HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan, Lindsay Lohan ve Halepli Bana'yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan ile Suriyeli Bana Alabed'i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li oyuncu Lindsay Lohan'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Lohan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a "Dünya 5'ten büyüktür" rozeti taktı.

KÜÇÜK BANA 'HALEP'İN SESİ' OLARAK TANINIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ABD'li oyuncu Lohan ile Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve Batı basını tarafından ‘Halep'in sesi' olarak adlandırılan 7 yaşındaki Bana Alabed'le görüştü.

BASINA KAPALI GÖRÜŞME

Basına kapalı gerçekleşen kabulde Lohan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a, 'Dünya 5'ten büyüktür' rozeti taktı.

Hollywood yıldızı Lohan, daha önce İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan Suriyeli bir aileyi ziyaretinde, Türkiye'nin Suriyeli mültecilere ev sahipliği yapma anlamında büyük bir başarıya imza attığını belirtmişti.

Lohan, "Onun için de daha önce 'Dünya 5'ten büyüktür' ifadesini kalın kalın harflerle çizdim. Dünyada birçok ülkenin yapamadığını Türkiye yaptı. 5 büyük ülke söz verdi, ama sözlerini tutmadı. Türkiye hakkında yapılan dezenformasyon nedeniyle Türkiye'ye gelmeye korkanlar oluyor, ama ben kendimi çok rahat hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler