Sporcu Beslenmesi Haberleri

Proteinden enerji barlarına sporcuların sıkça kullandığı takviyeler

Her sporcu, hedeflerine ulaşmak veya sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturmak için kişisel bir yolculuğa çıkar. Sporun bir tutku hâline geldiği bu yolculukta, performansınızı en üst düzeye çıkarmak isteyebilirsiniz. Düzenli spor yaparken sağlığınızı desteklemek için gıda ve vitamin takviyesi almanız gerekebilir. Antrenmanlarınızı bir adım öteye taşımanıza yardımcı olacak ürünleri gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 20-09-2023 17:26

Sporcu beslenmesi nasıl olmalı, enerji ihtiyacını karşılayacak besinler nelerdir? Düzenli spor yapanlar için beslenme önerileri

İnsan vücudunun daha sistemli çalışabilmesi adına ihtiyacı olan enerji besinlerden sağlanır. Sporla uğraşan kişilerin harcadığı enerji miktarı daha fazla olduğundan dolayı bir sporcu için beslenme oldukça önemli olmaktadır. Sporcuların beslenme ile alakalı kurallara daha çok dikkat etmeleri gerekmektedir. Buna göre sporcu beslenmesi nasıl olmalıdır, sporcu besin listesi nasıl olmalıdır?

Haber 07-04-2023 16:25

Spor öncesi ve sonrası beslenme nasıl olmalı? Spordan önce ve sonra ne yemeli, kilo vermek için spordan sonra ne yenir ve içilir?

Hem profesyonel hem de amatör sporcuların ya da egzersizleri hayatının önemli bir yerine koyan insanların performanslarını daha da iyileştirmek adına pek çok arayışa girdiğini görmek mümkündür. Bu arayışlar arasında iyi bir beslenme, hedeflere daha kolay ulaşma adına da oldukça önem taşımaktadır. Hemen hemen herkesin kolaylıkla hayatına geçirebileceği bu beslenme düzeni için spor öncesi ve sonrası beslenme nasıl olmalıdır?

Haber 07-04-2023 16:25

Spora yeni başlayanlar için performans arttırıcı olmazsa olmaz sporcu besini tavsiyeleri

Düzenli beslenmek sağlıklı beslenme rutini için yeterli olmayabiliyor. Özellikle spor yapıyorsanız bazı besinlerle sporu desteklemelisiniz. Bu besinler içerik yönünden temiz ve doğal olmalı. Ayrıca bedenin ihtiyaç duyduğu besin değerlerini de karşılamalı. Spora yeni başlayanlar için alternatif atıştırmalık ve besin takviyelerini listeledik. Gelin, spor yaşamınızın parçaları olabilecek o ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 10-01-2023 15:46

Sporcu Beslenmesi

Sporcu Beslenmesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sporcu Beslenmesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Her spor tutkununun mutlaka tüketmesi gereken besinler listesi

Sporu yaşamının bir parçası hâline getiren herkes, istediği sonuçlara ulaşmak için beslenmesine de gerekli özeni göstermeli. Antrenman öncesinde enerji verecek ya da antrenman sonrasında kasları destekleyecek sağlıklı besinlerin tüketilmesiyle dengeli öğünler oluşturulabilir. Eğer siz de spor yaparken öğünlerinize eklemeniz gereken gıdaların neler olduğunu merak ediyorsanız listemize göz atabilirsiniz!

Haber 27-11-2022 12:11

Sporcuların Vazgeçilmezi Supplementler Nedir?

Sağlıklı ve dinç bir vücuda sahip olmak pek çok insanın başlıca hedefleri arasında yer alıyor. Sağlıklı beslenme ve spor rutinleri, sağlıklı bir vücuda kavuşmanız konusunda çoğu zaman yeterli olabiliyor. Fakat bu iki unsurun yeterli olmadığı bazı durumlar da oluşabiliyor. Bu noktada çoğu birey ‘’supplement’’ olarak tanımlanan takviyelere başvuruyor…

Haber 14-09-2022 13:19