepkisi! Bakan Soylu Selo'nun, Karayılan'ın diliyle konuşuyor diyerek eleştirdi: Sen bu milleti herhalde kendin gibi zannettin

Miting meydanlarında cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak terörle mücadeleye yönelik söylemleriyle öne çıkan ABB Başkanı Mansur Yavaş'a İstanbul 2. bölge milletvekili adayı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sert tepki geldi. Bakan Soylu, Yavaş'ı "Senin milliyetçiliğine yazık" ifadeleriyle eleştirirken "Selo'nun, Murat Karayılan'ın diliyle konuşmak Mansur Yavaş'a yakışır mı?" dedi.

Haber 01-05-23 09:45

Ahmet Murat Özbilge neden öldü, hastalığı neydi? DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge kimdir? Aracında ölü bulundu!

DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul'da bir alışveriş merkezinde ailesi ile birlikte alışveriş yapan Özbilge'nin yanlarından ayrıldıktan sonra aracında ölü olarak bulunduğu aktarıldı. Peki, Ahmet Murat Özbilge neden öldü, hastalığı neydi? DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge kimdir?

Haber 11-04-23 11:47

GÜLCEMAL DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: Gülcemal dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Gülcemal dizisi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Bu akşam ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlanan Gülcemal her hafta perşembe akşamı ekrana gelecek. Dizide; annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile hayranlık bırakan güzelliğiyle Deva'nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek alevlenen aşkı anlatılacak.

Magazin 06-04-23 21:10

Gülcemal dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Melis Sezen ve Murat Ünalmış Gülcemal kadrosunda

Gülcemal dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yeni dizi Gülcemal Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı dizi perşembe akşamı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Peki, Gülcemal dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 03-04-23 13:46

Tolga Akyıldız kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Gazeteci Tolga Akyıldız hayatını kaybetti

Tolga Akyıldız hayatını kaybetti. Acı haberi Sattas'ın solisti Orçun Sunear duyurdu. Birçok kişi basında yer alan haberlerin ardından ünlü gazeteciye ilişkin arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Tolga Akyıldız neden öldü, hastalığı neydi? Tolga Akyıldız kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 03-04-23 13:42

Yıldız De Bana sunucusu Tansel Öngel kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Masumlar Apartmanı'nın Naci Hoca'sı Deniz Tansel Öngel'in hayatı!

Yıldız De Bana yarışmasının sunucusu Tansel Öngel vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü oyuncu adını en çok Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Naci Hoca karakteriyle duyurmuş olsa da çok sayıda yapımda rol almış ve "Maske Kimsin Sen?" yarışmasını da sunmuştur. Asıl adı Deniz Tansel Öngel'dir. Peki, Yıldız De Bana sunucusu Tansel Öngel kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Tansel Öngel'in hayatı...

Magazin 01-04-23 00:12

Kısmetse Olur'a bir TikTok fenomeni daha katıldı! Kısmetse Olur Buse Korkmaz kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'ne yeni bir gelin adayı katıldı. Daha önce TikTok fenomeni Aybüke Çangal programda Tolga ile aşk yaşadıktan sonra diskalifiye olmuştu. Bu kez, TikTok fenomeni Buse Korkmaz programa katıldı. Erkekler evine giderek kendini tanıtan Buse Korkmaz, maço erkeklerden hoşlanmadığını dile getirdi. Korkmaz, ilk görüşmesini Berat ile yaptı. Peki, Kısmetse Olur Buse Korkmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Buse Korkmaz'ın Instagram hesabı ne?

Magazin 10-03-23 11:36

Murat Tolga Şen kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu sinema ve TV eleştirmeni Murat Tolga Şen'in hayatı ve biyografisi!

Murat Tolga Şen, 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. sinema ve TV eleştirmeni Murat Tolga Şen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Murat Tolga Şen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 10-03-23 09:34

Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Helin Kandemir'in babası neden vefat etti?

Oyuncu Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir hayata gözlerini yumdu. 47 yaşındaki Murat Kandemir bir süredir hastalığına karşı tedavi görmekteydi. Peki, Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Helin Kandemir'in babası neden vefat etti?

Magazin 27-02-23 21:53

Murat Yetkin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Fox TV Orta Sayfa sunucusu Murat Yetkin'in biyografisi

Murat Yetkin Fox TV'de yayınlanan Orta Sayfa adlı programda yaptığı konuşma sonrasında gündem oldu. Yetkin'e programda Nevşin Mengü, Çiğdem Toker ve Deniz Zeyrek eşlik ediyor. Eski muhabir Murat Yetkin'in kim olduğu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Murat Yetkin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Fox TV Orta Sayfa sunucusu Murat Yetkin'in biyografisi...

Haber 13-02-23 00:09

SURVİVOR AYSU kaç yaşında, nereli, kimdir? Survivor 2023 Aysu Keskin’in mesleğini duyanlar çok şaşırdı

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Aysu Keskin merak konusu oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın yeni bölüm fragmanına Aysu Keskin ve Murat Ceylan arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Peki, Survivor Aysu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler

Magazin 30-01-23 17:19

Ömer Faruk Bostan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 'Erik Dalı' şarkısıyla ünlenen Ömer Faruk Bostan Şarkılar Bizi Söyler'de!

Ömer Faruk Bostan, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can, Hüsnü şenlendirici ve Hakan Altun'un konuğu olacak. Seslendirdiği ve sahnede söylediği Erik Dalı, Sen de mi Oldun Ankaralı gibi şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki, Ömer Faruk Bostan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ömer Faruk Bostan hakkında merak edilenler...

Magazin 28-01-23 16:22

Mustafa Taş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mustafa Taş, Şarkılar Bizi Söyler'de!

Mustafa Taş, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can, Hüsnü şenlendirici ve Hakan Altun'un konuğu olacak. Seslendirdiği ve sahnede söylediği "Tü Tü Maşallah", "Dost Kazığı", "Edalı da Modalı Yar", "Sen de Anlarsın", "Gamzelerin" gibi şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki, Mustafa Taş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mustafa Taş'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-01-23 16:19

Murat Tolga Şen kimdir? 2. Sayfa konuğu Murat Tolga Şen'den Seranay Sarıkaya ve Burak Deniz'li Netflix dizisi Şahmaran'a eleştiri!

Murat Tolga Şen, 2. Sayfa magazin programında Seranay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Netflix'in yeni dizisi Şahmaran hakkında eleştirilerde bulundu. 2. Sayfa'nın Instagram hesabında yapılan paylaşım sonrası Sinema ve TV Eleştirmeni Murat Tolga Şen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Murat Tolga Şen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 23-01-23 09:25

SURVİVOR MURAT EKEN KİMDİR? Survivor 2023 yarışmacısı Murat Eken kaç yaşında, evli mi? İşte dizileri ve filmleri...

Murat Eken, 2006 yılından beri çeşitli dizi, film projeleriyle ekran önüne geldi. Şimdi de Survivor 2023 sezonunda parkurda yarışacak. Peki Survivor Murat Eken kimdir? Survivor 2023 yarışmacısı Murat Eken kaç yaşında, evli mi? Murat Eken, oyuncu Burcu Biricik ile kuzendir. İşte Murat Eken'in dizileri ve filmleri...

Magazin 15-01-23 23:54

Murat Kosova kimdir, nereli ve kaç yaşında? Masterchef ünlüler konuğu Murat Kosova'nın mesleği, kariyeri ve biyografisi!

Murat Kosova, sunuculuğunun yanı sıra futbol ve basketbol maçlarını da değerlendiren spor yorumcusudur. Bölüm fragmanının yayınlanması sonrası Murat Kosova'nın MasterChef'te nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. İşte Masterchef ünlüler konuğu Murat Kosova hakkında merak edilenler...

Magazin 14-01-23 16:03

Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!

Nilsu Berfin Aktaş, jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan gibi isimlerin yer aldığı O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şarkı söyledi. Sosyal medyada 2.4 milyon takipçisi bulunan oyuncu hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!

Magazin 01-01-23 05:28

Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında ve nereli? 31 Aralık O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Ayça Ayşin Turan dizileri ve filmleri!

Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın yer alacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde Ayça Ayşin Turan da konuk olarak yer alacak. Bununla birlikte Ayça Ayşin Turan hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Ayça Ayşin Turan dizileri ve filmleri!

Magazin 01-01-23 05:26

Aleyna Tilki kimdir, kaç yaşında ve nereli? Popüler şarkıcı Aleyna Tilki yılbaşında Güldür Güldür'ün konuğu!

O Sen Olsan Bari, Yalnız Çiçek, Dipsiz Kuyum gibi şarkıları seslendiren ve bu şarkılarla geniş bir kitleye hitap eden Aleyna Tilki, yılbaşı gecesinde Güldür Güldür programında yer alacak. Peki Aleyna Tilki kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 01-01-23 05:19

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen O Ses Türkiye'de! Melis Sezen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Melis Sezen, O Ses Türkiye yılbaşı özel programı öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın yer aldığı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde birbirinden ünlü isimler sahneye çıkıp şarkılar söyledi. Peki, Melis Sezen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-23 04:46

Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında, nereli? Annesi Rus mu? Neslihan Atagül 31 Aralık O Ses Türkiye'de!

Neslihan Atagül, jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın yer aldığı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde boy gösterdi. Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Neslihan Atagül Yaprak Dökümü, Fatih Harbiye, Sefirin Kızı, Kara Sevda gibi projelerde yer aldı. Peki oyuncu Neslihan Atagül kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 01-01-23 04:41

Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu yılbaşı gecesi O Ses Türkiye'de!

Onur Buldu, O Ses Türkiye yılbaşı özel programı öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın yer alacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde birbirinden ünlü isimler sahneye çıkıp şarkı söyledi. Peki, Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Bilal karakteriyle hafızlara kazınan Onur Buldu kimdir? İşte Onur Buldu hakkında merak edilenler...

Magazin 01-01-23 04:36

Sıfırıncı Gün'ün yıldızı Tolga Karel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tolga Karel 5 yıl sonra ekranlara dönüyor

Sıfırıncı Gün dizisi ile 5 yıl aradan sonra ekranlara dönen Tolga Karel'in hayatı merak konusu oldu. Tolga Karel, bir süre oyunculuğa veda etmişti. ABD’ye yerleşen ve tır şoförlüğü yapan Karel yeni dizisi ile ekranlara geri döndü. Tv8 kanalında başlayacak olan Sıfırıncı Gün dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yaprak Dökümü 'Oğuz' karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Tolga Karel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 28-12-22 20:09

Murat Tolga Şen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sinema ve TV eleştirmeni Murat Tolga Şen 2. Sayfa'da!

Murat Tolga Şen 2. Sayfa programının canlı yayınında Müge Dağıstanlın ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Başarılı sinema ve TV eleştirmeni, 2. Sayfa canlı yayını sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Murat Tolga şen kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu Murat Tolga Şen nereli ve kaç yaşında?

Magazin 26-12-22 09:51

Murat Eken kimdir, kaç yaşında? Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettirmişti! Murat Eken, Survivor 2023 yarışmacıları arasında!

Murat Eken, Survivor 2023 kadrosu ile ilgili açıklamada bulunan Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, ünlü oyuncunun, Berdan Mardini ile Ümit Erdim'in ardından Survivor 2023 kadrosuna dahil olduğunu duyurdu. Başarılı oyuncu, bir dönem Kanal D'de ekrana gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettirmişti. Peki, Murat Eken kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor 2023 kadrosuna dahil olan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncu Murat Eken hakkında detaylar....

Magazin 17-12-22 11:27

Murat Hazinedar kimdir? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar neden tutuklandı?

Beşiktaş Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Murat Hazinedar kimdir? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar neden tutuklandı?

Haber 16-12-22 08:28