HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'in gizli aşkı Julie Gayet

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, film yıldızı Julie Gayet ile aşk yaşadığını öne süren haftalık magazin dergisi Closer'a dava açmayı planladığını açıkladı.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'in gizli aşkı Julie Gayet

Fransız AFP ajansına göre Hollande, haberi "mahremiyet hakkına saldırı" olarak niteledi. İnternette aylardır, Hollande ile Gayet arasında aşk ilişkisi olduğuna dair iddialar yer alıyordu. 50'den fazla filmde yer alan Fransız televizyon ve sinema yıldızı 41 yaşındaki Gayet, bu iddialar üzerine bazı sitelere dava açmıştı.

Gayet'in avukatı, iddiaların temelsiz olduğunu öne sürmüştü. Hollande da AFP'ye "diğer tüm vatandaşlar gibi" mahremiyet haklarına saygı gösterilmesi gerektiğini, dergiye karşı hukuki girişimde bulunabileceğini açıkladı.

Dergi, 59 yaşındaki "Hollande'ın sık sık mopediyle Gayet'nin Paris'teki evine gittiği ve geceyi burada geçirdiği iddialarını destekleyen" fotoğraflara yer verdi. François Hollande, gazeteci Valerie Trierweiler ile yaşıyor. Hollande Trierweiler için dört çocuğunun annesi Sosyalist siyasetçi Segolene Royal'den ayrılmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler