HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu pozlardan pişman

Eski model, sunucu ve oyuncu Şebnem Dönmez, yıllar önce çektirdiği müstehcen fotoğraflarını internette yayınlayan ve bir sitede satışa çıkaran üç kişi hakkında hapis istemiyle dava açtı

Bu pozlardan pişman

Eski model, sunucu ve oyuncu Şebnem Dönmez, yıllar önce çektirdiği müstehcen fotoğraflarını internette yayınlayan ve bir sitede satışa çıkaran üç kişi hakkında hapis istemiyle dava açtı. Oyuncu Şebnem Dönmez-in yıllar önce özel bir proje için çektirdiği yarı çıplak fotoğraflarını bir internet sitesine koyan 3 kişi hakkında "müstehcen yayınların yayınlanmasına aracılık etmek, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak" suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istendi.


Dönmez'in fotoğraflarını satmak amacıyla internete koyan şüpheli Ümit G. savunmasında, "Şikâyetçiyi incitme niyetim yoktur. Belki para eder diye düşündüm" dedi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Şebnem Dönmez'in avukatı aracılığıyla savcılığa başvurarak uzun zaman önce özel bir proje için çektirdiği fakat kullanmaktan vazgeçtiği fotoğraflar için şikâyetçi olduğu anlatıldı.


Dönmez, sitelerin kullanıma kapatılması ve şüphelilerin cezalandırılmasını istedi. İddianameye göre, gittigidiyor sitesine Dönmez'in fotoğraflarını koyan şüpheli Ümit G. savcıya verdiği ifadesinde, şikâyet konusu fotoğrafları, 80'li yıllarda çıkmış olan Takip Gazetesi'nden aldığını söyledi. Magazinkolik sitesinin sorumlusu Nurcan S. ise fotoğrafı piyasadaki dergilerden aldığını, bir dizide canlandıracağı rolle ilgili olarak haberle birlikte yayınladığını, müstehcen olmadığını ifade etti.


"Neleryokki" sitesinin sahibi şüpheli Metin B. de resmi başka bir siteden aldığını söyledi.


Şüpheliler Ümit G., Nurcan S. ve Metin B. hakkında Şebnem Dönmez'e ait müstehcen fotoğrafları yayınladıkları gerekçesiyle "müstehcen yayınların yayınlanmasına aracılık etmek, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak" suçlarından 1,5 yıldan 7 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.


Gösteri dünyasının değişmez kurallarından biridir. Şöhret basamaklarının başındaki bir çok kişi daha merdivenleri tırmanmaya başlamadan önce cüretkar pozlar verir. Eğer bu pozları verenler daha sonra kariyerlerinde zirveye çıkarlarsa da günün birinde bir yerlerden bu fotoğraflar ortaya çıkar. Bu durumda bir çok ünlü geçmişte o pozları verdiği anı da verdiği pozları da unutmak ister. Neredeyse ortak bir cümle kurar herkes: " Çok pişmanım o pozlardan." İşte geçmişte cüretkar pozlar veren ve aradan yıllar geçtikten sonra bundan utanan ünlüler...


Ceyda Ateş, Esquire dergisinin yeni sayısında “Kadınlar için 10 soru 10 cevap” bölümüne konuk oldu ve yaşadığı en büyük pişmanlığı itiraf etti.


Ateş; "İlk meşhur olduğum zamanlarda verdiğim pozlar, şimdilerde çok başımı ağrıtıyor. Ailemin tüm uyarılarına rağmen onları dinlememiştim. Keşke dinleseydim, çok pişmanım"


Genç yaşlarında cüretkar pozlar veren ünlülerden biri Vildan Atasever. Bir röportajında bu durumu şöyle anlatmıştı Atasever


" Ben o fotoğrafları çektirdiğimde o kadar küçüktüm ki, ne yaptığımı bilmiyordum! Beni bu konuda engelleyen birisi de yoktu hayatımda. Ama artık olaylar bitmiş; şimdi ne söylesem boş olur."



Geçmişte verdiği çıplak pozlar yüzünden başı ağrıyan ünlülerden biri de Nadide Sultan


Nadide Sultan bir şeylere bir yerlerden başlamak gerektiğini ama bu yola başvurduğundan pişman olduğunu söyledi


Bunu yapmasaydı belki daha iyi yerler de belki de daha kötü yerlerde olabileceğini belirtti


Hollywood'un genç yıldızı Jessica Biel de bir dergi için verdiği cüretkar pozlardan pişman olduğunu açıklamıştı


Ünlü dansöz Asena yıllar önce verdiği bu pozlardan pişmanlık duyuyor


Bunları "hayatımda yaptığım en büyük hata" olarak nitelendiriyor


Ermeni asıllı ünlü Amerikalı model ve talk şov yıldızı Kim Kardashian daha önce Playboy’un da aralarında bulunduğu iki dergiye çıplak pozlar vermiş, ancak ardından çok pişman olduğunu söylemişti



Oscarlı aktris Halle Berry, iki yıl önce Esquire'a iç çamaşırlarıyla verdiği pozlardan dolayı pişman olduğunu açıkladı.


Berry, kariyeri boyunca iyi bir oyuncu olmak için çabaladığını ancak bu pozlardan sonra bir model olarak algılanmaktan kurtulamadığını itiraf etti.


Berry "O pozlardan sonra rol tekliflerinden çok fotoğraf çekimleri için teklif almaya başladım. İşlerin bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim" dedi.










Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler