Novak Simovic

Novak Simovic

Novak Simovic Haberleri

Fenerbahçe Rennes maçının hakemi Novak Simovic kimdir? Novak Simovic nereli ve kaç yaşında? Ülkesinde Elvis Presley deniyor!

Novak Simovic, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta karşılaşması olan Fenerbahçe Rennes maçında düdük çalacak. Sırp hakem saç kesimi sebebiyle Sırbistan'da Elvis Presley olarak tanınmakta. Bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe Rennes maçında deneyimli hakemin yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic üstleniyor. Peki, Fenerbahçe Rennes maçının hakemi Novak Simovic kimdir? Novak Simovic nereli ve kaç yaşında?

Spor 27-10-2022 19:28

Konyaspor Bate Borisov maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Konyaspor maçı şifresiz mi?

Konyaspor Bate Borisov maçı bu akşam tüm futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Konyaspor bu akşam tur için sahaya çıkacak. Oynanan ilk maçı 3-0 kazanan temsilcimiz bu akşam avantajlı bir durumda sahada olacak. Kritik maç öncesi mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Konyaspor Bate Borisov maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Konyaspor maçı şifresiz mi?

Spor 28-07-2022 17:32

Litvanya - Türkiye maçının hakemi Novak Simovic kimdir? Novak Simovic nereli ve kaç yaşında?

Litvanya - Türkiye maçının hakemi Novak Simovic, 7 Haziran 2022 Salı günü oynanacak mücadele öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Türkiye, Uluslar Ligi C1 grup mücadelesi kapsamında Litvanya ile kozlarını paylaşacak. Peki Litvanya - Türkiye maçının hakemi Novak Simovic kimdir? İşte hakem Novak Simovic hakkında bilgiler...

Spor 07-06-2022 21:17

LİTVANYA TÜRKİYE MAÇI ŞİFRESİZ CANLI YAYIN! Litvanya Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Litvanya - Türkiye maçı için heyecan dorukta. Valdas Ivanauskas yönetimindeki Litvanya, Stefan Kuntz'un teknik direktör olduğu A Milli Takımı'mızı ağırlayacak. Vatandaşlar, Litvanya Türkiye maçı şifresiz canlı yayını için araştırma yapmaya başladı. Peki UEFA Uluslar Ligi Litvanya Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 07-06-2022 20:09

Novak Simovic