Terleme Nedenleri Haberleri

Aşırı terlemeye ne iyi gelir, nasıl geçer? Aşırı terleme neden olur, hangi doktora gidilir?

Terleme vücudun sıcaklığını düzenleyen doğal bir süreçtir ve fizyolojik bir tepki olarak bilinir. Bu vücudun aşırı ısınmasını önleyerek iç organların optimal sıcaklıkta çalışmasını sağlar. Terleme genellikle sıcak hava, egzersiz, stres veya duygusal tepkiler gibi çeşitli faktörlerle tetiklenebilir. Terlemenin yoğunluğu kişisel faktörlere, genetik yapıya ve çevresel etkenlere bağlı olarak değişebilir. Aşırı terleme durumunda, hiperhidrozis adı verilen bir durum söz konusu olabilir.

Haber 28-11-2023 15:34

Göz ardı etmeyin! Terlemeniz büyük tehlike hakkında uyarıyor olabilir...

Terlemek en rahatsız edici sağlık problemleri arasında bulunuyor. Genellikle sıcak havalarda yaşanan terlemeler kışın da görülebiliyor. Vücutta gelişen bazı terlemeler doğal olarak görülse de olağan dışı durumlar kalp krizi ve düşük kan şekeri gibi hastalıklar hakkında uyarıyor.

Haber 20-12-2022 13:40

Terlemeniz sıcak havalardan kaynaklanmıyor olabilir! O tehlikeli hastalığın belirtisi...

Terlemek toplumda sıklıkla görülen rahatsızlıklar arasında bulunuyor. Bu durum hem terleyen kişiyi hem de çevresini oldukça rahatsız ediyor. Terlemenin genelde hava değişimlerinden meydana geldiği düşünülse de altında yatan neden çok ciddi olabiliyor. Terlemek lenf kanseri(lenfoma) belirtileri arasında bulunuyor.

Haber 16-09-2022 09:30

Terlemeyi önlemek için bulduğu yöntem sosyal medyayı ikiye böldü

Terlemek gün içerisinde en fazla sıkıntı veren durum olabilir. Herkes terlemekten şikayetçi olsa bu konuda yapılabilecek yöntemler maalesef kısıtlı. Tiktok hesabı üzerinden terlemeye bulduğu çözümü gösteren kadın sosyal medyayı ikiye böldü.

Kadin 14-08-2022 08:34

Terleme Nedenleri

Terleme Nedenleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Terleme Nedenleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.