HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ailesi son isteğini yerine getirdi

Almanya'da tacizcilerin saldırısı sonucu komaya giren ve 3 gün önce beyin fonksiyonları duran Tuğçe Albayrak doğum gününde hayata veda etti.

Ailesi son isteğini yerine getirdi

Ailesi Tuğçe'nin son isteğini yerine getirerek organlarını bağışladı.

Büyük bir kalabalık Tuğçe'yi gözyaşları içinde andı. Bu arada Almanya'nın en yüksek trajlı gazetesi Bild, Tuğçe için Türkçe "Huzur içinde yatsın" başlığını attı.

Tuğçe'yi hayatta tuttan yaşam destek ünitesi ailesinin talebi doğrultusunda 23. doğum gününde kapatıldı. Ailesi Tuğçe'nin son isteğini de yerine getirdi.Tuğçe Albayrak'ın organ bağış kartı bulunduğu için ailesi, organlarını başkalarına yaşam vermesi için bağışladı.

Tuğçe, kızları kurtarsa da tacizcilerin saldırısından kendini kurtaramamıştı. Eğer yaşasaydı 28 Kasım Tuğçe'nin 23. doğum günü olacaktı. Ailesi ve arkadaşları, Tuğçe'ye 23. doğum gününü kutlayarak veda etti.Tuğçe için Hastanebahçesinde bir pasta kesildi. Kendisi de piyano çalan Tuğçe'nin en sevdiği şarkılar söylendi.

Tuğçe Albayrak'ın Almanya'nın en büyük onur ödülü Federal Liyakat Nişanı'yla onurlandırılması için de kampanya başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler