HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünyanın en ilginç keçisi: Kendini ördek sanıyor

Anksiyete bozukluğu olan Polly, ördek kostümü giymeden rahat edemiyor. İşte kendini 'ördek sanan' Polly'nin göründüğü kadar 'sevimli' olmayan hikayesi...

Dünyanın en ilginç keçisi: Kendini ördek sanıyor

Polly anksiyeteden 'ördek' kostümüyle kurtulan sevimli bir keçi. Nörolojik problemlerle boğulan Polly'nin gözleri görmüyor.

Oldukça zayıf ve çelimsiz olan Polly, tüm fiziksel şartları kendi aleyhineymiş gibi dursa da hayata çelme atmayı başaranlardan. Sahibi Leanne Lauricella Polly'nin hayattaki en büyük şansı.

POLLY'Yİ KURTARMIŞ VE ONDAN AYRILAMAMIŞ

New Jersey'de 'Goats of Anarchy' (Anarşi Keçileri) adlı kurtarma grubunda görev alan Lauricella, Polly'yi kurtarmış ve ondan ayrılamamış.

ONU BULDUĞUNDA ÇARESİZCE BEKLİYORDU

Polly'yi bulduğunda bir evin köşesinde çaresizce beklediğini ve duvarı yalamaya başladığını belirten Lauricella, Polly'nin evde hala duvar köşelerini yaladığını anlattı.

ÖRDEK KOSTÜMÜNE DÜŞKÜNLÜĞÜNÜN NEDENİ

Lauricella'nın iyi kalbi sayesinde kurtulan Polly'nin 'ördek kostümü'ne olan düşkünlüğü de bir o kadar ilginç bir hikayeye sahip. Lauricella bir yolculuğunda alışveriş yaparken, bir ördek kostümüyle karşılaşıyor ve bu kostümün Polly'ye çok yakışacağını düşünüyor.

KOSTÜM POLLY'Yİ YUMUŞATIYOR

Eve döndüğünde Polly'ye kostümü giydiren Lauricella, kostümün mucizevi bir şekilde Polly'nin yaşadığı travmalardan arda kalan anksiyetesine de iyi geldiğini, Polly'yi yumuşattığını fark ettiğini anlatıyor.

ÖRDEK KOSTÜMÜ GİYİNCE ADETA DÜNYASI DEĞİŞİYOR

Polly'nin anksiyetesi ise oldukça ağır geçiyor. Lauricella, anskiyete krizlerinde Polly'nin gözlerinin kapandığını ve kendini kaybettiğini belirtiyor.

Fakat ördek kostümünü giydiğinde Polly inanılmaz bir şekilde gevşiyor ve rahatlıyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler