Saç Boyası Haberleri

Evde saçınızı boyamadan önce 'keşke bilseydim' diyeceğiniz bilgiler!

Saç boyama işlemi, birçok kişi için saçlarına yeni bir görünüm kazandırmanın yoludur. Bazen yanlış uygulamalar sonucunda istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilir. Saçınızı boyamadan önce doğru bilgilere sahip olmak, istenmeyen sonuçların önüne geçmek için önemlidir.

Kadin 13-04-2024 12:32

Saç boyası nasıl ve ne ile çıkar? Eldeki saç boyası nasıl çıkar? Evde saç boyası çıkarma yöntemleri

Kadınlar bazı dönemlerde saçlarını evde boyamayı tercih edebilir. Saç boyama esnasında gerekli önlemler alınmadığı zaman saç boyalarının birçok alana bulaşma riski vardır. Bulaşan saç boyalarının nasıl çıkarılacağı konusunda birçok araştırma yapılır. Yüze veya kola bulaşan saç boyalarının nasıl temizleneceği kişilerin araştırdığı bilgiler arasındadır. Peki, saç boyası nasıl çıkar?

Kadin 22-02-2024 18:49

Üniversiteli genç kızın sır ölümü! Saçlarını boyarken birden bağırmaya başladı ve... O detayı arkadaşı paylaştı

İzmir'in Buca ilçesinde akılalmaz bir ölüm meydana geldi. Üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Deniz Demirbayraklı, evde aniden rahatsızlanmasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Arkadaşlarından edinilen bilgilere göre; genç kız evde saçlarını boyarken bir anda bağırmaya başlayıp fenalaştı. İşte sır ölümün detayları...

Haber 09-08-2023 11:23

Kınayla boyadığı saçı felakete dönüştü! David Bowie'ye benzetildi

Saç rengini değiştirmek için kimyasal saç boyası kullanmak istemeyen kişilerin ilk başvurduğu yöntem kına oluyor. Saçına kına yakan profesyonel kişiler bu yöntemin saç sağlığına ve rengine iyi geldiğini paylaşsa da bazı durumlarda istenmeyen renkler meydana gelebiliyor. Saçına kına yakarak yaşadığı değişimi videoya alan bir kadın yaşadıklarını gösterdi.

Kadin 18-06-2023 15:01

Saç Boyası

Saç Boyası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saç Boyası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beyaz saçları kapatmanın doğal yolları! Kimyasal saç boyalarına para vermenize gerek kalmıyor

Beyaz saçlar yaş ilerledikçe artmasıyla birlikte kişinin kendini çok daha yaşlı hissetmesine neden olabiliyor. Özellikle kadınlar beyaz saçlarla mücadele için saç boyalarına başvuruyor. Ancak saçınızda kimyasal ürün kullanmak istemiyor ama beyaz saçları kapatmak istiyorsanız evde yapabileceğiniz doğal yollarda bulunuyor. İşte beyaz saçları kapatmanın doğal yolları...

Kadin 04-06-2023 20:57

Uzmanı gri saçlarda kötü görünüme sebep olan hatayı paylaştı! Saçınızı boyamak istemiyorsanız uygulamanız gereken...

Yaş ilerledikçe artış gösteren beyaz ve gri saçlar özellikle kadınların sık sık saçını boyamasına neden oluyor. Ancak saç boyasından sıkılan ve süreli olarak kimyasal ürünler kullanmak istemeyen kadınlar doğallığı benimseyerek gri saçlarıyla barışıyor. Bir kuaför gri saçlara geçiş aşamasında yapmamanız gereken hatayı açıkladı. Bu hata bakımsız görünümlere sebep oluyor.

Kadin 25-05-2023 16:04

Gür ve uzun saçlarını evde yaptığı boyayla mahvettiğini gösterdi! Saçımı tamamen kestim

Saçların rengini değiştirirken konfor arayanlar ve kuaförlere fazla para vermek istemeyenler evde saç boyamanın yolunu arıyor. Ancak evde yapılan yanlış işlemler saçın yanmasına ve kopmasına sebep olabiliyor. TikTok'ta evde saçını boyadığını paylaşan bir kadın herkesi uyardı.

Kadin 23-05-2023 17:30

Evde saçını boyaması hüsranla sonuçlandı! Tüm saçını tıraş etmek zorunda kaldı

Kuaför fiyatlarının giderek artması evde saç boyayan kişilerin sayısında artışa neden oluyor. Saç boyama işlemini çok daha uygun fiyata getirmek isteyenlerin tercih ettiği saç açıcıları ve boyalar saçın hasar almasına neden olabiliyor. TikTok'ta evde saç boyama sonucunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 19-05-2023 09:51

60 yaşında yıllara savaş açan tüyosunu paylaştı! Annesinden öğrendikleriyle en az 20 yaş genç gözüküyor

Genç görünmek için uygulanan işlemlerin yanı sıra yaşam alışkanlıklarını da değiştirmek gerekiyor. Yaşına göre çok daha genç görünen kadınların güzellik sırları merak ediliyor. 60'lı yaşların sonunda olan bir kadın yıllara meydan okuyan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı.

Kadin 15-05-2023 09:10

Saçlarını evde boyayarak hayatının hatasını yaptı! Saçları parça parça dökülmeye başlayınca gözyaşları içinde kaldı

Saçların rengini değiştirmek ve beyazları kapatmak için sıklıkla kullanılan saç boyaları çok daha bakımlı bir görünüm sağlayabiliyor. Ancak evde yapılan yanlış saç boyası işlemleri saçların büyük ölçüde hasar almasına neden olabiliyor. TikTok'ta saçını açtıktan sonra başına gelenleri gösteren bir kadın gözyaşlarıyla yaşadıklarını anlattı.

Kadin 10-05-2023 16:22

Kimyasal saç boyalarına para vermeye son! Saçınızdaki beyazları tamamen kapatan doğal saç boyası yapımı

Marketlerden, kozmetik mağazalarından alınan saç boyalarının fiyatı giderek artıyor. Hem cebi hem de sağlığı etkileyen kimyasal saç boyalarındansa doğal saç boyası yapımını arayan kişiler için saç beyazlarını tamamen kapatan çözümler bulunuyor. Evde yapılan saç boyası tarifi ile saçınızdaki beyazlardan doğal yolla kurtulabilirsiniz.

Kadin 13-04-2023 13:43

Evde nasıl saç boyanır? Hangi aşamalara dikkat etmek gerekir?

Birçoğumuz saçlarımızda değişiklik yapmayı seviyoruz. Âdeta yenilenmiş hissi veren farklı saç renkleri, yeni bir imaja da kapı aralıyor. Bu işlemi kuaföre gitmek yerine evde kendiniz yapmak istiyorsanız çok seveceğiniz bir rehber hazırladık. Dikkat etmeniz gereken her şeyi ve saçınızı nasıl en kolay nasıl boyayacağınızı öğrenmek için yazımıza geçmeye ne dersiniz?

Kadin 06-03-2023 15:23

Ortadoğulu kadınların şaşırtan güzellik sırları! Genç ve parlak bir cilt için...

Güzellik sırları ve bakımları ülkeden ülkeye değişim gösteriyor. Kadınlar daha bakımlı ve sağlıklı görünen saç ve cilt için çeşitli yöntemler uyguluyor. Güzellikleriyle bilinen Ortadoğulu kadınların da doğal malzemeler kullanarak yaptıkları şaşırtan güzellik sırları bulunuyor.

Kadin 28-02-2023 14:41

En genç gösteren saç rengi belirlendi! Anında dinamik bir görünüm sağlıyor

Yaşımız ilerledikçe klasik saçımızın modeli ve rengi daha yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Uzmanların belirlediği saç kesimlerine ve saç renklerine öncelik vermek daha genç bir görünüm sağlayabiliyor. Bir uzman genç gözükmek isteyenlerin uygulaması gereken saç rengini açıkladı.

Kadin 27-02-2023 10:25

Saçınızı boyatmadan önce tekrar düşünün! Saç boyasının etkileri dehşete düşürdü

Kadınlar beyaz saçlarını kapamak ve saç renklerini değiştirmek için saç boyasını sık sık kullanıyorlar. İçerisinde oldukça fazla kimyasal bulunan boyalar alerjik reaksiyonlara neden olabiliyor. Teneal isimli bir kadın saç boyası nedeniyle yaşadığı zorlukları TikTok hesabından paylaşarak görenleri şaşırttı.

Kadin 02-02-2023 16:31

Cilt alt tonunuza göre size en çok yakışacak saç boyaları

Günümüzde özel geliştirilen formüller ile her tonda saç rengi kullanabilmek mümkün. Ancak her tene her saç rengi yakışmayabiliyor. Cilt alt tonu, soğuk, sıcak ve nötr olarak ikiye ayrılıyor ve her saç, her ton için uygun olmuyor. Bu yüzden hangi cilt alt tonuna hangi saç renginin yakışabileceği konusuna dair bilgi sahibi olmak önemli. Sizin için sıcak, soğuk ve nötr cilt alt tonuna uyan saç renklerini listeledik. Gelin, bu renkleri birlikte inceleyelim.

Kadin 05-12-2022 17:13

5 yaşındaki kızının saçını boyatan kadın sosyal medyadan tepkilerin hedefi oldu

Kadınlar daha bakımlı görünmek için saçlarının görünümüne ekstra dikkat ediyor. Saça uygulanan işlemler arasında bulunan saç boyatmak büyük tehlike saçabiliyor. Saç boyasının içerisinde bulunan kimyasallar sağlık için risk oluşturuyor. 5 yaşındaki kızının saçlarını açtıran kadın sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu.

Kadin 11-11-2022 16:58

Kullanmadan önce tekrar düşünün! Saç boyası kör kalmasına neden oldu

Saçların görünüşü birçok kadının oldukça ilgisini çekiyor. Saç boyası tüm görünümü değiştirebiliyor. Ancak saç boyasının içerisinde bulunan kimyasal maddeler sağlığı büyük riske atıyor. Saçı boyarken yapılan ufak hatalar büyük problemlere dönüşebiliyor. Olivia Stegin, isimli genç kız saç boyarken başına gelen kaza sonucu kör kaldı.

Kadin 02-11-2022 10:05

Kadınlar ufacık detayların görünümü ne kadar değiştirebileceğini gösteriyor

Görünüşümüzde rahatsız olduğumuz birçok nokta olabilir. Bedeninizde beğenmediğiniz bölümlerden rahatsız oluyor ama onları değiştirmekten çekiniyorsanız tekrar düşünün. Yaptırdıkları ufak müdahaleleri internet üzerinden paylaşan kadınların değişimi oldukça şaşırtıyor.

Kadin 28-10-2022 15:59

Yapmadan önce bir kez daha düşünün: Kanser sebebi!

Yeni bir araştırma, kimyasal saç ürünleri kullanan kadınların kansere yakalanma riskinin daha yüksek olduğunu buldu. 33.000 kadın üzerinde on yıl süren bir araştırma, kimyasal saç düzleştiriciler ve rahim kanseri arasında bir bağlantı buldu.

Haber 18-10-2022 18:11

Saçlarına organik ürünlerle bakmak isteyenlere organik saç boyası önerileri

Güzelliğe ve sağlığa önem verenlerden misiniz? Eğer öyleyse içeriğinde kimyasal madde bulunmayan bir saç boyası arıyor olabilirsiniz. Saç derisinden direkt cildinizin altına emilen saç boyalarını seçerken formülünde yer alan maddelerini incelemeniz son derece önemli. Peki, organik ve saçlarınızda yüksek renk performansı gösteren boya markalarını keşfetmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 13-10-2022 14:37

Saç boyasına para vermeye son! Saçtaki beyazları azaltacak doğal çözüm

Yaşlandıkça vücudumuzda değişimler meydana geliyor. Bu değişimler arasında yer alan saç beyazları bazı etkilere bağlı olarak genç yaşlardan itibaren görülmeye başlayabiliyor. Hem kadınların hem de erkeklerin problemi olan saç beyazlarından kurtulmak için saç boyaları kullanılıyor. Ancak Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu' nun verdiği doğal tarif saç beyazlarını azaltabiliyor.

Kadin 07-10-2022 14:30

Saçına önem verenler için en iyi organik saç boyaları ve markaları

Saçlarınızın rengini değiştirmeyi düşünüyor ancak yoğun ve zararlı kimyasallar içeren boyaları kullanmak istemiyor olabilirsiniz. Öyleyse saça zarar vermeyen hatta bakım yapan organik saç boyalarını tercih edebilirsiniz. Organik saç boyalarının maviden kızıla, mordan sarıya, bakır renginden siyaha kadar her rengi mevcut. Siz de saçlarınızda yenilik yapmak ve görünümünüze farklılık katmak istiyorsanız gelin, en iyi organik saç boyalarını birlikte inceleyelim.

Kadin 06-10-2022 13:49

Sadece saçını boyamak istemişti! Başına gelenler aklınızın ucundan geçmez

Saçların beyazlaması veya mevcut rengin değiştirilmek istenmesi nedeniyle birçok kadın saçlarını boyuyor. Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasalların zararlı olduğu bilinse de toplumda saç boyası nedeniyle zarar gören kişilere pek rastlanmıyor. Bu nedenle kadınlar saçlarını güvenle boyuyorlar. Ancak Jordan Blignaut isimli bir kadının saç boyası nedeniyle başına gelenler şok etkisi yarattı.

Kadin 20-09-2022 12:24

Saçınızı açmadan önce bir kez daha düşünün! Talihsiz kadın saçını TikTok'ta paylaştı

İstenilen saç rengini elde etmek için saçın rengini açmak gerekebiliyor. Ancak bu açma işleminin oldukça dikkatli bir şekilde yapılması gerekiyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın saçını açtıktan sonra saçlarının aldığı hali paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları gördükleri karşısında şaşırdı.

Kadin 07-09-2022 15:49

Neredeyse kör oluyordu! Saç boyası yüzünden başına gelenler dehşete düşürdü

Saçlarda zamanla beyazlamalar meydana gelebiliyor. Kadınlar saç renklerinden sıkıldığı için veya beyazlıkları kapatmak için sık sık saçını boyuyor. Saç boyalarının içinde bulunan kimyasalların vücuda birçok zararı bulunuyor. Shanika McNeil isimli bir kadın saçını boyadıktan sonra başına gelenleri paylaşarak saçını boyamak isteyen herkesi uyardı.

Haber 28-08-2022 14:47

Kırılan saç tellerinizi onaracak ve parlatacak saç kremi önerileri

Parlak ve canlı görünen bakımlı saçlar, herkesin istediği saç şekli değil mi? Farklı etkenlere bağlı olarak kırılan saç telleriniz, bu isteğinizin önünde engelse hiç endişelenmeyin! Etkili bakımla bu sorunun önüne kolayca geçebilirsiniz. Saç rutininize bakım kremi eklemek istemenize rağmen "En iyi saç bakım kremi hangisi?" sorusu kafanızı karıştırıyorsa sizin için bu soruyu açığa kavuşturduk. İşte detaylar!

Kadin 24-06-2022 11:42

Kimyasal saç boyalarına son! Evde doğal saç boyası yapabilirsiniz

Saçınızda beyazlar çıktığı için veya renginden sıkıldığınız için saçlarınızı boyamak istiyor olabilirsiniz. Saçlarınızı boyamak istiyor ama kimyasal saç boyalarını kullanmak istemiyor musunuz? O zaman bu haber tam size göre! Artık kendiniz doğal saç boyası yapabilirsiniz. Üstelik çok az malzeme ile çok kolay bir şekilde hazırlayacağınız saç boyası saçınızın çok daha bakımlı durmasını sağlayacaktır.

Kadin 26-04-2022 11:31

Evde profesyonel şekilde saçlarınızı boyayabilirsiniz

Saçınızı boyatmak için düzenli olarak kuaföre mi gidiyorsunuz? Kuaför fiyatları gün geçtikçe artıyor. Saçlarını evde kuafördeki gibi boyayamayacağını düşünenler yanılıyor. Doğru teknikler ile sizde profesyonel ve çok daha uygun fiyata saçınızı boyayabilirsiniz.

Kadin 13-04-2022 14:51

Saçlardaki turunculaşmayı önleyen mor şampuan nasıl kullanılmalıdır?

Saçını açık renge boyatanların veya güneş, klor gibi nedenlerle saç rengi açılanların en büyük sorunu olan saçta görülen istenmeyen turunculaşmayı mor şampuan kullanarak çözebilirsiniz. Mor şampuan kullanımı hakkında tüm bilgileri bu haberden öğrenebilirsiniz.

Kadin 08-04-2022 16:16

Saçınızdaki beyazlardan doğal yollarla kurtulun: Patates kabuğundan siyah çaya etkili ve pratik çözümler...

Beyaz saç, pek çok kültürde bilgeliğin sembolü sayılır. Her insanın saçı, bir yaştan sonra fizyolojik faktörlerden dolayı beyazlasa da daha erken yaşlarda da beyazlayabilir. Bir sabah fark edilen beyaz bir saç teli, epey can sıkıcı olabilir ama aslında buna hiç gerek yok. Saçlardaki beyazlardan doğal yollarla kurtulmak mümkün.

Kadin 07-02-2022 13:39

Çekiciliğinizi artırmak istiyorsanız esmer teninizi doğru saç rengiyle buluşturun!

Saç renginize karar verirken ten rengiyle uyumuna dikkat etmenizde fayda var. Ten renginizle uyum sağlamayan saç renkleri sizi olduğunuzdan yaşlı ve yorgun gösterebilir. Saçlarınızı boyatmadan önce ten renginize en çok yakışacak rengi belirlemelisiniz. Esmer tenlilere en çok yakışan saç renkleri ile karşınızdayız!

Kadin 21-01-2022 11:42

Saçlarınıza zarar vermeden uygulanabilecek en iyi saç açıcı markası ve modelleri

Saçlarınızın rengini açmak istiyor ancak zarar görmesinden mi korkuyorsunuz? Kuaföre gitmek yerine evde kullanabileceğiniz en iyi ürünleri mi arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz! Saçlarınıza zarar vermeden, ev konforunda uygulayabileceğiniz en iyi saç açıcı markaları ve modelleri sizler için araştırdık. Hazırladığımız listeye göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 28-12-2021 11:41

Kuaförde ombre devri kapanıyor! İşte karşınızda evde kendi ombrenizi yapabilmeniz için bilmeniz gerekenler...

Umutla beklenen yeni yıla girmeye az bir vakit kala herkesin heyecanı artarken yılbaşında kurulacak sofralara, alınacak hediyelere kadar her şey çoktan düşünüldü bile! Peki yeni yılda kendiniz için bir değişiklik yapmak isteseydiniz nereden başlardınız? Eğer cevabınız saçlarınız ise evinizde nasıl ombre yapabileceğinizi öğreneceğiniz bu yazıyı mutlaka okumalısınız!

Kadin 21-12-2021 07:56

Kuaför maliyetine son! Saçlarınızı evde boyayabileceğiniz ev yapımı saç boyası tarifleri

Saçlar vücudumuzun en hassas yerlerinden biri. Saç boyalarının içinde bulunan türlü kimyasallar, zaten kırılgan olan saçlarımızı iyiden iyiye yıpratabiliyor. Hava koşulları, stres derken her sebepten kırılıp zarar görebilen saçlarımıza iyi bakmamız gerekiyor. Siz de saç boyanızı evinizde hazırlayarak bunun için ilk adımı atabilirsiniz!

Kadin 15-12-2021 17:11

Kaşlarına saç boyası süren kadın sosyal medyada popüler oldu! Boyayı çıkartmayı unutunca kaşları sabit kaldı

TikTok’ta ‘Izzyrosex’ ismiyle paylaşım yapan bir kullanıcı evde yaşadığı boya deneyimini sosyal medyadan yayınladı. Saç boyasıyla kaşlarını boyadıktan sonra çıkartmayı unutan kadının videosu kısa sürede popüler oldu. Takipçilerine ne yapacağını soran kadına âdeta öneri yağdı.

Trend 03-11-2021 15:48

Seç, beğen, al: Her stile uygun renkler sunan en iyi saç boyası çeşitleri

Saçlar, özellikle kadınların en önem verdiği aksesuarlarından biri ve dış görünüşün de önemli bir parçası. Beyazları kapatmak ya da saç rengini değiştirmek için imdada yetişen ise saç boyaları! Alternatifin bol olduğu saç boyaları, gün geçtikçe çeşitlenirken evde saç boyamak da çok pratik hale geldi.

Kadin 14-10-2021 15:44

Kuaförün elinden çıkmış gibi olacak! Evde kusursuz bir şekilde saç boyama tüyoları

Pandemi sürecinde uzun süre kapanan kuaförlerle birlikte iş başa düştü. Kadınlar cilt bakımı, saç kesimi, saç boyama ve bakım, manikür pedikür gibi işlemleri evde yapmaya başladı. Kuaförler açılsa bile "Devir ekonomi devri" dedik ve bu işlemleri hala evde yapanlar için evde saç boyama yöntemlerini ve bakım tüyolarını araştırdık. İşte detaylar...

Kadin 06-10-2021 22:55

Her yöntem size uygun olmayabilir! İşte saç renginize göre en doğru bakım önerileri

Zaman zaman saçımızı farklı renklerde görmek isteyebiliriz ancak boyalı saçlar normale göre daha hassas olduğu için özenli bir bakım ister. Yani boyattığımız renge göre değişen bir bakım rutini uygulamamız gerekir. Peki saç rengine göre nasıl bir rutin uygulanmalı? Gelin, birkaç küçük tüyo ile bu konuya el atalım.

Kadin 28-09-2021 11:20

Instagram modeli Danii Banks, fenomenliğinin sırrını paylaştı! Saç rengini değiştirince servet kazanmaya başladı

Instagram fenomeni Danii Banks, erkek hayranlarından daha çok ilgi görmek için kahverengi buklelelerini sarıya boyattığını itiraf etti. Bu değişimin onun kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Banks, şimdilerde ise milyonlarca dolar kazanıyor.

Trend 28-09-2021 10:19

Evde saçınızı boyamadan önce bunlara dikkat edin

Kadınlar saçlarında değişiklikler yapmaya bayılır. Yeni renkler yeni kesimler derken kuaför masrafları dağ gibi büyür. Masraf yapmadan saç rengini değiştirmek isteyenler için evde saç boyamak avantaj sağlıyor. Peki saçınızı boyarken nelere dikkat etmelisiniz?

Kadin 21-09-2021 12:54

Beyaz saçlar sorun olmaktan çıktı! Saç beyazlamasına doğal çözüm önerileri

Saçları bir gecede beyazlayan insanların hikayesini mutlaka duymuşsunuzdur. Bu hikayenin şehir efsanesi olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü İngiliz bir avukat olan Sir Thomas More’un idamından önceki gece saçları tamamen griye dönmüştü. Bilim insanları bu hikayenin doğruluğu üzerine tartışırken sizler için saç beyazlamasını yavaşlatacak doğal çözüm önerilerini araştırdık.

Kadin 24-08-2021 15:51

Saçlarının önü beyazladığı için ‘büyükanne’ diyerek eleştirilen Nadie Breaty, sert cevap verdi

TikTok’ta yaklaşık 5.5 milyon takipçisi bulunan Nadine Breaty, güzellik kalıplarını yıkan görüntüsüyle farklılık yaratıyor. Henüz 22 yaşında olan fenomen isim, saçlarının önündeki beyazlarıyla büyükanneye benzetildi. Kendiliğinden beyazlayan saçlarını eleştirenlere ise TikTok hesabından yayınladığı bir videoyla cevap verdi.

Trend 20-08-2021 14:45

Erkek cilt bakım ürünleriyle tarzını yeniden yarat

Bakımlı olmak isteyen erkekler için hazırladığımız birbirinden faydalı ürünlere mutlaka göz atın.

Kadin 12-08-2021 11:58

Bilimsel cevap! Saçlarınızın neden beyazladığını hiç düşündünüz mü?

Usta şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın da şiirinde yer verdiği gibi, “Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?” sözü hayatınızın bir noktasında sizi karşılayacak. Çünkü yaşlanma ve yaşlanmanın etkisiyle meydana gelen değişikler kadın ya da erkek fark etmeksizin herkesin yaşayacağı bir süreçtir.

Trend 03-08-2021 10:57

Evde saç boyamak hiç bu kadar kolay olmamıştı: İşte öne çıkan ürünler...

Evde saçlarınızı kolayca boyayabileceğiniz birbirinden kullanışlı ürünler ile karşınızdayız.

Kadin 27-07-2021 11:55

Bu önerilere göz atmadan saç bakım rutini oluşturmayın! Meğer saç rengine göre bakım da farklı oluyormuş

Birçok kadın saçlarını boyamayı çok sever. Farklı renkte saçlar elbette çok güzel ama bakımı da bir o kadar zor. Saç renginizi korumak, saçlarınızın sağlık dengesini bozmamak ve onların daha güzel görünmesini sağlamak için saçlarınıza, rengine göre bakım yapmalısınız. Sizin için birkaç küçük tüyo ile saç rengine göre bakım önerileri veriyoruz.

Kadin 31-05-2021 12:15

Billie Eilish sarı saçlarının ilham kaynadığını açıkladı

Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish sarı saçları için teknolojiden ilham aldığını itiraf etti. Yeşil-siyah saçlarıyla tanınan şarkıcı yeni imajını tamamlamasını altı hafta sürdüğünü söyledi.

Magazin 14-05-2021 14:51

Yıpranan saçların hızlıca onarmanın çözümü kolay! Saçlarınıza iyi bakın

Sağlıklı saç; yumuşak, parlak ve etrafını sıkıca saran kütikül pulları sayesinde kolay şekil alır, saçın görünümü güzelleşir ve kullanımı kolaylaşır. Oysa ki yaşantımız içinde tarama, fırçalama kurutma,boyama gibi uygulamalar ve yanlış ürün seçimleri saç yapısını değiştirerek saç teli ve saç derisi etkiler, saçımız yıpranır ve hasar görebilir.

Kadin 01-05-2021 12:35