Derya Bedavaci Nin Hayati Haberleri

Tartışma kanlı bitti! Önce eşini, sonra kendini vurdu

Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahattin C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 2024-04-17 15:59:12

Servis şoförü yüzünden okuldan mahrum kaldı! Down sendromlu Nisa'nın annesinden Bakan Tekin'e çağrı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 12 yaşındaki down sendromlu Nisa P., servis şoförü nedeniyle okula gidemiyor. Ödemesini devletin yaptığı servis şoförünün "Fabrikadaki işçilerin çıkış saatine yetişemiyorum" gerekçesi yüzünden kızının okula gidememesine isyan eden anne Derya P.'nin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e çağrısı var.

Egitim 2024-03-15 16:05:49

Yer: İzmir! Ortalık bir anda karıştı: Çiçekçiler de dahil oldu, yaralılar var

İzmir'de trafikte yol verme meselesinden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bölgedeki çiçekçilerin de karıştığı olayda 2 kişi tabancayla vurularak yaralanırken 3 kişi de gözaltına alındı. Ambulansla çevre hastanelere kaldırılan yaralılardan E.S.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi.

Haber 2024-03-06 19:12:34

Kıskanç koca dehşeti! Tüfekle iş yerini bastı, kabusu yaşattı

Adana'da Oktay D. (35), eski eşi Nurseli K.'yi (29), çalıştığı iş yerini basıp, pompalı tüfekle dizinden vurdu. Ağır yaralanan Nurseli K. hastanede tedaviye alınırken, yakalanıp gözaltına alınan Oktay D. (35), tutuklandı. Ameliyat edilen Nurseli K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve bacağının kesilme ihtimali olduğu belirtildi.

Haber 2024-02-27 11:15:12

Biri 14 diğeri 17 yaşında! Birbirlerini bıçakladılar...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde M.E.G. (17) ile B.V. (14) isimli çocuklar, bıçaklı kavgada birbirlerini yaraladı. Sırtından bıçaklanan M.E.G.’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Haber 04-02-24 07:15

Sokak ortasında dehşet! Kız meselesi kanlı bitti: Başına bıçak sapladı

Kağıthane’de yolda yürüyen iki arkadaş arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Fatih E. (19), Azat K.'nin (18) başına bıçak sapladı. Kavga anları kameralara yansırken, kaçarken esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edilen Fatih E. tutuklandı. Başında bıçakla hastaneye kaldırılan Azat K. ise hayati tehlikeyi atlattı. İşte detaylar...

Haber 22-01-24 10:50

Fatih Camii'nde imam Galip Usta'ya bıçaklı saldırı! Slogan atıp boğazından yaralamış... Görüntüler ortaya çıktı

Fatih Camii'nde yaşanan bıçaklı saldırıyla ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Cami içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 09-01-24 09:50

İzmir'de polis memuru dehşet saçtı! Sokak ortasında kurşun yağdırdı, Elvin Özütaştan hayatını kaybetti

İzmir Konak'ta polis memuru dehşet saçtı. Polis memuru sokak ortasında karşılaştığı eski kız arkadaşı ve onun sevgilisiyle tartışmaya başladı. Gerginliğin artmasıyla beylik tabancasını çıkaran polis memuru, kurşun yağdırdı. Elvin Özütaştan hastanede hayatını kaybederken, eski milli yüzücü olan F.K.B.'nin ise hayati tehlikesi bulunuyor.

Haber 03-10-23 06:38

'Dur' ihtarına uymadı! Tutukluluk kararı olan kişi vurularak yakalandı

Büyükçekmece'de hakkında tutuklanma kararı verilen kişi, adliyeden kaçmaya çalışırken polis tarafından bacağından vurularak yakalandı. Hastaneye kaldırılan Ö.D.'nin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Haber 15-07-23 22:54

Yer: Esenyurt! Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı ardından intihar etti

İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Kazım Ç., boşanma aşamasındaki eşinin evine giderek silah ateş etti. Kurşunların hedefi olan Goncagül Ç. hastaneye kaldırılırken Kazım Ç., kafasına dayadığı silahla intihar etti. Goncagül Ç.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Haber 25-05-23 14:12

Sabah ekmek dağıtılmayınca... Sitede korkunç gerçek böyle ortaya çıktı! Gözyaşlarına boğuldular

Diyarbakır’da bir sitede apartman görevlisi olan M.D. (33), eşi Basra Denizli’yi (38) uyurken tabancayla vurarak öldürüp, intihara kalkıştı. Ağır yaralanan M.D., hastanede tedaviye alındı. Sitede yaşanan korkunç olay, sabah ekmek dağıtımı yapılmayınca bina sakinlerinin yöneticiyi bilgilendirmesiyle beraber ortaya çıktı. Basra Denizli'nin cenazesi evden çıkarılırken yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu öğrenilirken M.D.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

Haber 24-05-23 14:08

Kalbinden bıçaklanmış halde bulundu! Genç garsonun durumu kritik

İzmir'in Konak ilçesinde, bir işletmede garsonluk yapan E.Y.(22), kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğrayıp göğsünden bıçaklandı. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan genç E.Y.'nin hayati tehlikesi devam ederken, polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 09-04-23 09:12

Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını gönderen kişiye kurşun yağdırdı! Dehşet anları kamerada

İstanbul Fatih'te dehşete düşüren bir olay yaşandı. Özgür D., eski eşi Selma A.'nın uygunsuz fotoğraflarını yolladığı gerekçesiyle Emrah Y.'ye kurşun yağdırdı. Polis ekiplerince yakalanan Özgür D., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Olayda ağır yaralanan Emrah Y.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Silahlı saldırı anları da bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 10-03-23 13:22

Çaycı, tartıştığı müşterisinin 14 yaşındaki torunu tarafından vuruldu! Ölebilirdim, Bu iş bu kadar kolay olmamalı

Bursa'da İsmail Güder (51), işlettiği çay ocağında yüksek sesle çay isteme meselesinden çıkan tartışmada kavga ettiği K.D.'nin 14 yaşındaki torunu M.E.K. tarafından tabancayla vuruldu. Doktorların müdahalesi sonrası hayati tehlikeyi atlatan çaycı İsmail Güder, olay günü yaşananları anlattı. Güder, "Ölebilirdim. Bu işin bu kadar kolay olmaması lazım. Türk adaletinin gerekeni yapacağından şüphem yok" şeklinde konuştu.

Haber 28-11-22 11:21

Son dakika | Gaziantep'te küçük çocuğa yapılan işkence yürekleri parçalamıştı! Flaş gelişmeyi Bakan Yanık duyurdu: 3 kardeş koruma altında

Son dakika haberi: Gaziantep'te 5 yaşındaki kız çocuğuna annesinin uyguladığı işkencenin detayları kan dondururken olayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Zihinsel engelli anne F.Y.'nin tutuklanmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ailenin 3 çocuğuyla ilgili gelişmeyi duyurdu.

Haber 28-11-22 08:56

Beyoğlu'nda uyuşturucu bağımlısı kişi, astsubay kuzenini ağır yaraladı, babasını öldürdü! Özel harekat operasyon düzenledi

İstanbul Beyoğlu'nda cinnet geçiren bir uyuşturucu bağımlısı dehşet saçtı. Şahıs önce, tedavi olması için kendisini ikna etmeye gelen astsubay kuzenini defalarca bıçaklayarak yaraladı. Kuzeninin belindeki silahı alan şüpheli A.Ç. babasını ateş ederek öldürdü. Yaşanan korkunç olayın ardından eve gelen polislere de direnen şahıs, özel harekat ekiplerini operasyonuyla yakalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan astsubay M. Ç.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Haber 04-11-22 02:10

Telefondaki 'kurtarın' çığlığına koştu! Ablasını bıçakla rehin alan yeğenini vurdu

26 Ekim'de Adana'da meydana gelen olayda 23 yaşındaki genç para vermediği gerekçesiyle annesini dövüp, rehin aldı. Telefonda, üvey ablasının ''O.Y. beni öldürecek. Kurtarın beni” çığlıklarını duyup adrese giden A.G. bıçakla üzerine doğru gelen yeğenini göğsünden vurup ağır yaraladı. Hastanedeki tedavisi devam eden yeğeni O.Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirilirken, A.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 28-10-22 10:45

Platonik aşık dehşet saçtı! Önce hemşireyi, sonra kendini vurdu

Karaman'da dehşete düşüren bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Hüseyin B. (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu, ardından da aynı silahla intihara kalkıştı. Hüseyin B.'nin, Emine A.'ya platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. İşte olayın detayları...

Haber 24-10-22 13:02

Hayvansever kadını tekme tokat dövdüler! 'Omurilik zedelenmesi var, kadını üzerimden zor aldılar'

Adana'da havlama sesinden rahatsız olan komşusu O.Y.'nin saldırısına uğrayan Derya Tunçgöğüs, "Omurilik zedelenmesi oluştu. Bunu yapan kişi başka zaman köpeklerime de zarar verebilir. Bu saldırının altında hayvan düşmanlığı var. Kadını üzerimden zor aldılar. Bir kadının bir kadına saldırması, normal bir durum olamaz. Darp raporu aldım, şikayetçi oldum'' dedi. O.Y. de, "Köpek yüzünden tartıştık. Ben de kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Haber 21-10-22 13:16

Kızının söylediği söz üzerine öfkeden deliye döndü! 22 genç kız hastanelik oldu

Kocaeli'de meydana gelen olada babasına ''Neden diğer babalar gibi çalışmıyorsun?'' diyen genç kız babası tarafından dövülerek hastanelik edildi. Başına 10’dan fazla dikiş atılan Rujbin T.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, öfkeli baba gözaltına alındı.

Haber 12-10-22 18:01

Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan Yanık'tan müjdeli haber... İşte Aile Destek Programı ödeme tarihi

Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık detayları aktardı. Bilindiği üzere 2022'nin ilk 8 ayında toplam 41 milyar 418 milyon TL ödeme ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına aktarıldı. Peki, Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? İşte Aile destek ödemeleri tarihi...

Finans 04-10-22 10:22

İstanbul'da kan donduran olay! Önce kız arkadaşını vurdu, sonra intihara teşebbüs etti...

Korkunç olay İstanbul Bahçelievler’de yaşandı. 28 yaşındaki Selim Tekin, kız arkadaşı olduğu iddia edilen 16 yaşındaki Beyza D.’nin başına ateş ettikten sonra aynı silahla intihar teşebbüsünde bulundu. Hastanede tedavileri devam eden Beyza D. ve Selim Tekin’in durumların ciddi olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 06-08-22 23:27

Yer: İzmir! Kızını başka bir adamla yakalayan baba dehşet saçtı

İzmir'de kızının bir kişiyle ilişki yaşadığı iddiası üzerine kızının evini basan baba dehşet saçtı. Pompalı tüfekle ateş açan adam, torunu M.Ç. ile M.K.'yı yaraladı. Yaralılardan 12 yaşındaki M.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan H.K.'nın olay esnasında torununun evde olduğunu görmediğini söylediği öğrenildi.

Haber 20-07-22 14:38

Korkunç kaza! Otomobilin kapısı açılınca devrildi, kamyonetin altında kaldı

Eskişehir’de korkunç bir kaza meydana geldi. Elektrikli bisiklet, park halindeki otomobilin açılan kapısına çarpınca devrildi. Elektrikli bisikletin sürücüsü Süleyman B., karşı yönden gelen kamyonetin altında kaldı. Feci kaza sonrası hastaneye kaldırılan Süleyman B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber 19-07-22 22:38

Antalya'da korkunç olay! Patronunu önce bıçakladı, sonra yakmaya çalıştı

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen korkunç olayda bir kum ocağında çıkan tartışmada işçi, patronunu bıçakladıktan sonra yaktı. Hastaneye kaldırılan patron Tufan T.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay sonrasında işçi Soner Ş. gözaltına alındı. Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Haber 09-06-22 16:37

İzmir'deki kadın cinayetinde korkunç detay! En küçük çocuğun yanında vahşice katletmiş

İzmir'de bıçakla eşini öldürüp kayınvalidesini ağır yaralayan şüpheli, Buca ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Olayın yaşandığı an, çiftin 5 yaşındaki en küçük çocuklarının evde olduğu öğrenildi. İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Cansu Aydoğdu'nun cenazesi yakınları tarafından teslim alınırken, hastanede tedavisi süren Nedime G.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Şüpheli M.A.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haber 21-05-22 15:47

Meryem'i kucağındaki bebeğiyle bıçaklamıştı! Nedeni kıskançlıkmış

İzmir'de dün gece saatlerinde kucağındaki bebekle bıçaklanan Meryem Çıtırkı'nın kıskançlık kurbanı olduğu ortaya çıktı. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren Ezo E.’nin, sevgilisi Süleyman Y.'yi Meryem'den kıskandığı için böyle bir şey yaptığı belirtilirken, Ezo E. her yerde aranıyor. Olay sırasında kanlar içinde kalan Çıtırkı'nın ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Haber 06-05-22 15:52

Tiner atölyesinde korkunç olay! Vücudunun yüzde 40'ı yandı

Korkunç olay Diyarbakır'da yaşandı. 13 yaşındaki M.B., çalıştığı atölyede tiner kutusunun patlaması sonucu ağır yaralandı. Vücudunun yüzde 40'ında yanıklar oluşan M.B.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Haber 03-04-22 13:51

Her satırı korkunç! Eşine kızıp 1 yaşındaki bebeğine şırınga ile çamaşır suyu içirdi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde duyanların tüylerini diken diken eden bir vahşet meydana geldi. Kusma şikayetiyle hastaneye kaldırılan 1 yaşındaki L.Y.'ye, annesi N.E.'nin (21) şırınga ile çamaşır suyu içirdiği ortaya çıktı. Kız bebeğin hayati tehlikesi sürerken, gözaltına alınan anne tartıştığı eşine kızdığı için çocuğuna çamaşır suyu içirdiğini söyledi. İşte korkunç olayın detayları!

Haber 18-03-22 16:18

Esenyurt'ta müteahhit dehşeti! Tapusunu vermediği kişiyi önce dövdürttü, sonra vurdurttu

Esenyurt'ta, satın aldığı dairenin tapu akıbetini sormaya geldiği müteahhidin adamları tarafından dövüldükten sonra silahlı saldırıya uğradığı iddia edilen Cahit S. yaralandı. Hastaneye kaldırılan Cahit S.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Haber 17-03-22 21:58

Sultan'ın yüzüne lavabo açıcı atarak yaktı! Soner Bolat'ın ev hapsi kaldırıldı...

Ankara'da eski kız arkadaşı 27 yaşındaki Sultan S.'nin yüzüne kimyasal madde atarak yaralayan ve 26,5 yıl hapis istemiyle dava açılan Soner Bolat'ın ev hapsi, mahkeme tarafından kaldırıldı. Yüzünde yanık izleri oluşan Sultan S., karara tepki göstererek, "Onun ev hapsi bitti, benimki başladı. Benim hala hayati tehlikem devam ediyor. Belki bu beni son görüşünüz, son konuşmam. Yarın belki çok geç olabilir'' dedi.

Haber 10-03-22 11:30

Son Dakika: Eşiyle patronunun ilişkisini öğrenen kocadan akılalmaz tuzak! Aracına bomba yerleştirdi

Son dakika haberi: Denizli’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Apart işletmecisi Mehmet A.’nın yanında çalışan 38 yaşındaki Derya D.’nin boşanma aşamasındaki kocası Hasan D., eşinin patronuyla ilişki yaşadığını öğrendi. Öfkeli koca internetten öğrenerek yaptığı el yapımı bombayı karsının ilişki yaşadığı patronunun arabasına yerleştirdi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Hasan D., “Canıma kastettiler de ondan yaptım. Çocuklarım canına kastettiler” dedi. Son dakika haberinin detayları!

Haber 07-01-22 09:35

Rahim nakledilen Havva Erdem'e ilk tüp bebek denemeleri 2022'de yapılacak

Nakli gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan: - "Rahim nakli ameliyatı yaptığımız Havva Erdem'in durumu iyi. Yakından takip ediyoruz. İnşallah 2022'nin ilk aylarında tüp bebek denemelerine başlayacağız. Umarım o da Derya Sert gibi bebeğini yakın zamanda kucağına alacak" - "Mevzuatının hazırlanmasıyla 2022 yılının ilk yarısında canlıdan canlıya rahim nakli ameliyatlarına başlayacağımızı düşünüyorum"

Yurthaber 19-12-21 11:21

Gaziantep'te sahte içkiden zehirlenen gencin görüntüleri isyan ettirdi: Yazıklar olsun

Gaziantep'te son 4 günde sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılan 10 kişiden biri olan Y.Y.'nin fenalaşması sonrası kaldırıldığı hastanedeki görüntüleri ortaya çıktı. Hastane yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Y.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, adamı görüntüleyen yakını, ''Yazık, anası, babası olmayan bir çocuğa bu zulmü yapıyorsanız size yazıklar olsun'' dedi.

Haber 16-12-21 15:07

Eski sevgilisinin yanında gördüğü kişiyi sırtından vurup öldürdü

Samsun’da Serkan Erdoğan (39), eski sevgilisi N.B.’nin yanında gördüğü Hayati Çelik’i (42), içinde bulunduğu araçta tabancayla sırtından vurarak öldürdü. 35 suç kaydı bulunan Erdoğan, yakalanıp gözaltına alındı.

Haber 01-11-21 15:02

Tutuklandığını duyan sanık mahkeme salonunun penceresinden atladı

Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandığı Mersin'deki duruşmada hakkında tutuklama kararı verilen sanık, Ankara Adliyesi'nin ikinci katındaki salonunun penceresinden atladı. Hastaneye kaldırılan Serdar P.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber 22-09-21 16:28

Sevdiği kızla kaçmak isterken öldüresiye dövüldü! Ölüm kalım savaşı veriyor

Mersin'in Tarsus ilçesinde sevdiği kızı kaçırmak isterken yakalanan genç, hem kendi hem de kızın yakınları tarafından öldüresiye dövüldü. Hastanede ölüm kalım mücadelesi veren genci döven 3 zanlı tutuklandı. Yoğun bakımdaki İ.K.’nin hayati tehlikesi devam ediyor.

Haber 14-09-21 14:47

1 yaşındaki bebeği bile vurdular! İzmir'de pompalı dehşeti: 5'i çocuk 12 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde, bir kadının sözlü tacize uğraması nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile bireyleri arasında çıkan kavgada, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 1'i bebek, 5'i çocuk 12 kişi yaralandı. Vücuduna 7 saçmanın isabet ettiği 1 yaşındaki Ferdi Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen olayla ilgili silahları ateşlediği saptanan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 07-09-21 21:53

Kahreden haber! Aysel öğretmen, 'Korkuyorum' paylaşımından 7 ay sonra öldürüldü

Yozgat'ta uzman çavuş Hacı Y. (30), yakın zamanda nikahlandığı ve 6 gün sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğretmen Aysel Y.'yi (29) tabancayla ateş ederek öldürüp, aynı silahla intihara kalkıştı. Aysel Y.'nin, 7 ay önce sosyal medyadan öldürülen kadınların isimlerinin bulunduğu dijital anıtı "Ben de bir gün burada adımın yazmasından korkuyorum" mesajıyla paylaştığı ortaya çıktı. Hacı Y.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Haber 18-07-21 13:17

Eşinin ölümle tehdit ettiği kadın: Öldükten sonra paylaşım yapmanın anlamı yok

Sakarya'da, boşanma aşamasında olduğu eşi Recep Y. (34) tarafından ölümle tehdit edilen ve evinin kapısı tekmelenen, 3 çocuk annesi Derya Y. (31), bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek, sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde Derya Y.'nin, "Kapıyı açmayacağım. Çocuklar korkuyor. Açarsam beni döveceksin biliyorum" dediği duyuldu. Derya Y., "Ben yaşıyorum ve bugün bana sahip çıkılırsa yaşamaya devam edebilirim. Ben öldükten sonra sosyal medyada paylaşım yapmanın hiçbir anlamı yok" dedi.

Haber 30-06-21 17:09

Emine Erdoğan, Koruyucu Aile Günü tanıtım programında konuştu:

"(Antalya Elmalı'da iki kardeşin istismarı) Her bir çocuk istismarı kalbimizde onulmaz yaralar açıyor. Çocuklara yönelen kirli ellere asla toleransımız yoktur" - "İnanıyorum ki bu suçları işleyenler en ağır şekilde cezalandırılacaklardır. Devletimiz her zaman tüm imkanlarıyla çocuklarının yanındadır" - "2002'de koruyucu aile sayımız 515'ti. Bugün geldiğimiz noktada 6 bin 687 koruyucu ailemizin kanatları altında, tam 8 bin 141 yavrumuz yaşıyor" - "Çocuklukta aldığımız yaralar, ruhumuzun derinlerinde fay hatlarına dönüşür. O nedenle her çocuğa, yaraları sarılmış bir çocukluk vermek boynumuzun borcudur" - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: - "30 Haziran, bu alanda bugüne kadar yapılan çalışmaların üzerine bir gün tayin edilerek toplumsal farkındalığı biraz daha artırarak, biraz daha kamuoyunun önüne çıkararak, koruyucu aile çalışmasının ne kadar önemli, hayati ve insana dair olduğunu anlatabilmek için ilan edilmiş bir gün"

Yurthaber 30-06-21 16:36

Bursa'da kadına bıçaklı saldırıyı muhabirler önledi! Taciz etmeye çalıştı, tehdit savurdu: Bugün değil ama bir gün öldüreceğim

Bursa'da, bir süre birlikte yaşadığı Tolgahan T. (25) tarafından bıçak zoruyla taksiye bindirilip, kaçırılmaya çalışılan S.K.'yi (26), olay yerinden geçen gazeteciler tarafından kurtarıldı. Tolgahan T.'nin belinden bıçağı alıp kendisini sakinleştirmeye çalışan gazeteci Derya Evren, S.K.'yi polis gelene kadar kendi araçlarına bindirerek korudu. Polis, Tolgahan T.'yi gözaltına alırken, gazeteciler ifade verdi.

Haber 30-06-21 13:59

Dehşete düşüren olay! Önce silah zoruyla alıkoydu, sonra evi kurşunladı

Konya'da dini nikahla birlikte yaşadığı Merdan D. (25) tarafından silah zoruyla evden götürülüp alıkonulan Derya S., polise şikayetçi oldu. Şiddet uyguladığı için hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Merdan D. (25), şikayet edildiğini öğrenince Derya S.’nin kaldığı kayınvalidesinin evini kurşunladı. Derya S. ile 3 çocuğu ve annesi olaydan yara almadan kurtulurken, kaçan Merdan D. polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Haber 08-06-21 14:05

Sözleri tepki çekmişti! Bakan Yanık'tan açıklama: İfadelerim iki gün sonra çarpıtıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2020'nin şubat ve mart aylarında kadına yönelik şiddette artış olduğuyla ilgili sözlerinin bazı basın organları ve sosyal medyada çarpıtılıp, art niyetli olarak gündeme getirildiğini söyledi. Yanık, "Salgın stresinden kaynaklanan, pandeminin yol açtığı gerginlikle doğru orantılı bir artış olmadığı anlamında kullandığım tolere edilebilir ifadesinin aradan geçen iki günün ardından çarpıtılması kötü niyetli bir yaklaşımdır" ifadelerini kullandı.

Haber 22-05-21 23:00

Bursa'da dehşet! Yarım saat içinde tanımadığı 3 kişiyi bıçakladı, gözaltına alındı

Bursa'da İdris D., yarım saat içerisinde tanımadığı 3 kişiyi, sokakta, parkta ve takside bıçaklayarak, yaraladı. Saldırgan İdris D., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan Abdullah Y. ve Ümit P.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber 17-03-21 18:45

Balkonundan rastgele ateş ettiği içini kendisini ihbar eden kişiyi vurdu

Elazığ’da akşam saatlerinde balkonundan rasgele ateş eden E.Ç., kendisini polise ihbar eden F.K.’yi, aşağıya inerek silahla yaraladı. F.K.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, E.Ç. gözaltına alındı.

Haber 02-02-21 20:35

Yasak aşk dehşeti: 1ölü, 1 yaralı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Mikail G.(29) eşiyle yaşadığı evine gelen evli ve 2 çocuk annesi Hediye D.'yi (41) çıkan tartışmada pompalı tüfekle vurarak yaraladıktan sonra aynı silahı başına ateşleyerek, intihar etti. Tedavi altına alınan Hediye D.'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, ikilinin ilişki yaşadığı iddia edildi.

Haber 27-01-21 09:28

Ceyhan’daki rüşvet operasyonu zanlıları adliyeye sevk edildi

Adana’da, Ceyhan Belediyesine yapılan rüşvet operasyonunda gözaltına alınan, aralarında eski Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın da bulunduğu 17 şüpheli adliyeye sevk edildi.Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, görevden alınan eski Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın talimatlarıyla aralarında Ceyhan Belediyesi İmar Müdürü Gülden Derya D.’nin de bulunduğu Ceyhan Belediyesinde görev yapan bir kısım şüphelilerin ilçedeki iş insanlarından imar ve ruhsatla ilgili eksiklikler gerekçe gösterilerek rüşvet talebinde bulundukları iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.Soruşturma kapsamında şüphelilere yönelik 5 Şubat tarihinden itibaren teknik ve fiziki takip başlatıldı.Yapılan bu takipler sonucunda eski belediye başkanı Kadir Aydar’ın “suç işlemek amacıyla örgüt kurduğu”, örgütün lideri olduğu ve bu örgütün, rüşvet ve irtikap suçlarını işlediği belirlendi.

Haber 22-12-20 17:26

Bursa'da yılbaşı öncesi iki kişi daha sahte içkiden zehirlendi

Sahte içki nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği 11 kişinin de hastanede tedavisinin devam ettiği Bursa’da sahte alkol kullanarak zehirlendiği iddia edilen 2 kişi daha hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mehmet S. (62) ve Kenan Ç.'nin (56) körlük yaşadığı ve hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

Haber 18-12-20 07:25