HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın elini neden tutmak istemedi?

Beden dili uzmanı Patti Wood, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın elini tutmak istememesi üzerine çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın elini neden tutmak istemedi?

Daily Mail gazetesinin haberine göre, 21 Ocak'tan sonra ilk kez kamuoyunun karşısına çıkan Melania Trump'ın başkan eşi Donald Trump'ı karşılamasında dikkat çekici bir nokta vardı.

Görüntülere göre Trump, uçaktan indikten sonra eşinin elini tutuyordu. Karşılamadaki kalabalığı gören Trump, bir anda elini bırakıp alkışlama hareketi yaptı. Melania Trump ikinci kez eşinin elini tuttu. Trump ise eşinin elini bir süre sallayıp bıraktı.

Daily Mail'e konuşan beden dilli uzmanı Patti Wood'a göre Trump, kameralar önünde daha baskın görünmek için eşinin elini tutmak istemedi.

Wood, "Bence Trump burada 'Ben tek başıma başkan seçildim. Bu güç sadece benim' mesajı veriyor" dedi. El ele tutuşurken kimin eli daha üstteyse, o kişinin ilişkide daha baskın olduğunu söyleyen Woods, "Trump bunu bize göstermek istemedi" yorumunu da yaptı. Wood ayrıca, Trump'ın başkanlık koltuğuna geçtiği günden bu yana tavrında bir değişiklik olduğunu, kamuoyu önünde daha sevecen davrandıklarını düşünüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler