Yabani Dizisi Nerede Cekiliyor Haberleri

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'lı Yabani dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi'nin başrollerinde yer aldığı Yabani dizisi her bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Sezona oldukça güçlü başlayan dizide şaşırtan bir çekim hatası yapıldı. O hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 2024-05-01 07:55:14

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 2023-12-26 20:12:16

YABANİ 15. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 19 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 15. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 2023-12-19 20:16:06

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 2023-12-18 20:53:33

YABANİ 14. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi saat kaçta, son bölümde neler oldu? 12 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 14. bölümü 12 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 12-12-23 18:56

YABANİ 13. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? 5 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 13. bölümü 5 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 05-12-23 19:12

Ne Gemiler Yaktım hikayesi ne, gerçek mi, uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-12-23 20:10

Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler dizi hakkında merak edilenleri araştırıyor. Peki, Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 29-11-23 19:55

YABANİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 12. bölümü 28 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 28-11-23 20:30

YABANİ 11. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Fox TV YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 11. bölümü 21 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 21-11-23 21:24

KİRLİ SEPETİ 8. BÖLÜM İZLE! Kirli Sepeti nerede çekiliyor, hangi gün yayınlanıyor? FOX TV yayın akışı

Kirli Sepeti nerede çekiliyor merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 8. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti nerede çekiliyor, hangi gün? İşte Kirli Sepeti 8. bölüm izle ekranı ile FOX TV yayın akışı ve son bölüm özeti

Magazin 19-11-23 19:50

YABANİ 10. BÖLÜM İZLE! Fox TV YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 10. bölümü 14 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 14-11-23 20:14

BİR DERDİM VAR çekim yeri neresi, hangi il ve ilçede çekiliyor? YENİ DİZİ BİR DERDİM VAR nerede çekiliyor?

Yeni dizi Bir Derdim Var'ın nerede çekildiği merak edildi. Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat’ın paylaştığı dizisi Bir Derdim Var bu akşam ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak. Şimdiden büyük yankı uyandıran dizi farkı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Peki, Yeni dizi Bir Derdim Var nerede çekiliyor?

Magazin 09-11-23 19:48

YABANİ 5. BÖLÜM İZLE! FOX TV YABANİ dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 5. bölümü 10 Ekim 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 10-10-23 20:56

Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi yayınlanan bölümlerle izleyicilerden tam not aldı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 8 Ekim Pazar tv yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin hangi gün ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Son bölüm özeti

Magazin 08-10-23 19:43

KADER BAĞLARI 1. BÖLÜM İZLE! Kader Bağları nerede çekiliyor? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları dizisi konusu ve oyuncularının yanı sıra ilk bölümü ile de büyük bir heyecanla beklendi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan Fox TV'nin yeni dizisi bu akşam ilk bölüm tekrarıyla ekrana gelecek. Dizide Ayça Ayşin Turan, Sevda karakterine, Serkan Çayoğlu ise Kerem karakterine hayat veriyor. Peki, Kader Bağları saat kaçta? Kader Bağları nerede çekiliyor? Fox TV yayın akışı

Magazin 06-10-23 20:10

Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o fenomen dizinin yıldızıymış

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yabani izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bir dönemin fenomen dizisi Mucize Doktor'un yıldızı çıktı.

Magazin 06-10-23 08:55

Reyting listesini alt üst etmişti! Yabani dizisine Ömer'den bomba transfer

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting listesini alt üst etti. Salı akşamlarına damga vuran dizinin kadrosuna Ömer'den bomba bir isim dahil oldu.

Magazin 04-10-23 15:13

Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisi konusunun gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 30-09-23 19:48

Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Kirli Sepeti uyarlamamı sorusu dizinin Fox TV yayın akışı listesinde yer alasıyla birlikte hız kazandı. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimleri kadrosunda bulunduran Kirli Sepeti'nin uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi olduğu ile çekim yerleri merak edildi. Fox'un yeni dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekran macerasına başlayacak. Peki, Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Magazin 24-09-23 19:16

YABANİ 2. BÖLÜM izle! FOX TV Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte 2. bölüm konusu...

Magazin 19-09-23 19:48

Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Yabani dizisi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor. Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliğini ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 14-09-23 17:20

Safir nerede çekiliyor, hangi ilde? Safir dizisi ne zaman, bu akşam var mı? İşte çekim yeri ve ATV yayın akışı

Safir 2. bölüm ekranı dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor. ATV'de yayınlanan ve geçtiğimiz ekran yolculuğuna başlayan dizi oldukça beğenildi. Kadrosunda İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu ve Can Bartu Aslan gibi isimlerin olduğu Safir dizisinin nere çekildiği merak edildi. Peki, Safir nerede çekiliyor, hangi ilde? Safir dizisi ne zaman, bu akşam var mı? İşte çekim yeri ve ATV yayın akışı

Magazin 13-09-23 16:50
ele

Yabani dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Yabani dizisi konusu ve oyuncuları

Yabani dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Yabani her hafta salı akşamları izleyici karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler bulunuyor. Fox TV'de yayınlanacak olan Yabani de başrolleri Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert paylaşıyor. Peki, Yabani dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Halit Özgür Sarı'nın oynadığı diziler

Halit Özgür Sarı, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Yaman karakterine hayat verecek. Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Halit Özgür Sarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı hakkında merak edilenler...

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Simay Barlas'ın hayatı ve biyografisi

Simay Barlas, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Rüya karakterine hayat verecek. Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas hakkında merak edilenler...

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani dizisi nerede çekiliyor? Fox TV'nin yeni dizisi Yabani hangi ilde çekiliyor? Bu akşam başlıyor!

Yabani dizisi konusu ve oyuncularının yanı sıra nerede çekildiği de merak edildi. Fox TV'nin yeni dizisi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek. Peki, Yabani dizisi nerede çekiliyor? Fox TV'nin yeni dizisi Yabani hangi ilde çekiliyor? İşte FOX TV yayın akışı...

Magazin 12-09-23 21:17

Yabani'nin Serhan'ı Yurdaer Okur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yurdaer Okur'un dizileri

Yurdaer Okur, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Serhan karakterine hayat verecek. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Yurdaer Okur kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Serhan'ı Yurdaer Okur'un rol aldığı yapımlar...

Magazin 12-09-23 21:17

YABANİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: Yabani dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte isimleri

Yabani dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi her hafta salı akşamları yayınlanacak. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun oturuyor, senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme alıyor. Peki, Yabani dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Magazin 12-09-23 21:17

YABANİ DİZİSİ UYARLAMA MI GERÇEK Mİ? Fox'un yeni dizisi Yabani'nin hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yabani dizisi uyarlama mı gerçek mi merak ediliyor. Her hafta salı akşamları ekrana gelecek olan dizinin hikayesi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yaman ve Cesur'un hikayesinin anlatıldığı yeni dizi, yakından takip ediliyor. Peki, Yabani uyarlama mı, gerçek mi? Fox'un yeni dizisi Yabani'nin hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Magazin 12-09-23 21:17

YABANİ 1. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV Yabani dizisi ilk ve yeni bölümde neler olacak? İşte konusu ve oyuncuları

Yabani dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Peki, Yabani ilk bölümde neler olacak? Yabani konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 12-09-23 21:08

Dilek Taşı dizisi hangi ilde/ilçede çekildi? Dilek Taşı nerede çekiliyor?

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Dilek Taşı dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak. Büyük bir heyecanla beklenen dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. 1980’li yıllarda geçen bir dram hikayesini konu alan Dilek Taşı'nın nerede çekildiği ise merak edildi. Peki, Dilek Taşı nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi hangi ilde/ilçede çekildi? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 08-09-23 00:20

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Nazlı Senem Ünal bakın kimmiş! Meğer Çok Güzel Hareketler'de....

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Özgü Kaya ve Berken Güven'in yer aldığı dizi üçüncü sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizide Mine karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekti. Güzel oyuncuyu bakın aslında ilk nerede izlemişiz.

Magazin 07-09-23 17:22

DÖNENCE 6. BÖLÜM İZLE! Dönence dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Dizi nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Dönence 7. bölüm fragmanı günün en çok merak edilen konuları arasında yerini aldı. Gece ve Miro'nun hikayesinin anlatıldığı dizinin oyuncuları ve konusu da merak edilen diğer konular oldu. Kadrosunda Emre Kınay, Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu gibi isimleri bulunduran dizi, bu akşam ekranlarda olacak. Peki, Dönence dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Dizi nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Magazin 19-08-23 18:35

Magarsus dizisi ne zaman yayınlanacak? Magarsus dizisi hangi kanalda yayınlanacak, nerede çekildi?

Magarsus dizisinin ne zaman yayınlanacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İlk fragmanı Mart ayında yayınlanan dizi izleyici ile buluşuyor. Ercan Kesal, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar gibi oyuncuların rol aldığı dizi için geri sayım sürüyor. Peki, Magarsus dizisi ne zaman yayınlanacak? Magarsus dizisi hangi kanalda yayınlanacak, nerede çekildi?

Magazin 09-08-23 11:22

'Atatürk' dizisi nerede yayınlanacak? Karar tepki çekmişti... Şirketten açıklama geldi

Disney Plus platformu daha önce yayınlayacağını duyurduğu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etmişti. Söz konusu iptal kararı Türkiye'de gündem olmuş ve birçok kişi tarafından tepki çekmişti. 29 Ekim'de yayınlanması planlanan dizinin film olarak televizyon ve sinemalarda gösterileceği duyuruldu. Söz konusu açıklama, The Walt Disney Company'den geldi. İşte haberin detayları...

Haber 02-08-23 18:31

Atatürk dizisi bakın nerede yayınlanacak! Tarih belli oldu, kanal değişti!

Başrolünü Çukur dizisindeki performansıyla hafızalara kazının Aras Bulut İynemli’nin üstlendiği Atatürk dizisinin yayın kanalı değişti. Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizinin tüm Türkiye'nin ücretsiz izleyebilmesi için Fox'a ekrana geleceği duyuruldu.

Magazin 01-08-23 16:09

Yaz Şarkısı nerede çekildi? Yaz Şarkısı konusu nedir, oyuncuları kimler? Fox TV yayın akışı

Yaz Şarkısı nerede çekildi izleyiciler tarafından merak edildi. Fox TV'nin yeni yazlık dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Pazar günleri yayınlanacak olan dizi, bu akşam ilk bölümüyle Fox TV yayın akışı listesinde yer aldı. Peki, Yaz Şarkısı nerede çekildi? Fox TV'nin yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte 15 Temmuz Fox TV yayın akışı...

Magazin 16-07-23 19:17

Yaz Şarkısı nerede çekildi? Fox TV'nin yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın konusu nedir, oyuncuları kimler? 15 Temmuz yayın akışı

Yaz Şarkısı nerede çekildi izleyiciler tarafından merak edildi. Fox TV'nin yeni yazlık dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Pazar günleri yayınlanacak olan dizi, bu akşam ilk bölümüyle Fox TV yayın akışı listesinde yer aldı. Peki, Yaz Şarkısı nerede çekildi? Fox TV'nin yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte 15 Temmuz Fox TV yayın akışı...

Magazin 15-07-23 19:22

Dönence oyuncuları kimler, konusu ne? Dönence dizisi nerede çekiliyor? 14 Temmuz Kanal D yayın akışı

Dönence dizisi 2. bölüm ile en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Kanal D'nin yeni yaz dizisi, geçen hafta yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden büyük beğeni topladı. Kullanıcılar dizinin konusu, oyuncuları ve çekim yerlerini merak ediyorlar. Peki, Dönence oyuncuları kimler, konusu ne? Dönence dizisi nerede çekiliyor? 14 Temmuz Kanal D yayın akışı

Magazin 14-07-23 18:50

Bihter filmi bakın nerede yayınlanacak! Yeni Aşk-ı Memnu'nun yayın tarihi belli oldu

Bir dönemin efsane dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi film oluyor. Oyuncuları arasında Boran Kuzum, Farah Zeynep Abdullah, Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Bihter filminin nerede yayınlanacağı ve yayın tarihi belli oldu.

Magazin 14-07-23 13:41

Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Hayatımın Neşesi TRT 1'de yayınlanıyor. Sezonun yeni dizilerinden biri olan Hayatımın Neşesi'nin senaristliğini Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Şahin Altuğ üstleniyor. Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'i başrolde buluşturan Hayatımın Neşesi'nin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar merak edildi. Peki, Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Magazin 07-07-23 19:35

Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Ya Çok Seversen dizisi için geri sayım başladı. Yaz dizilerinden biri olan Ya çok Seversen'in senaristliğini Kürbra Sülün, yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Krem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı başrolde buluşturan Ya Çok Seversen'in konusu ve oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar dizinin başlamasına az bir zaman kala merak edildi. Peki, Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Magazin 06-07-23 19:31

Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi? Bu akşam görücüye çıkıyor!

Dönence dizisi Kanal D izleyicisi ile buluşuyor. Ege sahillerinin eşsiz manzarasında geçen dizi Asperger sendromlu bir kardeşe sahip olan Gece’nin hikayesini işliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Doğa Karakaş, Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ ve Emre Kınay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi?

Magazin 04-07-23 19:43

Yeşil Vadi'nin Kızı ne zaman, saat kaçta? Show TV'nin yeni dizisi Yeşil Vadi'nin Kızı nerede çekildi? Anne With An E'den uyarlandı

Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin ilk bölüm tarihi ve saati 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü internette araştırılıyor. Show TV'de yayınlanacak dizinin yönetmenliğini Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Özge Aras ve Serhat Yiğit kaleme aldı. Peki, Yeşil Vadi'nin Kızı ilk bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin tarihi ve yayın saati...

Magazin 03-07-23 10:18

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Benim Güzel Ailem nerede çekiliyor? TRT1 yayın akışı

TRT 1'in yeni sezon dizilerinden biri olan ve dijital medya platformu Tabii'de de yayınlanan Benim Güzel Ailem, geçtiğimiz gün ilk bölümüyle televizyon ekranlarına geldi. Bu akşam tekrar bölümünün TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla dizinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi. Peki, Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Benim Güzel Ailem nerede çekiliyor? TRT1 yayın akışı...

Magazin 23-06-23 20:38

Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi bu akşam TRT1'de ekran hayatına başlayacak. Saat 20.00'de başlayacak dizinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi. Eylül Tumbar ile Enes Koçak'ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi, bir gençlik hikayesini konu alıyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları...

Magazin 22-06-23 18:35

Vermem Seni Ellere dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Vermem Seni Ellere'nin çekildiği Taşkıran nerede? ATV yayın akışı

Vermem Seni Ellere dizisi oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından merak edildi. ATV ekranlarında pazar günleri izleyiciyle buluşacak olan Vermem Seni Ellere, bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Dizi, Zeliş ve Mehmet'in hikayesini konu alıyor. Peki, Vermem Seni Ellere dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Vermem Seni Ellere'nin çekildiği Taşkıran nerede? ATV yayın akışı

Magazin 18-06-23 20:36

Maviye Sürgün dizisi nerede çekildi? Maviye Sürgün dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Bu akşam yeniden ekranda!

Show TV'nin yeni dizisi Maviye Sürgü, dün akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Kullanıcılar dizinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiğini araştırıyor. Sosyal medyada oldukça konuşulan dizinin başrollerinde Damla Sönmez, Serkan Altunorak ve Caner Cindoruk bulunuyor. Peki, Maviye Sürgün dizisi nerede çekildi? Maviye Sürgün dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Bu akşam yeniden ekranda!

Magazin 13-06-23 20:05