HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tecavüzcü patron gözaltında!

Hindistan'da bir çalışanına tecavüz ettiği ortaya çıkan gazete patronu, tecavüzün işlendiği eyalette gözaltına alındı. Şimdi müebbet hapisle yargılanacak.

Tecavüzcü patron gözaltında!

Hindistan’da sansasyonel dosya haberleriyle bilinen haftalık Tehelka gazetesinin kurucu editörü Tarun Tejpal’in bir bayan muhabire tecavüz etmesiyle patlak veren skandal dün yeni bir boyut kazandı.

Tecavüze uğrayan gazete çalışanı, görevinden istifa etmiş ve bu durumu gazetenin yöneticisi Shoma Chaudhury’ye mail atarak bildirmişti. Ancak olayın tecavüz değil içkili iken yapılmış bir hafiflik olduğunu söyleyen Tejpal ve Chaudhury Hint basınında olayı ört bas etmeye çalışmakla suçlanmıştı. Tepkiler üzerine görevinden istifa ederek gönüllü olarak yargılanmak istediğini söyleyen Tejpal dün Hint polisi tarafından gözaltına alındı. Dün başkent Yeni Delhi'den protestolar eşliğinde tatil beldesi Goa'ya uçan Tejpal, tecavüz olayın gerçekleştiği bu eyalete ulaştıktan sonra sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Yarın mahkemeye çıkartılması beklenen gazete patronu, tecavüz, mesleki gücünü kullanarak bir kadını alıkoyma, yüz kızartıcı suç işlemekten müebbet hapisle mahkemeye çıkartılacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler