Pumpkin Spice Latte Haberleri

Türk kahvesi, filtre kahve ve dahası... Kahve çeşitlerinde %50'ye varan indirim başladı

Kahve tutkunları buraya! En sevilen kahve markalarında bugüne özel %50'ye varan indirimler başladı. Türk kahvesinden filtre kahveye, kapsül kahveden latte, cappucino gibi kahvelere, her beğeniye uygun kahve çeşitlerindeki indirimleri keşfetmek için içeriğimizi okumaya devam edin.

Yemek 2024-02-14 14:39:29

Victoria Beckham göğüs büyütme hamlesinden rahatsız! Yıllar sonra itiraf etti

90'lı yıllara damga vuran İngiliz pop müzik grubu Spice Girls'le üne kavuşan Victoria Beckham, yıllar önce yaptırdığı göğüs büyütme estetiğiyle ilgili konuştu.

Magazin 2023-12-15 15:39:14

Kahve severler bayılacak: Latte pasta tarifi! Leziz latte pasta nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Latte pasta, kahveli aromasıyla kahve severlerden tam puan alıyor. Pastane ve kafelerde sıklıla rastlanılan latte pasta tarifini evde kolayca yapabilmek mümkün. İşte yedikçe yediren latte pasta tarifinin yapımı ve malzeme listesi.

Yemek 2023-08-14 22:37:21

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte27 Temmuz 2023 zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 27 Temmuz 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks'a zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Temmuz 2023 Perşembe günü itibarıyla zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 2023-07-27 15:11:47

STARBUCKS'A ZAM 2023: Starbucks kahve fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 4 Mayıs 2023 Perşembe zamlı kahve fiyatları

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 4 Mayıs 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 04-05-23 11:31

Selin Ciğerci'den David Beckham’ın beyaz iç çamaşırlı pozuna ilginç yorum! Türk erkekler atınca kesin gay...

David Beckham ve Spice Girls’le başladığı müzik yolculuğunun ardından beğenilen bir modacı olan Victoria Beckham son paylaşımlarıyla gündemde. Kocasının beyaz iç çamaşırlı pozunu paylaşan Victoria Beckham'ın pozunu gören Selin Ciğerci ilginç yorumlarıyla dikkat çekti.

Magazin 04-05-23 08:45

Kahve severlerin favorisi: 2024'ün en iyi kahve makinesi modelleri

Kahve makineleri, kahve hazırlama sürecini kolaylaştırmak ve evde barista kalitesinde kahve yapmayı mümkün kılmak için tasarlanıyor. Bazı makineler sadece filtre kahve yapabilirken, diğerleri espresso, cappuccino veya latte gibi daha sofistike kahve türleri hazırlayabiliyor. Bu nedenle, ihtiyacınıza en uygun kahve makinesini seçmek için önceden araştırma yapmanız gerekiyor. Bu yazımızda en iyi kahve makinesi modellerini sizler için araştırdık.

Yemek 07-03-23 09:44

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte raflarda yerini alan zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi. Dün yapılan açıklama sonrası ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam tutarı vatandaşlar tarafından merak edildi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklerin fiyatları merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu?" sorularını araştırıyor. İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 06-01-23 14:40

Kışın vazgeçilmez içeceği: Evde pumpkin spice latte tarifi

Pumpkin spice latte kışın gelmesini heyecanla beklememizi sağlayan içecekler arasında bulunuyor. Bir yudumu bile içimizi ısıtan leziz pumpkin spice latte'yi daha önce evde denememişseniz bu pumpkin spice latte tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 11-11-22 16:23

Spice Girls ile ünlenen Melanie C: İstanbul'da masör tarafından cinsel saldırıya uğradım

Spice Girls grubunun yıldızı Melanie C yıllar sonra bir itirafta bulundu. Melanie C'nin itirafı sosyal medyada da gündem oldu. Ünlü şarkıcı "İstanbul'da Spice Girls konserinden önceki gece bir erkek masör tarafından cinsel saldırıya uğradım" dedi.

Magazin 15-09-22 08:52

Starbucks zam mı geldi, 8 Eylül kahve ne kadar oldu? Starbucks güncel kahve fiyatları 2022!

Starbucks güncel kahve fiyatları 2022, ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam sonrası merak konusu oldu. Filtre kahve, cool lime, misto, americano, latte, mocha gibi içeceklerin fiyatı internette araştırılmaya başlandı. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, "8 Eylül kahve ne kadar oldu?" soru ve konu başlıklarını sorguluyor. İşte 2022 Starbucks güncel kahve fiyatları...

Finans 08-09-22 14:40

TikTok'a katılan Victoria Beckham eski utanç fotoğraflarını paylaştı!

Ünlü şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, 90'larda çekilen bir dizi nostaljik fotoğrafını TikTok hesabından paylaştı. Şimdilerde moda ikonu olan eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham, hızla trendlerdeki yerini aldı.

Magazin 26-08-22 11:52

Victoria Beckham şarkı söylemeden servet kazanıyor

Victoria Beckham'ın 2001'de dağılan eski müzik grubu Spice Girls'ün telif hakları sayesinde "tek bir şarkı" bile söylemeden yılda 8.4 milyon TL kazandığı açıklandı.

Magazin 18-03-22 09:46

Tıraş olmaktan bıkan bir kadın, çareyi sakallarını uzatmakta buldu! Beden pozitifliğini savunan paylaşımları takdir topladı

TikTok'ta "Peekaboo Pumpkin" adıyla paylaşımlar yapan 36 yaşındaki kadın, polikistik over sendromuna (PCOS) sahip olduğunu açıkladı. Hastalığı nedeniyle yüzündeki tüylerin uzadığından söz eden genç kadın, beden pozitifliğini savunarak durumunu kabul ettiğini dile getirdi. Uzun bir süredir çenesindeki tüyleri tıraş ettiğinden bahsetti ve bu durumu sona erdirip kendisiyle barıştığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla açıkladı.

Trend 09-12-21 15:33

Baristaları kıskandıran kahveler için en iyi espresso makinesi modelleri

Americano, Türk kahvesi, latte, filtre kahve... Birbirinden farklı çeşitleri ile kahve, çoğunluğun hayatında oldukça büyük bir yere sahip. Günden güne sayıları artan kahve zincir markaları ve butik kahveciler de bunu kanıtlar nitelikte. Eğer siz de bir kahve sevdalısıysanız ve sabahları mis gibi kokan kahvenizi içmeden güne başlamak istemiyorsanız kendi espresso makinenizle harikalar yaratabilirsiniz. Kaliteli bir kahve deneyimi için en uygun espresso makinelerini keşfetmeye ne dersiniz?

Yemek 05-11-21 22:18

Kahvenizin 40 yıllık hatırını farklı tariflerle uzatın! Tiryakilere alternatif kahve tarifleri

Türk kahvesinin yeri tartışılmaz ancak kahvenin farklı yüzlerini de keşfetmek heyecan verici olmaz mıydı? Kahvenizi alışılmış tariflerle hazırlamakta bir sakınca yok. Ancak yeni tadım deneyimleri için küçük dokunuşlar yapma şansınız da var. Haydi gelin, Affogato üzerine fındık ve bademli latte gibi biraz alternatif tarifler verelim ki, gününüz şenlensin!

Yemek 02-11-21 07:33

Yıllarca dışlandı, şimdi herkes onun peşinde! Binlerce dolar kazanıyor

Sosyal medyada ‘peekaboo pumpkin’ ismini kullanarak paylaşımlar yapan kadın kısa sürede popüler olmayı başardı. İnsanları kendilerini sevmeye teşvik etmek için TikTok hesabında paylaşımlar yapan genç kadın, üne kavuştuktan sonra OnlyFans aracılığıyla fotoğraflarını satmaya başladı. Sosyal medya sayesinde binlerce dolar kazanan ‘peekaboo pumpkin’ kimi zaman sert eleştirilere de maruz kalıyor.

Trend 21-10-21 09:16

Duyan bakmaya geliyor! 6 yavrusu olan köpek kediye de annelik yapıyor

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sebze meyve halinde kabzımallık yapan Süleyman Yıldırım'ın sahibi olduğu 3 yaşındaki 'Latte' isimli terrier cinsi köpek, 6 yavrusuyla birlikte bir de annesinin terk ettiği kedi yavrusuna annelik yapıyor.

Haber 29-05-21 07:30

İçmeye doyamadığınız lattenin kalorisiz hali ‘skinny latte’ nasıl hazırlanır? Latte ile arasındaki fark ne?

Türkiye’de en çok tercih edilen İtalyan kahvelerinden biri olan latte, dünyanın hemen hemen her yerinde severek tüketiliyor. Espresso ve köpürtülmüş sütün basitliğiyle büyük bir kolaylıkla yapılan latte son dönemde ‘skinny latte’ çeşidiyle dikkatleri çekiyor. Peki skinny latte nasıl hazırlanır? Latte ile arasındaki fark nedir?

Yemek 14-05-21 16:08

İçmeye doyamadığımız latte nasıl hazırlanır? Cappuccino ile arasındaki fark ne?

Ülkemizde en çok tercih edilen İtalyan kahvelerinden biri olan latte, dünyanın her yerindeki kafelerde de sevilerek tüketilen bir içecek. Kuşkusuz hafif kahve tadı ve kremsi aroması onu vazgeçilmez kılıyor. Peki latte nasıl hazırlanıyor, cappuccino ile arasındaki fark nedir?

Yemek 13-01-21 15:28

Dul kalan iki su samuru, çöpçatanlık uygulaması sayesinde kavuştu

Hayat arkadaşlarını kaybettikten sonra yalnızlıkla boğuşan Harris ve Pumpkin adlı su samurları, bir çöpçatanlık uygulaması sayesinde 'tanışıp' bir araya geldi.

Haber 09-12-20 12:09

Windows 10 Android uygulamalarına Project Latte ile kapı açıyor

Project Latte ile Android uygulamaları Windows 10 platformuna geliyor. Microsoft, Project Latte adını verdiği yeni proje ile Android uygulamalarının Windows 10'da çalışmasını sağlayacak.

Haber 30-11-20 17:14

David Beckham eşi Victoria Beckham'ın kalçalarını paylaştı

David Beckham Spice Girls’ün eski üyesi ve ünlü moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham'ın kalçalarını paylaşınca olay oldu.

Magazin 21-09-20 16:51

Sosyal medyada bir anda gündem oldu! Erdoğan ve Bahçeli ile soğuk latte keyfi

Ayasofya-i Kebir Camii'de kılınan Cuma namazı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli birlikte bir kahveciye uğradı. Kahvecide müşteri olarak bulunan bir genç kızın çektiği selfie sosyal medyada geniş yankı buldu.

Haber 25-07-20 01:52

Victoria Beckham'dan Spice Girls itirafı

Eski Spice Girls üyesi, bugünün moda tasarımcısı Victoria Beckham, eski giyim tarzını eleştirerek, "Vücuda tam oturan kıyafetler giymek güvensizlik belirtisiydi" dedi. Ünlü isim ayrıca Spice Girls itirafıyla da şaşırttı.

Magazin 16-06-20 16:21

Victoria Beckham Spice Girls turnesinden 1 milyon pound kazandı

Victoria Beckham, bir dönem üyesi olduğu Spice Girls müzik grubunun geçen yıl Britanya'da gerçekleşen turnesine katılmadığı halde konserden 1 milyon pound kazandı.

Magazin 03-06-20 17:20
Yurthaber 16-10-19 14:06

Golden Pumpkin kısa film yarışmasına başvurular başladı

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesince düzenlenen ‘Uluslararası Golden Pumpkin Kısa Film’ yarışması 15 Ekim’de yapılacak.Bu yıl 5’incisi düzenlenen Golden Pumpkin Kısa Film Yarışması’na başvurular başladı.

Yurthaber 26-07-19 13:55

Kim kıyabilir bu cici kuşlara? Japon sanatçıdan inanılmaz latte sanatı

Birçok insan sabah kahvesi olamadan ayılmanın mümkün olmadığını düşünür. Onlar için uyanmak, güne tempolu devam etmek için kahve vazgeçilmezdir. Şimdi kahve bağımlıları kalbinden vuracak muazzam kahve tasarımları göstereceğiz. Hazırsanız sizi kahveye bir kez daha aşık etmeye geliyoruz :)

Yemek 19-06-19 17:20

Spice Girls animasyon film oluyor

90’lı yılların en popüler müzik gruplarından olan ve geçtiğimiz aylarda yeniden bir araya gelerek konserler vermeye başlayan Spice Girls'ün hikayesi animasyon film oluyor.

Trend 13-06-19 15:27

Zahmetli durduklarına bakmayın! Kendi mutfağınızda da yapabileceğiniz lezzetli tarifler

Latte, süt reçeli, İzmir bombası ya da lahmacun... Genelde bu lezzetleri restoranlarda yer ya da marketlerden satın alırız. Ancak bu yiyecek ve içecekleri yapmak düşündüğünüz kadar zahmet istemiyor. Vereceğimiz tarifler ile canınızın istediği her an onların tadına varmanız mümkün. İşte dışarıdaki hallerini aratmayan yiyecek ve içeceklerin kolay tarifleri.

Yemek 16-04-19 09:41

Gribal enfeksiyona karşı bir numaralı içecek! Formülü ise sır gibi saklanıyor

Eskişehir’de butik kafe işletmecisi Ela Senem Kılıç, mevsim geçişlerinde meydana gelen gribal enfeksiyonlara karşı müşterilerine özel formülüyle hazırladığı kahve sunuyor. 'Latte Amber' ismini verilen kahve, birçok baharatı içinde bulundurmakla birlikte espresso ve süt ile de hem şifa dağıtıyor hem de kahve keyfini doyasıya yaşatıyor.

Yemek 04-04-19 09:25

Bu kahve içenlere şifa dağıtıyor!

Eskişehir’de butik kafe işletmecisi Ela Senem Kılıç, mevsim geçişlerinde meydana gelen gribal enfeksiyonlara karşı müşterilerine özel formülüyle hazırladığı kahve sunuyor. 'Latte Amber' ismini verilen kahve, birçok baharatı içinde bulundurmakla birlikte espresso ve süt ile de hem şifa dağıtıyor hem de kahve keyfini doyasıya yaşatıyor.

Trend 03-04-19 10:35

Açıklaması ortaya çıktı! Geri Halliwell: 'Göğüsleri seviyorum ama... '

Spice Girls grubunun cinsel ilişki itirafında yeni bir gelişme ortaya çıktı! Geri Halliwell eski bir röportajında aslında her şeyi itiraf etmiş. Nasıl mı? Detaylar haberimizde...

Trend 25-03-19 14:26

Mel B'den bomba itiraf: Geri Halliwell'le tek gecelik...

90'lı yıllara damga vuran müzik gruplarından Spice Girls'le ilgili çarpıcı bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Mel B, grup üyelerinden Geri Halliwell'le tek gecelik ilişki yaşadıklarını itiraf etti.

Trend 24-03-19 10:08

Guardian: Spice Girls'ün eşitlik kampanyası tişörtleri insanlık dışı koşullarda üretiliyor

İngiliz gazetesi bugünkü manşetinde Spice Girls üyelerinin cinsiyet eşitliği kampanyası için satılan tişörtlerinin, Bangladeş'te saati 2,3 Türk lirasına denk bir ücrete çalıştırılan kadın işçilere ürettirildiğini yazdı.

Haber 21-01-19 12:25

Spice Girls'ün animasyon filminde Victoria Beckham yer alacak mı?

Ünlü müzik grubu Spice Girls'ün animasyon filmi çekiliyor. Süper kahraman temalı filmde Victoria Beckham'ın yer alıp almayacağı henüz belli değil...

Magazin 15-01-19 17:09

Latte ve Duman'ın bisiklet keyfi

Antalya'da her gün 15 kilometrelik kent turu yapan makine mühendisi Araz Keleş'in biri omuzunda, diğeri sepetindeki İran cinsi kedileri ilgi odağı oldu - Keleş: "Omzumda kediyi gören bazı vatandaşlar satın almak istiyor. Onlar benim evlatlarım. Asla satmayı ya da başkasına vermeyi düşünmüyorum"

Haber 30-11-18 11:40

Bal Kabaklı Latte - Pumpkin Spice Latte

Soğuk havalarda içinizi ısıtacak sıcacık ve enfes bir tarifimiz var! Bal Kabaklı Latte, nam-ı diğer Pumpkin Spice Latte tarifimizi mutlaka deneyin, dışardakilerden daha lezzetli!

Yemek 26-11-18 16:44

Victoria Beckham, Spice Girls'ü 9.8 milyon dolar zarara uğrattı!

Geçtiğimiz gün 11 yıl aradan sonra yeniden turneye çıkacaklarını açıklayan Spice Girls, Victoria Beckham'ın turneye dahil olmaması nedeniyle 53 milyon TL zarara uğradı.

Magazin 09-11-18 14:47

Ülker Cafe Crown'dan Ice Latte Şeftali

Ülker'in hazır kahve pazarındaki markası Cafe Crown, bu yaz, kahveyi en sevilen aromalardan biri olan şeftali ile buluşturdu

Haber 06-08-18 12:12

Güzel şarkıcı bikini kurbanı oldu

Spice Girls kızı Mel B, Gary Madatyan ile birlikte çıktığı tatilde bikini üstünün kurbanı oldu.

Haber 16-04-18 09:09

Oturduğu yerden 15 milyon TL kazanacak!

Yeniden bir araya geleceği konuşulan 'Spice Girls' gurubuna katılmak istemeyen Victoria Beckham, grup konserlere çıkmaya başladığı takdirde şarkıların telif haklarından 3 milyon sterlin (15 milyon TL) alacak.

Magazin 13-03-18 16:54

Victoria Beckham Spice Girls’e katılmadan 15 milyon lira kazanacak

Victoria Beckham, yeniden bir araya gelmesi gündemde olan Spice Girls grubuna işleri nedeniyle katılmak istemiyor. Onsuz grup kurulsa da 3 milyon sterlin (ortalama 15 milyon lira) kazanabilecek.

Magazin 12-03-18 10:30

İngiltere’de Eğitimcilerin Video Klipli İsyanı

Zorlaşan hayat koşulları nedeniyle haftayı grevle geçiren üniversite öğretim üyeleri, bu hafta da iş bırakma eylemleri ve yürüyüşler planlıyor. Ancak sert hava koşulları ve diğer etkenler öğretim görevlilerinin sıkıntılarını müzikli bir video kliple anlatma yoluna itti. Hem de 1990'ların ünlü müzik grubu Spice Girls-Baharat Kızlar'ın şarkısıyla

Haber 03-03-18 17:18

Efsane grup Spice Girls geri dönüyor!

90’lı yıllara damgasını vuran İngiliz pop müzik grubu Spice Girls (Baharat Kızlar), yeniden birleşiyor

Magazin 03-02-18 10:38

Eski playboy modelinden bomba itiraf! Ünlü şarkıcıyla üçlü yaşadık

Eski Playboy modeli Antonia Dorian, bir döneme damgasını vuran 'Spice Girls' üyesi Melanie Brown (Mel B) ve eşi ile üçlü ilişki yaşadığını itiraf etti.

Magazin 12-11-17 11:22

Geri’nin çenesi ve dudağının üzeri kan içinde kaldı

Bir zamanlar Türkiye'de de fırtınalar estiren Spice Girl's grubunun üyelerinden Geri, uğradığı saldırı sonrası paylaşımda bulundu.

Magazin 29-08-17 15:05

En Son Trend: Aktif Odun Kömüründen Latte

Aktif odun kömürü aslında soğuk sıkım meyve ve sebze suyu satan markaların bazılarında var. Tatsız ve zararsız bir şey aktif odun kömürü aynı zamanda da yararlı. En son da latte çılgınlığı başlamış.

Yemek 24-05-17 11:42