Mutfak Robotu Haberleri

Fiyatı 2144 TL'ye düştü! Karaca Mastermaid Power 10 in 1 Gıda Hazırlama Seti indirimde

Karaca Mastermaid Power 10 in 1 Gıda Hazırlama Seti indirime girdi! Paslanmaz çelik bıçakları, güçlü motoru ve 10 farklı aparatı ile mutfağınızın vazgeçilmezi olacak bu ürüne bir şans verip yemek yapmayı kolay hale getirmeye ne dersiniz? Kısa süreli Karaca indirimlerini keşfetmek için acele edin.

Haber 08-06-2023 18:02

Mutfaktaki işlerinizi kolaylaştıracak pratik mutfak ürünleri

Pek çok kişi gün içinde zamanının çoğunu mutfakta harcayabiliyor. Bu yüzden mutfak işlerini kolaylaştıran ürünlerin önemi çok büyük. Peki, mutfaktaki en iyi dostlarınız olabilecek, küçük ama etkili birkaç mutfak aleti ile tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız “Evet!” ise harika bir liste ile karşınızdayız! Sebze doğrayıcıdan saklama kabına birçok ürünü sizin için derledik. İşte hayatınızı kolaylaştıracak o ürünler!

Haber 02-01-2023 17:20

Pratikliğiyle gönlünüzü fethedecek mutfak ürünlerinde Gülümseten Kasım Fırsatları

Mutfakta geçirdiğiniz saatleri azaltacak ve daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak birbirinden işlevsel ürünlerle tanışmaya ne dersiniz? Mutfak robotundan elektrikli damacana pompasına, sos yapma makinesinden saklama kaplarına herkesin çok sevdiği ürünlerle sizleri tanıştırmaya geldik. Üstelik Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında hâlihazırda indirimde olanları seçtik. İşte o ürünler!

Haber 03-11-2022 00:32

Muhteşem hediyeler olmaya aday Amazon üzerinden bulabileceğiniz ürünler

Doğum günleri veya özel günlerde sevdiklerinize ne alacağınızı bir türlü bulamıyor musunuz? Böyle günler için size fikir sunacak bir hediye rehberi hazırladık. İster doğum günü ister iş kutlamalarında sevdiklerinizin bu güzel günlerini sizin için seçtiğimiz ürünler ile taçlandırabilirsiniz. İşte, muhteşem hediyeler olmaya aday Amazon'daki birbirinden güzel ve kullanışlı ürünler...

Haber 17-10-2022 16:10

Mutfak Robotu

Mutfak Robotu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mutfak Robotu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.