Toronto Raptors Haberleri

Maç sonrası kadın muhabirden gözlerini kaçırdı, NBA oyuncusunun o tavırları gündem oldu: Manitam varken benim gözler!

NBA'de Memphis Grizzlies forması giyen 24 yaşındaki basketbolcu Ja Morant'ın Raptors karşılaşmasının ardından verdiği röportajla sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 2024-01-08 17:28:56

Erkin Koray’ın kızı babasının mezar taşını paylaştı! Duygusal notu yürek sızlattı

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayata veda etti. Usta sanatçının kızı Damla, Koray’ın Kanada’daki mezar taşını paylaştı. Damla Koray'ın duygusal notu ise yürekleri sızlattı.

Magazin 2023-12-07 14:10:33

Erkin Koray'ın yayınlamayı unuttuğu ses kaydı ortaya çıktı! Ölümünden 8 ay önce sevenlerini uyarmış

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, 24 Haziran'da Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayata veda etmişti. Koray'ın vefatından 8 ay önce kaydettiği ve yayınlamayı unuttuğu ses kaydı ortaya çıktı. Koray'ın sevenlerini uyardığı konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2023-08-24 15:06:12

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray sitem etti! ''Beni çok üzdü...''

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini kapadı. Sanatçının kızı Damla Koray, başsağlığı mesajı yayınlamayan MESAM'a sitem dolu bir paylaşım yaptı.

Magazin 2023-08-12 16:52:12

Erkin Koray neden öldü, hastalığı neydi? Erkin Koray kimdir, kaç yaşındaydı?

Ünlü şarkıcı Erkin Koray'dan acı haber geldi. Kanada'nın Toronto kentinde hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray hayatını kaybetti. Bu üzücü haberi ünlü şarkıcının kızı duyurdu. Birçok kişi internette "Erkin Koray neden öldü, hastalığı neydi?" sorularına yanıt arıyor. Peki, Erkin Koray kimdir, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 08-08-23 10:38

Son dakika: Anadolu rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Anadolu rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray'dan acı haber geldi. Kanada'nın Toronto kentinde hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Çöpçüler, Fesupanallah, Mesafeler, Şaşkın gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Koray için taziye mesajı paylaştı.

Magazin 08-08-23 10:27

Erkin Koray'ın kızından duygusal mektup! Şu sözlerle veda etti...

Uzun süredir Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray (82) hayatına gözlerini kapadı. Kızı acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Erkin Koray'ın kızı Damla babasına duygusal sözlerle veda etti.

Magazin 08-08-23 10:23

Sanat dünyası yasa boğuldu! Ünlü isimlerden Erkin Koray paylaşımları: Baba! Çok özleyeceğim seni

Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Türk rock müziğinin ünlü ismi Erkin Koray için çok sayıda ünlü isim taziye mesajı paylaştı. Dünya turnelerinde çoğu kez Erkin Koray'ın "Estarabim" şarkısını seslendiren İsrailli heavy metal grubu Orphaned Land de paylaştığı mesajda "Sevgili Erkin baba. Zamanımızın en büyük rock kahramanlarından biri olarak anılacaksın. Bugün özgürce yürüdüğümüz müzik yolunu sen inşa ettin" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-08-23 00:40

Annelik itirafı sosyal medyada gündem yarattı! “Cinsel ilişkiye girmeden sperm kitiyle hamile kaldım”

Kanada’nın Toronto şehrinde yaşayan 34 yaşındaki Sarah Mangat isimli bir kadın anne olmaya karar verdi. Ancak çocuklarına uygun bir baba adayı bulamamaktan dert yanan Mangat çareyi sperm donörüne başvurmakta buldu. 34 yaşındaki bir kadın Facebook’tan tanıştığı bir sperm donörünün evine gönderdiği kit sayesinde hamile kaldı. Mangat’ın annelik serüveni sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 02-05-23 10:01

Dünyanın en yüksek kuleleri arasında... Dehşete düşüren anlar böyle görüntülendi! Gökyüzü aydınlandı

Kanada'nın Toronto kentinde dünyanın en yüksek kuleleri arasında bulunan CN Kulesi'ne yıldırım düştü.

Haber 06-04-23 16:53

Günde iki kaşık tüketenin hayatı değişti! Balın bilinmeyen bir mucizesi daha ortaya çıktı

Bal hakkında yapılan araştırmalar devam ettikçe şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kanada’daki Toronto Üniversitesi’nde gerçekleşen araştırmaya göre; günde iki yemek kaşığı bal, kan şekeri ve kötü kolesterolü düşürüyor. En çok faydayı tek bir bitki kaynağından elde edilen ham bal gösterdi.

Haber 25-11-22 07:03
bal

Kanada’da havalimanında bomba paniği! Tüm uçuşlar durduruldu

Kanada’nın Toronto kentindeki Billy Bishop Havalimanı'nda bomba paniği yaşandı. Havalimanı yakınlarında yapılan bomba ihbarı nedeniyle havalimanındaki yolcular tahliye edildi, uçuşlar askıya alındı. Bölgedeki birçok yol ise güvenlik önlemleri sebebiyle trafiğe kapatıldı. İşte olayın detayları...

Haber 23-10-22 10:20

James Webb Uzay Teleskobu'nun görüntüleri müziğe dönüştü! Güney Halka Bulutsusu'ndan ürküten ses

NASA'nın tarihin en pahalı teleskobu olarak bilinen James Webb Uzay Teleskobu ile fotoğrafları çekilen uzay cisimleri müziğe dönüştü. Toronto Üniversitesi'nde fizik profesörü olan müzisyen Matt Russo'nun emek verdiği çalışmada, sonifikasyon (titreşim) tekniği kullanıldı. Güney Halka Bulutsusu ise ürkütücü bir sese dönüştü.

Haber 02-09-22 11:15

Tribünde seks skandalı! 'Faul' yapınca oyundan atıldılar

Pazartesi gecesi Rogers Center'da Toronto Blue Jays ve Chicago Cub arasında gerçekleşen maç esnasında seks yaptıkları iddia edilen bir çift taraftar, oyundan atıldı. Olaya ilişkin görüntüler sosyal medyada hızla yayılıp viral oldu. Birçok kişi olayı tiye alıp espriler yaparken, kimileri de durumu ayıpladı.

Trend 01-09-22 10:33

TRT Ortak Yapımı Kar ve Ayı dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapacak

TRT Ortak Yapımı "Kar ve Ayı" dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapacak

Yurthaber 05-08-22 14:29

Dua Lipa konserinde havai fişek seyircilerin üzerinde patladı! Yaralılar var

Kanada'nın Toronto kentinde dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın konser verdiği salonda havai fişek patlatılması sonucu 3 kişi yaralandı. Korku dolu anlar ise seyircilerin kamerasına yansıdı.

Magazin 29-07-22 14:11

Yanan aracın sürücüsünü kurtarmak için zamanla yarıştılar

ABD'nin Toronto kentindeki otoyolda bir araç sürücüsü, geçirdiği epilepsi nöbeti nedeniyle kaza yaptı. Araçtan duman yükselirken, sürücü yoldan geçenlerin yoğun çabaları sonucu kurtarıldı.

Haber 08-07-22 16:27

THY uçağında 'duman' paniği! Acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Toronto seferini yapan uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra pilotun kokpitte duman ikazı alması üzerine İstanbul Havalimanı'na geri döndü. Olumsuz bir duruma karşı apronda itfaiye ve ambulans ekipleri de hazır bekletildi.

Haber 27-05-22 17:37

Metroda dehşete düşüren olay! Metro istasyonda bekleyen kadını bir anda raylara itti

Metro istasyonunda yaşana bir olay görenleri dehşete düşürdü. Kanada'nın Toronto kentindeki metro durağında bekleyen bir kadın, başka bir kadın tarafından raylara itildi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Haber 20-04-22 14:43

SON DAKİKA | Kanada'da aşı karşıtları sokağa çıktı! Protestolar büyüyor, Başbakan Trudeau ve ailesi gizli bir yere götürüldü

Son dakika haberi: Kanada'da aşı karşıtlarının başlattığı protestolar giderek büyüyor. Ülkede binlerce kişi sokaklara çıktı. Aşı karşıtı kamyon sürücülerinin de 23 Ocak'ta başlattığı eylemler nedeniyle ülkede trafik adeta durdu. Protestolar ülke geneline yayılırken, Kanada Başbakanı Trudeau ve ailesi güvenlik endişesi nedeniyle başkentteki evlerinden alınarak başka bir yere nakledildi. Eylem nedeniyle Toronto başta olmak üzere bazı şehirlerden Ottawa’ya yüzlerce ilave polis görevlendirildi.

Haber 30-01-22 14:07

Kanadalı doktor uçuş sırasında doğum yaptırdı

Toronto Üniversitesi'nde eğitmen olarak çalışan Doktor Aisha Khatib, Katar’dan Uganda’ya giden yolcu uçağında sağlıklı kız bir bebek doğurttu. 8 aylık doğan bebeğe doktorun ismiyle birlikte Mucize Aisha adı verildi.

Haber 15-01-22 13:32

Pandeminin ardından dünyanın yaşaması en güvenli beş şehri

Covid-19 pandemisiyle beraber dünyanın dört bir yanındaki şehirler, güvenlik kavramının ne olduğunu tekrar gözden geçirdi. Economist dergisinin araştırma birimi Economist Intelligence Unit (EIU) 2021 yılına dair güvenli şehirler endeksini yayınladı. Bu sıralamaya göre Kopenhag, Toronto, Singapur, Sidney ve Tokyo ilk beş sıraya yerleşti.

Haber 01-11-21 04:59

Dünyada ilk! 6 dakikada ulaştırıldı

İnsansız hava aracı kullanımında dünyada bir ilke imza atıldı. Hastaya nakledilecek akciğer, ilk kez bir hastaneden diğerine insansız hava aracı ile taşındı. Toronto kentinde gerçekleşen olayda, bir hastadan alınan akciğer, 6 dakikalık bir uçuş ile hastaneye ulaştırıldı.

Haber 13-10-21 07:53

Pandeminin ardından dünyanın yaşaması en güvenli beş şehri

Covid-19 pandemisiyle beraber dünyanın dört bir yanındaki şehirler, güvenlik kavramının ne olduğunu tekrar gözden geçirdi. Economist dergisinin araştırma birimi Economist Intelligence Unit (EIU) 2021 yılına dair güvenli şehirler endeksini yayınladı. Bu sıralamaya göre Kopenhag, Toronto, Singapur, Sidney ve Tokyo ilk beş sıraya yerleşti.

Haber 11-10-21 17:03

500 milyon yıllık, devasa yüzen kafa fosili bulundu

Kanada Rocky Dağları'ndaki araştırmacılar, yeni keşfedilen ve başı vücudunun neredeyse yarısını kaplayan tuhaf şekilli bir deniz hayvanı olan Titanokorys gainesi'nin fosil parçalarını buldu. Toronto Üniversitesi'nde ekoloji ve evrimsel biyoloji alanında doktora öğrencisi olan ortak yazar Joe Moysiuk yaptığı açıklamada "Kafa vücuda göre o kadar uzun ki, bu hayvanlar neredeyse yüzen kafalar olarak sayılabilir" dedi.

Haber 11-09-21 08:11

Beklenmedik ziyaretçi, Kanada'da metronun kapanmasına neden oldu

Kanada'nın Ontario eyaletine bağlı Toronto şehrindeki bir metro istasyonu, ilginç bir sebep yüzünden kapatıldı. Metro istasyonuna bir kunduz girdi.

Haber 26-03-21 17:31

NBA'de 30. galibiyetine ulaşan Jazz liderliğini sürdürdü

NBA'de Utah Jazz, deplasmanda Toronto Raptors'ı 115-112 mağlup etti.

Spor 20-03-21 12:33

Kanada’da minibüsle 10 kişiyi öldüren saldırgan Alek Minassian suçlu bulundu

Yargıç Anne Molloy, Kanada’nın Toronto kentinde 2018 yılında kiraladığı minibüs ile vatandaşların arasına dalarak, 10 kişiyi öldüren, 16 kişiyi yaralayan Alek Minassian’ın suçlu bulunduğunu kaydetti.

Haber 03-03-21 20:38

NBA'de Furkan Korkmaz'dan Toronto'ya 19 sayı

NBA’de milli basketbolcu Furkan Korkmaz’ın formasını giydiği Philadelphia 76ers, Amalie Arena'da karşılaştığı Toronto Raptors’ı 109-102 mağlup etti. Furkan, 28 dakika parkede kaldı ve 19 sayı, 7 ribaund ve 2 asist ile oynadı.

Spor 24-02-21 10:28

Toronto Fred VanVleet'in yardımıyla kazandı

Amerikan Basketbol Ligi'nde Toronto Raptors, Fred VanVleet'in skorer oyununun yardımıyla deplasmanda Orlando Magic'i 123-108 mağlup etti.

Spor 03-02-21 11:36

Suriyelilerin uyum kültürü masaya yatırıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Suriyeli misafirlerin kendi aralarındaki uyum kültürünün geliştirilmesi için George Mason, Harvard ve Toronto Üniversitelerinden öğretim üyeleri ile sivil toplum örgütlerinin katıldığı konferansa katılım sağladı.Şahinbey Belediyesi Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konferans, Suriyeli kadın örgütlenmelerine eğitim ve bilinçlendirme için kurulmuş TASTAKEL iş birliği içinde yürütüldü.

Yurthaber 14-01-21 15:32

Kanada kabinesine bir Müslüman bakan daha ekledi

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, değişikliğe gittiği kabinesine 3. Müslüman bakanı ekleyerek, Ulaştırma Bakanlığı görevine Toronto Milletvekili Omar Alghabra'yı getirdi.

Haber 13-01-21 10:14

Köylülerin ‘füze’ sandığı projeye Kanada’dan teklif geldi

Kayseri’de, su üstünde gidebilen yüksek hızlı toplu taşıma aracının prototipinin denemesini yapan ve köylüler tarafından ‘Füze gördük’ ihbarı yapılan buluşçu Ali Yiğit’in projesine Kanada’nın Toronto Belediyesi ‘yatırım yapalım, her türlü imkanı sağlayalım” teklifinde bulundu.

Finans 08-10-20 14:05

Yeni araştırma! büyük kalça ömür uzatıyor

Toronto Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma sonucu büyük kalçaları olan kişilerin daha uzun yaşayacağı ortaya kondu. Kalça çevresindeki 10 cm'lik artış ölüm riskini bakın nasıl düşürüyor.

Haber 25-09-20 12:00

NBA'de Boston Celtics, Doğu Konferansı finalinde

NBA play-off turunda Toronto Raptors'ı 92-87 yenen Boston Celtics, seriyi 4-3 kazanarak Doğu Konferansı finaline yükseldi.

Spor 12-09-20 11:25
NBA

Toronto Raptors seriyi son maça taşıdı

Toronto Raptors, iki uzatmaya giden mücadelenin ardından Boston Celtics'i 125-122 yenerek seride durumu 3-3'e getirdi.

Spor 10-09-20 11:47
NBA

Toronto Raptors son saniye basketiyle kazandı

Amerikan Basketbol Ligi play-off yarı finalinde son şampiyon Toronto Raptors, Boston Celtics'i Ogugua Anunoby'nin son saniye basketiyle 104-103 yenerek serideki ilk galibiyetini aldı.

Spor 04-09-20 11:46

NBA'de 3 play-off maçı daha ertelendi

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında oyuncuların devam eden protestoları nedeniyle Denver Nuggets-Utah Jazz, Boston Celtics-Toronto Raptors ve Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks arasındaki maçlar da ertelendi.

Spor 27-08-20 23:13
NBA

Striptiz kulübünde 500'den fazla kişi koronavirüse yakalandı

Kanada'nın Toronto kentinde sağlık görevlilerin uyarılarına rağmen açılan eğlence merkezlerinde korkulan oldu. Açılan mekanlardan olan bir striptiz kulübünde 500'den fazla kişiye koronavirüs bulaştığı tespit edildi.

Haber 17-08-20 10:22

Furkan Korkmaz'ın 21 sayısı Philadelphia 76ers'a yetmedi

Amerikan Basketbol Ligi'nde milli oyuncu Furkan Korkmaz'ın formasını giydiği Philadelphia 76ers, Toronto Raptors'a 125-121 yenildi. Philadelphia'da Furkan, 29 dakika parkede kaldı ve 21 sayı, 5 ribaund ve 4 asistle mücadele etti. Takımda ayrıca Tobias Harris 22 sayı, 6 ribaund ve Raulzinho Neto da 17 sayı, 5 asistle katkıda bulundu.

Spor 13-08-20 11:29
NBA

45'nci kattan sandalye fırlatmıştı, cezası belli oldu

Kanada'nın Toronto kentinde geçen yıl 45'inci kattaki bir dairenin balkonundan işlek bir otoyola sandalye fırlatan Marcella Zoia adlı kişi, başkalarının hayatını tehlikeye atmak suçundan yargılandığı davada 2.000 dolar cezaya çarptırıldı.

Haber 23-07-20 09:04

Silikonları sayesinde ölümden döndü

Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan bir kadın göğüs silikonları sayesinde ölümden döndü.

Haber 22-04-20 09:15

Baran Kalaycı, Toronto’ya şampiyonluk için gidiyor

Osmaniyeli vücut geliştirme şampiyonu Baran Kalaycı, Kanada’nın Toronto kentinde yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.Önce Avrupa’da geçtiğimiz yıl da Amerika’da vücut geliştirmede Türkiye’yi temsil ederek çeşitli dallarda ödüle layık görülen Baran Kalaycı, önümüzdeki ay Kanada’nın Toronto şehrinde yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda boy gösterecek.4 aylık bir hazırlık sürecinden sonra Toronto’daki şampiyonaya katılmak için hazır olduğunu belirten Kalaycı, “Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip Toronto’dan madalya ile dönmeyi hedefliyorum.

Yurthaber 01-03-20 12:50

NBA'de Doğu Konferansı'nın zirvesindeki maçı Bucks kazandı

Amerikan Basketbol Ligi'nde Milwaukee Bucks, Toronto Raptors'ı 108-97 mağlup etti.

Spor 26-02-20 10:21
NBA

Toronto Raptors 137 - 126 Minnesota Timberwolves

NBA'de Minnesota Timberwolves'u 137-126 yenen Toronto Raptors, galibiyet serisini 15 karşılaşmaya çıkardı. Pascal Siakam 34 sayı, 6 ribaunt, 5 asistle maça damga vurdu.

Spor 11-02-20 10:11
NBA

NBA'de Nets'i yenen Toronto Raptors üst üste 14. galibiyetini aldı

Amerikan Basketbol Ligi'nde Brooklyn Nets'i 119-118 yenen Toronto Raptors, galibiyet serisini 14 karşılaşmaya çıkardı.

Spor 09-02-20 13:43
NBA

NBA'de Toronto Raptors, tarihinde ilk kez üst üste 12 maç kazandı

NBA'de Indiana Pacers'ı 119-118 yenen Toronto Raptors, galibiyet serisini 12 karşılaşmaya çıkardı.

Spor 06-02-20 11:51
NBA

Toronto Raptors-Chicago Bulls maç sonucu: 129-102

NBA'de son şampiyon Toronto Raptors, sahasında Chicago Bulls'u 129-102 yenerek üst üste 11. galibiyetini aldı. Terence Davis 31 sayıyla maçın yıldızı oldu.

Spor 03-02-20 10:30
NBA

Odunpazarı’nda bu hafta Vahap Avşar eserlerini üretti

Odunpazarı Belediyesi Cam Sanatları Merkezi tarafından düzenlenen sanatçı buluşmalarının bu haftadaki konuğu Vahap Avşar oldu.Odunpazarı Belediyesi Cam Sanatları Merkezi tarafından düzenlenen sanatçı buluşmalarının bu haftaki konuğu, eserleri New York, Amsterdam, Toronto ve Paris gibi şehirlerde sergilenen Vahap Avşar oldu.

Yurthaber 28-01-20 17:11