HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bebeklerini valize koyup x-ray’den geçirdiler

Mısır’dan Birleşik Arap Emirliklerine giden bir çift, pasaportu ve vizesi olmayan 5 aylık bebeklerini valize koyup havaalanındaki x-ray cihazından geçirdi.

Bebeklerini valize koyup x-ray’den geçirdiler

Sharjah Uluslararası Havalimanına girişleri sırasında bebeklerinin pasaportu ve vizesi olmadığı için sorun yaşayan ve yetkili ofisin açılması için 2 gün beklemeleri söylenen çift, havaalanı çalışanların vardiyasının değişmesini fırsat bilerek başka bir yöntem denemeye karar verdi.

5 aylık bebeklerini valizlerinin içine yerleştiren çift, daha sonra da valizlerini x-ray cihazına bıraktı. Ancak çiftin planı, görevlilerin valizin içindeki bebeği farketmesiyle son buldu.

Sharjah polis sözcüsü, “Bebeğin hayatını riske attılar, sorgu sırasında bebeklerinin pasaportu ve vizesi olmadığını ve bebekleriyle beraber Birleşik Arap Emirliklerine giriş yapmak istediklerini bu yüzden de tek çarelerinin onu valize yerleştirmek olduğunu söylediler” dedi.

Gulf News’e konuşan başka bir polis memuru da, “Gümrük yetkilileri x-ray’den geçen çantanın içindeki bebeği gördüğünde şaşkına dönmüş. Çift, bebeklerinin hayatını büyük bir riske attı” diye konuştu.

Radyasyona maruz kalan bebeğin anne ve babası tutuklanırken, daha önce Birleşik Arap Emirliklerinde yasa dışı olarak ikamet ettiği belirlenen çiftin, bebeklerini Mısır’da dünyaya getirmek için ülkeyi terk ettiği ortaya çıktı.

Bebeğin pasaportsuz bir şekilde uçağa nasıl alındığı ise henüz bilinmiyor. (Daily Mail)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler