HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur Kim Elendi Az Önce Belli Oldu!Bakın Kim geldi?

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Neler Oldu Kısmetse Olur Para Ödülünü Kim Kazandı Eleme Heyecanında Neler Yaşandı Kısmetse Olur Kim Birinci Oldu Elenen İsim Kim oldu Yeni Gelen Yarışmacı Kim Kim İçin geldi?

Kısmetse Olur Kim Elendi Az Önce Belli Oldu!Bakın Kim geldi?

Bu hafta Kısmetse Olur'da gergin anlar yaşansa da romantik dakikalar daha ağırlıktaydı. Haftanın sürpriz çifti Gökhan ve Aycan karşılıklı birbirlerine karşı birşeyle hissetmeye başladı. Gökhan kendini tanımlarken, 'sevdiğim kadına yemek yaparım, sürpriz yaparım hatta gerekirse saçlarını bile yaparım' diyerek kendini tanımladı. Kısmetse Olur'un bu hafta ekranlara gelen bölümünde Semih ve Hazal tekrar ayrılma noktasına geliyor. Semih bu saatten sonra Hazal ile hiç bir işim olmaz derken, Hazal 'ya Semih ile olur ya da bu kapıdan çıkar giderim' diyerek düşüncelerini açıkça ifade etti.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek Semihten şoke eden sözler

Kısmetse Olur'un popüler damat adaylarından biri olan Aykut'un talipleri artıyor. Aykut'un nasıl bir seçim yapacağı merak konusu olurken, evde yaşanan her geçen gün boyut değiştiriyor. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elencek? Yarışmanın hayranları bu sorunun cevabını ararken, Kısmetse Olur evinde yaşanan gelişmeler izleyicileri merakta bırakmaya devam ediyor.

Kısmetse Olur 23 Ekim Pazar kim gelecek? Kanal D'nin ilgiyle izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur eleme gecesiyle ilgili şok gelişmeler haberimizde. Kısmetse Olur 23 Ekim Pazar haftanın finalinde elenen ve eve yeni gelen yarışmacı ifşa oldu. 23 Ekim Pazar haftanın finalinde olacak haberimizde. Kısmetse Olur yarışmasında 22 Ekim 2016 Cumartesi gecesi Didem halk oylamasında birinci oldu. Bu hafta 23 Ekim Pazar gecesi Kısmetse Olur evine damat adaylarından Suat Tümer veda etmek zorunda kalacak.

KISMETSE OLUR HALK OYLAMASI BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kısmetse Olur yarışmasında 22 Ekim 2016 Cumartesi gecesi Didem halk oylamasında birinci oldu. Kısmetse Olur halk oylaması birincisi Didem oldu. Kısmetse Olur Halk Oylaması Birincisi Damat Adayı ise Aykut oldu.

KISMETSE OLUR 23 EKİM KİM ELENDİ KİM GELDİ?

Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta yine enteresan gelişmeler var. Bu hafta 23 Ekim Pazar gecesi Kısmetse Olur evine damat adaylarından Suat Tümer veda etmek zorunda kalacak. Geçen haftada yarışmaya veda eden Leyla Keskin ile beraber evdeki en yaşlı yarışmacılar elenmiş oluyorlar. Bu haftanın kral ve kraliçesi ise Adnan ve Rabia oluyor. Ve eve yeni gelen damat adayı ise TV8 ekranlarında yayınlanan Fenomen yarışması adaylarından biri olan Onur Yüksel olacak.

ONUR YÜKSEL KİMDİR?

Onur Yüksel 1984 yılında, Karabük'te doğmuştur. Memur bir ailenin çocuğu olarak Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra profesyonel basketbol oynamaya başlamıştır. Yaşadığı sakatlık yüzünden üst düzey takımlarda oynarken basketbolu bırakmak zorunda kalmıştır.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ

Kısmetse Olur'da geçen hafta 10 binlira değerindeki çekin sahibi Gökhan Sara oldu ve Gökhan bu sayede Semih'i elenmekten kurtardı Kısmetse Olur'da Esra Yağan elenerek Kısmetse Olur evine veda etti. Eski yarışmacılardan Ayça, Kısmetse Olur evine tekrar gelerek herkesi şaşırtan bir giriş yaptı.

LEYLA KESKİN KİMDİR?

Kısmetse Olur birinci sezonunun flaş ismi Nur Erkoç'un annesi Leyla Keskin yeni gelin adayı olarak yarışmaya dahil olmuştu. Figüran oyunculuk yaparak geçimini sağlayan Leyla Keskin kızının adaylığı sürecinde eve her gelişinde olay çıkarmıştı. Özellikle Semih Kurtulmuş, Leyla Keskin'i görünce 'cin çarpmışa' döndü. Zira geçen sezon Nur ile Semih'in arasını açan da Leyla Keskin olmuştu.

Kısmetse Olur'un yeni sezonunda tıpkı ilk sezon olduğu gibi oldukça dikkat çeken isimler yer alıyor. Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle :

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı, Aycan Varış. Program hakkında 7 gelin 7 damat adayının yarıştığı evlilik programında her hafta cumartesi günü, haftanın finali kapsamında bir kişi eleniyor. Evlilik için özel olarak oluşturulmuş iki farklı evde, günde toplam 12 saat geçirileceği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazanacağı yarışmaya elenenlerin ardından yeni kişiler dahil oluyor.

KISMETSE OLUR 23 EKİM KİM ELENDİ KİM GELDİ?

Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta yine enteresan gelişmeler var. Bu hafta 23 Ekim Pazar gecesi Kısmetse Olur evine damat adaylarından Suat Tümer veda etmek zorunda kalıyo. Geçen haftada yarışmaya veda eden Leyla Keskin ile beraber evdeki en yaşlı yarışmacılar elenmiş oluyorlar.

Bu haftanın kral ve kraliçesi ise Adnan ve Rabia oluyor. Ve eve yeni gelen damat adayı ise TV8 ekranlarında yayınlanan Fenomen yarışması adaylarından biri olan Onur Yüksel olacak.

ONUR YÜKSEL KİMDİR?

Onur Yüksel 1984 yılında, Karabük'te doğmuştur. Memur bir ailenin çocuğu olarak Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra profesyonel basketbol oynamaya başlamıştır. Yaşadığı sakatlık yüzünden üst düzey takımlarda oynarken basketbolu bırakmak zorunda kalmıştır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler