HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Münevver Karabulut'un öldürüldüğü o villla

Münevver Karabulut’un vahşice öldürüldüğü Bahçeşehir’deki villaya, 4.5 yıl sonra ilk kez görüntülendi

 Münevver Karabulut'un öldürüldüğü o villla

Münevver Karabulut’un vahşice öldürüldüğü Bahçeşehir’deki villaya, 4.5 yıl sonra ilk kez Hürriyet gazetesi girdi. Cinayetten bir kaç ay sonra, Garipoğlu Ailesi’nin eşyalarını taşımasının ardından kimsenin kapısını bile açmadığı villa, harap vaziyette.


Bahçeşehir, Şelale Evleri Sitesi, 73 numaralı villada Garipoğlu Ailesi yaşıyordu. Villa, Akmaya şirketi tarafından, Zeki Yangın’dan kiralanmıştı.


Lise öğrencisi Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 günü, o villada, Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürüldü. Polis cinayeti aynı gün çözdü, ancak Cem Garipoğlu sırra kadem basmıştı. Korkunç cinayetin işlendiği üç katlı villa, günlerce polis tarafından incelendi. Deliller toplandı, yerlerdeki kan izleri fotoğraflandı.


ÖĞRENEN VAZGEÇTİ

Garipoğlu Ailesi’nin eşyaları birkaç ay sonra villadan çıkarıldı. Bir daha da villanın kapısını açan olmadı. Polis dışında kimsenin görüntüleyemediği villanın kapılarını, sahibi Zeki Yangın ilk kez açtı.


Cem Garipoğlu’nun, Münevver’in cep telefonunda gördüğü mesaj yüzünden tartıştıklarını ve ardından vahşi cinayeti işlediğini söylediği mutfak... Münevver’i bavula koyup sürüklediği merdivenler...


İki yıl önce kimliği belirsiz kişilerce taşlandığı için bazı camları halen kırık. Kapısının vernikleri akmış, boyaları dökülmüş kocaman boş bir ev. Zeki Yangın, Garipoğlu Ailesi’nin eşyaları gittikten hemen sonra villayı kiraya vermeyi ya da satmayı denedi.


Villaya talip olanlar olsa da cinayeti öğrendiklerinde her biri vazgeçti. Zeki Yangın bu nedenle doğan zararını karşılamak için villayı kiralayan Akmaya Pazarlama Şirketi’ne dava açtı. Geçtiğimiz Şubat’ta davayı karara bağlayan mahkeme, olayda şirketin kusuru ve sorumluluğu olmadığı gerekçesiyle davayı reddetti. Zeki Yangın da karara itiraz etti.


‘Suçluymuşum gibi benim evimi taşladılar’

Son umudunun Yargıtay olduğunu anlatan Zeki Yangın, sözlerini şöyle tamamladı: “Paramı cezaevine gidip Cem’den mi isteyeyim? Evim harap oldu. Su bastı. Birkaç yıl önce evi taşladılar.


Camlarını kırdılar. Kim yaptı bilmiyoruz. Herkes bana orada tavır aldı. Sanki suçlu benmişim gibi. Evin yıllık aidatı bile 10-15 bin lira arası.


Nida Garipoğlu hapisten çıktıktan sonra görüştük. Aylarca kiralarını ödememişlerdi. Borçlarını ödedi. Kendisine ‘Bu evde kim oturur artık. Ben artık bu evi ne satabilirim, ne kiralayabilirim. Sen al’ dedim. O da bana ‘Ne alırım ne satarım, 5 kuruş para ödemem buraya’ dedi.


Ben şimdi kime dert yanayım. Zararım neredeyse 500 bin lira. Gidip Cem’e mi dava açayım? Tek umudum Yargıtay.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler