Toki Kura Takvimi Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani Davası'yla ilgili açıklama! 'Karar yüreklere su serpmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı merhum İbrahim Reisi hakkında başsağlığı dileklerini İran halkına iletti. Erdoğan ayrıca Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.

Haber 2024-05-20 15:22:27

Ekonomi ve finans takvimi yoğun: Haftanın gündemi Merkez Bankası! Faiz kararı belli oluyor

Küresel pay piyasalarında, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin temkinli sözle yönlendirmelerine karşın ülkede açıklanan verilerin enflasyon endişelerini yatıştırmasıyla pozitif bir seyir izlenirken, bu hafta yurt içinde gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararına çevrildi. İşte herkesi ilgilendiren haftanın ekonomi ve finans olayları ile geçtiğimiz hafta piyasalarda yaşanan gelişmeler…

Finans 2024-05-20 07:58:11

Depremin yaraları hala sarılamamışken Antakya'da 'TOKİ' fırsatçılığı: İlana çıkarılan evlerin fiyatı 'pes' dedirtti...

6 Şubat Depremleri 11 ilde büyük can ve mal kaybına neden olmuştu. Depremin açtığı yaraların sarılması için hala çaba sarf ediliyor. Depremden en çok etkilenen il olan Hatay'ın Antakya ilçesinde de depremin yaralarını sarabilmek için TOKİ konutları inşa edildi ve kura usulüyle sahiplerine verildi. Fakat o TOKİ konutlarının sahipleri bugün evlerini fahiş fiyatlardan kiraya verme çabasında... İnternetteki o ilanı görenler bir yandan inanamıyor bir yandan da 'pes artık' diyor. İşte o ilan!

Manşet 2024-05-19 11:39:17

Altın, dolar, borsa... Yeni haftada finans ve ekonomi takvimi yoğun: Emekli ve memur zammında yeni ipucu yolda

Altın fiyatlarından dolara, borsadan merkez bankalarının faiz kararlarına… Tüm dünyada ve Türkiye’de ekonomik veri takvimi oldukça yoğun bir haftaya başlıyor. Kritik ABD enflasyonu, Fed faiz kararı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın adımları, altın, dolar, borsa... 7’den 77’ye herkesi ilgilendiren haftanın ekonomi ve finans olayları ile geçtiğimiz hafta piyasalarda yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.

Finans 2024-05-13 07:34:57

Hac kura sorgulama nasıl yapılır? Hac durum sorgulama ve e-Devlet hac sorgulama

Hacca gitmek, İslam’ın 5 şartından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Hacca gitmek isteyen birçok kişi öncesinde hac başvurusu yapmakta ve hac kura çekilişine katılmaktadır. Bu kura çekilişi tamamlandıktan bir süre sonra ise sonuçlar belli olmaktadır. Peki, hac kura sorgulama nasıl yapılır, hac durum sorgulama ve e-Devlet hac sorgulama nedir?

Haber 08-05-24 18:47

Öğretmen adayları nefesini tuttu! Kabine toplanıyor; atama takvimi ve branş dağılımı için gözler Erdoğan'ın açıklamasında...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Bugünkü toplantıdan çıkacak kararları öğretmen adayları merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklamasıyla öğretmen atamaları için gözler bu toplantıya çevrildi. Alınan kararları toplantının ardından Erdoğan'ın duyurması bekleniyor. Toplantının gündeminde öğretmen atamaları kadar öne çıkan başka konu başlıkları da var. Peki Kabine toplantısı saat kaçta? İşte detaylar...

Egitim 06-05-24 07:38

O tarihlere dikkat: Mayıs ayı ay takvimi belli oldu!

Mayıs ayına özel gün gün ay takvimi belli oldu. Bu takvime göre spora, diyete, bir işe başlamak veya saç ve cilt bakımı, diş operasyonları gibi belirli planlar için en uygun tarihleri seçebilirsiniz. Astroloji meraklılarının severek takip ettiği mayıs ayı ay takvimine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 30-04-24 10:09

Öğretmen atamasında artık KPSS ve mülakat yeterli olmayacak... 550 saatlik Milli Eğitim Akademisi'nde başarı şartı!

Öğretmen adayları atama takvimi için bekleyişini sürdürürken, gözler bir sonraki Kabine toplantısına çevrilmişti. Atama bekleyen öğretmen adayları bir yandan da mülakat olup olmayacağını merak ederken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlik Meslek Kanunu’nda 'devrim' niteliğinde düzenlemeler yapılacağını söyledi. Üzerinde çalıştıkları taslağın ayrıntılarını anlatan Bakan Tekin, fakülteyi bitirip KPSS’yi kazanmanın öğretmen olmak için artık yeterli olmayacağını belirtti.

Egitim 30-04-24 07:52

Kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü! Malatya'da korkunç olay

Korkunç olay Malatya’da meydana geldi. Gece saat 22.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Merkez Beydağı Mahallesi’nde yaşadıkları TOKİ konutlarında tartışmaya başlayan çiftin kavgası cinayetle bitti. 29 yaşındaki kadın, eşi Tolunay Şimşek'i sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Haber 14-04-24 13:37

YSK Başkanı Yener duyurdu! 4 yerde seçim yenilenecek... Tarih: 2 Haziran

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim sonuçlarına itirazları değerlendirdi. Yener, 31 Mart'taki seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti ve DEM Parti'nin 2'şer, CHP ve MHP'nin ise 1'er itirazının kabul edildiğini belirtti. Buna göre 4 yerde seçim yenilenecek. Yener, seçimlerin, seçim takvimi çerçevesinde 2 Haziran'da gerçekleşeceğini söyledi.

Haber 11-04-24 16:04

Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi

Malatya’nın Kale ilçesinde iki muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.

Yurthaber 04-04-24 14:20

O ilçede AK Parti ve CHP'nin oyları eşit çıktı! Yeni başkan kura çekimiyle belli oldu

31 Mart seçimleri henüz bazı yerlerden bitmedi. Seçim kurullarının mesaisi devam ederken Ardahan Çıldır'dan dikkat çeken bir haber geldi. İlçede AK Parti ve CHP adayı 452 oy alarak eşit çıkmıştı. İlçe Seçim Kurulu’nda bugün kura çekimi gerçekleştirildi ve ilçenin yeni başkanı belli oldu. Partililerin önünde çekilen kurada AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu'nun adı çıktı.

Haber 02-04-24 17:05

Seçim bitti! Sıra itirazlara geldi 2 il ve 5 ilçede nefes kesen yarış YSK'ya taşındı

Türkiye 1 yılda 2 seçim yaşayarak yoğun bir gündemi geride bıraktı. Ancak YSK'daki mesailer henüz bitmedi. Resmi sonuçlar açıklanmadan birçok ilde nefes kesen yarışlara itirazlar yapıldı. Hatay ve Kırklareli'de sonuçlara itiraz edilirken 5 ilçe için daha harekete geçildi. İşte YSK'daki seçim takvimi...

Haber 02-04-24 12:48

SGK'dan emeklilerin beklediği açıklama geldi: Ödemeler başladı!

SGK'dan emekli ikramiyelerine ilişkin son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi. 3 bin TL'ye yükseltilen bayram ikramiyelerinin ödemeleri bugün başladı. Ödemeler 5 Nisan'a kadar sürecek. Kimler, ne zaman bayram ikramiyesini alacak? SGK'nın açıklamasında ödeme takvimi de açıklandı.

Finans 02-04-24 08:38

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi bu haberi bekliyordu: Ödemeler bugün başlıyor!

Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi. Bayram ikramiyeleri bugünden itibaren hesaplara geçmeye başlıyor. SSK, Bağkur ve memur emeklisi için ödeme takvimi belli oldu. İşte detaylar...

Finans 02-04-24 01:13

Astrolojiyi takip edenler dikkat! Nisan ayı saç kesimi ve kişisel bakım takvimi açıklandı

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarını yönlendiren bir rehber olarak kabul edilir. Ayrıca kişisel bakım alışkanlıklarını etkileyebilir. Astrolojik takvimlere göre, belirli dönemler saç kesimi ve kişisel bakım için daha uygun olabilir.

Kadin 30-03-24 14:32

Diyarbakır’da Ramazan’a renk katan söyleşi ve konser etkinliği yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde Yazar, Şair ve Aktivist Kahraman Tazeoğlu ve Grup Yürüyüş’ü Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Yurthaber 28-03-24 15:43

Bin 500 vatandaşla iftar sofrası

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde TOKİ konutlarında yaşayan bin 500 vatandaş iftar sofrasında buluştu.

Yurthaber 26-03-24 11:25

31 Mart öncesi kritik viraj! Bazı seçim yasakları bugün başladı, YSK takvimi işliyor

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için son viraja girilirken; propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları da bugün başladı.

Haber 21-03-24 08:09

Şırnak’ta 5 TOKİ konutu için kura çekimi yapılacak

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yapımı tamamlanan 5 adet TOKİ konutu için kura çekimi yapılacak.

Yurthaber 20-03-24 14:20

Deprem bölgesinde kurası çekilen konut sayısı 76 bine ulaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 Şubat 2024 tarihinde deprem bölgesinde 46 bin konutun hak sahiplerine teslim edildiğini belirterek, bugünkü kura çekilişleriyle sayısının 76 bine ulaştığını belirtti.

Yurthaber 19-03-24 15:37

Bakan Işıkhan, Adıyaman'da deprem konutlarının kura töreninde konuştu:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'nin artık, yüzyıllık bir zamanı geride bırakmış, ikinci yüzyılında yeni destanlar yazmaya niyetli bir ülke olduğunu söyledi.

Yurthaber 19-03-24 15:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum sözleri! Çanakkale'deki depreme dikkat çekti; metro açılışını yaptı: 31 Mart'a kadar ücretsiz

Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. 2 ayda 80 bin konutu teslim etmeye çok az kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bine tamamlayacağız" dedi. Marmara'da beklenen depreme dikkat çeken Erdoğan, "Murat Kurum İstanbul'u hazırlayacaktır" diye konuştu.

Haber 19-03-24 14:26

Bakan Özhaseki o ifadeyi duyunca çok sinirlendi! Yeter midem bulanıyor diyerek isyan etti: Onu yapanın Allah cezasını versin

Kocaeli’de TOKİ anahtar teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'rantsal dönüşüm' sözlerinden midesi bulandığını belirterek isyan etti. Meclis'teki konuşmaları hatırlatan Özhaseki, "Size rantsal dönüşüm yapın diyen mi var? Rantsal dönüşüm yapanın zaten Allah cezasını versin. Ne demek rantsal dönüşüm?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 15:55

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi belli oldu! Sarı-lacivertliler Olympiakos ile eşleşti

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yi eleyerek çeyrek finale çıkmasının ardından kura çekimi yapıldı. Seri başı olmadan yapılan eşleşmelerde temsilcimizin rakibi belli oldu. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek finali geçmesi durumunda Aston Villa - Lille karşılaşmasının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Spor 15-03-24 16:10

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi gerçekleşti! Milan ile Roma çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler...

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kura çekimi gerçekleştirildi. Avrupa Ligi'nde çeyrek finallerin ilk maçları 11 Nisan, rövanş maçları 18 Nisan'da oynanacak. Milan ile Roma eşleşmesi kura çekimine damga vurdu.

Spor 15-03-24 15:10

Konya’da Yeni Motorlu Sanayi Sitesi’nin yapımı hızla sürüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Konya’ya kazandırılacak Yeni Motorlu Sanayi Sitesi hızla yükseliyor.

Yurthaber 15-03-24 14:46

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu! Çeyrek finalde erken final...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmelerinin kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çeyrek finalde adeta final gibi bir karşılaşma oynanacak. Real Madrid - Manchester City ve PSG - Barcelona eşleşmesi dikkat çekti.

Spor 15-03-24 14:14

Fenerbahçe Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi muhtemel rakipleri belli oldu! UEFA Konferans Ligi'nde kura çekimi ne zaman?

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'ı turnuva dışına itmeyi başarırken çeyrek final biletini kaptı. Sarı-Lacivertliler'in bu turdaki rakibi merak edilirken, muhtemel eşleşmeler de belli oldu. İşte temsilcimizin UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri.

Spor 14-03-24 22:49

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, kura müdahale, ÖTV ve KDV'de artış iddiasını yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Gerekirse kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV'de artış olacak" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Finans 14-03-24 20:49

Öğretmen atamaları ile ilgili üzen haber! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Atama takvimi ne zaman açıklanacak? Mülakat yapılacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in bugün gerçekleştirdiği öğretmen odası buluşması ile ilgili atama bekleyen öğretmenlerin tepkisini çekecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Bakan Tekin öğretmen atama takviminin ve sayısının seçimden sonraya kaldığını belirtti. Bakan Tekin’in ayrıca seçimden sonra açıklanacak atama takviminde öğretmen atamalarının da mülakat yapılarak gerçekleştirileceğini söylediği öne sürüldü.

Egitim 14-03-24 16:25

İL İL İFTAR SAATLERİ 2024 | İstanbul'da iftar saat kaçta? Diyanet Ramazan İmsakiye takvimi: Ankara, İzmir ve 81 ilde iftar vakitleri

İftara ne kadar kaldı? Ramazan ayının başlamasıyla beraber oruç tutanlar bu soruyu sormaya başladı. 81 ildeki iftar saatleri ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere iftar saatleri belli oldu. Diyanetin yayımladığı ramazan imsakiyesine göre hangi il iftarını saat kaçta açacak? İşte 81 ilin tamamının iftar saatleri...

Haber 11-03-24 16:21

Son dakika | Sağlık Bakanlığı için 8 bin işçi alımı! İŞKUR başvuruları arasından seçilecek; mülakat yok, kura çekimi canlı yayınlanacak

Sağlık Bakanlığına İŞKUR başvuruları arasından 8 bin işçi alımı yapılacak. Kura çekilişi YouTube üzerinden canlı yayınlanacak, yerleştirme işlemleri ise mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığına personel alımı için son gelişmeleri duyurdu.

Haber 05-03-24 12:07

Murat Kurum TOKİ mağdurlarının protestosunu destek sanıp 'Allah Razı Olsun' deyince sosyal medyada gündem oldu

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum bugün Pendik'te vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada TOKİ mağdurları tarafından protesto edilen Kurum, protestoyu destek zannedip “Allah razı olsun” dedi.

Haber 04-03-24 08:03

Emekli bayram ikramiyesi 3000 TL oldu! SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi bu haberi bekliyordu: İşte zamlı ikramiye ödeme takvimi

Bayram ikramiyesi 2024 yılı için yüzde 50 artış ile 3 bin TL’ye yükseltildi! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi bu yıl toplam 6 bin TL emekli bayram ikramiyesi alacak. Karar Meclis’ten geçerek yasakaşırken şimdi gözler emekli ikramiyesi ödeme tarihi için gelecek açıklamaya çevrildi. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 16 milyon emekli için ikramiye ödemesi takvimi…

Finans 02-03-24 07:40

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

UEFA Konferans Ligi'ndeki Union SG eşleşmesinin ardından Fenerbahçe cephesinden ilk yorum! Şanssızlığımız sürdü

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri gerçekleştirildi. Temsilcimiz Fenerbahçe Belçika ekibi Union SG ile eşleşirken, gerçekleştirilen kura sonrası Fenerbahçe cephesinden ilk yorum geldi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki eşleşmeye dair olarak "Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik" yorumunda bulundu. İşte detaylar...

Spor 23-02-24 15:50

Galatasaray'ı UEFA Konferans Ligi'nden eleyen Sparta Prag'a kura şoku! Sarı-Kırmızılı taraftalar rakibi görünce 'İyi ki elenmişiz' dedi

UEFA Avrupa Ligi'nde Çekya ekibi Sparta Prag'a rövanş mücadelesinde 4-1 yenilerek turnuvaya veda eden temsilcimiz Galatasaray'da elenmenin üzüntüsü yaşanırken, kura çekimi gerçekleşti. Galatasaray'ı eleyen Sparta Prag Liverpool ile eşleşti. İşte UEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmeler.

Spor 23-02-24 14:47

İslahiye'deki afet konutlarına ilk depremzede aile yerleşti

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde afetzedeler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılan kalıcı konutlara ilk aile yerleşti.

Yurthaber 21-02-24 15:17

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 SON DAKİKA | 3 bin TL mi 5 bin TL mi derken ‘maliyet hesabı’ planları bozdu! Emekli ikramiyesi kararı Meclis’te: İşte ödeme takvimi

Son dakika: Emekli bayram ikramiyesi zammı belli oldu. Artışta 3 formül konuşulan emekli ikramiyeleri 2024’te 3000 TL olarak ödenecek. Bayram ikramiyesi düzenlemesi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Düzenlemeden 31 Mart 2024’e kadar emeklilik dilekçesi veren EYT’liler de yararlanacak. Ayrıca dul ve yetim aylığı alana da ödeme yapılacak. Peki kim ne kadar bayram ikramiyesi alacak? 2024 bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Finans 17-02-24 08:15

Bakan Koca'dan '35 bin atama' açıklaması! Detayları paylaşıp tarih verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 35 bin atama ile ilgili açıklamada bulundu. "Takvim bugün itibarıyla başladı" diyen Koca, "15 bini hemşire, 8 bini hizmet personeli olmak üzere toplam 35 bin yeni çalışma arkadaşımız olacak. Branş dağılımını ve nihai takvimi ÖSYM ile birlikte hazırladığımız kılavuz ile ilan edeceğiz. Zannediyorum bir hafta içinde yetiştirebileceğiz. Şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. İşte Bakan Koca'nın o açıklamaları...

Haber 13-02-24 12:12

Şanlıurfa ve Gaziantep'teki deprem konutlarının kura sonuçları sosyal medyada gündem oldu! İki AK Partili isme çıktı: 'Evi kardeşim aldı'

Sosyal medyada bir haber gündem oldu. 6 Şubat depremleri sonrasında Şanlıurfa ve Gaziantep'te TOKİ ve AFAD tarafından yapılan deprem konutları iki AK Partili isime çıktı. Söz konusu haberle ilgili olarak AK Parti'de 24, 25, ve 26. dönem Gaziantep Milletvekilliği yapan Şamil Tayyar ve Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı açıklama yaptı.

Haber 10-02-24 19:30

SON DAKİKA: Kuralar çekildi! A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu... İşte ilk maçın tarihi

SON DAKİKA: UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-2025 sezonu kuraları Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi. Maison de la Mutualite Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilen kura sonucu A Milli Takımımızın rakipleri belli oldu. B Ligi'nde mücadele eden Ay-Yıldızlılar 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek. İşte detaylar...

Spor 08-02-24 20:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefet partilerine tepki: Bütün bu yükü Bay Kemal'in sırtına yükleyip çekildiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Erdoğan butona basarak kura çekimini başlattı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Yolda birbirlerini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak çatısı altında birleştirdiler yine de beceremediler. Bütün bu yükü de Bay Kemal'in sırtına yükleyip çekildiler." ifadelerini kullandı.

Haber 08-02-24 14:45

Son dakika | Erdoğan'dan Burası çekim merkezi olacak mesajı! Deprem bölgesinden seslendi: Durup dinlenmeyeceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Gaziantep'ten mesajlar veren Erdoğan, "Deprem şehirlerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz" dedi. Erdoğan ayrıca deprem bölgesinde hak sahiplerine konutların teslimine de değindi. Erdoğan daha sonra, Gaziantep'te Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne videokonferans yöntemiyle katıldı. 10 bin 90'ı şehirde 608'i kırsalda olmak üzere toplam 10 bin 698 konutun kura çekimi yapıldı.

Haber 04-02-24 14:22

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen rakamları tek tek açıkladı! 'Yıl sonuna kadar teslim edeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin 1. yılına 3 gün kala büyük yıkımın yaşandığı Hatay'a gitti. Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılan Erdoğan açıklamalarda bulunurken konuşmasına başlamadan kura çekimi başlattı. Hatay'da 150 bine yakın hak sahibi belirlendiğini belirten Erdoğan, deprem bölgesi genelindeki kesinleşmiş hak sahibi sayısını 390 bin olarak açıkladı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız" dedi.

Haber 03-02-24 17:00

Deprem konutlarında sona gelindi! İlk anahtar teslimini bugün Erdoğan yapacak…

Türkiye 6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine günler kala bölgede beklenen önemli bir adım daha bugün atılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinin ardından ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine başlanıyor. İlk kura çekim ve anahtar teslim töreni, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hatay'da gerçekleştirilecek.

Haber 03-02-24 07:33

Asrın felaketinde evlerini kaybeden depremzedeler, yeni evlerine kavuşmaya çok yakın

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığlı afetzedeler için yapımına başlanan TOKİ konutlarında çalışmalar hızla devam ederken, yapımı tamamlanan 324 konut hak sahiplerini bekliyor.

Yurthaber 02-02-24 10:01

‘Zoraki Takip’ izleyenleri kahkahaya boğdu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kültür takvimi çerçevesinde AKM’de sahne alan “Zoraki Takip” isimli yetişkin tiyatrosu, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Yurthaber 01-02-24 15:38