Aybüke Pusat Haberleri Ve Son Dakika Aybüke Pusat Haberleri

Aybüke Pusat Haberleri Ve Son Dakika Aybüke Pusat Haberleri

Sevilen bir dizi oyuncusu olan Aybüke Pusat, dans ve oyunculuk alanındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Türk dizi ve sinema sektörünün sevilen kadın oyuncuları arasında yer alan Aybüke Pusat, 25 Şubat 1995 tarihinde dünyaya geldi. Balık burcu olan genç oyuncu küçük yaşlardan itibaren sanatın farklı alanlarına ilgi duydu. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi’nin Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde aldı. Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi ünlü bala eserlerinde başarılı bir şekilde rol aldı. 2014 Güzellik Yarışması’na katıldı ve yarışmayı üçüncü olarak bitirmeyi başardı. Oyunculuk alanında önemli eğitimler aldıktan sonra Türk televizyonlarının sevilen dizisi “Medcezir” yapımında rol aldı. Bu diziden sonra farklı yapımlarda da önemli performanslar sergileyen güzel oyuncu asıl çıkışını 2017 yılında yayınlanan “Söz” isimli diziyle birlikte yaptı.

Aybüke Pusat Haberleri

Aybüke Pusat Dubai'ye tatile gitti! Burası 28 derece diyerek paylaştığı pozlarına yorum yağdı

Oyuncu Aybüke Pusat başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren oyuncu bu defa son paylaşımıyla gündem oldu. Dubai'ye tatile giden Pusat orada çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-02-2024 10:14

Bakan bir daha baktı... Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat dansıyla gündem oldu! Eyvah benim hallere bak

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, Emir Yargın'ın sahne aldığı gecede yaptığı dansla gündem oldu. Pusat, o anları sosyal medya hesabından "Eyvah benim hallere bak" notuyla paylaştı.

Magazin 20-01-2024 18:12

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat'ın süper minisiyle verdiği pozu gündem oldu! Beyaz çorabı dikkat çekti

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, vefat eden köpeğine veda paylaşımı yapmıştı. Ünlü oyuncu beyaz bir ceketin altına giydiği beyaz çoraplarıyla poz verdi. Ünlü oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-01-2024 10:37

Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat'tan iddialı pozlar! Bir bakan bir daha baktı

TRT1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat'a yeni sezonda dahil olan ünlü oyuncu Aybüke Pusat başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla da dikkat çeken güzel oyuncu son pozlarıyla olay oldu. Pusat'ın iddialı tarzına beğeni yağdı.

Magazin 14-12-2023 16:20

Aybüke Pusat'tan duygulandıran paylaşım! Bebek oğlum melek oldu

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, vefat eden köpeğine veda paylaşımı yaptı. Köpeği fondip ile olan videosunu paylaşan Pusat, "Bebek oğlum melek oldu" diyerek paylaştı.

Magazin 03-12-2023 11:00

Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat süper minisiyle poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Trt1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat'a yeni sezonda dahil olan ünlü oyuncu Aybüke Pusat başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü oyuncu bu defa son paylaşımıyla olay oldu. Siyah süper mini elbisesiyle poz veren ünlü isme beğeni yağdı.

Magazin 10-11-2023 17:51

Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat imaj değiştirdi! Son hali sosyal medyayı salladı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı pozlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Aybüke Pusat yeni sezonda TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ın kadrosuna dahil oldu. Yeni dizisi için imaj tazeleyen Aybüke Pusat'ın son haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-10-2023 16:53

Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'lı Teşkilat'a yeni oyuncu! O isim kadroda

4 sezondur TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde rol alan Deniz Baysal'ın kadrodan ayrılmasıyla yerine Aybüke Pusat ile anlaşılmıştı. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken kadroya yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 21-09-2023 10:30

Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat'ın yıllar önce Kim Milyoner Olmak İster'e katıldığı ortaya çıktı! Yarışmadan bakın ne kadar kazanmış

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı pozlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Aybüke Pusat son olarak yeni sezonda TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ın kadrosuna dahil oldu. Murat Yıldırım'ın partneri olarak izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Aybüke Pusat'ın yıllar önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. Güzel oyuncunun o görüntüleri yeniden gündem oldu.

Magazin 20-09-2023 08:45

Teşkilat dizinde Murat Yıldırım'a bomba partner! Ünlü isim Neslihan rolünü canlandıracak

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'a yeni bir oyuncu dahil oldu. Bilindiği üzere Murat Yıldırım'ın partneri Deniz Baysal diziden ayrılmıştı. Murat Yıldırım'ın yeni partneri ise çok ünlü bir isim oldu.

Magazin 06-09-2023 22:39

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç aşk pozu verdi, sosyal medyayı salladı! 'Yılın çifti'

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç çiftinden ilk paylaşım geldi. Uzun süredir birlikte olan fakat bir arada hiç fotoğraf paylaşmayan ünlü çift, tabularını yıktı ve bir markaya beraber poz verdi. O anları sosyal medyada paylaşan çift, adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 13-07-2023 23:04

Transparan giyen Aybüke Pusat bikinili pozuyla nefes kesti! Beğeni yağdı

Geçtiğimiz günlerde Furkan Andıç ile sarmaş dolaş görüntüleri gündem olan Aybüke Pusat sosyal medya hesabındaki iddialı paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu. Transparan giyen Pusat bikinili pozlarıyla büyüledi.

Magazin 23-06-2023 12:12

Aybüke Pusat dekolteli pozlarını art arda paylaştı! Süper minisiyle çömeldi

Medcezir, O Hayat Benim, Şahin Tepesi, Her Yerde Sen, Sıfırıncı Gün gibi birçok yapımda rol alan Aybüke Pusat sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Dün akşam bir ödül gecesine katılan ünlü isim bu defa dekolteli pozlaryla çok konuşuldu. Aybüke Pusat süper minisiyle çömelerek poz verdi.

Magazin 14-06-2023 14:32

Aybüke Pusat süper minili pozuyla akılları baştan aldı! Koltukta sere serpe uzanıp...

Aybüke Pusat, Sıfırıncı Gün dizisi ile ekranlara dönmüştü ancak dizi erken final kararıyla geçtiğimiz ay sona erdi. Süper mini eteğiyle art arda pozlar paylaşan Aybüke Pusat, koltukta sere serpe uzandı.

Magazin 22-03-2023 00:31

Aybüke Pusat derin dekolteli poz verdi! Furkan Andıç dayanamadı

Sıfırıncı Gün dizisinde Nisan karakterine hayat veren Aybüke Pusat sosyal medya paylaşımları ile adından söz etmeye devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan dizideki performansı çok beğenilen Pusat’ın son paylaşımına yorum yağdı. Güzel oyuncu ile adı aşk iddialarına karışan Furkan Andıç da fotoğrafa kayıtsız kalamadı.

Magazin 30-01-2023 08:48

Simge'den sonra Aybüke Pusat dalga konusu oldu! Kasığına kadar yırtmaçtan çok o detay gündemde

Oyuncu Aybüke Pusat, photoshopun dozunu kaçırdı. Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunda ayağı yüzünden dile düşen şarkıcı Simge'den sonra oyuncu Pusat'ın son pozu dalga konusu oldu.

Magazin 29-01-2023 11:20

Aybüke Pusat süper minisiyle sere serpe uzandı! Eteğini yukarı çekip...

TV8'in sevilen dizisi Sıfırıncı Gün ile ekranlara dönen güzel oyuncu Aybüke Pusat, bir reklam filmi için kamera karşısına geçti. Gümüş tonlarında mini bir elbise giyen Aybüke Pusat, koltukta sere serpe uzandı.

Magazin 17-01-2023 13:12

Sıfırıncı Gün’ün Nisan’ı Aybüke Pusat derin bacak dekoltesiyle şov yaptı! Takipçileri dayanamadı

Sıfırıncı Gün dizisi oyuncuları arasında yer alan ve Nisan karakterine hayat veren Aybüke Pusat derin bacak dekolteli fotoğrafını paylaştı. Güzel oyuncunun fotoğrafına yorum yağdı.

Magazin 04-01-2023 11:05

Sıfırıncı Gün Dizisinin Nisan'ı Aybüke Pusat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aybüke Pusat'ın hayatı ve biyografisi!

Sıfırıncı Gün dizisinde Nisan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, merakla beklenen yapımın bu akşam TV 8 izleyicisi ile buluşacak olması nedeniyle, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sıfırıncı Gün dizisinde Engin Öztürk, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Adnan Biricik ve Esra Ruşan gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Peki, Sıfırıncı Gün Dizisinin Nisan'ı Aybüke Pusat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Aybüke Pusat dizileri, filmleri ve hayatı...

Magazin 28-12-2022 20:14

Sıfırıncı Gün'ün yıldızı Tolga Karel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tolga Karel 5 yıl sonra ekranlara dönüyor

Sıfırıncı Gün dizisi ile 5 yıl aradan sonra ekranlara dönen Tolga Karel'in hayatı merak konusu oldu. Tolga Karel, bir süre oyunculuğa veda etmişti. ABD’ye yerleşen ve tır şoförlüğü yapan Karel yeni dizisi ile ekranlara geri döndü. Tv8 kanalında başlayacak olan Sıfırıncı Gün dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yaprak Dökümü 'Oğuz' karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Tolga Karel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 28-12-2022 20:09

Sıfırıncı Gün'ün başrolü Aybüke Pusat yine çok iddialı! Ceketinin içine bir şey giymedi

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün ile ekrana dönen ünlü oyuncu Aybüke Pusat, 4 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı iddialı stiliyle beğeni topladı. Fotoğrafçı Muhsin Akgün'e poz veren Aybüke Pusat'ın paylaşımını takipçileri yere göğe sığdıramadı.

Magazin 28-12-2022 13:02

Aybüke Pusat transparan elbiseli pozunu paylaştı! 'Biz dün gece ne yaşadık?'

Sıfırıncı Gün dizisinin yıldızı Aybüke Pusat, Instagram hesabından paylaştığı transparan pozuyla bakana bir daha baktırdı. Aybüke Pusat, merdiven başında eteğini yukarı çektiği kare ile dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 20-12-2022 11:31

Sıfırıncı Gün dizisi ne zaman başlıyor? TV 8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün'ün konusu ve oyuncu kadrosu!

Sıfırıncı Gün dizisi TV8 izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanın yayınlanmasının ardından Twitter'da gündem olan yeni dizi, organize şube polisinin başına gelenleri işliyor. Peki, Sıfırıncı Gün dizisinin konusu nedir? Sıfırıncı Gün ne zaman başlıyor? İşte Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya ve Berk Cankat'ın başrollerini paylaştığı yeni dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 29-11-2022 15:23

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün'ün çekimleri başladı! Sıfırıncı Gün'de Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Damla Colbay ve Sarp Akkaya başrollerde!

TV8'in Tuzak'ın ardından yeni dizisi olan Sıfırıncı Gün'ün çekimleri Makedonya'da başladı. Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Damla Colbay, Turgay Tanülkü, Sarp Akkaya'yı buluşturan aksiyon polisiye türündeki Sıfırıncı Gün dizisinde bir organize şube polisinin maceraları anlatılacak.

Magazin 25-10-2022 01:16

Aybüke Pusat'ın derin göğüs dekolteli cesur pozu sosyal medyayı salladı! Sırt dekoltesine yorum yağdı: Heykel gibi vücut

2017 senesinde ekrana gelen Söz dizisinde Bahar karakterini canlandıran Aybüke Pusat, oyunculuğu dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Her Yerde Sen, O Hayat Benim ve Alef gibi farklı yapımlarda rol alan Pusat, bu defa derin göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti.

Magazin 24-09-2022 20:43

Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat derin göğüs dekolteli pozuyla tozu dumana kattı!

Söz, Her Yerde Sen, Şahin Tepesi gibi yapımlarla seyirci karşısına çıkan Aybüke Pusat, bu yaz tatil pozlarıyla sıkça konuşuldu. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Pusat, bu defa dekolteli pozuyla konuşuldu.

Magazin 03-09-2022 17:22

Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat'tan İtalya'dan pozlar!

Aybüke Pusat, Söz dizisinde Bahar rolünü canlandırdı. Son zamanlarda aldığı rollerle ekranların tanınan simalarından biri olan Pusat, sosyal medyada paylaştığı renkli kareleriyle adından söz ettirdi.

Magazin 23-08-2022 22:45

Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat bikinisiyle güneşlenirken poz verdi! Bu ne güzellik

Aybüke Pusat, Söz dizisinde canlandırdığı Bahar rolü ile beğeni topladı. Oyuncu kimliğiyle tanınan Aybüke Pusat, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla dikkat çekmeye başladı.

Magazin 05-08-2022 19:42

Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat'ın bacak dekolteli tatil pozu sosyal medyayı yıktı! Alev aldı buralar

2017 yılında ekrana gelen Söz dizisinde Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat, oyunculuğu dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Her Yerde Sen, O Hayat Benim ve Alef gibi farklı yapımlar rol alan Pusat, bu kez bacak dekolteli tatil pozuyla olay oldu.

Magazin 28-07-2022 23:57

Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat beyaz bikinili poz verdi! Güneşi bile eritirsin

Söz dizisinde Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat Familya, Şahin Tepesi, Her Yerde Sen gibi projelerle de ekranlara geldi. Oyuncu kimliğiyle tanınan Pusat, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 03-07-2022 17:48

Hayaller ve Hayatlar dizisinden Güneş'in beyazlar içindeki kombinini beğenenlere takım önerileri

Hayaller ve Hayatlar dizisinin başarılı oyuncusu Aybüke Pusat, dizide giydikleriyle göz kamaştırıyor. Canlandırdığı Güneş karakterinin tercih ettiği kıyafetler, dizinin hayranları tarafından çok beğeniliyor. Yetenekli oyuncunun başarıyla taşıdığı beyazlar içindeki ceket ve pantolon takımı, oldukça ses getiren kombinler arasında bulunuyor. Siz de Aybüke Pusat'ın tarzını seviyor ve onun bu görünümüne alternatif ürünler arıyorsanız seçtiğimiz uygun fiyatlı modellere mutlaka bakmalısınız.

Kadin 04-06-2022 00:01

Serkan Çayoğlu ile evliliğe hazırlanan Özge Gürel'den asansör paylaşımı! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Daha önce FOX TV'de yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde başrollerde birlikte rol alan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, evliliğe hazırlandıklarını duyurmuştu. Eylül ayında hayatını meslektaşı Çayoğlu ile birleştirecek olan Özge Gürel'den, yeni bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu asansörde çekildiği takım elbiseli pozları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 25-05-2022 15:58

Aybüke Pusat sezonu açtı! Bikinili paylaşım

Soluğu Tunus'ta alan Aybüke Pusat, plaja indi. Ünlü oyuncu, güneşlenirken verdiği pozları Instagram'dan paylaştı

Magazin 18-05-2022 09:33

Oyuncu Aybüke Pusat süper mini eteğiyle poz verdi! İçinde sütyen yok mu?

Her Yerde Sen, Söz, Şahin Tepesi gibi dizilerde rol alan oyuncu Aybüke Pusat Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezundur. Instagram'da 3,5 milyon takipçisi olan oyuncunun süper minili pozu tozu dumana kattı.

Magazin 06-05-2022 19:20

Aybüke Pusat'tan şaşırtan sözler: Tesadüfen Türkiye üçüncü güzeli oldum

Birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Aybüke Pusat, hakkında bilinmeyenleri ilk kez anlattı. 2014 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan Aybüke Pusat, "Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey'e başvuru yaptı. İlk üçe girmeyi düşünmüyordum bile." dedi.

Magazin 18-04-2022 09:31

Hayaller ve Hayatlar dizisi oyuncuları kimler? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, hangi kanalda yayınlanacak?

BeIN CONNETC'de yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisi ilgiyle takip ediliyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan dizi izleyici ile buluştu. Hayaller ve Hayatlar dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar araştırılıyor. Peki Hayaller ve Hayatlar dizisi oyuncuları kimler? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, hangi kanalda yayınlanacak? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 28-02-2022 09:32

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç aşkı belgelendi! Öpmelere doyamadı

Yeni jenerasyonun sevilen iki oyuncusu Aybüke Pusat ile Furkan Andıç çiftinin samimi halleri dikkat çekti. Daha önce haklarında birlikte olduklarına dair söylentileri yalanlayan Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın bu fotoğraflardan sonra yapacakları açıklama merakla bekleniyor.

Magazin 21-12-2021 07:27

Taner Ölmez'in yeni projesi belli oldu! İşte partneri...

'Medcezir' ve 'Mucize Doktor' dizileriyle yıldızı parlayan Taner Ölmez'in yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncuya dizideki partneri de belli oldu.

Magazin 09-10-2021 09:48

Aybüke Pusat'tan mayolu tatil pozları!

Güzel oyuncu Aybüke Pusat, güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor. Güzel oyuncu mayolu tatil pozlarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 20-09-2021 01:10

Aybüke Pusat: Peki bunu görmüş müydünüz?

Genç oyuncu Aybüke Pusat, bir dergi çekimi için verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncun pozlarını hayranları beğeni yağmuruna tuttu.

Magazin 11-09-2021 02:24

Aybüke Pusat mavi mayosuyla poz verdi

Güzel oyuncu Aybüke Pusat bir dergi için objektif karşısına geçti. Mavi mayosuyla poz veren Pusat o kareleri Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 09-08-2021 01:56

Aybüke Pusat kimdir? Sosyal medyanın gündeminde! Aybüke kaç yaşında, nereli? Netflix 50m2 Dilara kim?

Netflix yerli yapımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Son olarak yeni yayınlanan Netflix orijinal yapımı olan 50m2 dizisi başrol oyuncularından olan Aybüke Pusat ile gündeme geldi. Güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncuyla alakalı araştırmalar yapılıyor. Peki, Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kaç yaşında, nereli?

Magazin 28-01-2021 11:16

50 M2’nin Dilara’sı Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kaç yaşında, nereli? İşte Aybüke Pusat’ın hayatı...

Netflix’in yeni Türk yapımı dizisi 50 M2 seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı dizinin fragmanının yayınlanmasından sonra sosyal medya hareketlendi. Güzel oyuncu Aybüke Pusat hakkında meraklı bir araştırma başladı. Peki Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat aslen nereli? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 04-01-2021 15:45

Aybüke Pusat’tan bornozlu paylaşım

Fox TV ekranlarına gelen “Her Yerde Sen” dizisinin başrollerini Furkan Ardıç ile paylaşan güzel oyuncu Aybüke Pusat’ın bornozlu pozu olay oldu. Yaz tatilinin tadını tek başına çıkartan Aybüke Pusat bornozlu pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 22-07-2020 16:10

Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kaç yaşında ve nereli? Hangi dizilerde oynadı? İşte Aybüke Pusat'ın hayat hikayesi

Aybüke Pusat son dönemlerin dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor. Miss Turkey Güzellik Yarışması'nın ardından dizi oyunculuğuyla kariyerine devam eden Aybüke Pusat, Söz dizisindeki Doktor Bahar rolüyle de beğeni toplamıştı. Peki Aybüke Pusat kimdir? Güzel oyuncu Aybüke Pusat nerede doğdu, kaç yaşında? İşte Aybüke Pusat'ın oynadığı diziler ve biyografisi.

Magazin 25-06-2020 02:38

Aybüke Pusat planlarını erteledi

Geçen sezon Her Yerde Sen dizisinde başrolde yer alan ve Furkan Andıç ile çok iyi bir dizi çifti olan Aybüke Pusat tatil planlarını ertelediğini açıkladı.

Magazin 23-06-2020 11:36

Netflix’in ilk Türkçe komedisinin başrolleri Engin Öztürk ile Aybüke Pusat

Netflix’in ilk Türkçe komedi dizisi 50 Metrekare’nin başrolleri belli oldu. BKM’nin Netflix için çekeceği dizinin başrollerini Engin Öztürk ile Aybüke Pusat paylaşacak. Komedi türündeki 50 Metrekare'nin iki sezon olacağı öğrenildi.

Magazin 09-01-2020 11:15

Netflix'in yeni Türk dizisi 50 Metrekare oyuncuları kimler? Aybüke Pusat ve Engin Öztürk partner oldu

Netflix'in yeni Türk dizisi 50 Metrekare'nin oyuncu kadrosu belli oldu. BKM Film'in Netflix için çekeceği 50 Metrekare isimli yeni dizide Aybüke Pusat ve Engin Öztürk başrollerde oynayacak.

Magazin 07-01-2020 02:29

Aybüke Pusat dostu Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç'la birlikte mi?

Bir süredir Furkan Andıç ile sevgili olduğu iddia edilen Aybüke Pusat, sonunda haklarında çıkan dedikodulara son noktayı koydu. Pusat 'Furkan ile arkadaşız' dedi...

Magazin 18-12-2019 14:22