Serkan Tokat Kimdir Haberleri

Ece Erken yakın arkadaşının eski eşiyle fotoğrafını görünce sitem etti: Alıştım şerefsizlere...

Ece Erken ile Serkan Uçar geçtiğimiz yıllarda boşanmışlardı. Uçar, Erken'in yakın arkadaşı olan Sezer Çakır ile birlikte olduğu fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşımın ardından Ece Erken'den de bir paylaşım geldi. Erken, “Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere” dedi.

Magazin 2024-05-20 16:31:12

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?

İran’da İbrahim Reisi ve beraberindekilerin yer aldığı helikopter konvoyunu arama çalışmaları sürüyor. İslam Cumhuriyeti’nin son cumhurbaşkanı Reisi 2021’de göreve geldi.

Yurthaber 2024-05-20 07:46:03

Keserle saldırdı, ortalık karıştı! Tekme tokat dayak kamerada

Zeytinburnu sahilinde seyyar satıcılık yapan aileden bir kişi, tezgâhını kaldırmak isteyen sivil zabıta ekiplerine keserle saldırdı. Çıkan kavgada, bazı zabıta memurları, yere düşen seyyar satıcıyı darbetti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-05-19 11:59:26

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! 5'i jandarma 7 kişi yaralandı: 2 kişi yakalandı, patlamanın nedeni...

Tokat'ta ekiplerin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama yaşandı. Olayda 5 jandarma personeli ve 2 sivil olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri ise çevrede önlem aldı. Patlamaya sandık içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının yol açtığı ifade edilirken Tokat Valisi, 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Haber 2024-05-19 01:23:14

Resmen zorbalık! 13 yaşındaki çocuk yaşıtlarının ayakkabısını yalamayı kabul etmediği için tekme tokat dövüldü... O anlar infial yarattı

İngiltere'nin Kuzey Yorkshire bölgesinde kaydedilen bir görüntü internette infiale neden oldu. Görüntülerde 13 yaşındaki bir çocuğun yaşıtı olan iki çocuk tarafından darp edildiği anlar yer aldı. Zorbaya uğrayan 13 yaşındaki çocuğun annesi Amanda Pheonix, oğlunun 3 ayrı olayda darp edildiğini ve hatta zorbaların oğluna ayakkabılarını yalatmaya çalıştığını söyledi.

Trend 18-05-24 09:30

Av. Serkan Bayram 'Barış Elçisi' seçildi

Avukat Serkan Bayram Birleşmiş Milletler DMW uluslararası diplomatlar birliği tarafından 'Barış Elçisi' ödülüne layık görüldü.

Haber 17-05-24 23:26

Yer: Tokat! Keserle önce başına sonra bacaklarına defalarca vurdu... O anlar kamerada!

Tokat'ta alacak meselesi yüzünden çıkan tartışma bir anda kavgaya döndü. 21 yaşındaki Mert Torun'un kafasına aldığı keser darbesi güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 17-05-24 14:14

Bir ilde daha ekmeğe zam! 200 gramın fiyatı 2 lira daha arttı!

Tokat, Edirne ve Kayseri'den sonra Elazığ'da da ekmeğe zam geldi. 200 gram ekmeğin fiyatı 2 lira daha arttı.

Finans 16-05-24 12:36

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 16-05-24 08:03

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 15-05-24 14:25

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

Düğün tarihi iki kere ertelenmişti… Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin uzun bir süredir Meriç Aral ile birliktelik yaşıyor. Düğün tarihleri daha önce iki kez ertelenen ünlü çiftin düğün tarihi bir kez daha güncellendi…

Magazin 15-05-24 12:25

TRT dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' gündemde! Herkesi işten çıkardılar

TRT’de yayınlanan Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinde çalışanlar toplu olarak işten çıkarıldı. Başrolünü Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği diziye dair iddialar gündem oldu.

Magazin 14-05-24 11:31

Yer: İstanbul! Doktora tekme tokat saldırdılar: O anların görüntüsü ortaya çıktı

İstanbul'da doktora şiddet! Motosiklet kazası geçirip Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan E.M.Ö. ve bir akrabası acil serviste görevli doktor O.I.'ya tekme tokat saldırdı. O anların görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 11-05-24 20:52

Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül tam 65 kilo verdi! Son haliyle herkesi şaşırttı

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino serisinde hayat verdiği galerici Şahin karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Şengül şimdilerde çekimleri iki yıl süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasında ortaya çıkan ünlü isim tam 65 kilo verdiğini açıkladı. Şengül son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 09-05-24 10:19

Kadına şiddet kamerada: Sokak ortasında tekme tokat dövdü! 'Git babanı çağır'

Batman’da bir büfe işletmecisi, büfesinin önünde bir kadını tekme tokat döverek hastanelik etti. Kadın "Ne yapıyorsun pislik" diye bağırırken, adam "Git babanı çağır" diye bağırdı. Çevredeki vatandaşlar cep telefonları ile o anları kayıt altına aldı. İşte o görüntüler...

Haber 08-05-24 11:46

Akılalmaz olay! Kaynanan ölüm büyüsü yaptırmış dedi, kadına yapmadığı kalmadı: 'Anka kuşu gelecek...'

Almanya'da sözde bir büyücü, Türk iş kadınını yıllar boyunca kandırdı. Kayınvalidesinin ölüm büyüsü yaptırdığını söyleyen sözde büyücü, kadının tam 5 milyon eurosunu aldı. Gerçek, iş kadınının ilaçlı suları içmeyi bırakınca, olanları ailesine anlatmasıyla ortaya çıkarken polis, Türkiye'ye kaçan Serkan ve Süreyya çiftini her yerde arıyor.

Haber 01-05-24 21:47

Diyarbekir Spor Başkanı Serkan Genç: Maça çıkma kararı aldık

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki Diyarbekir Spor-Bursaspor maçı öncesi, Bursaspor'un kaldığı otele hava fişek atan taraftarlar gözaltına alındı. Diyarbekir Spor'un bugün sahasında Bursaspor'u ağırlayacağı maç öncesi stadyumun tüm yolları kapatıldı. Tek şeritli olarak trafiğin akışının sağlandığı alana gelen Kulüp Başkanı Serkan Genç, hafta içi alınan kararın aksine maça çıkacaklarını söyledi.

Spor 30-04-24 13:32

Almanya bu Türk’ü konuşuyor! Kendisini ‘kahin’ olarak tanıttı! Türkiye’de lüks içinde yaşıyor…

Almanya’da yaşan Türk vatandaşı Serkan Ö. yaptıkları bir anda ülkenin gündemine oturdu. Kendisini bir kahin olarak tanıtan adamın Almanya'da bir kadını dolandırdığı ve 1.3 milyon euro ile Türkiye'de lüks bir yaşam sürdüğü ortaya çıktı. Serkan Ö’nün insanları bu yolla kandırarak 5 milyon Euro almış olabileceği tahmin ediliyor.

Haber 28-04-24 08:09

Aman dikkat bu hatayı yapmayın! Çocuklarda göz sağlığı için 30 kuralı

Teknolojinin gelişmesiyle beraber telefon, tablet ve bilgisayar gibi aletlerin kullanım yaşı da düşmeye başladı. Göz sağlığını tehdit eden bu duruma karşı önlemler alınması gerektiğine dair uzmanlar tarafından uyarılar yapılıyor. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şerife Gülhan Konuk, "30 saniye kuralımız var. 30 dakikada bir 30 saniye 30 metre ileriye bakmak şeklinde." dedi.

Kadin 27-04-24 15:52

Survivor'ın eski yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla yakaladı! Ortalığı birbirine kattı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, sevgilisi Zeyd Günay tarafından ihanete uğradı. Bir gece kulübünde sevgilisini başka bir kadınla gören Aycan Yanaç'ın sinirlenerek sevgilisine tokat attığı iddia edildi. Yanaç, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 27-04-24 13:54

Tokat’ta uyuşturu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

Yurthaber 26-04-24 15:19

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Gelenlerin dikkatini çekince...

Tokat, Sulusaray'da yaşanan depremlerin ardından köyde kullanılmayan tarihi caminin girişi ortaya çıktı. Caminin dış sıvasının dökülmesiyle ortaya çıkan kapının üzerinde "1313" yazdığı belirtildi. Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç içeri girilmesin diye taş ve toprakla kapatılmış olduğunu ve sıvanın dökülmesiyle ortaya çıktığını belirtip "Gelenlerin dikkatini çekti" dedi. Bölgede çalışma yapılacağını söyleyen Vali Numan Hatipoğlu ise "Köyümüzde tarihi eser gün yüzüne çıkmış olacak" dedi.

Haber 26-04-24 12:45

Bilecik’e 2023 yılında 109 bin kişi konaklama yaptı

Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, 2023 yılında yerli yabancı 109 bin kişinin kentte konaklama yaptığını söyledi.

Yurthaber 26-04-24 10:29

Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Durdurduktan 23 saniye sonra...

Antalya'da yaşanan teleferik faciasında yeni detaylara ulaşıldı. Teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu şüphelilerden otomasyon amiri Serkan Yellice'nin, 23 saniye sonra teleferiği tekrar çalıştırdığı, kaza yaşanınca da sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü. İşte gündem olan o görüntüler...

Haber 23-04-24 16:15

Öldüresiye dayak kamerada! Sokak ortasında 7 kişi birden saldırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 7 kişi, 2 kişiyi öldüresiye dövdü. U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. U.K.'nin polisteki ifadesinde bir anda saldırıya uğradıklarını ve saldırganları tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Saldırı anları cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 12:54

Sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında deprem olacağını hissettiğini söyledi! Dakikalar sonra deprem oldu....Deprem olmadan hissetmem peki?

TikTok'ta 'dollunayy35' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyadan açtığı canlı yayın sırasında 'Deprem olacak gibi hissediyorum' dedi. Canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlayan kadın hislerini dile getirdikten dakikalar sonra Tokat depremi oldu. Depreme canlı yayında yakalanan kadın hem korktu hem de şaşırdı.

Trend 20-04-24 07:53

Otobüs görevlisinin katilini halk kendi elleriyle cezalandırdı! Yaklayıp linç ettiler... Tekme,tokat, yumruk: Taşlarla kafasına vurarak öldürdüler

Honduras'ın kuzey kesimindeki San Pedro Sula'nın Barandillas semtinde hırsız olduğu iddia edilen bir kişi halk otobüsünde bir görevliyi vurarak öldürdü. Saldırı anı Barandillas Mahallesi Yedinci Sokak'ta bulunan bir vatandaş tarafından aracıyla kaydedildi. Silah sesinden korkan yolcular otobüsten koşarak kaçarken halk katili yakalayarak linç etti.

Trend 19-04-24 15:45

Tokat'taki korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı! İşte depremin bilançosu…

Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Tokat'taki depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Tokat ilimizde 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar var. Bunlar yıkık değil, hasar var. Yozgat ilimizde ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitlerimiz var" dedi.

Haber 19-04-24 07:59

Tokat beşik gibi! Peş peşe artçılar meydana geldi, Naci Görür'den uyarı: 'Bu fayın güneybatısındakiler dikkatli olmalı'

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremin ardından uzman isimler açıklama yaparken, bölgede artçı depremler devam ediyor. 4.4 büyüklüğündeki artçı depremi değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, "Bu fayın güneybatısındakiler dikkatli olmalı" açıklamasını yaptı.

Haber 18-04-24 22:53

Tokat'taki 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası o paylaşım gündem oldu! 16 saat önce depremi bildiler

Tokat peş peşe depremlerle sarıldı. İlk deprem gece 01.10 sıralarında meydana geldi. 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Tokat'ta bugün 18.11'de 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Paniğe yol açan deprem sonrası peş peşe açıklamalar gelirken sosyal medyada bir paylaşım gündem oldu.

Haber 18-04-24 19:12

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum'da da hissedildi: Bölge beşik gibi, çok sayıda artçı meydana geldi: Tokat ve Yozgat'ta eğitime ara verildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Tokat'ta akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Deprem Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum gibi çevre illerde de hissedildi. Bölgede çok sayıda artçı meydana gelirken Bakan Koca depremde bir kişinin etkilendiğini açıkladı. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, "Tokat'ta 191, Yozgat'ta 7 bina hasar gördü" dedi. Ayrıca Tokat'ın genelinde ve Yozgat'ın 3 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Haber 18-04-24 18:18

'Zemin ivme değeri çok yüksek' dedi! O bölgeyi işaret etti: 6,5'luk deprem üretebilir

Türkiye depremleri konuşmaya devam ediyor. Son olarak dün Tokat'ta 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde sarsıntılar yaşandı. Bölge halkı paniklerken gözler uzmanların yorumlarına çevrildi. Deprem Uzmanı ve Maden Teknolojisi ve Yer Bilimi Uzmanı Serkan İçelli Kuzey Anadolu fayına dikkat çekerek 6 ve 6,5 büyüklüğünde depremin meydana gelebileceğini söyledi.

Haber 18-04-24 16:09

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 18-04-24 12:59

Skandal görüntüler! Sınıf arkadaşlarının gözü önünde öğretmenine tokat attı... Sınıftan kahkaha sesleri yükseldi... Sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem bölgesindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir öğrenci öğretmenine tokat attığı ve bununla ilgili şaka yaptığı rahatsız edici video internette viral hale geldi. O anlarda sınıf arkadaşları gülerken öğretmenin yüzüne iki kez vuran genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 18-04-24 10:37

Yer: Tokat! Feci kaza kameraya böyle yansıdı

Tokat'ta otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-04-24 10:04

Tokat'ta deprem bölgesindeki 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.

Yurthaber 18-04-24 08:33

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 18-04-24 06:21

Antalya’daki teleferik kazası ile ilgili çok konuşulacak iddia! ‘Seçimden sonra yapılacaktı’ diyerek emri veren kişiyi açıkladı

Antalya’daki teleferik kazasında tutuklanan otomosyan amirinin ifadesi ortaya çıktı. Serkan Yellice ifadesinde “159 kalem işten 19'u yapıldı, eksiklikler seçimden sonra tamamlanacaktı” dedi. Yellice ayrıca eksikler tamamlanmadan tesisin açılması ile ilgili emri veren kişinin kim olduğunu da açıkladı: “Eksiklikler giderilmeden tesisin açılması emrini veren kişi Ahmet Buğra Samsunlu'dur”

Haber 17-04-24 07:42

Alışveriş merkezinin ortasında kocası ve sevgilisini yakalayınca işler bir anda karıştı! Önce kocasına tokat attı ardından sevgilisine saldırdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başarırken çok konuşuldu. Söz konusu görüntülerde bir kadının bir erkeğe tokat attığı, ardından başka bir kadına saldırdığı görülüyor. X'te paylaşılan görüntülerde olayın yeri ve zamanı belli olmasa da ihanete uğrayan kadının kocası ve sevgilisini AVM'nin ortasında yakaladığı ifade edildi.

Trend 13-04-24 11:13

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem 8 yaşındaki küçük kızın cinayetini anlattı! Suçu bakın kime attı

Tüm Türkiye günlerdir Dadı Meryem'i konuşuyor. 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı da ortaya çıktı. Dadı Meryem hakkındaki gerçekler gündeme bomba gibi düşerken Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenildi. 16 yaşındayken adı Serkan olan Meryem kan donduran cinayetin detaylarını anlattı. Suçu bakın kime attı...

Magazin 06-04-24 10:44

Nişantaşı boks ringine döndü! Yol ortasında tekme tokat kavga kamerada

Şişli'de motosiklet sürücüsü ile kurye, sokak ortasında tekme tokat birbirine girdi. Olay yerindeki polislere aldırış etmeyen taraflar, adeta boks ringindeymiş gibi kavgayı sürdürdü. Araya giren vatandaşların güçlükle ayırdığı kavga, cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. İşte o görüntüler...

Haber 05-04-24 09:59

Hastanede tekme tokat kavga: Müdür yardımcısı ile tekniker birbirine girdi! O anlar kamerada

Tekirdağ’da Çorlu Devlet Hastanesi'nde, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga çıktı. İkilinin tekme toka birbirine girdiği kavga, kameraya yansıdı. Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı. İşte o görüntüler...

Haber 04-04-24 17:55

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 15:37

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mazbatasını aldı

MHP'den Tokat Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Yurthaber 03-04-24 15:49

Tokat’ta 2 bin yıllık termal su, kurulan merkezle romatizma hastalarına şifa dağıtacak

Tokat ve çevresine modern ve kapsamlı bir sağlık hizmeti sunmak amacıyla inşa edilen Sulusaray Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, yakın bir zamanda kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Yurthaber 03-04-24 11:58

Bayburt’ta iki grup arasında tekme, tokat, sopalı kavga

Bayburt merkeze bağlı Balca köyünde muhtar seçimi yüzünden seçim günü aralarında gerginlik yaşanan iki grup seçimlerin ardından kent merkezinde karşı karşıya geldi.

Yurthaber 03-04-24 09:34

55 yıl sonra MHP Tokat'ı kazandı, 'Efsane Vali' Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu iddialı konuştu: Tarih bizi altın harflerle yazacak!

'Efsane Vali' olarak iz bırakan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Tokat Belediye Başkanı seçildi. MHP'nin 55 yıl sonra seçimi kazandığı kentte Yazıcıoğlu, kazandığı zafer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yazıcıoğlu "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. 'Makamından şeref alan olma' derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber 02-04-24 13:39

Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP'li Yazıcıoğlu, vatandaşlara hitap etti:

Kesin olmayan sonuçlara göre Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Sizlerle beraber çok güzel hizmetler edeceğiz. Tokat'ı kucaklayacağımızı göreceksiniz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:25